De, lehet amiatt, de okozhatja más is. Milyen iGO8 verzió? (Feltételezük, hogy kipróbálod, amit "adtak" a készülékkel, aztán veszel egy legálist)
Furcs a homokórázás, netkapcsolattól ugyan függ a 36-40 KB letöltési ideje, de még GPRS-en is már másodperc az egész. Talán szerver oldali hibába futottál.
Én Vista alatt frissítek november óta, de kicsit körülményes (vistás GrandPrix, majd VMWare alatt XP-s GrandPrix). XP SP2 szerintem jónak kell legyen, de majd jönnek olyanok, akik próbálták. Legutóbb a szervizben a tiéddel azonos ROM-ot tettek a készülékemre, és az előbb leírt módon ugyan, de egyből frissítettem DXID1-re
Először is köszönöm a gyors választ.
Az igo a névjegye szerint 8.0.0.49545 (Jul 30 2008).
Sajnos amilyen ostoba voltam, el is felejtettem megnézni, a HTC-n 8.3.xxxx volt, azzal nem is volt semmi gond. Sajnos a HTC-re csak warezolt ment fel (illetve ha jól tudom már hivatalosan is rá tudjk tenni annak ellenére, hogy nincs microSD támogatása). Csináltam róla "biztonsági" mentést, megpróbálom azt is, átmenetileg. Annyira nem használom ki most, mire viszont igazán kellene, meg lesz rá a keret, mert egyelőre sajnos nem fér bele a költségvetésbe az eredeti megvétele, de természetesen az elsődleges terveim között szerepel.
Az Xtra-s netkapcsolattal nem hiszem, hogy gond lehet, itthoni wifin keresztül (54MB-s) 6MB-s kábel-nettel csináltam. A HTC-n a QuickGPS egy villanás alatt leszedte.
Esetleg ötleted nincs arra, hogy a Vista alatt miért csak "Windows enabled device"-ként látszik a Mobile Centerben? Neked hogyan látja?
A frissítés mennyire körülményes vista alatt? Csak mert ha nem muszáj, az XP-s gépet inkább nem akarom használni. Elég "megbízhatatlan", egy reinstall kellene neki, mert már oda van szerencsétlen. Az csak a végső eset. Esetleg ha tudnál adni egy linket (ha kell bekeresem itt a fórumon) akkor szívesen venném, főleg mivel akkor te már megcsináltad ezt, így tudod, hogy "mi merre hány méter" az egész folyamattal kapcsolatban. Esetleg még néhány infót tudnál írni, hogy az én ROM-omhoz képest mivel másabb ez? Csak mert gondolom van valami igazán hasznos tulajdonsága, ha frissítés után azonnal erre váltottál...
A TCPMP-ből leszedtem most azt a változatot, amelyikhez külön van a felirat megjelenítő plugin, megpróbálom azt, hátha a ROM-ban van a "hiba" (az egérmozis leírásban is írta a szerző, hogy nem minden rom-mal működik).
Köszönöm a segítséget!
upsz, eszembe jutott még egy hiba. Ez volt az egyik legidegesítőbb. Windows Media Player-en keresztül próbáltam MP3 fájlokat szinkronizálni. Nem sokat, kb 140 szám, alig 800 MB. A szinkronizálás alatt 3szor kiakadt az egész, az omnia bontotta a kapcsolatot, illetve valamiféle hibát írt ki, hogy "xy.exe nem futtatható".
Hozzáteszem, semmilyen alkalmazás, de még a levelező meg semmi sem futott szinkronizálás alatt a készüléken. Ez mitől lehet?