2024, 12 18, 13:54:09

Szerző Téma: [ROM] Anzo Optimus 2X FR17 PFC Edition 05.23  (Megtekintve 91172 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető axxon

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Samsung Google Nexus S (9023)
  • PDA ROM: SuperOSR ROM
Re: [ROM] Anzo Optimus 2X FR17 PFC Edition 05.23
« Reply #25 Dátum: 2011, 05 23, 13:17:47 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Újabb verzió: FR17 PFC Edition 05.23

folyamatos fc gmail, fonts on-sreen (

Nem elérhető axxon

« Reply #26 Dátum: 2011, 05 23, 14:04:57 »
folyamatos fc gmail, fonts on-sreen (

na, már jó lett.

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #27 Dátum: 2011, 05 23, 15:21:18 »
Elnézést de rossz egy régebbi verzióra mutatott a letöltő link  :oops: Javítva.

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S8+, LG V20, Xiaomi Note 2,OnePlus3T,OP5
  • PDA ROM: Custom
« Reply #28 Dátum: 2011, 05 23, 17:19:27 »
Újabb verzió: FR17 PFC Edition 05.23
Húúúú,már nagyon vártam a frissítést,a kiadástól kezdve használom az FR13-as kiadásodat,nekem hibátlan volt végig.Remélem az utódjával sem lesz gondom.THX!!! :ok:
Ha elég hosszan kopogtatsz a pokol kapuján,előbb vagy utóbb valaki ajtót nyit....

Nem elérhető axxon

« Reply #29 Dátum: 2011, 05 23, 18:28:11 »
Elnézést de rossz egy régebbi verzióra mutatott a letöltő link  :oops: Javítva.

ahh, akkor én a régit tettem fel)

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #30 Dátum: 2011, 05 23, 18:30:07 »
ahh, akkor én a régit tettem fel)
Igen a font hibából jöttem rá :) annál volt ilyen hiba.

Nem elérhető axxon

« Reply #31 Dátum: 2011, 05 23, 19:03:38 »
Igen a font hibából jöttem rá :) annál volt ilyen hiba.

no, akkor mégiscsak érdemes volt feltennem)

Nem elérhető Wade03

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: LG P990 O2X
  • PDA ROM: MoDaCo FR17 Fear Edition 10
« Reply #32 Dátum: 2011, 05 28, 12:18:40 »
Üdv!
Azt szeretném kérdezni hogy a friss 05.23-as verziónak még mindig a MoDaCo FR17 -e az alapja vagy ennek már az FR18 béta2 ? Azért érdekelne mert váltottam 502-es basebandre és az ahhoz való frissebb RIL elvileg még csak az FR18 bétában van benne.
Ezen kívül még van egy dolog ami nagyon foglalkoztat mióta megvan ez a teló és az a CPU tuning. Nem mintha nagyon szükség lenne rá csak nyugtalanít, hogy eddig még egy ROM-mal sem sikerült felhúznom a CPU órajelét. Most éppen az FR17 Fear Edition 10-et használom a 2.8-as pimp my cpu-val és egyszerűen nem tudom mi lehet a gond. Beállítom a kívánt magasabb Mhz és mV értékeket ki is zöldül az adott current values sor de a Quadrant Standart teszt mégsem mutat semmivel sem magasabb pontszámot. Ami pedig még érdekes hogy a Quadrantban a system information mindig kérdőjelet mutat a current/max/min freq.-nél (ha semmit nem állítok a pimp my cpu-ban akor is).
Mi lehet a probléma, valami beállítást még kell csinálni a pimpmycpu-ban?
Előre is köszönöm a segítséget!

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #33 Dátum: 2011, 05 28, 16:05:00 »
Üdv!
Azt szeretném kérdezni hogy a friss 05.23-as verziónak még mindig a MoDaCo FR17 -e az alapja vagy ennek már az FR18 béta2 ? Azért érdekelne mert váltottam 502-es basebandre és az ahhoz való frissebb RIL elvileg még csak az FR18 bétában van benne.
Ezen kívül még van egy dolog ami nagyon foglalkoztat mióta megvan ez a teló és az a CPU tuning. Nem mintha nagyon szükség lenne rá csak nyugtalanít, hogy eddig még egy ROM-mal sem sikerült felhúznom a CPU órajelét. Most éppen az FR17 Fear Edition 10-et használom a 2.8-as pimp my cpu-val és egyszerűen nem tudom mi lehet a gond. Beállítom a kívánt magasabb Mhz és mV értékeket ki is zöldül az adott current values sor de a Quadrant Standart teszt mégsem mutat semmivel sem magasabb pontszámot. Ami pedig még érdekes hogy a Quadrantban a system information mindig kérdőjelet mutat a current/max/min freq.-nél (ha semmit nem állítok a pimp my cpu-ban akor is).
Mi lehet a probléma, valami beállítást még kell csinálni a pimpmycpu-ban?
Előre is köszönöm a segítséget!
FR17 mint a neve is mutatja, Paul azt kérte, hogy ameddig egy rom béta statuszban van addig semmilyen módon ne módosítsuk jobban mondva ne publikáljuk a módosított béta verziós romokat hiszen akkor nem derülnének ki az esetleges hibák. Nem tudom milyen kernel van a Fear Edition alatt de ha fel teszed az enyémet akkor ha Pimp My CPU -ban hosszan nyomsz egy értékre és beállítod max értéknek akkor azon fog pörögni. A quadrant nem mutatja egyik kernelnél sem a proci sebességét, meg amúgyi egy felejthető program ahány futtatás annyi érték.

Nem elérhető Wade03

« Reply #34 Dátum: 2011, 05 28, 16:41:08 »
FR17 mint a neve is mutatja, Paul azt kérte, hogy ameddig egy rom béta statuszban van addig semmilyen módon ne módosítsuk jobban mondva ne publikáljuk a módosított béta verziós romokat hiszen akkor nem derülnének ki az esetleges hibák. Nem tudom milyen kernel van a Fear Edition alatt de ha fel teszed az enyémet akkor ha Pimp My CPU -ban hosszan nyomsz egy értékre és beállítod max értéknek akkor azon fog pörögni. A quadrant nem mutatja egyik kernelnél sem a proci sebességét, meg amúgyi egy felejthető program ahány futtatás annyi érték.
Kössz szépen a választ! Utólag rájöttem, hogy hülyeséget kérdeztem az FR18-al kapcsolatban, csak a ROM leírás zavart meg az avatarod alatt. A kernel MCK r14 ocuv a Fear Editionben is. Sokszor próbáltam már úgy is, hogy max értékként állítottam be a pimpmycpu-ban, de úgy sem láttam változást, viszont az mindenképpen megnyugtató hogy a Quadrant nem csak nálam nem jelzi az órajelet. Nincs esetleg valami jobb benchmark program amivel tudnám ellenőrizni hogy sikerül -e az overclocking?

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #35 Dátum: 2011, 05 28, 17:11:39 »
Kössz szépen a választ! Utólag rájöttem, hogy hülyeséget kérdeztem az FR18-al kapcsolatban, csak a ROM leírás zavart meg az avatarod alatt. A kernel MCK r14 ocuv a Fear Editionben is. Sokszor próbáltam már úgy is, hogy max értékként állítottam be a pimpmycpu-ban, de úgy sem láttam változást, viszont az mindenképpen megnyugtató hogy a Quadrant nem csak nálam nem jelzi az órajelet. Nincs esetleg valami jobb benchmark program amivel tudnám ellenőrizni hogy sikerül -e az overclocking?
Talán az AnTuTu benchmark ami a legmagbizhatóbb van system info fül is ahol kiírja a min:max CPU frekvenciát is.

Nem elérhető Wade03

« Reply #36 Dátum: 2011, 05 28, 17:36:31 »
Talán az AnTuTu benchmark ami a legmagbizhatóbb van system info fül is ahol kiírja a min:max CPU frekvenciát is.
Köszi szépen, úgy néz ki működik! 1,2 GHz-re állítottam a CPU-t és 4645 pontot csinált az AnTuTu féle benchmark és az infoban 1,2 GHz is jelzett!

Nem elérhető axxon

« Reply #37 Dátum: 2011, 05 28, 17:52:55 »
FR18 Béta2 PFC  nem publikus?

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #38 Dátum: 2011, 05 28, 18:09:37 »
FR18 Béta2 PFC  nem publikus?
Addig nem ameddig Paul nem törli a béta státuszt. Ennyivel tartozunk neki, hogy tiszteletben tartjuk a kérését.

Nem elérhető axxon

« Reply #39 Dátum: 2011, 05 28, 18:15:32 »
Addig nem ameddig Paul nem törli a béta státuszt. Ennyivel tartozunk neki, hogy tiszteletben tartjuk a kérését.

ahh, azt gondoltam ezeket te csinálod kizárolag :ok:

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #40 Dátum: 2011, 05 28, 18:23:11 »
ahh, azt gondoltam ezeket te csinálod kizárolag :ok:

Az alapot a Paul féle MoDaCo Rom szolgáltatja én ezt módosítom hackelgetem.

Nem elérhető biglion

• PDA: LG-P990
  • PDA ROM: V10d UK
« Reply #41 Dátum: 2011, 05 30, 11:08:52 »
Üdv!
Próbáltam felrakni FR17 PFC Edition-t, de nem rakja fel annyit csinál a hang le és bekapcs gombra, hogy bejön a töltés és mintha töltene majd újra indul és mindent töröl, de nem rakja fel. Kérdésem miért nem sikerül?
A Recovery menüt hang le + bekapcs lenyomására nekem nem hozza be a menüt csak 1 droid és töltő csík jelenik meg.
A root is ok és még sem jó. Vagy gond az, ha nem az alap FR17 van fent és e miatt nem tudom felrakni?
Jelenleg v10 UK van rajta. A Recovery menü miért nem jön be? Szerencsére ma szabadnap van és be tudnám fejezni a teljes átalakítást, de ez az állandó törlés kiakaszt, már nem tudom hányszor raktam fel minden kiegészítőt ami keell és erre letöröl mindent, ha ezzel a rommal próbálkozom >:( :'(. Mi lehet az amit kihagytam és amiatt nem jön be a menü. Rom kezelőve is próbáltam akkor szerencsére nem törölt semmit, de nem rakott fel semmit. Köszönöm a segítséget.

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #42 Dátum: 2011, 05 30, 11:22:00 »
Üdv!
Próbáltam felrakni FR17 PFC Edition-t, de nem rakja fel annyit csinál a hang le és bekapcs gombra, hogy bejön a töltés és mintha töltene majd újra indul és mindent töröl, de nem rakja fel. Kérdésem miért nem sikerül?
A Recovery menüt hang le + bekapcs lenyomására nekem nem hozza be a menüt csak 1 droid és töltő csík jelenik meg.
A root is ok és még sem jó. Vagy gond az, ha nem az alap FR17 van fent és e miatt nem tudom felrakni?
Jelenleg v10 UK van rajta. A Recovery menü miért nem jön be? Szerencsére ma szabadnap van és be tudnám fejezni a teljes átalakítást, de ez az állandó törlés kiakaszt, már nem tudom hányszor raktam fel minden kiegészítőt ami keell és erre letöröl mindent, ha ezzel a rommal próbálkozom >:( :'(. Mi lehet az amit kihagytam és amiatt nem jön be a menü. Rom kezelőve is próbáltam akkor szerencsére nem törölt semmit, de nem rakott fel semmit. Köszönöm a segítséget.
Valószínűleg nincsen fent a Clockword Recovery.
You are not allowed to view links. Register or Login Innen tedd fel és akkor elő kell jönnie a recoverynek.
A bekapcs+hang-le kombinációnak van egy ilyen tulajdonsága még, hogy factory resetet csinál ha 10mp -ig nyomjuk őket.
Volt olyan akinek csak akkor települt fel rendesen a romom ha előtte fel tette az fr17-et, még nem jöttem rá, hogy ez miért van, hogy egyes készülékeken simán települ másik meg csak a modacos után.  ???

Nem elérhető biglion

« Reply #43 Dátum: 2011, 05 30, 11:52:07 »
Valószínűleg nincsen fent a Clockword Recovery.
You are not allowed to view links. Register or Login Innen tedd fel és akkor elő kell jönnie a recoverynek.
A bekapcs+hang-le kombinációnak van egy ilyen tulajdonsága még, hogy factory resetet csinál ha 10mp -ig nyomjuk őket.
Volt olyan akinek csak akkor települt fel rendesen a romom ha előtte fel tette az fr17-et, még nem jöttem rá, hogy ez miért van, hogy egyes készülékeken simán települ másik meg csak a modacos után.  ???

Igen így van közben én is rájöttem egyesével  :olvass: nyálaztam át a dolgokat és ez kimaradt  :oops:
Viszont leszedtem fel is telepítettem és You are not allowed to view links. Register or Login bejött az a ablak ami a képen van (App Screenshots) és véletlen   reboot into recovery mode   erre kattintottam és beadta a menüt a hang gombbal le fel tudok lépkedni, de semmi több se ki kapcs semmi. Viszont képernyő érintésre reagál a lenti menü sor ami alapból a képernyő alján van nagyítás, visszalépés stb. és ha a házikóra katt akkor a menüt vagy fekete képernyő közepén doboz droid kép között váltakozik. Amikor a menüt jelenítem meg akkor középtől kicsit lentebb ezt írja Formatting MISC:... ilyenkor csinál valamit? Mert e írás láttán  :( nem mertem az aksit kivenni mert csak arra fog reagálni, ha ennek az írásnak nincs jelentősége. Kb. 5 perce semmi. Ilyenkor mi a teendő?

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #44 Dátum: 2011, 05 30, 11:58:19 »

Igen így van közben én is rájöttem egyesével  :olvass: nyálaztam át a dolgokat és ez kimaradt  :oops:
Viszont leszedtem fel is telepítettem és You are not allowed to view links. Register or Login bejött az a ablak ami a képen van (App Screenshots) és véletlen   reboot into recovery mode   erre kattintottam és beadta a menüt a hang gombbal le fel tudok lépkedni, de semmi több se ki kapcs semmi. Viszont képernyő érintésre reagál a lenti menü sor ami alapból a képernyő alján van nagyítás, visszalépés stb. és ha a házikóra katt akkor a menüt vagy fekete képernyő közepén doboz droid kép között váltakozik. Amikor a menüt jelenítem meg akkor középtől kicsit lentebb ezt írja Formatting MISC:... ilyenkor csinál valamit? Mert e írás láttán  :( nem mertem az aksit kivenni mert csak arra fog reagálni, ha ennek az írásnak nincs jelentősége. Kb. 5 perce semmi. Ilyenkor mi a teendő?
Húúú nem tudom miket nyomkodtál, ilyennel még nem találkoztam. Ha nem reagál semmire sem akkor akksi ki-be és indítsd el a hang-le+Bekapcs gombbal addig ameddig a sárga android felirat meg nem jelenik ekkor a recoveryben leszel. Azt jól látod, hogy a hangerővel tudsz mozogni a menüben de kiválasztani a bekapcsal tudod.

Nem elérhető biglion

« Reply #45 Dátum: 2011, 05 30, 13:38:42 »
Sikerült felrakni, az történik animációt betölti és kezdi előröl. Csináltam factory reset-et és töröltem a cache-t is. :(
Esetleg más megoldás?

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #46 Dátum: 2011, 05 30, 15:29:37 »
Sikerült felrakni, az történik animációt betölti és kezdi előröl. Csináltam factory reset-et és töröltem a cache-t is. :(
Esetleg más megoldás?
Fel tetted előtte a modacos romot? Akkor te is azok közé tartozol akiknek nem ment fel enélkül sajnos.  :'(

Nem elérhető biglion

« Reply #47 Dátum: 2011, 05 30, 15:37:18 »
Fel tetted előtte a modacos romot? Akkor te is azok közé tartozol akiknek nem ment fel enélkül sajnos.  :'(

Ha az FR17-rt felrakom akkor orvosolható a dolog, fel megy? Ha igen van e valami hibája a FR17-nek?
Megy e rendesen? Vagy jobban járok, ha maradok v10 UK-nál? Köszönöm a segítséget.

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #48 Dátum: 2011, 05 30, 16:03:10 »

Ha az FR17-rt felrakom akkor orvosolható a dolog, fel megy? Ha igen van e valami hibája a FR17-nek?
Megy e rendesen? Vagy jobban járok, ha maradok v10 UK-nál? Köszönöm a segítséget.
Igen akkor felmegy. Hibája nincsen különösebben az FR17-nek sem alapból jobb mint a gyári UK rom.
Azt javaslom tedd fel recoveryből az FR17-et használd egy picit nézegesd utána tedd rá az enyémet és el tudod dönteni mit választasz. Maradsz a gyárinál vagy valamelyik FR verziónál.

Nem elérhető biglion

« Reply #49 Dátum: 2011, 05 30, 17:16:16 »
Igen akkor felmegy. Hibája nincsen különösebben az FR17-nek sem alapból jobb mint a gyári UK rom.
Azt javaslom tedd fel recoveryből az FR17-et használd egy picit nézegesd utána tedd rá az enyémet és el tudod dönteni mit választasz. Maradsz a gyárinál vagy valamelyik FR verziónál.

Kedves Anzo barátom!
Felraktam a FR17-et kicsit tipi topi nézeget aztán FR17 PFC Edition és minden ok szépen megy (kicsit meglepődtem mert elég sokáig töltött bekapcsolás után, azt hittem megint nem fog indulni :shock:), :ok: :taps: :D már ideje 3 nap éjszakába nyúlóan kínlódtam már annyiszor leszedtem a holmikat, hogy......és mindig sikerült törölni azokat a holmikat amiket találtam, remélem most már utoljára keresgetem meg és rakom újra fel a holmikat:shock: >:(, de most már ok.
Ez a verzió (FR17 PFC Edition) jobban tetszik mint a sima FR17. Nagyon szép munka grat hozzá és szinte minden magyar, köszönöm szépen. :D ;) :ok: :ok: