0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Sziasztok pár napja jutotam 1 Omnia i900 hoz és elment a fele menüből a magyar nyelv ezzel mit tudok csinálni???Plusz tele van rakva minden baromsággal de nem tudok semmit töröli mert nem merem nehgy fontos legyen köztük hol lehet ezt a szoftvert frissiteni vagy iesmi??
hello!Valaki nem tudja,hogy az iconsoft phonex 2.0.2 es verziojában hogy lehet lecserélni a bejövö hivás képet ha az olyan számrol jön ami ismeretlen hivó-ilyenkor egy erdöt mutat háttérként-és kiirja a hivó számát.Ettöl nem lehet megszabadulni valahogy/kicserélni?
Sziasztok!Én még új vagyok itt és szeretném a segítségeteket kérni, abban hogy hol találok élő, linkelt magyar ROM-ot?Előre is meg köszönöm!
köszi
sziasztok, tud valaki facebook progit?
Hali. Most került hozzám egy i900-as, wm 6.5 van rajta, angol, de nem nagyon tetszik, hogy lehet visszaállítani az eredeti windows-t, ami volt rajta? Az jobban tetszik nekem, meg jobb lenne ha magyar lenne, mondjuk értek rajta mindent, tesztvideókon is a 6.1 jobban tetszett... Előre is köszönet!
Itt megtalalod a romokat: You are not allowed to view links. Register or Loginrom szobába az angolokat is.
Az érdekelne hogy ha leszedem a T-mobile-os Rom-ot. Hogyan tovább?
Sziasztok!Érdeklődnek, hogy T-mobilosról Telenoros-ra sikerült valakinek a függetleníteni az omniát?Üdv.:C.
Nem kártya függetleníteni akarod?Olyat még nem hallottam, hogy másik szolgáltatóra zárja le valaki
Függetleníteni szeretném...
Ez alapján próbáld: You are not allowed to view links. Register or Loginennek mennie kell ....
Német E+ nem jött össze 3 hete....Ez lehet ROM miatt? szerviz rom után volt jó pár rom rajta, utolsó OBI WAN RAD You are not allowed to view links. Register or Login
tedd vissza a szerviz romot, hátha.....