2024, 11 22, 21:12:10

Szerző Téma: [ROM] DarkyROM v10.4 (JW1) Final  (Megtekintve 60600 alkalommal)

0 Felhasználó és 9 vendég van a témában

Nem elérhető vipblack

• Nem: Férfi
  • PDA: i9000
  • PDA ROM: 2.3
Re: Darky's v10.0 RC3 (Gingerbread)
« Reply #75 Dátum: 2011, 04 21, 21:20:21 »
Hát Darky fórumon az van hogy most leáll kicsit hogy foglalkozzon a saját dolgaival de majd lesz addig meg használjuk RC4et mert az viszonylag stabil és a random aksizabálás is ki van javítva benne :) én azt használom 1 hete és nem rossz.

Nem elérhető visit

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: meztelen AOKP bulid5
« Reply #76 Dátum: 2011, 04 22, 11:39:18 »
Korábban Darkyt 9.5-öt használtam. Ki tudná nekem valaki belőle venni a "wega" üzenetértesítés gong, valamint az alapértelmezett csengő hangját?
Egyáltalán, mi az elérési útvonala ezeknek a fájloknak?
Köszönettel

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #77 Dátum: 2011, 04 22, 15:07:12 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Korábban Darkyt 9.5-öt használtam. Ki tudná nekem valaki belőle venni a "wega" üzenetértesítés gong, valamint az alapértelmezett csengő hangját?
Egyáltalán, mi az elérési útvonala ezeknek a fájloknak?
Köszönettel
Root Explorerrel keresd, system/media/audio  ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető visit

« Reply #78 Dátum: 2011, 04 22, 16:48:27 »
Root Explorerrel keresd, system/media/audio  ;)

Vagyis tegyem fel...
Azért kértem azoktól, akiknek ez a ROM van fent. Azért köszi ;-)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #79 Dátum: 2011, 04 22, 17:42:30 »
Vagyis tegyem fel...
Azért kértem azoktól, akiknek ez a ROM van fent. Azért köszi ;-)
csomagold ki pcn a darky romot es masold  a telefonodra a hangokat. Emiatt nem kell feltenni egy romot
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető visit

« Reply #80 Dátum: 2011, 04 22, 22:32:19 »
csomagold ki pcn a darky romot es masold  a telefonodra a hangokat. Emiatt nem kell feltenni egy romot
Huhh, de nagy pont! Cserébe: ... Szabad-e locsolkodnom? :-)
Kösz!

R2D20208

• Vendég
« Reply #81 Dátum: 2011, 04 23, 23:29:32 »
Talán igy a legegyszerűbb sztem, ha valaki vmit nem tudna..

Nem elérhető menta

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: I9000XWJMZ
Re: [ROM] Darky's v10.0 RC3 (Gingerbread)
« Reply #82 Dátum: 2011, 04 29, 07:45:39 »
Feltettem ezt a romot és most ott tartok, hogy vagy nem talál hálózatot vagy nem működik a vissza gomb. mi lehet a baja?

igy tettem fel:

-odinnal JVB fel
-rootolt kernel fel
-cappy féle kernel fel
-cwm fel a capativity
-cwm fel az RC3

mit rontottam el?

Nem elérhető Gerydevil

• Tudományos Tiszt
  • PDA: LG G2 ; Samsung Galaxy Tab® Pro 10.1
  • PDA ROM: CloudyG2 3.3
« Reply #83 Dátum: 2011, 04 29, 09:51:29 »

Ez a STABLE RC5 ezt rakd fel. Ez tökéletesen működik, stabil gyors.
Iphone 3G > Samsung Galaxy S > Galaxy S II > Galaxy Note > Asus Padfone 2 > LG G2 + Tab Pro 10.1

Nem elérhető Padam

• Navigáció / Navigation: WayteQ X820
  • PDA: Samsung I9000 Galaxy S
  • PDA ROM: Darkys v9.5
« Reply #84 Dátum: 2011, 05 01, 19:29:25 »
Sziasztok!

Most tervezem 9.5-ről a frissítést, 10 RC5 Final-ra.
A kerdesem az lenne, hogy ez mar EFS4-es vagy azt kulon plusszban tudom valahogy megcsinalni? Ha kulon kell, akkor ahhoz tudtok valami leirast?

Illetve meg egy kerdes! :)
nekem jelenleg Speedmod kernel van fent, akkor a lagfixet ugye ki kell kapcsolni es rakjam fel ujra a 9.5-t dark core kernellel mielott neki kezdek?

Koszi elore is!

Nem elérhető Gerydevil

• Tudományos Tiszt
  • PDA: LG G2 ; Samsung Galaxy Tab® Pro 10.1
  • PDA ROM: CloudyG2 3.3
« Reply #85 Dátum: 2011, 05 05, 12:28:12 »
Sziasztok!

Most tervezem 9.5-ről a frissítést, 10 RC5 Final-ra.
A kerdesem az lenne, hogy ez mar EFS4-es vagy azt kulon plusszban tudom valahogy megcsinalni? Ha kulon kell, akkor ahhoz tudtok valami leirast?

Illetve meg egy kerdes! :)
nekem jelenleg Speedmod kernel van fent, akkor a lagfixet ugye ki kell kapcsolni es rakjam fel ujra a 9.5-t dark core kernellel mielott neki kezdek?

Koszi elore is!

Szia!

Jelenlegi Verzió RC6 STABLE
Telepítési menet a következő:
1.Minden lagfixet kapcsolj ki. Legyen Feltöltve teljesen az aksid.
2. Odinnal flasheld Ficeto_JVB ROM-ot (repartition legyen bepipálva!)>> You are not allowed to view links. Register or Login
3. Ha  megvan ujraindul a telód betölt a Ficeto féle Stock 2.3.3. ami már Rootolt. (nekem volt, hogy a lagfix automatikusan elindult ext4-be, ezt jelzi neked 1 gyorsan motyogó hang. Ezt ki kell várni :)
4. Opcionális - Letöltöd a wifi segítségével A Darkyrom Configurator-t és bejelölöd amit szeretnél telepíteni, ott nagyon fontos hogy Skip kernelt ki kell választanod! Aztán ha megvan minden mentsd el a beállításokat alsó menü a telón és save & exit.
5. - Dark_Core_2.2.zip (for CWM) >> You are not allowed to view links. Register or Login
    - Darky_v10_RC6.zip >> You are not allowed to view links. Register or Login

Ezt a 2 filet letöltöd és felrakod a belsö SD kártyádra.

6. Recovery-ben indítsd el a telót és telepítsd CWM-böl a Dark_Core 2.2 Kernelt. Aztán ha kész mehet egyböl a Darky_v10_RC6.

Reboot és kész is vagy. (ha lagfix nem kapcsolt be automatikusan akkor Recoveryben kapcsold be.

7. A következőt javaslom még ezen felül, ha jó akksi időt akarsz elérni.
ezt érdemes elvégezni.
8. Titanium Backuppal vagy más visszaállítóval csak az APK fájlokat szabad visszaállítani a mentett adatokat nem.
Original leírás:
Iphone 3G > Samsung Galaxy S > Galaxy S II > Galaxy Note > Asus Padfone 2 > LG G2 + Tab Pro 10.1

Nem elérhető Gabor007

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: I9000XXJVQ
« Reply #86 Dátum: 2011, 05 06, 13:57:07 »
Üdv!

Érdeklődnék, én felraktam az rc3 majd kapásból rc4 et tökéletesn működött vele a telefon csak éppen a gps nem , nagyon nehezen jött be ha egyáltalán bejött a gps jel  most feltettem az rc6 ot  reménykedve kiküsszöbölték a problémát de itt se akar működni , nektek rendesen megy ?

Nem elérhető Shiraz

• Navigáció / Navigation: iGo
  • PDA ROM: Alerson v3 (2.3.6 JVU)
« Reply #87 Dátum: 2011, 05 12, 22:42:17 »
Torrenten kint a v10 final!

R2D20208

• Vendég
« Reply #88 Dátum: 2011, 05 16, 23:06:36 »
Sziasztok HELP! Találtam egy spanyol JVH romot, de igy forditja le a google fordito: Telepítés :
Mint minden firmware-t szerecsen, a telepítés kész, a rendszer rekaveri (kivéve a harmadik), vagy ClockWordMod. Telepítése kívánatos, hogy tiszta firmware JVH.

Saját ajánlások a telepítéshez, így nem volt további kérdéseket: "Én nem dolgoztam", "Van egy bugos, stb :
Első varrni állomány firmware (ODEX deodex vagy nem fontos), majd (ha az), hogy egy általános reset kód * 2767 * 3855 #, hogy távolítsa el mindent a memóriakártyáról (belül) is létrehozott, ahonnan semmit már korábban lag rögzíti, majd varrni a kernel rekaveri (lehetőleg telepítése nélkül lagfiksov), varrtam az összes ismert a mi jó öreg sebesség módokat SZIGORÚAN nincs automatikus újraindítás az Android 2.2, akkor megy rekaveri mód, mindent megtesz a lehető törölje, ami után a rekaveri csatlakoztatni a memória BB, hogy dobja a firmware sdcard (dobja a firmware a memóriakártya sdcard és után azonnal állítsa vissza a kódot, mielőtt a varrás kernel tovább nem szenved a szerelése rekaveri) és telepítsd a firmware-t.
 Hogy rakjam fel szerintetek?
Köszi előre is! Ja, Darky ROM

Nem elérhető ZΛGΣ

• ALAPÍTÓ TAG
    • Elitnet
  • PDA: Galaxy S III
  • PDA ROM: crDroid
« Reply #89 Dátum: 2011, 05 16, 23:23:49 »
Sziasztok HELP! Találtam egy spanyol JVH romot, de igy forditja le a google fordito: Telepítés :
Mint minden firmware-t szerecsen, a telepítés kész, a rendszer rekaveri (kivéve a harmadik), vagy ClockWordMod. Telepítése kívánatos, hogy tiszta firmware JVH.

Saját ajánlások a telepítéshez, így nem volt további kérdéseket: "Én nem dolgoztam", "Van egy bugos, stb :
Első varrni állomány firmware (ODEX deodex vagy nem fontos), majd (ha az), hogy egy általános reset kód * 2767 * 3855 #, hogy távolítsa el mindent a memóriakártyáról (belül) is létrehozott, ahonnan semmit már korábban lag rögzíti, majd varrni a kernel rekaveri (lehetőleg telepítése nélkül lagfiksov), varrtam az összes ismert a mi jó öreg sebesség módokat SZIGORÚAN nincs automatikus újraindítás az Android 2.2, akkor megy rekaveri mód, mindent megtesz a lehető törölje, ami után a rekaveri csatlakoztatni a memória BB, hogy dobja a firmware sdcard (dobja a firmware a memóriakártya sdcard és után azonnal állítsa vissza a kódot, mielőtt a varrás kernel tovább nem szenved a szerelése rekaveri) és telepítsd a firmware-t.
 Hogy rakjam fel szerintetek?
Köszi előre is! Ja, Darky ROM

:D Ez nagyon mókás! Muszáj ez neked feltenni ? :D

R2D20208

• Vendég
« Reply #90 Dátum: 2011, 05 16, 23:27:56 »
:D Ez nagyon mókás! Muszáj ez neked feltenni ? :D
Nem muszáj dehogyis, De a rom nagyon jo, csak nem értem a forditást :-DDDDDDDDDDD

Nem elérhető _t0Mi_

• PDA: Samsung i9000 Galaxy S
  • PDA ROM: XWJVB Bezke 1.0
« Reply #91 Dátum: 2011, 05 16, 23:57:24 »
És ezt miért a Darky romnál kérdezed? :D

Nem elérhető zsandras

• PDA: Samsung Galaxy NOTE 2
« Reply #92 Dátum: 2011, 05 17, 18:23:06 »
Szia!

Jelenlegi Verzió RC6 STABLE
Telepítési menet a következő:
1.Minden lagfixet kapcsolj ki. Legyen Feltöltve teljesen az aksid.
2. Odinnal flasheld Ficeto_JVB ROM-ot (repartition legyen bepipálva!)>> You are not allowed to view links. Register or Login
3. Ha  megvan ujraindul a telód betölt a Ficeto féle Stock 2.3.3. ami már Rootolt. (nekem volt, hogy a lagfix automatikusan elindult ext4-be, ezt jelzi neked 1 gyorsan motyogó hang. Ezt ki kell várni :)
4. Opcionális - Letöltöd a wifi segítségével A Darkyrom Configurator-t és bejelölöd amit szeretnél telepíteni, ott nagyon fontos hogy Skip kernelt ki kell választanod! Aztán ha megvan minden mentsd el a beállításokat alsó menü a telón és save & exit.
5. - Dark_Core_2.2.zip (for CWM) >> You are not allowed to view links. Register or Login
    - Darky_v10_RC6.zip >> You are not allowed to view links. Register or Login

Ezt a 2 filet letöltöd és felrakod a belsö SD kártyádra.

6. Recovery-ben indítsd el a telót és telepítsd CWM-böl a Dark_Core 2.2 Kernelt. Aztán ha kész mehet egyböl a Darky_v10_RC6.

Reboot és kész is vagy. (ha lagfix nem kapcsolt be automatikusan akkor Recoveryben kapcsold be.

7. A következőt javaslom még ezen felül, ha jó akksi időt akarsz elérni.
ezt érdemes elvégezni.
8. Titanium Backuppal vagy más visszaállítóval csak az APK fájlokat szabad visszaállítani a mentett adatokat nem.
Original leírás:
+1 Thx a részletes leírásért.
 Az lenne a kérésem, vannak általános tapasztalatid a Darky's v9.5 Extreme Edition - Stable romhoz viszonytva és pár perced légy szíves foglad össze pár sorban.
Én csak pár napja vettem ezt a vasat és csak az előzőhöz tudom viszonyítani. Ami engem kicsit meglep, hogy a standby fogyasztás meglehetősen nagy (17,14mAh) standby állapotban "GSM" és "User packet data on". Annak ellenére hogy a HTCHD2 nem amoled kijelzős (CyanogenROM) és csak 1230 mAH az aksija jóval (9,7mAh) kevesebbet eszik. Az új verziót használva, vannak erről tapasztalataid?
Előre is köszönöm.
&rew
Model number: GT-N7100
Android version: 4.4.2
ROM: DN3v5 ROM XXUFND3 v5+
Baseband version: N7100XXUFND3
Kernel: Stock
Builld number: DN3v5+

R2D20208

• Vendég
« Reply #93 Dátum: 2011, 05 17, 22:13:25 »
Egy darky ROM felrakásáról lenne szó ,  google forditóval. Légyszi segits, ha tudsz hogy is?
Rum JVH, első varrni állomány firmware (ODEX deodex vagy nem fontos), majd (ha az), hogy egy általános reset kód * 2767 * 3855 #, hogy távolítsa el mindent a memóriakártyáról (belül) is létrehozott, ahonnan a ő korábban lag rögzíti; további varrni kernel rekaveri (lehetőleg telepítése nélkül lagfiksov), varrtam az összes ismert a mi jó öreg sebesség módokat SZIGORÚAN nincs automatikus újraindítás az Android 2.2, akkor megy rekaveri mód, mindent megtesz a lehető törölje, amely után a rekaveri szerelje fel a memória a BB, hogy dobja a firmware a sdcard (dobja a firmware a memóriakártya sdcard és után azonnal állítsa vissza a kódot, mielőtt a varrás kernel tovább nem szenved a szerelése rekaveri) és telepítsd a firmware-t.
 Én ugy értelmezem, egy JVH rom, hardreset, bennt minden lagfixxel kapcsolatos mappát belső sdn törölni, berak a rom belső sd, legujabb speedmode, repatr auto nélkül, az Android 2.2 után nem tudom értelmezni mit akar . Esetleg segitség? És hogy milyen kodot állitsa vissza? Na lécci segitsetek mekkfejteni! 
Az android 2.2 töl nem világos meg milyen kodvisszaállitás?

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
« Reply #94 Dátum: 2011, 05 17, 23:35:21 »
Egy darky ROM felrakásáról lenne szó ,  google forditóval. Légyszi segits, ha tudsz hogy is?
Rum JVH, első varrni állomány firmware (ODEX deodex vagy nem fontos), majd (ha az), hogy egy általános reset kód * 2767 * 3855 #, hogy távolítsa el mindent a memóriakártyáról (belül) is létrehozott, ahonnan a ő korábban lag rögzíti; további varrni kernel rekaveri (lehetőleg telepítése nélkül lagfiksov), varrtam az összes ismert a mi jó öreg sebesség módokat SZIGORÚAN nincs automatikus újraindítás az Android 2.2, akkor megy rekaveri mód, mindent megtesz a lehető törölje, amely után a rekaveri szerelje fel a memória a BB, hogy dobja a firmware a sdcard (dobja a firmware a memóriakártya sdcard és után azonnal állítsa vissza a kódot, mielőtt a varrás kernel tovább nem szenved a szerelése rekaveri) és telepítsd a firmware-t.
 Én ugy értelmezem, egy JVH rom, hardreset, bennt minden lagfixxel kapcsolatos mappát belső sdn törölni, berak a rom belső sd, legujabb speedmode, repatr auto nélkül, az Android 2.2 után nem tudom értelmezni mit akar . Esetleg segitség? És hogy milyen kodot állitsa vissza? Na lécci segitsetek mekkfejteni! 
Az android 2.2 töl nem világos meg milyen kodvisszaállitás?
Kedves R2D20208,
Lenne pár megjegyzésem:
- nem nagyon illik ugyanazt a kérdést feltenni több témában is.
- ha azért raktad fel újra, mert marcedli átirányított, akkor arra is figyelhettél volna, amit írt, hogy az eredeti angolt másold / linkeld be, azzal lehet kezdeni valamit, ezzel nem
- Kromosome ennek ellenére összerakta a választ, ami az itteni bejegyzésed előtt született, de arra nem reagáltál, hogy jó-e, nem-e, köszi-e, nem-e
- és ezzel vissza is kanyarodnék az első megjegyzésemhez
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

R2D20208

• Vendég
« Reply #95 Dátum: 2011, 05 17, 23:40:12 »
Kedves R2D20208,
Lenne pár megjegyzésem:
- nem nagyon illik ugyanazt a kérdést feltenni több témában is.
- ha azért raktad fel újra, mert marcedli átirányított, akkor arra is figyelhettél volna, amit írt, hogy az eredeti angolt másold / linkeld be, azzal lehet kezdeni valamit, ezzel nem
- Kromosome ennek ellenére összerakta a választ, ami az itteni bejegyzésed előtt született, de arra nem reagáltál, hogy jó-e, nem-e, köszi-e, nem-e
- és ezzel vissza is kanyarodnék az első megjegyzésemhez
Kedves HTZS . Ha az eredeti szöveget ide bemásolom, senki nem tud sajna segiteni. A kedvenc romomrol van szo, az alaprom, ami darky is lett. De a kedvedért bemásolom ide a szöveget, köszönöm a segitséget . Pillanat...

Установка:
Как и все прошивки от Darky, установка производится из режима рекавери (кроме 3-е) или ClockWordMod. Установка желательно на чистую прошивку JVH.

Мои рекомендации по установке, чтобы не было в дальнейшем вопросов "у меня не работает это", "у меня глючит то" и т.д.:
Сначала шьем стоковую прошивку (odex или deodex не важно); потом (можно и до) делаем общий сброс по коду *2767*3855#, чтобы удалить все и с карты памяти (внутренней) тоже, что было установлено из каких нибудь на нее ранее лаг фиксов; далее шьем ядро с рекавери (желательно без установки лагфиксов), я шил всем известный наш добрый старый спид мод СТРОГО без авто ребута для андроида 2.2; затем идем в режим рекавери, делаем все возможные вайпы, после чего из рекавери монтируем память на ББ, чтобы закинуть прошивку на sdcard (закинуть прошивку на карту памяти sdcard можно и сразу после сброса по коду, перед прошиванием ядра, чтобы далее не мучаться с монтированием из рекавери); и устанавливаем прошивку.
 És kromosome válaszát, sajnom még nem láttam , ezért elnézést kérek, hogy nem tudtam megprólni amit tanácsolt. Köszönöm Kromosome!

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #96 Dátum: 2011, 05 17, 23:52:56 »
Kedves HTZS . Ha az eredeti szöveget ide bemásolom, senki nem tud sajna segiteni. A kedvenc romomrol van szo, az alaprom, ami darky is lett. De a kedvedért bemásolom ide a szöveget, köszönöm a segitséget . Pillanat...

És kromosome válaszát, sajnom még nem láttam , ezért elnézést kérek, hogy nem tudtam megprólni amit tanácsolt. Köszönöm Kromosome!
Én más, pl. német szöveget is inkább angolra szoktam fordíttatani, sokkal jobb eredmény várható:

Installation:
As with all firmware from Darky, the installation is done from the regime rekaveri (except the third) or ClockWordMod. Installing it is desirable to clean firmware JVH.

My recommendations for installation, so there was no further questions "I have not worked it, " "I have a buggy, etc.:
First sew stock firmware (odex deodex or not important) and then (you to) make a general reset the code * 2767 * 3855 # to remove everything from the memory card (inside), too, which was established from which anything on it earlier lag fixes, then sew the kernel with rekaveri (preferably without installing lagfiksov), I sewed all known our good old speed modes STRICTLY no auto reboot for Android 2.2, then go to rekaveri mode, doing everything possible wipe, after which the rekaveri mount the memory on BB to throw the firmware on sdcard (throw the firmware on the memory card can sdcard and immediately after reset the code, before stitching the kernel to not further suffer from the mounting of rekaveri) and install the firmware.

Ez is izgalmas, de a magyarnál jobb. Én azért Kromosome-ét bújnám.
rekaveri, lagfiksov  rotfl

R2D20208

• Vendég
« Reply #97 Dátum: 2011, 05 17, 23:59:34 »
Én más, pl. német szöveget is inkább angolra szoktam fordíttatani, sokkal jobb eredmény várható:

Installation:
As with all firmware from Darky, the installation is done from the regime rekaveri (except the third) or ClockWordMod. Installing it is desirable to clean firmware JVH.

My recommendations for installation, so there was no further questions "I have not worked it, " "I have a buggy, etc.:
First sew stock firmware (odex deodex or not important) and then (you to) make a general reset the code * 2767 * 3855 # to remove everything from the memory card (inside), too, which was established from which anything on it earlier lag fixes, then sew the kernel with rekaveri (preferably without installing lagfiksov), I sewed all known our good old speed modes STRICTLY no auto reboot for Android 2.2, then go to rekaveri mode, doing everything possible wipe, after which the rekaveri mount the memory on BB to throw the firmware on sdcard (throw the firmware on the memory card can sdcard and immediately after reset the code, before stitching the kernel to not further suffer from the mounting of rekaveri) and install the firmware.

Ez is izgalmas, de a magyarnál jobb. Én azért Kromosome-ét bújnám.
rekaveri, lagfiksov  rotfl
Átnyomtad angolra? Na akkor megpróbálom mégegyszer. Bár most raktam ez helyett fel simply honey 3.5 t és elszállt az imeiem, meg a hálozatom. Meg kell előbb keresnem. Most visszanyomom előbb 3 fájlos JVH- t mi történik... :(

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #98 Dátum: 2011, 05 18, 00:06:33 »
Átnyomtad angolra? Na akkor megpróbálom mégegyszer. Bár most raktam ez helyett fel simply honey 3.5 t és elszállt az imeiem, meg a hálozatom. Meg kell előbb keresnem. Most visszanyomom előbb 3 fájlos JVH- t mi történik... :(
Mért nem raksz fel egy rendes Bezke romot, vagy egy CM-et?

R2D20208

• Vendég
« Reply #99 Dátum: 2011, 05 18, 00:14:18 »
Mért nem raksz fel egy rendes Bezke romot, vagy egy CM-et?
Ezt a romot nagyon sokáig használtam és hiba nélkül tényleg, és imádom az animácioit a stabilitását, ikonjait mindenét...Ott az oldal közepén egy lehuzható redőny nézd meg ő a JVB volt, és ő is stabil.You are not allowed to view links. Register or Login