Kedves Anzo!
Érdeklődnék mikor jelenik meg a FR18, lehet e tudni?
Sajnos nem igazán boldogulok. Vissza raktam a v10d Uk verziót jól működik, de ha rakosgatok rá programokat
megbolondul. Valami mindig összekavarja a dolgokat és hiába szedegetem vissza uninstall egyesével a hiba megmarad és nem sikerül rájönnöm melyik a problémák okozója. Minden program felrakása után 1-2 napig próbálgatnom kellene amire meg nincs időm. Állítólag e hónap végén utazom külföldre a héten vizsgázok Magyarországon aztán készülök a külföldi vizsgára, mert csak úgy vesznek fel dolgozni külföldre, ha ott is vizsgázom (minősítés). Amennyiben nem felelek meg akkor bárlistára kerülök ami annyit jelent többé nem állnak szóba velem. Ezért kérdezem/érdeklődöm a FR18 felől ami remélhetőleg jobb lesz mint a gyári. Már így is sok időt áldoztam e készülékre és csak kicsivel járok előrébb viszont az időm meg nem sok mert ugye próbálni is kell a készüléket működésileg, hogy külföldről tudjam tartani családommal a kapcsolatot problémák nélkül. Már kezdek aggódni, hogy nem tudom optimalizálni időre és elnézést aggódásomért.
Előforduló hibák: időjárás jelzésnél és a készüléken nem egyformán mutatja az órát nem tudtam összehangolni valószínű ezért nem ébresztett, az internetes automatikus frissítéssel sem javult a helyzet sőt téli beállítást és 1 hónappal későbbet mutatott, videó kamera indításnál fagyás illetve újraindulás, IGO térkép fekete fehérben, fényképek a galériában becsíkozódnak illetve fekete fehér a képek készítése szép. Pont a fent leírtakat használnám a legjobban amik hibáznak.
Együtt ezek szépen mennek viszont vannak kiegészítő programok amik jól jönnek/jöhetnek 2-3 nap után kezdenek összeakadni.
Észrevételem a programok nem mindegyike kommunikál megfelelően egymással szerintem részben a ROM is az oka mivel több romot is próbáltam és mindegyiknél mást tapasztaltam. A legjobb gyári Rom v10d UK stabil, de vannak gondok. Az FR17 is nagyon jó, de nem tudom miért akad össze, ha v10d UK-ra teszem mert csak így tudom felrakni FR17 PFC Edition by anzo-t.
Köszönöm a segítséget.