Gerydevil múltkor bogarat ültetett a fülembe az új batistáról, most olvastam tőle, hogy kiad egy újat, azt hiszem este felteszem. Remélem, hogy jövő héten jól fog muzsikálni.
Ezaz
Amint kirakja a linket én is kipostolom a megfelelő helyre. Szerintem, ha kipróbálod, nem fogsz másra váltani, főleg az új fejlesztések + kinézet miatt. (jobban szól a cucc alapból is, hangosabb és minőségibb) Így kellene a gyárinak is kinéznie alapból!!
A kernelt változtattam meg egyedül.(Speedmod-ra) Mondjuk ez opcionális, valaki a ninphetamine-re esküszik(de az még csak KG5-nél tart legalábbis a topicja szerint) viszont támogatja a BLN-t meg a Bootanimot is. Lehetőség még a RAGEmod, ami meg Speedmod-ra épül és ez lényegében BLN+Bootanim +1-2 okosság.
Hardcore azért nem rakja bele, mert ezek a cumok nem kicsit fogyasztanak. Nálam a Speedmod a nyerő üzemidő tekintetében.
Egyébként, nálam i9000-en GALNET MIUI > Darky > Bezke volt a sorrend.
Igazából a gyári ROM i9100-on már annyira jól sikerült (főleg a Batista) hogy nem akaródzik a mostani MIUI-ra áttérni. Talán később, ha majd a Cyan kb +100 Nightly verzión túl van