2024, 11 24, 02:18:25

Szerző Téma: Instant Segítség  (Megtekintve 116567 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Over

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: teamhacksung ICS-CM9 Build-17, Devil 1.1.6_BFS_VC
Re: Instant Segítség
« Reply #925 Dátum: 2011, 12 14, 23:11:18 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Feltettem a bm verziot a kernelbol. Most mukodik es villog nem fogadott hivasnal :) Visszamasoltam az eredeti services.jart is kernelcsere elott. Meg volt 5 perce hogy megjavuljon a refund elott, jol megijedt :D

Egy pillanatra megijedtem én is...
Telepítettem a pro verziót, akármit csinálok csak nem vált át engedélyezésre, pedig minden rendben volt.
Böngészem a beállításokat, és az ütemezésnél be volt pipálva, hogy 22:00 után kikapcsoljon az értesítés.
Gyorsan ki is vettem a pipát az ütemezésből , és szerencsére kiderült, hogy mégse tudtam elrontani. :)
Tetszik, hogy immáron villog is nem csak világít. :)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #926 Dátum: 2011, 12 15, 08:31:16 »
Akkor ezek szerint csak a bm kernellel megy?
Nem tudom, most azzal, es a pro verzioval megy. Nem nyulok hozza :) Probalkozz!
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető zlatan

• Navigáció / Navigation: IGO Primo
  • PDA: iPhone 7, iPad 2017
  • PDA ROM: Legújabb IOS :)
« Reply #927 Dátum: 2011, 12 15, 10:22:07 »
Nem tudom, most azzal, es a pro verzioval megy. Nem nyulok hozza :) Probalkozz!

Nekem a bm verzió nem oké,mert kell a 720p.
Kisembert sokat kamerázom most. :)
Hülyékkel nem érdemes vitatkozni. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal.

Nem elérhető atillaahun

• PDA: SGS
  • PDA ROM: Jetpack (JW1) 8.1 + Semaphore 2.2 & Scripts on + EXT4 + Journaling & Mediascan Off
« Reply #928 Dátum: 2011, 12 16, 18:08:18 »
Üdv, 1 napja van SGS-em, de eléggé akad sok helyen gondoltam cserélek rajta rom-ot, mint a Blade-emen. Szóval nem vagyok teljesen kezdő, de először a You are not allowed to view links. Register or Login szerint indultam, de annyi benne a kereszthivatkozás, hogy 10 percen után már fogalmam se volt éppen mit csinálok a mivel.
Szóval átkerültem az itteni You are not allowed to view links. Register or Login-ba, és ott járok, hogy "Szolgáltatós telefonnal rendelkezők generáljanak unlock kódot mielőtt romot cserélnek! (Első hsz)".
Viszont erre sehol sem találok pontos leírást, hogy mivel és hogyan csináljam. Az a baj sok helyen csak linkek vannak, magyarázat nem, és nem igazodok ki, túl sok az infó. :(
Tudnátok segíteni?

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #929 Dátum: 2011, 12 16, 18:09:57 »
Üdv, 1 napja van SGS-em, de eléggé akad sok helyen gondoltam cserélek rajta rom-ot, mint a Blade-emen. Szóval nem vagyok teljesen kezdő, de először a You are not allowed to view links. Register or Login szerint indultam, de annyi benne a kereszthivatkozás, hogy 10 percen után már fogalmam se volt éppen mit csinálok a mivel.
Szóval átkerültem az itteni You are not allowed to view links. Register or Login-ba, és ott járok, hogy "Szolgáltatós telefonnal rendelkezők generáljanak unlock kódot mielőtt romot cserélnek! (Első hsz)".
Viszont erre sehol sem találok pontos leírást, hogy mivel és hogyan csináljam. Az a baj sok helyen csak linkek vannak, magyarázat nem, és nem igazodok ki, túl sok az infó. :(

ezt olvasd át ;)

ROMOLÁS 1x1

Nem elérhető atillaahun

• PDA ROM: Jetpack (JW1) 8.1 + Semaphore 2.2 & Scripts on + EXT4 + Journaling & Mediascan Off
« Reply #930 Dátum: 2011, 12 16, 18:23:41 »
Elolvastam. De hol van ebbe leírva, hogy generáljam az unlock kódot? :hmm:

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #931 Dátum: 2011, 12 16, 18:26:30 »
Elolvastam. De hol van ebbe leírva, hogy generáljam az unlock kódot? :hmm:
Az itt van leírva: You are not allowed to view links. Register or Login
CTRL+F majd "unlock", és megnézed a találatokat.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető atillaahun

« Reply #932 Dátum: 2011, 12 16, 18:34:13 »
Ezt eddig is láttam, de You are not allowed to view links. Register or Login valami Unlock program-hoz ad linket. Ez nem függetlenítéshez való? Mert arra most igazából nincs szükségem, ezt az unlock kódot is csak azért akarom megcsinálni, mert fel volt sorolva az elővigyázatosságoknál romolás előtt.
Ez most végülis akkor mit csinál, és miért van erre nekem szükségem?
Meg az a baj, hogy az 1. hsz.-ben az Unlock: pont alatt van vagy 10 link, és nem igazán van mellé írva, hogy melyikkel mit kell csinálni. :(

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #933 Dátum: 2011, 12 16, 20:37:29 »
Ezt eddig is láttam, de You are not allowed to view links. Register or Login valami Unlock program-hoz ad linket. Ez nem függetlenítéshez való? Mert arra most igazából nincs szükségem, ezt az unlock kódot is csak azért akarom megcsinálni, mert fel volt sorolva az elővigyázatosságoknál romolás előtt.
Ez most végülis akkor mit csinál, és miért van erre nekem szükségem?
Meg az a baj, hogy az 1. hsz.-ben az Unlock: pont alatt van vagy 10 link, és nem igazán van mellé írva, hogy melyikkel mit kell csinálni. :(

nem efs mappa mentésére gondolsz te?

mert unlock nemtom minek neked ha nem akarsz függetleniteni.

Nem elérhető atillaahun

« Reply #934 Dátum: 2011, 12 16, 20:38:37 »
Gondolom most az az eset áll fenn, amikor hülye voltam, ezért büntiből soha többet nem válaszoltok. :oops:
Pedig nem is. :'(
Szóval most jobb híján feltettem ezt az SGS Toolbox-ot, - remélem ez az amire elsőre rá kellett volna jönni magamtól - nyomtam neki egy Check product kódot, majd kiírta felül, hogy Could not create backup folder:/sdcard/SGSToolbox6work_20111216_2006498 és dobott egy Checking. Please wait...-et, és azt pörgeti már vagy 10 perce. Ki sem lehet lépni belőle. Restart megvolt, SD ellenőrzés megvolt, fájlkezelő látja szépen, ott vannak a cuccaim írni olvasni lehet őket. Nem értem mi baja ennek a programnak.

Szerk.: nem, az efs mappát már elmentettem korábban. Mingyárt linkelem mit akarok csinálni...

Nem elérhető atillaahun

« Reply #935 Dátum: 2011, 12 16, 20:44:28 »
Bocs az új kommentért, de előzőt nem engedi módosítani.  :hmm:
Szóval a FAQ-ban ez szerepel pirossal kiemelve: "Szolgáltatós telefonnal rendelkezők generáljanak unlock kódot mielőtt romot cserélnek! (Első hsz)"

Ezt akartam megcsinálni, mert gondoltam későbbre kell valamiért, ha elrontom a romolást, de egyébként nem értem mire való, és főleg nem tudom hogy kell megcsinálni.

Szerk.: akkor jól van, köszi. Mert tegnap óta ezzel szenvedek, és már kezdtem csöppet frusztrált lenni.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #936 Dátum: 2011, 12 16, 20:49:29 »
Bocs az új kommentért, de előzőt nem engedi módosítani.  :hmm:
Szóval a FAQ-ban ez szerepel pirossal kiemelve: "Szolgáltatós telefonnal rendelkezők generáljanak unlock kódot mielőtt romot cserélnek! (Első hsz)"

Ezt akartam megcsinálni, mert gondoltam későbbre kell valamiért, ha elrontom a romolást, de egyébként nem értem mire való.
azzal ne foglalkozz,,,,ha az efs megvan akkor oké-s vagy ;)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #937 Dátum: 2011, 12 16, 22:09:49 »
nem efs mappa mentésére gondolsz te?

mert unlock nemtom minek neked ha nem akarsz függetleniteni.
talan mert kesobbi romokkal mar nem lehet unlock kodot generalni csak froyoval lehetett. Jol johet ha evek mulva el akarja adni. Vagy az efs mentes erre is megoldas? Nem tudom, mert fuggetlenek a telefonjaim.

Nem elérhető atillaahun

« Reply #938 Dátum: 2011, 12 17, 16:41:48 »
Helló ismét, nos tegnap óta úgy tűnik sikeresen felraktam a JVZ-t, meg a legújabb Semaphore-t,  - mégegyszer köszi a segítséget - de azt hittem ez ad majd root jogosultságot, mert nem kaptam.  :hmm:
Se root, se superuser nem került a telóra. Jól gondolom, hogy kellett volna?
Mit ronthattam el?

Nem elérhető pax

• PDA: SGS4 mini GT-I9195 / CM11/M8
« Reply #939 Dátum: 2011, 12 17, 16:52:36 »
Helló ismét, nos tegnap óta úgy tűnik sikeresen felraktam a JVZ-t, meg a legújabb Semaphore-t,  - mégegyszer köszi a segítséget - de azt hittem ez ad majd root jogosultságot, mert nem kaptam.  :hmm:
Se root, se superuser nem került a telóra. Jól gondolom, hogy kellett volna?
Mit ronthattam el?

root már van, hiszen a Sema.root-ol is ! Market: Superuser  Ha, ez fennt lesz minden olyan program ami root-ot kíván megkapja!
SGS4 mini GT-I9195 / CM11/M8

Nem elérhető atillaahun

« Reply #940 Dátum: 2011, 12 17, 17:10:38 »
Valóban, köszi, most már gurul szépen :)
Bocs ha hülye vagyok, de tényleg elolvastam már vagy 6 féle leírást, elejétől végéig, külön keresőzve is root-ra, superuser-re, de nem találtam sehol, ahol írnák, hogy a superuser-t külön kell feltenni.
Linkelnéd még kérlek a leírást?

Nem elérhető pax

« Reply #941 Dátum: 2011, 12 17, 17:15:42 »
Valóban, köszi, most már gurul szépen :)
Bocs ha hülye vagyok, de tényleg elolvastam már vagy 6 féle leírást, elejétől végéig, külön keresőzve is root-ra, superuser-re, de nem találtam sehol, ahol írnák, hogy a superuser-t külön kell feltenni.
Linkelnéd még kérlek a leírást?
ehez nem kell leírás, telepíted a Market-ről, és ennyi-:) különben ,ha nem lenne root-od, a RootExplorert se tudtad volna használni!

Nem elérhető atillaahun

« Reply #942 Dátum: 2011, 12 17, 17:33:21 »
Igen, megvan már közben, csak arra értettem, hogy ezt hol írták hogy így kell, de akkor ezekszerint ez alaptudás. Most már nekem is megvan. :) Egyébként Root Explorer-t sem tudtam használni, míg fel nem raktam most a Superuser-t.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #943 Dátum: 2011, 12 17, 17:36:08 »
Igen, megvan már közben, csak arra értettem, hogy ezt alapból hogy írták, de akkor ezekszerint ez alaptudás. Most már nekem is megvan. :) Egyébként Root Explorer-t sem tudtam használni, míg fel nem raktam most a Superuser-t.

elméletileg fel kéne mennie a kernel -el együtt,,,nekem legaláb is idáig mindig felment semaphore kernel-el,,,de ezek után tudod ,,,ha nincs market,,,,,és letöltöd. ;)

Nem elérhető atillaahun

« Reply #944 Dátum: 2011, 12 17, 17:41:47 »
Igen, most nézem, hogy 1.9.-ben kivette belőle, írja is a changelog-ban zárójelben, hogy "you have to manually delete them" - ami gondolom download akart lenni egyébként.

Nem elérhető pax

« Reply #945 Dátum: 2011, 12 17, 17:45:43 »
Igen, megvan már közben, csak arra értettem, hogy ezt hol írták hogy így kell, de akkor ezekszerint ez alaptudás. Most már nekem is megvan. :) Egyébként Root Explorer-t sem tudtam használni, míg fel nem raktam most a Superuser-t.

akkor hogy boldogultál az EXT4-re konvertálással? (a Rootexplorer-el ki kellett valamit törölnöd mert a System-ben alappól kevés a hely az EXT4-re, pld. Swype-t!)

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #946 Dátum: 2011, 12 17, 17:48:18 »
akkor hogy boldogultál az EXT4-re konvertálással? (a Rootexplorer-el ki kellett valamit törölnöd mert a System-ben alappól kevés a hely az EXT4-re, pld. Swype-t!)

szerintem meg se csinálta   ;)

Nem elérhető atillaahun

« Reply #947 Dátum: 2011, 12 17, 18:02:49 »
Igen, a system/app-ot még csak most tizedelem. Hogy ebbe mennyi szemét van.  :D
Nincs ehhez véletlen valami lista, hogy mit hajingálhatok ki nyugodt szívvel? Valami You are not allowed to view links. Register or Login gondolok, csak kifejezetten SGS-hez.

Bár ha az EXT4-re konvertálással is megvagyok, akkor asszem a nehezével készen leszek. Majd teszek fel egy CWM-et, csinálok vele backup-ot, és akkor nekiállok rendesen a system/app-nak.

Nem elérhető atillaahun

« Reply #948 Dátum: 2011, 12 17, 19:09:59 »
Lenne itt még egy apróság.  :) Nem megy olyan egyszerűen ez a CWM felrakás mint gondoltam. A 2.1.1.-es alapból nem tartalmazott, alap Recovery nem enged aláíratlan .zip-eket feltenni, akkor hogy csináljam?
És legfőképpen honnan?

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #949 Dátum: 2011, 12 17, 21:05:02 »
Lenne itt még egy apróság.  :) Nem megy olyan egyszerűen ez a CWM felrakás mint gondoltam. A 2.1.1.-es alapból nem tartalmazott, alap Recovery nem enged aláíratlan .zip-eket feltenni, akkor hogy csináljam?
És legfőképpen honnan?
Na neeee.Hogy nincs cwm benne? ;) Ott valamit te szúrtál el érzésem szerint.
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8