0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Elkészült az első GB témám.Az alapot az utolsó JS8-as téma szolgáltatta.Letöltés egy picit később.
Sirály! Színes, szagos és a mijénk Kicsit picivel vagy nagyon picivel?
Sajnos a gyereknek ugy nez ki eltort a keze es itt szobrozunk a rontgennel :-( Amint haza erek maris kirakom.
Anzo,Úgy látom, neked sem nagy az alvásigényed: éjfél előtt még loptad a képeked, fél egykor meg már keltél is! Ja, és kösz, hogy csinálod!
Hat igen. Ha bele gondolok, az eletembol igy is mennyit toltok alvassal. :-( Amikor sokkal hasznosabb dolgokat is lehetne csinalni. Amugy nspi 2x2-3 ora az amit tudok hajlando vagyok aludni. Csak Pati el ne olvassa vagy valamelyik leanyzo. :-)
Nagyon szép munka Anzo! Kíváncsian várom
Ezzel szemben nem csúnya! Örömmel látom (Azzal együtt, hogy a körkörös akksikejelzés nekem mindig is a szívem csücske - lenne)
Ez simán mehet fel JV1-re is?
Melyik típus felelne meg a nagyérdeműnek?
Szeretem ezt a kérdést! Miől lehet választani.Én a magam részéréről a Tiny (UOT konyhás terminológiával) stílust szeretem, de azt gondolom, a Te témádhoz inkább valami tupírozott D tipusú passzolna. Rád bízzuk Maestro, mindegy, csak dögös legyen! Off:Mi van a kölökkel?
Pl version C You are not allowed to view links. Register or Login
+1pont ilyenre gondoltam, csak nem láttam kimondani
Off:Köszönöm kérdésed, nincsen komolyabb baj nem tört el.
Legyetek szívesek referálni, hogy települ rendesen a téma? Mert az XDA-n azt mondják lefut rendesen CWM-ben minden hiba nélkül de nem települ. Ilyet még nem tapasztaltam, olyat igen, hogy hibával leáll a telepítés, de ilyet..
Települ rendesen A gyári XXJVK-val nekem is gondok voltak, de a Ramad féle deodexeltel semmi gond.