2024, 11 27, 15:42:00

Szerző Téma: [ROM] MIUI 2.3.4. for Galaxy S - NO MORE MCG UPDATES!  (Megtekintve 80908 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: iGo, Sygic
  • PDA: Xiaomi Redmi Note 4G/ iPhone 5 / LG G3S / SGS / i8000 / SG3 / HTC One 7
Re: [ROM] MIUI 2.3.4. for Galaxy S - v1.5.13
« Reply #1025 Dátum: 2011, 05 21, 15:54:47 »
Nálam gáz van... Odinnal JS5-ről tettem megint az egészet... még mindig nem bootolunk :S :S

Ha beléptek recovery-be akkor a systemnél milyen felirat olvasható? Mount vagy Unmount?? Gyanakszom...

szerk: Ne kérdezzétek mi volt a baja... 3x odinoztam... harmadjára sikerült feltolni megint a BOZ v10-et...
"Amikor bejött az élet, én rögtön kimentem!"
You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető ChrisSmith

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Igo 8
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Tsunami X 2.1 + Sema JB 2.3.0s
« Reply #1026 Dátum: 2011, 05 21, 16:31:28 »
Nah újra felraktam de a 1.5.20-asat most van mindenem.A kamera progija néha váltakozik régi-új stílus között...erre van megoldás?
Magyar nyelv mikorra várható?
Lehet mindig különböző camera app-ra mész (mert ugye 2 db van)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #1027 Dátum: 2011, 05 21, 16:49:07 »
Kezdek nagyon pipa lenni...

Tegnap ugye kipróbáltam ezt az újdonságot nem jött be, mind1. Visszatettem a BOZ-t... de már alapból megvan a telefonkönyvem... gmail ráküldte magát... minden duplikálva van... :@ format cache, system, data után miért vannak meg a telefonszámaim???  >:(

szerk: Menüből nyomtam egy factory resetet... a telefonkönyv még mindig kitart...  >:( Ötlet? :S

Te Pocok... miért nem törlöd a Menüből a duplikációkat?  :p Telefonkönyv, Menü >> Remove duplicates. Ha ez megvolt, akkor Menü >> Accounts, és kiveszed az elől a pipát, amit nem szeretnél, hogy leszinkronizáljon a GS.
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #1028 Dátum: 2011, 05 21, 16:54:54 »
Te Pocok... miért nem törlöd a Menüből a duplikációkat?  :p Telefonkönyv, Menü >> Remove duplicates. Ha ez megvolt, akkor Menü >> Accounts, és kiveszed az elől a pipát, amit nem szeretnél, hogy leszinkronizáljon a GS.

Hát ez nem igaz... most megint minden 3x van... Most már agyvérzést kapok... egész nap azzal szenvedtem hogy végre bootoljon... kivettem a pipát a contact-ok elől mielőtt visszaállítottam a systemet és megint duplikál...

Azért nem veszem ki mert a google szink nekem kell!!! Ráadásul le akarja a gmail szerveréről törölni a kontaktokat... nem értem mondjuk miért nem inkább a telefonról de mind1... végképp nem tudom mit csináljak... :S

szerk: Basszus basszus basszus... Figyelem! romcsere után a miui-ban visszaállított system telefonkönyv felszinkronizálódik gmail-re... legalábbis nálam nagyon úgy fest, ugyenis gmail-ben duplikálódtak nem is a telefonon!!!!  :shock: :shock: :shock: :shock:  Elvileg törli... kíváncsi leszek...

szerk: fúú minden működik és a helyén van úgy tűnik, de összevissza volt duplikálódva minden... minden szinkronzált összevissza... kihámoztam! :) Bocsi a sok postért!

Nem elérhető tommy20

• PDA: I9000;I9100;I9300;Motorola Defy
  • PDA ROM: MIUI v5,
« Reply #1029 Dátum: 2011, 05 21, 18:22:04 »
Hát akkuidővel nem vok megelégedve csutak töltésnél 1óra latt 17% mindenkinél így van?
Vagy ez a MIUI sajátosság?ugyan ezt tapasztalom 2.3-nál is:S
"Csukd be a szemed! Ugye milyen sötét van odabent?"

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #1030 Dátum: 2011, 05 21, 21:36:44 »
Hát akkuidővel nem vok megelégedve csutak töltésnél 1óra latt 17% mindenkinél így van?
Vagy ez a MIUI sajátosság?ugyan ezt tapasztalom 2.3-nál is:S

Hát a MIUI sokkal jobban merült mindigis mint egy sima froyo, de még a GB-nél is talán... :S De azért nem olyan szomorú a helyzet már mint a kezdeteknél! Nálam normális használat mellett kb 1 nap(pal)!

Nem elérhető tommy20

« Reply #1031 Dátum: 2011, 05 21, 21:57:06 »
Most olvastam egy órát telón,89-ról 73ra merült az nem vészes.szerintem....
Magyar nyelvi fájlokat ugyan úgy kell feltenni mint egy témát csak install from sdcard ugye?

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #1032 Dátum: 2011, 05 21, 23:07:16 »
Most olvastam egy órát telón,89-ról 73ra merült az nem vészes.szerintem....
Magyar nyelvi fájlokat ugyan úgy kell feltenni mint egy témát csak install from sdcard ugye?

igen, persze

majd kimutatja a miui fogyasztásban a foga fehérjét, ne aggódj :)
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #1033 Dátum: 2011, 05 21, 23:09:52 »
Jó látni amúgy hogy egyre több ember tartozik ebbe a táborba... :)

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1034 Dátum: 2011, 05 21, 23:48:37 »

pont most másztam vissza rk romra :)

de jó volt a miuis kitérő :)
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1035 Dátum: 2011, 05 22, 00:31:05 »

Így van! :) Sokaknak tetszik ez a ROM (család), s szerintem amiatt, hogy teljesen más, mint az átlagos, Froyo-s illetve GB-s ROM-ok. Aki egy kicsit is újra vágyott, főleg így a GB megjelenésével párhuzamosan, nyilvánvalóan a CM7-et, vagy még inkább a MIUI-t választotta - mint ahogyan mi is!  :)

Nem elérhető tommy20

« Reply #1036 Dátum: 2011, 05 22, 14:13:55 »
Hát reggel 8kor levettem, töltőről a PDA-t és szépen egyenletesen merül most áll 90% igaz nem csináltam vele semmit de mégse annyira vészes merülés mint a GB-nél. De nagyon bejön ez a letisztult forma nagyon hajaz az iOS-re de a droid rugalmasságával.

Nem elérhető tommy20

« Reply #1037 Dátum: 2011, 05 22, 19:41:24 »
telefon kikapcsolása vagy újraindulása után miért tűnnek el a programok amiket feltelepítettem?

Nem elérhető bmarko82

• Örökös Tag
  • *
  • PDA: SGS2
  • PDA ROM: MIUI aktuális verziói
« Reply #1038 Dátum: 2011, 05 22, 19:46:02 »
telefon kikapcsolása vagy újraindulása után miért tűnnek el a programok amiket feltelepítettem?

Minden más megmarad (pl. sms, híváslista)?
MIUI fordítások: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1039 Dátum: 2011, 05 22, 19:54:08 »

volt már ilyen nekem is...

titaniummal csinálod?
1. ha igen,  a settingsben az app processing mode-ot állítsd auto indirect-re (bocsi magyarul nem tudom, mi az :) )
2. csak az appot rakd vissza, a beállításokat nem, majd állítsd le, töröld a cache-t és a dalvikot, és aztán indítsd újra...

remélem, megoldja

Ha csak simán csinálja, és nem restore után, akkor lehet, hogy jó lenne egy teljes wipe (format /system, /data, /cache, dalvik), aztán rakd fel újra a romot... néha előfordul ilyen, amikor a /data vagy /datadata meghülyül

Nem elérhető tommy20

« Reply #1040 Dátum: 2011, 05 22, 19:59:40 »
Minden más megmarad (pl. sms, híváslista)?

a hívásnaplóm és a névjegyzékem nem tűnik el csak a telepített alkalmazások tűnnek el újraindítás után és a vh-t sem kapom meg

Nem elérhető bmarko82

• Örökös Tag
  • *
  • PDA: SGS2
  • PDA ROM: MIUI aktuális verziói
« Reply #1041 Dátum: 2011, 05 22, 21:37:22 »
a hívásnaplóm és a névjegyzékem nem tűnik el csak a telepített alkalmazások tűnnek el újraindítás után és a vh-t sem kapom meg

A kolléga megválaszolta, amit akartam írni. Személy szerint én a /datadata formatját is mindig megcsinálom, plusszba ahoz, amit Marcedli leírt. A miui biztonsági mentés szerintem nagy áldás, egyszer megcsinálod rendesen a telepítést (alkalmazások+beállítgatod őket), utána nem lesz gondod erre sem. Eddig még nem láttam vele olyan hibákat, mint a titanium backuppal (marketben nem jelennek meg az appok, eltűnnek újraindítás után, stb.) Igaz javíthatók ezek is, de minek ha van olyan módszer is, ami elsőre működik :)
MIUI fordítások: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1042 Dátum: 2011, 05 22, 22:18:46 »
A kolléga megválaszolta, amit akartam írni. Személy szerint én a /datadata formatját is mindig megcsinálom, plusszba ahoz, amit Marcedli leírt. A miui biztonsági mentés szerintem nagy áldás, egyszer megcsinálod rendesen a telepítést (alkalmazások+beállítgatod őket), utána nem lesz gondod erre sem. Eddig még nem láttam vele olyan hibákat, mint a titanium backuppal (marketben nem jelennek meg az appok, eltűnnek újraindítás után, stb.) Igaz javíthatók ezek is, de minek ha van olyan módszer is, ami elsőre működik :)

én is mindig megcsinálom, de amikor javaslom, az xda-n mindig beírja valaki, hogy az nem kell külön :) ...de ja, az +3 másodperc nem nagy időveszteség...

Nem elérhető ChrisSmith

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Igo 8
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Tsunami X 2.1 + Sema JB 2.3.0s
Re: [ROM] MIUI 2.3.4. for Galaxy S - v1.5.20
« Reply #1043 Dátum: 2011, 05 22, 22:43:52 »
Valaki meg tudja mondani, hogy hogyan tudok betenni úgy háttérképet, hogy ne lapozzon és fixen töltse ki a képernyőt a kép!? (A kép mérete jó)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #1044 Dátum: 2011, 05 22, 23:28:27 »
Valaki meg tudja mondani, hogy hogyan tudok betenni úgy háttérképet, hogy ne lapozzon és fixen töltse ki a képernyőt a kép!? (A kép mérete jó)

szerintem csak külön launcher-rel tudod megoldani :(

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1045 Dátum: 2011, 05 23, 08:22:20 »
quorra-kedvelőknek egy újabb ínyencség :)

Nem elérhető freetaki

• Navigáció / Navigation: Aura szigics
  • PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: 2.2.1 doc+sm
« Reply #1046 Dátum: 2011, 05 23, 10:23:00 »
Valóban! De pl tölem most vehettek búcsút egy idöre. Ez a v3 állandóan eldobálja a sim kártyát, és 10 óra alatt úgy merül le, hogy nem nyúlok hozzá. Cell stand by megesz mindent. Hétvégén kellett volna a telefonom, és fene sem gondolta volna, hogy reggel leveszem a töltöröl, és délután kettökor tel kikapcs, és 1 nap múlva tudtam újra bekapcsolni. Mindenki rajtam röhögött, hogy valóban van egy pin-pong ütöm, és kb arra is tudtam használni.
Volt wipe, fr minden. Ez nem jó rom egészen egyszerüen. Jön a rk, és bezke. Meglátjuk, melyik mit tud!

Nem elérhető tommy20

« Reply #1047 Dátum: 2011, 05 23, 10:26:11 »

volt már ilyen nekem is...

titaniummal csinálod?
1. ha igen,  a settingsben az app processing mode-ot állítsd auto indirect-re (bocsi magyarul nem tudom, mi az :) )
2. csak az appot rakd vissza, a beállításokat nem, majd állítsd le, töröld a cache-t és a dalvikot, és aztán indítsd újra...

remélem, megoldja

Ha csak simán csinálja, és nem restore után, akkor lehet, hogy jó lenne egy teljes wipe (format /system, /data, /cache, dalvik), aztán rakd fel újra a romot... néha előfordul ilyen, amikor a /data vagy /datadata meghülyül

Nem használtam backup progit,simán felraktam a leírás szerint minden wipeoltam amit írtak a leírásban...
Sajnos nem tudom mondani h megoldódott mert felraktam egy romot ami működik mert az SMS-ek nem jöttek meg én tudtam sms,hívást mindent

kezdtem megelégedni a rommal mert beállt a merülés meg minden..

Még az volt a nagy probléma,hogy ugye a feltett programok újraindítás után eltűntek kiírta(nincsenek telepítve)gondoltam valami baj van a telepítéssel néztem,hogy minden a külső sd-n volt.Alkalmazás kezelésnél vissza akartam rakni a telóra,és kiírta h nincs elég hely...

Nem elérhető T-rabant

« Reply #1048 Dátum: 2011, 05 23, 14:59:49 »
Srácok mit is mondhatnék... Kezdem látni, hogy egyre több hibával kapcsolatos kérdés jön a témában :'( és nem tudom felfogni mi baj lehet a MIUI-val. Annyira pöpecül fel lett építve és a kezdeti bukkanóktól eltekintve egy szép letisztult használható ROM-ot kaptunk. Az én telómon szinte alig vannak bugok és hibák. Persze volt pár gond azért a külső sd-vel és a merülés az már átlagosnak mondható ennyi idő után :p
Sajnos így egyre többen hagyják el a MIUI-t :( Persze ezt mind nem romboló szándékból írtam mert sokan vannak akik most kóstolnak bele ebbe :ok: :taps:
War does not decide who is right.
                                            Only who is left.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1049 Dátum: 2011, 05 23, 15:13:02 »
Az én akksi-teljesítményem viszont egyre rosszabb és rosszabb. Tartok tőle, hogy ez már "hardveres" gond lesz, azaz egyre rosszabb állapotban van az akkumulátorom! :P Lassan be kell szereznem egy tartalékot...