2024, 11 26, 18:29:43

Szerző Téma: [ROM] MIUI 2.3.4. for Galaxy S - NO MORE MCG UPDATES!  (Megtekintve 80885 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Tibiv

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic NAVIGON
  • PDA: Sony Xperia Z1
  • PDA ROM: Stock
Re: [ROM] MIUI 2.3.3 for Galaxy S - v1.4.29
« Reply #550 Dátum: 2011, 05 04, 17:00:03 »
A BOZv8-ra az RCZ7 mehet fel egyből recovery -ből update-ként? Kell wipe hozzá? Nekem nagyon bejön a MIUI, nem is érdekel  más rom, de a kamera jó volna ha működne. A felépítése ésszerű, sokoldalú, logikus, látványos. Az üzemidejével sem volt eddig különösebb problémám, eddig asztali töltőröl töltöttem az akksikat, tegnap viszont telefonon keresztül. Nem tudom van-e összefüggés, de ma csak 7 órát bírt pedig ugyanannyit használtam mint eddig.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #551 Dátum: 2011, 05 04, 17:26:40 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hello Cimby, üdv itt mifelénk! Nagy nap ez nekünk, hogy itt üdvözölhetünk!
A CM/MIUI legendásan jól fogyaszt, már úgy értem sokat, dehát azt az energiát valahová tenni kell, erre van a hő, de mivel nem fémházas, hogy lenne rendes hővezetési tényezője,  ezért hát önző módon megtartja magának. Emiatt megvan még az a jó tulajdonsága, hogy kocsiban gyári bölcsőben túlmelegszik, nem veszi fel a töltést, és egyszer csak azt veszed észre, hogy 30%-on állsz, holott 70-nel indultál otthonról... Kaland az élet.

A wifi nekem is nyűgös volt, de pont fordítva, a céges ok volt, az otthonit nem láttam, csak a szomszéd hálózatát... Korábban a CM-nél az volt a megoldás, hogy a csatornák számát 13-ra állítottam, de utóbb miuin-nál már ez sem segített, csak a fix ip cím.

Ha már benne vagy, próbálg ki a CM-et is, szerintem már eléggé rendben van.

A túlmelegedés valóban sok kellemes percet tud szerezni az embernek. Sajnos néhány nappal ezelőtt nálam is kimutatta a ROM a foga fehérjét, bár nálam az overheat nem a bölcsőben, hanem a saját párnámon, íccaka következett be. Ennek két következménye is lett: az esti 80%-ról 0%-ig merült az akku, így természetesen nem is ébresztett, jól el is késtem (a többi következményt inkább nem sorolom, eléggé káosz-teória-szerű a dolog! :D). A másik, ami mondjuk nem biztos, hogy a túlfűtött akku hibája, hogy eleredt az orrom vére is, cca. 5 év "szünet" után. Valóban kaland az élet...  :hmm: ;D
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
  • Navigáció / Navigation: iGo, Sygic
  • PDA: Xiaomi Redmi Note 4G/ iPhone 5 / LG G3S / SGS / i8000 / SG3 / HTC One 7
« Reply #552 Dátum: 2011, 05 04, 17:50:41 »
A túlmelegedés valóban sok kellemes percet tud szerezni az embernek. Sajnos néhány nappal ezelőtt nálam is kimutatta a ROM a foga fehérjét, bár nálam az overheat nem a bölcsőben, hanem a saját párnámon, íccaka következett be. Ennek két következménye is lett: az esti 80%-ról 0%-ig merült az akku, így természetesen nem is ébresztett, jól el is késtem (a többi következményt inkább nem sorolom, eléggé káosz-teória-szerű a dolog! :D). A másik, ami mondjuk nem biztos, hogy a túlfűtött akku hibája, hogy eleredt az orrom vére is, cca. 5 év "szünet" után. Valóban kaland az élet...  :hmm: ;D

mindketten elvéreztetek? :D
"Amikor bejött az élet, én rögtön kimentem!"

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #553 Dátum: 2011, 05 04, 19:16:44 »
Hello Cimby, üdv itt mifelénk! Nagy nap ez nekünk, hogy itt üdvözölhetünk!
A CM/MIUI legendásan jól fogyaszt, már úgy értem sokat, dehát azt az energiát valahová tenni kell, erre van a hő, de mivel nem fémházas, hogy lenne rendes hővezetési tényezője,  ezért hát önző módon megtartja magának. Emiatt megvan még az a jó tulajdonsága, hogy kocsiban gyári bölcsőben túlmelegszik, nem veszi fel a töltést, és egyszer csak azt veszed észre, hogy 30%-on állsz, holott 70-nel indultál otthonról... Kaland az élet.

A wifi nekem is nyűgös volt, de pont fordítva, a céges ok volt, az otthonit nem láttam, csak a szomszéd hálózatát... Korábban a CM-nél az volt a megoldás, hogy a csatornák számát 13-ra állítottam, de utóbb miuin-nál már ez sem segített, csak a fix ip cím.

Ha már benne vagy, próbálg ki a CM-et is, szerintem már eléggé rendben van.

ki is fogom próbálni, naná :)...majd a következő doc rom fogja csak felülírni....szép dolog ez a flashelés... :)

egyébként tetszik a miui, nincs vele baj :)

(azért a nagy romkörkép során megjegyezném, hogy darkyy rom akkor sem kerül rá soha...) :D
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #554 Dátum: 2011, 05 04, 19:17:29 »

legközelebb dugd alvás közben az orrodba, és akkor egyből kauterizál is...
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #555 Dátum: 2011, 05 04, 19:43:19 »
legközelebb dugd alvás közben az orrodba, és akkor egyből kauterizál is...

rotfl Nem is olyan rossz az ötlet... :D Nem is maga a vér látványa zavar, mert láttam már eleget :-X, hanem az, hogy a vadiúj ágyneműmet egy az egyben cserélhettem le!  >:( Na mindegy, eléggé erősen eltértem a tárgytól, csak gondoltam megosztom, mi mindent okozhat egy-egy akkumulátoros túlmelegedés!  :D

Nem elérhető nrg86

• PDA: Sony Xerpia S
« Reply #556 Dátum: 2011, 05 04, 21:17:22 »
valaki tudja miért nem észleli a sim kártyám?

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
  • Navigáció / Navigation: iGo, Sygic
  • PDA: Xiaomi Redmi Note 4G/ iPhone 5 / LG G3S / SGS / i8000 / SG3 / HTC One 7
« Reply #557 Dátum: 2011, 05 04, 21:43:25 »
valaki tudja miért nem észleli a sim kártyám?

Roló le/Kapcsolók/Lezárás... majd nyisd fel! :) Elvileg megoldja!
"Amikor bejött az élet, én rögtön kimentem!"

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #558 Dátum: 2011, 05 04, 21:46:09 »
Roló le/Kapcsolók/Lezárás... majd nyisd fel! :) Elvileg megoldja!

Gyakorlatilag is - legalábbis reméljük! :P Nálam speciel tökéletesen működik ez a módszer...

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #559 Dátum: 2011, 05 04, 21:50:46 »
vazzeg....ehhh...

épp hogy belekóstolok ebbe az izébe, erre már azt figyelem, hogy mi az újdonság...

mindegy:

szóval kint van a BOZ v8B

itt a link nektek: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #560 Dátum: 2011, 05 04, 22:42:11 »
vazzeg....ehhh...

épp hogy belekóstolok ebbe az izébe, erre már azt figyelem, hogy mi az újdonság...

mindegy:

Fú... a Changelog túl hosszú, úgyhogy inkább csak linket kaptok :D: You are not allowed to view links. Register or Login Ahogy nézem, ez még mindig az 1.4.22-t használja, és nem a .29-et! :hmm: Lehetséges ez?

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
« Reply #561 Dátum: 2011, 05 04, 22:42:51 »
vazzeg....ehhh...

mindegy:

Ez igen Bro,
pár órája vagy köztünk, és máris leghasznosabb tagja a társaságnak.
Tudnál esetleg nyilatkozni az új változat akksi fogyasztásáról ill quadrant értékeiről? Úgyis mindig ezeket nyomatod
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #562 Dátum: 2011, 05 04, 22:49:23 »
Ez igen Bro,
pár órája vagy köztünk, és máris leghasznosabb tagja a társaságnak.
Tudnál esetleg nyilatkozni az új változat akksi fogyasztásáról ill quadrant értékeiről? Úgyis mindig ezeket nyomatod

hááát....elég durva...

59-ről úgy lefittyedt 58-ra a flash végére, hogy csak pislogtam...

sajnos a quadrant most nincs fent, de esküszöm bíró úr, hogy pótolom e hiányosságot....

(jelzem épp az UV-t próbálgatom, eddig 1000-> -100 800-> -50 400->-25 stabilan fussa)

UFFtopik: ma ircen lehordtak minden csaló áruló gazembernek :) , persze kedvesen, hogy ne sérüljön mimóza lelkivilágom, aztán elküldtem pele-t a francba, hogy polírozza a fekete színt, mert még nem elég sötét, és rávettem Trickyt, hogy próbálja ki a MIUI BOZ-t is :)

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #563 Dátum: 2011, 05 04, 22:52:43 »
Fú... a Changelog túl hosszú, úgyhogy inkább csak linket kaptok :D: You are not allowed to view links. Register or Login Ahogy nézem, ez még mindig az 1.4.22-t használja, és nem a .29-et! :hmm: Lehetséges ez?
Nem, ezt benézted, srác:
- Upgraded to MIUI 1.4.29

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #564 Dátum: 2011, 05 04, 23:00:37 »
rotfl Nem is olyan rossz az ötlet... :D Nem is maga a vér látványa zavar, mert láttam már eleget :-X, hanem az, hogy a vadiúj ágyneműmet egy az egyben cserélhettem le!  >:( Na mindegy, eléggé erősen eltértem a tárgytól, csak gondoltam megosztom, mi mindent okozhat egy-egy akkumulátoros túlmelegedés!  :D
Ha jól értem, csak közvetett az összefüggés a vér és az akksi között. A tanbácsi orrbahasintott a késés miatt?
Javaslom vörös ágynemű beszerzését. (Éjszakai ágybavizelési gondja megszűnik, ha a wc-n alszik.)

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #565 Dátum: 2011, 05 04, 23:05:55 »
Nem, ezt benézted, srác:
- Upgraded to MIUI 1.4.29

Hmm... érdekes, noha valóban igaz! :D Néhány sorral feljebb ez áll: "Upgraded to 1.4.22". Úgyhogy bozdag nem fordított kellő figyelmet a Log átírására, s tessék, láthatjuk, miféle félreértéseket szült!  :p

Első blikkre olyan, mint a többi változat. Az 1540MHz-es szupersebességet ez sem bírja, de 1.5GHz-ig nagyon szépen szól. A Gallery++ és a Pimp my CPU tönkrement a flash alatt érdekes módon, de szerencsére a MIUI ROM-ok beépített Backup-ja két pillanat alatt orvosolta a gondot.

Az Automatikus háttérvilágítás eléggé rapszodikusan kezdett el működni, bár az okát még nem sikerült kiderítenem. Konkrétan lámpafényél is olyan burtál erősen világít, mint odakint az utcán.

Ha jól értem, csak közvetett az összefüggés a vér és az akksi között. A tanbácsi orrbahasintott a késés miatt?
Javaslom vörös ágynemű beszerzését. (Éjszakai ágybavizelési gondja megszűnik, ha a wc-n alszik.)

Lehet, hogy semmi összefüggés nincsen közöttük, csak a sors furcsa fintora!  :p BTW, manapság már nem divat a diákverés, bár egy-kettő ember szerintem kellőképpen megérdemelé a fizikai kontaktusban megnyilvánuló szankcionálást!  >:(

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #566 Dátum: 2011, 05 04, 23:19:42 »
mondjuk az IMEI-m jelentős átalakuláson esett át...rá sem ismerek...de mind1...eddig sem érdekelt, ezután sem fog :)

Az Automatikus háttérvilágítás eléggé rapszodikusan kezdett el működni, bár az okát még nem sikerült kiderítenem. Konkrétan lámpafényél is olyan burtál erősen világít, mint odakint az utcán.

nekem konkrétan nem működött az ótomatika

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #567 Dátum: 2011, 05 04, 23:24:47 »
mondjuk az IMEI-m jelentős átalakuláson esett át...rá sem ismerek...de mind1...eddig sem érdekelt, ezután sem fog :)

nekem konkrétan nem működött az ótomatika

Nálam még most sem működik...  :p És sajnos szomorúan konstatáltam, hogy 1500MHz-en eléggé gyakran fagy ki a rendszer. Még tesztelgetem, de ha nagyon nem jön rendbe, akkor lehet, hogy ideiglenesen megy vissza a V7. Eddig komolyan mondom, hogy az volt a legjobb / legstabilabb kiadás!

Nem elérhető freetaki

• Navigáció / Navigation: Aura szigics
  • PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: 2.2.1 doc+sm
« Reply #568 Dátum: 2011, 05 04, 23:45:40 »
én meg komolyan mondom utálok már áttérni valami újra és nagyszerűre. hazaértem most,  (kicsit alkohol mámorban[3 hosszú sziget jeges tea]) első dolgom xda. Mondom van új boz felteszem elsőnek, riportok. Megnézem pda fun klubbot, már 2en fel is tették. ahelyett, hogy aludnék... Megint romolok...
Hint: valóban nem működik külső zenés appnál a headset gomb, vagy csak nálam? Ment hely adatokat, csak külön be kell kapcsolni a kamera beállításoknál. (changelogból úgy tűnik nincs kamera a b verzióban?)

ápdét: tudja valaki, hogy a témáknál az mtzs háttérkép fileokat milyen pogrammal lehet szerkeszteni? Nagyon tetszenek az alap képek, csak szeretnék beléjük rajzolni. THX

Nem elérhető ChrisSmith

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Igo 8
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Tsunami X 2.1 + Sema JB 2.3.0s
« Reply #569 Dátum: 2011, 05 04, 23:57:15 »
Hosszú???
v8-hoz képest a v8B csak ennyit változott:
 - Fixed scripts
 - Updated kernel to allow better UV
A v8 a v7-hez képest pedig:
- New drivers from CM7 (Thanks Galnet!)
 - Compass fixed
 - New OC kernel V6X (Compatible with new drivers)
:D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető alufempolir

• PDA: HTC ONE M7
« Reply #570 Dátum: 2011, 05 05, 00:40:04 »
IMEI szám az megváltozott. gondolom, mindenkinek aki feltette.

Csak azt nem értem, hogy akkor hogy is van ez, hogy  minden telefonhoz tartozik egy IMEI szám, amivel be-regel a szolgáltatója rendszerébe.Amit ugye szolgáltató, ha függő a telefon le is tud tiltani. Ezek szerint most hiába tiltaná le mert már nem az az IMEI szám? Honnan jött ez az IMEI amit most mutat.

Ja csak annyi, hogy én tudom, IMEI számot megváltoztatni,komoly büntit vonhat maga után.
De lehet nem jól tudom. :D

Térerő 3g minden műkszik.

Nem elérhető alufempolir

« Reply #571 Dátum: 2011, 05 05, 00:58:12 »
Ha valakit érdekel a dolog, bozv8b megváltozott imei, re-partition odin flash Sztupy 3.0 visszaáll az eredeti imei szám.

Nem elérhető alufempolir

« Reply #572 Dátum: 2011, 05 05, 01:14:00 »
Próbaképpen, na meg nem nagyon tudok el aludni. :D

Sztupy 3.0 ról normális IMEI szám, feltettem ahogy kell a BoZ v8B-t, IMEI szám ismét valami ismeretlen. :D

Térerő, 3G ismét van ahogy kell.

Az a kérdés: a *#06# beírásával elöjön az ablak az IMEI számmal ami most megváltozott, de vajon amikor fel lép a szolgáltató rendszerébe az sgs, akkor ezzel az IMEI számmal regisztrál be, vagy az eredetivel, ami nem feltétlen egy helyen van mentve az efs mappában, már csak azért is lehetséges, mert froyo romot vissza flashelve visszajön az eredeti IMEI.

Nem elérhető alufempolir

« Reply #573 Dátum: 2011, 05 05, 01:26:24 »
CM7 is módosítja IMEIT.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #574 Dátum: 2011, 05 05, 08:08:00 »
IMEI szám az megváltozott. gondolom, mindenkinek aki feltette.

Csak azt nem értem, hogy akkor hogy is van ez, hogy  minden telefonhoz tartozik egy IMEI szám, amivel be-regel a szolgáltatója rendszerébe.Amit ugye szolgáltató, ha függő a telefon le is tud tiltani. Ezek szerint most hiába tiltaná le mert már nem az az IMEI szám? Honnan jött ez az IMEI amit most mutat.

Ja csak annyi, hogy én tudom, IMEI számot megváltoztatni,komoly büntit vonhat maga után.
De lehet nem jól tudom. :D

Térerő 3g minden műkszik.

hmmm...

az IMEI az csak egy azonosító, de nem a "kulcs" a szolgáltató rendszerébe. Addig senkit nem érdekel, amíg nem akarja tiltani, de a hálózati kapcsolódáshoz nem szükséges egyáltalán. Természetesen tudja tiltani a szolgáltató az imeit, amit ismer, ebben az esetben viszont azt hiába...

igazából az IMEInek inkább csak a szerviznél van szerepe, máshol nem, de ez az egész hóbelevanc igazából értelmét vesztette, amióta nem tudják rendesen beleégetni a hardver belső memóriájába ezt az egészet...

androidon szolgáltató-függés????, imei-csere??? ha-ha-ha