2024, 11 24, 23:49:25

Szerző Téma: Általános segítségkérés, avagy: HELP  (Megtekintve 821917 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető pilyki

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: i900xxhj2
  • PDA ROM: i900xdhk1/xdhk2
Re: Általános segítségkérés, avagy: HELP
« Reply #16425 Dátum: 2012, 05 13, 16:37:34 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Akkor cseréld le  pda romot hátha valami.... :hmm:
De nagyon nincs több ötlet egyelőre.

Ami neked van, hogy dolgozik?

Nem elérhető vik

• Navigáció / Navigation: igo 8.3.5.183522 2011 v2
  • PDA: s6 edge plus
  • PDA ROM: G928F
« Reply #16426 Dátum: 2012, 05 13, 19:04:33 »

Ami neked van, hogy dolgozik?
Ami nekem van azt nem sikerült befejeznem, így nem tettem közzé .
De a wp7- es rom kedves volt számomra sokáig.
Nem magyar nyelvű rom!
Az ideálom oda áll ahova én állitom .!

Nem elérhető magyar67

• PDA: sghi900
  • PDA ROM: ceos5.2
« Reply #16427 Dátum: 2012, 05 15, 07:52:07 »
Sziasztok!
Omnia i900 nem boot-ol be megfagy az induló samsung logo-n. Mit tegyek hogy működésre bírjam? Kerestem a boot hibára de nem találtam semmit lehet én vagyok béna. Azt sem tudom lehet -e így  frissíteni ha valaki dobna pár infót. Előre is köszönöm!

Nem elérhető vik

« Reply #16428 Dátum: 2012, 05 15, 18:29:51 »
Sziasztok!
Omnia i900 nem boot-ol be megfagy az induló samsung logo-n. Mit tegyek hogy működésre bírjam? Kerestem a boot hibára de nem találtam semmit lehet én vagyok béna. Azt sem tudom lehet -e így  frissíteni ha valaki dobna pár infót. Előre is köszönöm!
Ez nem bootloader hiba,mert el se indulna.
Tégy fel egy másik romot.

Nem elérhető magyar67

« Reply #16429 Dátum: 2012, 05 15, 18:50:05 »
Köszi!

Megpróbálok valami megoldást találni de eddig nem látja semmi ha rádugom a gépre. Ráadásul win7 64bit fut a gépemen. De ha ez nem boot hiba akkor próbálkozom tovább.

Nem elérhető vik

« Reply #16430 Dátum: 2012, 05 15, 19:48:55 »
Köszi!

Megpróbálok valami megoldást találni de eddig nem látja semmi ha rádugom a gépre. Ráadásul win7 64bit fut a gépemen. De ha ez nem boot hiba akkor próbálkozom tovább.
De sosem láttad a pc-n a vasat?
Vagy csak amióta nem indul el a samu.

Nem elérhető magyar67

« Reply #16431 Dátum: 2012, 05 15, 19:57:35 »
Amióta fagyás van nem látom elötte ment simán bár a párom telója ezért nem sokszor volt használva a gépemen. Gyári voda rom volt rajta. Én androidozom már egy ideje ezért mindent elfelejtettem a samsunggal. Ezért szerencsétlenkedek és kérdezek buta dolgokat.

Nem elérhető vik

« Reply #16432 Dátum: 2012, 05 15, 20:07:22 »
Amióta fagyás van nem látom elötte ment simán bár a párom telója ezért nem sokszor volt használva a gépemen. Gyári voda rom volt rajta. Én androidozom már egy ideje ezért mindent elfelejtettem a samsunggal. Ezért szerencsétlenkedek és kérdezek buta dolgokat.
Próbálj egy HR-t csinálni, tudod gomb kombinációval .

Nem elérhető magyar67

« Reply #16433 Dátum: 2012, 05 15, 20:15:16 »
A reset megvolt már sokszor hiba uaz samsung logo és stop.  Aksi ki és be uaz logo és megáll. A párom szerint felrakta tölteni és amikor levette már ez a hiba volt és azóta nem indul. Tehát még csak nem is egy újra indítás után fagyott ki hanem a töltőn.  :hmm:

Nem elérhető vik

« Reply #16434 Dátum: 2012, 05 15, 20:20:20 »
A reset megvolt már sokszor hiba uaz samsung logo és stop.  Aksi ki és be uaz logo és megáll. A párom szerint felrakta tölteni és amikor levette már ez a hiba volt és azóta nem indul. Tehát még csak nem is egy újra indítás után fagyott ki hanem a töltőn.  :hmm:
HR ( egyszerre hosszan nyomod felvesz lerak és a bekapcsolo gombot.)
Meg fog jelenni egy háromszög.

Nem elérhető magyar67

« Reply #16435 Dátum: 2012, 05 15, 20:31:37 »
Mint írtam meg volt de nincs semmi reakció kijelző sötét majd újra samsung logo és az világít a kijelzőn. (folyamatosan)

Nem elérhető vik

« Reply #16436 Dátum: 2012, 05 15, 20:43:41 »
Mint írtam meg volt de nincs semmi reakció kijelző sötét majd újra samsung logo és az világít a kijelzőn. (folyamatosan)
A reset nem ugyan az mint a HR.
Megjelent a háromszög? Volt memória törlés ?
Én innen nem látom azért kérdezem.

Ha a fent említett meg volt,és jól, akkor próba egy másik rom de nincs más ötletem.

Nem elérhető magyar67

« Reply #16437 Dátum: 2012, 05 15, 21:18:39 »
Bocs most világos a kérdésed. A reset így nem fut le be sem tölt a háromszög. ( Nem töröl nem csinál semmit) Csak világít a logo. Tehát aksi ki és be elöszőr a pirosan bekapcsológomb világít majd magától betölt  a logo kép és fagyás. Sima reset uaz pirosfény a gombnál logo kép és megáll.
Végezetül most a készülék is úgy döntött ne szarakodjunk vele tovább és már nem csinál semmít. :D
Vennem kell egy új telót király pont úgy állok anyagilag. :taps:

Vik mind ezek ellenére hálásan köszi a segítséget és hogy időt szántál rám. Szia!   

Nem elérhető vik

« Reply #16438 Dátum: 2012, 05 15, 21:26:47 »
Bocs most világos a kérdésed. A reset így nem fut le be sem tölt a háromszög. ( Nem töröl nem csinál semmit) Csak világít a logo. Tehát aksi ki és be elöszőr a pirosan bekapcsológomb világít majd magától betölt  a logo kép és fagyás. Sima reset uaz pirosfény a gombnál logo kép és megáll.
Végezetül most a készülék is úgy döntött ne szarakodjunk vele tovább és már nem csinál semmít. :D
Vennem kell egy új telót király pont úgy állok anyagilag. :taps:

Vik mind ezek ellenére hálásan köszi a segítséget és hogy időt szántál rám. Szia!
Nincs mit,ezért van a fórum.
Azt el felejtettem leírni, hogy HR előtt legyen a készülék kikapcsolt állapotban.

Nem elérhető buddymajki

• PDA: Omnia
  • PDA ROM: i900DTHJ5
« Reply #16439 Dátum: 2012, 05 24, 08:47:36 »
Sziasztok!

Van egy "kisebb" méretű problémám, remélem van, aki tud segíteni...

Hétvégén kikapcsolt (lemerült) állapotban sikerült véletlen behajítanom az Omniámat egy tóba... Kihalásztam, szétszedtem apró darabokra, 1 napig tűző napon szárítottam (akksit nem), majd összeszereltem, és BEINDULT... Annyi észlelhető sérülés lett, hogy a kijelző kicsit opálos lett, és vannak rajta "minták", kicsit sötétebb lett, de ezen kívül első ránézésre minden tökéletesen működik (már 4 napja). A baj, hogy a fotókat valahogy nem tudja elmenteni... Képet csinál, preview-ban meg is mutatja, a fájl-t is megcsinálja, de se az Omnia, se szgép nem tudja megnyitni utána... Próbáltam hogy SD-re mentse úgy is ugyan ez a hiba...

Valaki esetleg tud adni tanácsot, hogy mit kéne megpróbálni? Vagy ha szerviz, akkor hova lenne érdemes vinni, mi lehet a gond? Sajna a fényképezőre nagy szükségem lenne, mert 1 hónap múlva utazok és Omniával szeretnék fotózgatni...

Válaszokat előre is nagyon köszönöm!

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA ROM: Android 5.0.2
« Reply #16440 Dátum: 2012, 05 24, 08:50:55 »
Sziasztok!

Van egy "kisebb" méretű problémám, remélem van, aki tud segíteni...

Hétvégén kikapcsolt (lemerült) állapotban sikerült véletlen behajítanom az Omniámat egy tóba... Kihalásztam, szétszedtem apró darabokra, 1 napig tűző napon szárítottam (akksit nem), majd összeszereltem, és BEINDULT... Annyi észlelhető sérülés lett, hogy a kijelző kicsit opálos lett, és vannak rajta "minták", kicsit sötétebb lett, de ezen kívül első ránézésre minden tökéletesen működik (már 4 napja). A baj, hogy a fotókat valahogy nem tudja elmenteni... Képet csinál, preview-ban meg is mutatja, a fájl-t is megcsinálja, de se az Omnia, se szgép nem tudja megnyitni utána... Próbáltam hogy SD-re mentse úgy is ugyan ez a hiba...

Valaki esetleg tud adni tanácsot, hogy mit kéne megpróbálni? Vagy ha szerviz, akkor hova lenne érdemes vinni, mi lehet a gond? Sajna a fényképezőre nagy szükségem lenne, mert 1 hónap múlva utazok és Omniával szeretnék fotózgatni...

Válaszokat előre is nagyon köszönöm!
Hali!

Nem lehet, hogy az SD-nek nem tett túl jót a hétvégi pancsolás?
Egy off csapattaggal, hogy lehet a legjobban kiszúrni? Ha moderátor lesz by mqmeszi

Nem elérhető buddymajki

« Reply #16441 Dátum: 2012, 05 24, 08:51:57 »
Hali!

Nem lehet, hogy az SD-nek nem tett túl jót a hétvégi pancsolás?

Ha a belső memóba próbálok fényképezni azt se szereti... Amúgy meg SD-ről az IGO beindul szépen...

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #16442 Dátum: 2012, 05 24, 08:52:32 »
Ha a belső memóba próbálok fényképezni azt se szereti... Amúgy meg SD-ről az IGO beindul szépen...
Akkor próbálj meg egy HR-t.
Egy off csapattaggal, hogy lehet a legjobban kiszúrni? Ha moderátor lesz by mqmeszi

Nem elérhető buddymajki

« Reply #16443 Dátum: 2012, 05 24, 08:53:57 »
Akkor próbálj meg egy HR-t.

Én is azon agyaltam... Honnan kell lementeni előtte az adatokat miket töröl véglegesen?

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #16444 Dátum: 2012, 05 24, 08:55:38 »
Én is azon agyaltam... Honnan kell lementeni előtte az adatokat miket töröl véglegesen?
Mindent
Olyan mint Windowsnál a Format C:
Azt neked kell tudni, hogy miket használsz

Nem elérhető buddymajki

« Reply #16445 Dátum: 2012, 05 24, 09:00:56 »
Mindent
Olyan mint Windowsnál a Format C:
Azt neked kell tudni, hogy miket használsz

Adatkábelt meg persze otthon hagytam, úgyhogy HR most nem játszik... Biztonság kedvéért próbáltam egy SR-t...

MEGY, elmenti, meg is nyitja :) Ezek szerint csak a lelki világának nem tett jót a pancsi... :) Vicces volt azért éjszaka közepén a jó hideg velencei tó fenekéről kibányászni :)

Az opálos képernyőre is van valami ötleted? kb úgy néz ki mintha karcos lenne "belül", meg mintha ilyen kicsit "ködös" lenne... Végül is nem olyan zavaró, ha csak ennyi baja történt, akkor nagyon olcsón megúsztam (azt hittem, hogy kuka lesz a dologból),  de hátha erre is van valami ötleted :)   (Pixelekkel nincs gond, gondolom a befolyt velencei víz ami a touchpanel és a kijelző közé került csinálta ezt az opált...

Nem elérhető buddymajki

« Reply #16446 Dátum: 2012, 05 24, 09:05:34 »
Adatkábelt meg persze otthon hagytam, úgyhogy HR most nem játszik... Biztonság kedvéért próbáltam egy SR-t...

MEGY, elmenti, meg is nyitja :) Ezek szerint csak a lelki világának nem tett jót a pancsi... :) Vicces volt azért éjszaka közepén a jó hideg velencei tó fenekéről kibányászni :)

Az opálos képernyőre is van valami ötleted? kb úgy néz ki mintha karcos lenne "belül", meg mintha ilyen kicsit "ködös" lenne... Végül is nem olyan zavaró, ha csak ennyi baja történt, akkor nagyon olcsón megúsztam (azt hittem, hogy kuka lesz a dologból),  de hátha erre is van valami ötleted :)   (Pixelekkel nincs gond, gondolom a befolyt velencei víz ami a touchpanel és a kijelző közé került csinálta ezt az opált...

No csak bólintást kérek rá:

Ha lekapom a touchpanelt, etanollal szépen megpróbálom egy finom ronggyal lemosni a kijelzőt és a panelt is, az lehet, hogy meg is oldja a problémát? (hacsak nem került be valami homok, ami szénnékarcolta a kijelzőt...)???

Nem elérhető buddymajki

« Reply #16447 Dátum: 2012, 05 24, 09:32:15 »
No csak bólintást kérek rá:

Ha lekapom a touchpanelt, etanollal szépen megpróbálom egy finom ronggyal lemosni a kijelzőt és a panelt is, az lehet, hogy meg is oldja a problémát? (hacsak nem került be valami homok, ami szénnékarcolta a kijelzőt...)???

Nem oldotta meg a homályt, de most már legalább funkcionálisan minden megy rajta... Köszi az ötletet a resettel :)

Nem elérhető sanyo

• Navigáció / Navigation: Igo my way
  • PDA: Samsung Galaxy Note
  • PDA ROM: Android 4
« Reply #16448 Dátum: 2012, 05 27, 13:13:24 »
Hello !

Omnia i 900 asra ajánljatok már légyszi olyan hiváskezelöt mint pld a PHONEX . Az is jó de az a bajom vele, hogy az elmentett nevekhez tartozó telefonszámokat nem lehet nagyobbra venni mint a neveket-és nehezen látom ,kicsik...Nem tud valaki olyan hiváskezelöt amihez van magyaritás vagy alapbol tud magyarul nem probaverzios, és a fent emlitett gond  nem áll fent benne? Mondjuk az is idegesit a phonex -ben hogy ha olyan számrol jön ivás ami nincs elmentve  a névjegyzékbe , akkor a háttérkép amit megjelenit egy q..a erdö és azt sem lehet lecserélni/ átállitani :)
Köszi a tippeket elöre is!

Nem elérhető Kohári Attila

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Omnia i900
  • PDA ROM: i900XDHK1/XDHK2
« Reply #16449 Dátum: 2012, 05 28, 13:31:07 »
Sziasztok pár napja jutotam 1 Omnia i900 hoz és elment a fele menüből a magyar nyelv ezzel mit tudok csinálni???
Plusz tele van rakva minden baromsággal de nem tudok semmit töröli mert nem merem nehgy fontos legyen köztük hol lehet ezt a szoftvert frissiteni vagy iesmi?????