2024, 11 24, 10:26:49
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Android 2.3.4 frissítés  (Megtekintve 190867 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető fexi

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: WayteQ x960BT,
  • PDA: Samsung Galaxy S7 Edge
  • PDA ROM: Gyári
Re: Android 2.3.4 frissítés
« Reply #375 Dátum: 2012, 06 19, 21:45:30 »
Segítsetek légy szíves.
Az ACE telefonon a Cyanogenmod9 ICS 4.0.3 rom  van fent, hogy tudom felrakni az 1 fájlos 2.3.6-os hivatalos rom-ot?
Az odin ezt írja ki " an unnamed files was not found "
Vettem három hűtőmágnest, de szerintem átvertek. Egyik sem hűt....

Nem elérhető fexi

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: WayteQ x960BT,
  • PDA: Samsung Galaxy S7 Edge
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #376 Dátum: 2012, 06 20, 06:42:43 »
Jobban utána olvastam és a " 2.2.1-es rom visszatétele, 2.3.3-ra frissítés " topikba megtaláltam a megoldást.
Vettem három hűtőmágnest, de szerintem átvertek. Egyik sem hűt....

Nem elérhető Drifting16

• PFC Fan
  • PDA: Samsung
  • PDA ROM: S5830XWKPY
« Reply #377 Dátum: 2012, 06 20, 13:18:11 »
Hello azt szeretném megtudni hogy az S5830XEKPH.rar nevű fájlt honnan tudnám letölteni mert amelyik linket az elején adtad meg ott a fájl már nem található.
előre is köszönöm

Nem elérhető nefraz

• PFC Fan
  • PDA: Motorola Defy, GT-S5830i
  • PDA ROM: CM7.2, Gyári
« Reply #378 Dátum: 2012, 06 22, 00:05:30 »
Van egy kis bajom!

Elkezdtem frissíteni a romot a telómon, de sajna valami galiba csúszhatott bele, mert most a samsung galaxy ace gt-s5830i feliratnál nem megy tovább. Tudna valaki segíteni?

Előre is köszi!

Nem elérhető szabox

• PDA: Galaxy S2
« Reply #379 Dátum: 2012, 06 22, 03:46:54 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Van egy kis bajom!

Elkezdtem frissíteni a romot a telómon, de sajna valami galiba csúszhatott bele, mert most a samsung galaxy ace gt-s5830i feliratnál nem megy tovább. Tudna valaki segíteni?

Előre is köszi!

A "galaxy ace gt-s5830i" nem egyenlő a "galaxy ace gt-s5830"-vel! Két külön típus, tehát amit a "sima" ace-re rátehetsz gond nélkül, az már az i-s verzióra nem jó. Ha garanciás, akkor én visszavinném szervizbe és legközelebb, egy rávaló romot tennék rá (ha van).

Úgy veszem észre így az elmúlt napok hozzászólásait nézve, hogy az galaxy ace gt-s5830i nem valami hajde támogatott gép, mint pl a "sima" ace. Úgy értem, hogy sok kiegészítő és/vagy rom nincs rá úgy, mint a "sima" ace-re. XDA-n se sok minden van rá.

Amúgy, XDA-n találtam egy 2.3.6-ot az i-s verzióra:
You are not allowed to view links. Register or Login - itt a hsz-ek között van olyan, hogy azt írja, hogy a flash-elésre keressen rá az illető az Ace topic-ban. (Bővebben nem tudok az i-s verzióhoz hozzászólni, ezt is a keresőt használva találtam)

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
Re: Re: Android 2.3.4 frissítés
« Reply #380 Dátum: 2012, 06 22, 07:59:47 »
Van egy kis bajom!

Előre is köszi!
Amíg van download mód, addig nem kell szerviz. Rakj rá egy rávaló romot ;)
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető mishike

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: agps
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: TSUNAMI ICS
« Reply #381 Dátum: 2012, 07 26, 21:04:33 »
Valaki legyen szíves adni egy sok file-os 2.3.x-es szoftverhez való linket mert egész nap ezt kerestem... és nincs egy se

Nem elérhető lackogyerek

• Support-ER
  • Okosabb vagyok a telefonomnál!
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy A5 (2016) SM-A510F
  • PDA ROM: A510FXXS3BPJA
« Reply #382 Dátum: 2012, 07 27, 13:52:30 »
Valaki legyen szíves adni egy sok file-os 2.3.x-es szoftverhez való linket mert egész nap ezt kerestem... és nincs egy se

Hello,

Ha gondolod, leírom, hogy készíthetsz magadnak 1 fájlos gyári ROM-ból sokfájlosat (4 fájlosat, konkrétan :-)).
Ami működik, azt ne bántsd!
Ami nem működik, azt ne erőltesd!

Nem elérhető tamasfuleki

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: navitel
  • PDA: S5830iXXLA4
  • PDA ROM: S5830iXXLA4
« Reply #383 Dátum: 2012, 08 12, 13:37:04 »
Heló!
Én szeretném tudni hogyan kell 1 fájlosból 4 fájlosat csinálni!
De nekem sajna XP-m van és lehet hogy nem fog menni!
azért előre is köszi

Nem elérhető lackogyerek

• Support-ER
  • Okosabb vagyok a telefonomnál!
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy A5 (2016) SM-A510F
  • PDA ROM: A510FXXS3BPJA
« Reply #384 Dátum: 2012, 08 12, 16:51:31 »
Heló!
Én szeretném tudni hogyan kell 1 fájlosból 4 fájlosat csinálni!
De nekem sajna XP-m van és lehet hogy nem fog menni!
azért előre is köszi
Azt hiszem, ezt keresed: You are not allowed to view links. Register or Login

Ám ha S5830i telefonod van, nem biztos, hogy ott is működni fog. A leírás S5830-ra vonatkozik.
Ami működik, azt ne bántsd!
Ami nem működik, azt ne erőltesd!

Nem elérhető krisztian912

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: igo my way
  • PDA: Samsung Galaxy ace s5830
  • PDA ROM: 2.3.3
« Reply #385 Dátum: 2012, 08 23, 14:33:09 »
Sziasztok valaki segítsen nekem egy kicsit a leírás szerint csináltam a romot és már megy 20perce és nem csinál semmit és nem ír ki semmit.Köszönöm előre is

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
    • Samsung Galaxy Ace Gy.I.K.
  • PDA: Apple iphone 11
  • PDA ROM: ios 15
« Reply #386 Dátum: 2012, 08 23, 15:56:37 »
Sziasztok valaki segítsen nekem egy kicsit a leírás szerint csináltam a romot és már megy 20perce és nem csinál semmit és nem ír ki semmit.Köszönöm előre is

Ha a számítógépen pörög a számláló és úgy tart 20percnél: Akkor húzd le a telefont. Vedd ki az akkut. A pc-n dugd át egy másik usb portba az adatkábelt és csináld újra a frissítés a 3 gombos módszertől.
Ha már lehúztad a pcről: Frissítsd a recovery-t a gy.i.k.-ben leírtak szerint.
Itt mindent megtalálsz!: You are not allowed to view links. Register or Login
Ha mégsem, kérlek az oda tartozó topicba tedd fel a kérdésed. Ezzel megkönnyíted a többi segítségre szoruló ember dolgát is. Előre köszönöm.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető krisztian912

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: igo my way
  • PDA: Samsung Galaxy ace s5830
« Reply #387 Dátum: 2012, 08 23, 16:37:44 »
Átdugtam egy másik USB portba és a leírás szerint csináltam és megint nem csinált semmit meg a zöld csík sem ment akkor most mit csináljak léci segítsetek.Köszönöm előre is   

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
« Reply #388 Dátum: 2012, 08 24, 15:30:40 »
Átdugtam egy másik USB portba és a leírás szerint csináltam és megint nem csinált semmit meg a zöld csík sem ment akkor most mit csináljak léci segítsetek.Köszönöm előre is

Samsung drivert is feltelepítetted?

Én a helyedbe, letörölném a drivcert, a kiest és újratelepíteném. S újra az egész. Ha még most se sikerülne, úgy tedd újra az egész számítógépedet. A megfelelő drivereket telepítetted fel?
Ha mégsem, kérlek az oda tartozó topicba tedd fel a kérdésed. Ezzel megkönnyíted a többi segítségre szoruló ember dolgát is. Előre köszönöm.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető josha

• PFC Fan
  • PDA: S5830XWKPY
  • PDA ROM: S5830XWKP8
« Reply #389 Dátum: 2012, 09 21, 01:59:50 »
hello segitsetek lécci  2.3.3-as rom van fenn cserélni akartam 2.3.6-osra  töltöttem 4-5 félét s odinnal próbálltam feltenni.mindent beillesztettem el is indul a dolog de csak megy az idő nemtörténik semmi még 20perc után se >:(. mit rontottam el?

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
« Reply #390 Dátum: 2012, 09 22, 18:11:59 »
hello segitsetek lécci  2.3.3-as rom van fenn cserélni akartam 2.3.6-osra  töltöttem 4-5 félét s odinnal próbálltam feltenni.mindent beillesztettem el is indul a dolog de csak megy az idő nemtörténik semmi még 20perc után se >:(. mit rontottam el?

Halihó! Csináld meg újra, csak hátul a pc-den dugd át másik usb csatlakozóba az adatkábelt.
Nah, meg ellenőrizd le újra, hogy jól csináltál-e mindent!

Nem elérhető Delirious

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S Plus
« Reply #391 Dátum: 2012, 10 10, 08:52:15 »
Sziasztok!

Tegnap délután gondoltam mivel a gyökér T-Mobil nem hajlandó egy év után sem frissíteni a Samsung Galaxy S Plus-t 2.3.3-ról ezért megcsinálom én. Odinnal eddig jutottam 20 perc után:
<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> mibib download..

Széthúztam a kábelt és újra próbálkoztam. Az eredmény számos próbálkozás után is ez maradt. Próbáltam három féle romot, vírusvédelem és Kies kilőve a gépen. Sajnos a telefont nem tudom tölteni, mert akkor a soft brick képernyő fogad. Valahogy fel kellene tölteni az aksit és akkor újra próbálkozhatnék. A telefont Download módba tudom kapcsolni. Ötletek? A telefont már nem tudom elindítani valami módon? Aksit lehetne valahogy tölteni?A fejlesztésnél nem kapcsoltam be az USB beállítást (nem tudom a pontos nevét) flash előtt az lehet probléma? Köszi a segítséget!

Nem elérhető mukaretes

• PDA: Samsung Galaxy S4 GT-I9505
  • PDA ROM: I9505XXUBMGA
« Reply #392 Dátum: 2012, 10 10, 09:29:11 »
Sziasztok!

Tegnap délután gondoltam mivel a gyökér T-Mobil nem hajlandó egy év után sem frissíteni a Samsung Galaxy S Plus-t 2.3.3-ról ezért megcsinálom én. Odinnal eddig jutottam 20 perc után:
<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> mibib download..

Széthúztam a kábelt és újra próbálkoztam. Az eredmény számos próbálkozás után is ez maradt. Próbáltam három féle romot, vírusvédelem és Kies kilőve a gépen. Sajnos a telefont nem tudom tölteni, mert akkor a soft brick képernyő fogad. Valahogy fel kellene tölteni az aksit és akkor újra próbálkozhatnék. A telefont Download módba tudom kapcsolni. Ötletek? A telefont már nem tudom elindítani valami módon? Aksit lehetne valahogy tölteni?A fejlesztésnél nem kapcsoltam be az USB beállítást (nem tudom a pontos nevét) flash előtt az lehet probléma? Köszi a segítséget!

Szia!
Szerintem a galaxy s plus topicban nagyobb sikerrel járnál...
Üdv

Nem elérhető lewis0214

• PFC Fan
  • PDA: S5830DXKPB
  • PDA ROM: S5830DXKPB
« Reply #393 Dátum: 2012, 10 19, 20:13:52 »
Nem tudom letölteni a 2.3.4-et. Amit meg netről szedtem máshonnan abban nincs benne magyar nyelv. Valakinek valami ötlet?

Nem elérhető fuszipecs

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: cartrek3000
  • PDA: samsung gt s5830
  • PDA ROM: s5830xwkpn
« Reply #394 Dátum: 2012, 11 18, 14:08:06 »
Sziasztok.Engem egy s5830-as szívat nem enged romot felrakni sehogy,rengeteggel próbálkoztam de semmi eddig eljut a progi "odin mode...check plcatform verifcation" itt megáll mindegyiknél.
Vajon mi lehet a baj?jelenleg 2.3.3 van rajta ami igen elkezdett butáskodni sok lett a kényszer bezárás ,de ami aggaszt hogy az aksirol nem tudja mi történik vele hol látja a töltést hol nem, hol töltésen marad töltő nélkül is,
ujj reakciója pár napja hogy csak akkor tudom bekapcsolni ha töltőn van.
Másik aksival lett próbálva ugyan az a jelenség.Unrootolva van,resetek és a vissza állítás megvolt.
Válaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm.

Nem elérhető szanyi25

• PFC Fan
  • PDA: S5830XWKT7
  • PDA ROM: S5830TMHKP1
« Reply #395 Dátum: 2012, 11 19, 08:03:50 »
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy Galaxy Ace-emen 2.3.6-van. Elég nagy hiba volt erre frissíteni, mert amióta ezt megtettem, nagyon akad, nagyon merül az aksi, a wifi sokszor nem tud csatlakozni, szóval szörnyű. A 2.3.4-el nem volt ilyen gondom, vagy azt kéne vissza tenni, vagy kéne valami ennél sokkal stabilabb. A leírást látom, hogy lehet 2.3.4-re frissíteni (2.2.1-től kell addig elmenni) de a korábbiakat hol találom meg? Illetve ha van valami másik alternatíva akkor tudtok ajánlani valami olyan rom-ot Ace-re ami frankón megy?

Köszönettel:
Szanyi

Nem elérhető growertummy

• PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: XXALEF/XXLEF/TMHALF1
« Reply #396 Dátum: 2012, 11 20, 15:12:01 »
Kérdésem lenne, hogy fel akartuk rakni haverom telefonjára a 2.3.3 romot, t-mobilosat odinnal (V4.35), és a pda részbe tallóztuk be, illetve cooper V1.0-t is betallóztuk a OSP részbe, majd telepítette a romot, kiírta h újraindítja, és azóta nem csinál semmit. download módba be tudunk lépni, de a telefon a samsung galaxy ace feliratnál megfagy. tudom, h az elején hosszú ideig kell várni. mit lehet csinálni, vagy mit rontottunk el?

Nem elérhető hancz85

• PFC Fan
  • PDA: még nincs
  • PDA ROM: még nincs
« Reply #397 Dátum: 2012, 12 08, 17:44:20 »
Kellene egy gyors segítség!Feltettem bnőm telójára ezt MindCr_Rom_v2.4.Most nincs rec se down , a galaxy ace feliratnál tovább nem megy!

Nem elérhető ludcsa01

• PFC Fan
  • PDA: Samsunng Galaxy Ace
  • PDA ROM: S5830XWKB4
« Reply #398 Dátum: 2012, 12 10, 21:54:43 »
Üdv Mindenkinek!

Hatalmas gondban vagyok, van egy T-mobilos Ace-m 2.2.1-es szoftverrel és az istennek sem tudom lefrissíteni a Kies-sel. Ha be van kapcsolva az USB hibakeresés akkor kapcsolódik a Kieshez de akkor az írt írja ki hogy nem támogatja a szoftverfrissítést. Ha pedig kiveszem a pipát az USB hibakeresés mellől akkor pedig nem is kapcsolódik. Azt szeretném megtudni, hogy van e valami más és egyszerűbb módja a szoftverfrissítsének, mert már az agyamra megy.  >:(
Olvastam itt egy másik módszert, de nem igazán tudtam rajta elmenni, ha esetleg ki tudnátok rakni mégegyszer azt megköszönném.
Előre is köszönöm a válaszokat.

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
« Reply #399 Dátum: 2012, 12 16, 18:07:04 »
Üdv Mindenkinek!

Hatalmas gondban vagyok, van egy T-mobilos Ace-m 2.2.1-es szoftverrel és az istennek sem tudom lefrissíteni a Kies-sel. Ha be van kapcsolva az USB hibakeresés akkor kapcsolódik a Kieshez de akkor az írt írja ki hogy nem támogatja a szoftverfrissítést. Ha pedig kiveszem a pipát az USB hibakeresés mellől akkor pedig nem is kapcsolódik. Azt szeretném megtudni, hogy van e valami más és egyszerűbb módja a szoftverfrissítsének, mert már az agyamra megy.  >:(
Olvastam itt egy másik módszert, de nem igazán tudtam rajta elmenni, ha esetleg ki tudnátok rakni mégegyszer azt megköszönném.
Előre is köszönöm a válaszokat.

Szia! A Kies egy rakás sz... Itt az oldalon van pár leírás ami alapján el tudod végezni.: You are not allowed to view links. Register or Login körültekintéssel végezd!