2024, 11 22, 21:13:49

Szerző Téma: [ROM] DarkyROM v10.4 (JW1) Final  (Megtekintve 60601 alkalommal)

0 Felhasználó és 10 vendég van a témában

R2D2

• Vendég
Re: [ROM] Darky's v10.0 RC3 (Gingerbread)
« Reply #100 Dátum: 2011, 05 23, 22:41:05 »
[GUIDE] Final v10.1 - Official DarkyROM - Gingerbread (JVH)
You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #101 Dátum: 2011, 05 23, 22:57:11 »
Minek kapkodsz?Nem jó a linked.

így kell amúgy jól linkelni. ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Amúgy,ha már szóba került,valaki követi darkyt twitteren agy bárhol ahol lehet illetve az írásait a fórumán?Vissza fog térni vagy végleg nyugdíjazta magát?Nekem úgy tűnik hogy ezt sem ő csinálta.
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

R2D2

• Vendég
« Reply #102 Dátum: 2011, 05 23, 23:13:47 »
Minek kapkodsz?Nem jó a linked.

így kell amúgy jól linkelni. ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Amúgy,ha már szóba került,valaki követi darkyt twitteren agy bárhol ahol lehet illetve az írásait a fórumán?Vissza fog térni vagy végleg nyugdíjazta magát?Nekem úgy tűnik hogy ezt sem ő csinálta.
Elbactam na  >:(

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #103 Dátum: 2011, 05 24, 07:29:05 »

nem fog...nem az a típus.. :)
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Gerydevil

• Tudományos Tiszt
  • PDA: LG G2 ; Samsung Galaxy Tab® Pro 10.1
  • PDA ROM: CloudyG2 3.3
« Reply #104 Dátum: 2011, 05 24, 10:40:39 »
Nincs rá bizonyítékom, de szerintem benne van a keze. Valahogy érződik, ha kipróbálod a Ficeto féle RC4-5-6 verziókat illetve a pre-finalt, vagy a végleges 10.1-et. Gördülékenység,gyorsaság,stabilitás,letisztult felület, fantasztikus üzemidő. 10 óra alatt északa 2%-ot esett a töltöttségjelzőm. Illetve ami fontos nem ő dolgozik egymagában, hanem 1 csapattal dolgozik, + ami még durva, hogy a közösség összedobott neki 2 db SGS2-re valót, amit át is adtak neki és a barátnőjének, hihetetlen... Ígérete szerint arra is fognak fejleszteni Romokat ;)
Mindenkinek ajánlom ezt a verziót.

A topic címét illetve elejét valaki frissíthetné mert kicsit out of date :D :shock:
Iphone 3G > Samsung Galaxy S > Galaxy S II > Galaxy Note > Asus Padfone 2 > LG G2 + Tab Pro 10.1

Nem elérhető Gerydevil

• Tudományos Tiszt
« Reply #105 Dátum: 2011, 05 24, 10:58:38 »
DarkyROM v10.1 Telepítés menete:

1. Összes lagfixet kapcsold ki.
2. Odinnal telepítsd a Ficeto féle JVH Base romot. Link: You are not allowed to view links. Register or Login
3. Hagyd betölteni a telót az új oprendszerrel, ezután töltsd le Marketröl a DarkyROM Configuratort, és válaszd ki mit szeretnél telepíteni aztán alsó menü gomb Save & Exit.( < OPCIONÁLIS, csak ha fontokat, más kernelt,modemet akarsz stb..)
4. Töltsd fel 100%-ra az akksit és a belső SD-re másold fel a Darky 10.1 FINAL-t. Link: You are not allowed to view links. Register or Login
5. Újraindítás Recovery-ben és mehet a telepítés. Kész is vagy.

Változások ebben a verzióban:

Kezdőknek telepítési segédlet(erdeti, szájbarágós):
Haladóknak segédlet(eredeti):

Iphone 3G > Samsung Galaxy S > Galaxy S II > Galaxy Note > Asus Padfone 2 > LG G2 + Tab Pro 10.1

Nem elérhető nyomos

• Sir. Smoka. Lot
  • Navigáció / Navigation: Aura
  • PDA: I9100, P3110
  • PDA ROM: Omega V18, Paranoid Android 2.99
« Reply #106 Dátum: 2011, 05 24, 13:26:27 »
Sziasztok!

Egy alap sgs-re szeretnék Darky romot. A kérdésem az lenne, hogy az RC6-ot is feltehetem e? Müködik e benne minden rendesen? Illetve, hogy magyar nyelvű e.

Köszi a segítséget
Nyomos
"Dont Drink And Drive, Just Smoke And Fly"

Nem elérhető Gerydevil

• Tudományos Tiszt
« Reply #107 Dátum: 2011, 05 24, 14:08:44 »
Sziasztok!

Egy alap sgs-re szeretnék Darky romot. A kérdésem az lenne, hogy az RC6-ot is feltehetem e? Müködik e benne minden rendesen? Illetve, hogy magyar nyelvű e.

Köszi a segítséget
Nyomos

Üdv!

1. Minden Darky kiadásban van Magyar nyelv.
2. Nagyjából minden működik, de nem értem, ha itt a ropogós legújabb Samsung firmware-re épített 2.3.3, akkor miért akarsz 1 béta RC6ot a telefonodra?
Itt van infó az RC6-ról:

Nem elérhető visit

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: meztelen AOKP bulid5
« Reply #108 Dátum: 2011, 05 24, 14:16:55 »
Már nekem is ez ketyeg. De nem lett az akku kijelző circle, pedig a configurátorban azt kértem. És persze elmentettem.

R2D20208

• Vendég
« Reply #109 Dátum: 2011, 05 24, 14:33:48 »
Már nekem is ez ketyeg. De nem lett az akku kijelző circle, pedig a configurátorban azt kértem. És persze elmentettem.
Külön le tudod tölteni egy oldalról, kb az oldal harmadánál van egy direkt link. Keresem neked.
Itt : You are not allowed to view links. Register or Login
 A direct downlAD MELLETT A LINK. lEJÖN EGY zip EGYSZERŰEN cwm ÉS INSTALL. zip K.. va kapszlok  :D

Nem elérhető visit

Re: [ROM] DarkyROM v10.1 (Gingerbread)
« Reply #110 Dátum: 2011, 05 24, 14:43:57 »
Külön le tudod tölteni egy oldalról, kb az oldal harmadánál van egy direkt link. Keresem neked.
Itt : You are not allowed to view links. Register or Login
 A direct downlAD MELLETT A LINK. lEJÖN EGY zip EGYSZERŰEN cwm ÉS INSTALL. zip K.. va kapszlok  :D
Kösz, nem figyeltem.

Nem elérhető nyomos

• Sir. Smoka. Lot
Re: [ROM]DarkyROM v10.1 (Gingerbread)
« Reply #111 Dátum: 2011, 05 24, 15:28:51 »
Gerydevil!

Köszi az infót.
A kérdésedre, hogy miért akarok a 2.3.3. helyett egy RC6-ot, a választ nem tudom.
Most cseréltem le a Winmos Omnia2-t erre az androidos galaxyra és megmondom a frankót, közöm nincsen az androidhoz. Mindenki dobálózik a különféle romokkal és emiatt gondoltam én is, hogy lecserélem. Az, hogy hasznos e, hogy gyorsabb vagy stabilabb lesz tőle a vas(műanyag) arról fingom sincs. Azt sem vágom, hogy mivel lesz jobb nekem, ha nem a gyári 2.3.3. van rajta.
/Azt tudom, hogy az Omnián egy PFC-s rommer cuccát használtam Sense felülettel. Na az bejött és végig az maradt rajta./

Ha a szakértők úgy gondolják, hogy felesleges lecserélnem ezt a gyári romot, akkor elgondolkozom azon is és maradok ennél.
Jelen pillanatban ott tartok, hogy romot fogok cserélni. Nagyjából fingom sincs, hogy melyikre :D

Próbálok informálódni, hogy melyiket miért érdemes feltenni, de addig, amíg ilyen satu vagyok ehhez a témához, elég nehéz értelmezni a szakzsargonokat.

A legfontosabb dolog, most az lenne, hogy a fülhallgató hangerején tudjak húzni egy kicsit, mert baromi halk. Ehhez viszont azt mondják, hogy rootolni kell, onnan pedig már csak egy köpés a romolás. (szerintem)

Ha lenne arra mód, hogy mindenféle romcsere és stb tudnám húzni a hangot, hogy halljam a zenét is, ne csak a külső zajokat, akkor lehet, hogy egy kis időt nyernék magamnak és lenne időm áttanulmányozni, hogy mit is akarok valójában.

Próbálgattam a zrootot, de nekem semmit nem csinált, kb 40 percig karikázott a kék képernyő és minden maradt a régiben. A jutubos videókban pedig vagy 1 perc alatt készen volt az ember és meg is lett a superuser menü is. Nem tudom, hogy mit ronthattam el. Talán gyengén nyomtam a gombot? :D

Ha valakinek van észrevétele a fentiekkel kapcsolatban, illetve segítene is egy kicsit, azt nagyon megköszönném. Használható segítségért még leitatni is hajlandó vagyok valakit. (italozás utáni szex csak lányoknak jár:D)

Üdvözlettel:
Nyomos

Nem elérhető visit

« Reply #112 Dátum: 2011, 05 24, 15:39:41 »
Gerydevil!

Köszi az infót.
A kérdésedre, hogy miért akarok a 2.3.3. helyett egy RC6-ot, a választ nem tudom....
... Ha valakinek van észrevétele a fentiekkel kapcsolatban, illetve segítene is egy kicsit, azt nagyon megköszönném. Használható segítségért még leitatni is hajlandó vagyok valakit. (italozás utáni szex csak lányoknak jár:D)

Üdvözlettel:
Nyomos

Na, biztosan sok tanácsot fogsz kapni. Amíg nem próbálsz ROM-okat, nem is fogod tudni, hogy mit akarsz. Sajnos mindegyikben van jó is, rossz is.
Nagyon leegyszerűsítve, anélkül, hogy a FAQ-ba küldenélek egy hónapra... :-) :
Anno kijött a SGS egy 2.1-es oprendszerrel. Ezt Eclair-nak nevezték. Aztán jött a javítás, 2.2 ezt Froyo-nak. Most van 2.3-as ez a Gingerbead.
Gyakorlatilag e két utóbbi közül érdemes választanod. Mindkettőre vannak a gyári csupasz ROM-on kívül egyéb lehetőségeid is, de közös bennük az oprendszer sajátosságai miatti "fix"-ek. pl. a Froyo sokkal tovább bírja egy töltéssel, alapból van benne kétirányú hívásrögzítés. A 2.3-as viszont gyorsabb, sokkal hamarabb fog GPS pozíciót. Stb, stb. A nem gyári ROM-ok közül válogatva pedig igazából a kinézetek változnak, a készítő alapból beleintegrált programja különböznek. Na most már mehetsz a FAQ-ba.... :-)

Szerk.:
Hidd el, akármit is fogsz választani, tetszeni fog! Tegyél fel egy olyat, amelyiknek a leírását úgy ítéled meg, hogy a legkönnyebben meg tudod csinálni. Aztán használd, és ha hiányosságokat találsz majd benne, akkor nézz körül, kérdezz, és válassz másikat. Mindenki nek saját, egyedi igényei vannak, ezt majd neked magadnak kell kitapasztalni, hogy mi jön be neked. Ne akarj kikerülni sok-sok tapasztalatot, szerezd meg magadnak. Konkrét kérdésekre pedig itt meg fognak jönni a válaszok.

Nem elérhető nyomos

• Sir. Smoka. Lot
« Reply #113 Dátum: 2011, 05 24, 16:41:44 »
Visit!
Köszönöm a hozzászólást. az első hozzászólásoddal nagyjából tisztában voltam:) Ettől függetlenül, nagyon értékelem a fáradozásod. ( Mostmár elmehetsz a FAQ-ba, ez nagyon bejött , mától így fogom elküldeni a kollegámat a pitschába) :D

Témánál maradva. Nagy igényeim nincsenek még a géppel kapcsolatban. Ma este nekiugrok és megpróbálom a Darky vagy a Bezke egyik romját.
Majd kiderül, hogy mi lesz belőle.

Üdv
Nyomos

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #114 Dátum: 2011, 05 24, 18:04:05 »
Nincs rá bizonyítékom, de szerintem benne van a keze. Valahogy érződik, ha kipróbálod a Ficeto féle RC4-5-6 verziókat illetve a pre-finalt, vagy a végleges 10.1-et. Gördülékenység,gyorsaság,stabilitás,letisztult felület, fantasztikus üzemidő. 10 óra alatt északa 2%-ot esett a töltöttségjelzőm. Illetve ami fontos nem ő dolgozik egymagában, hanem 1 csapattal dolgozik, + ami még durva, hogy a közösség összedobott neki 2 db SGS2-re valót, amit át is adtak neki és a barátnőjének, hihetetlen... Ígérete szerint arra is fognak fejleszteni Romokat ;)

A topic címét illetve elejét valaki frissíthetné mert kicsit out of date :D :shock:
Azt tudtam hogy van már csapat mögötte,lehet igazad van csak nekem a darky hozzászólásából az jött le hogy ez nem igazán az ő műve hanem a topikindítóé,ezé a ceriko-é.
Szóval akkor sgs2-nél várható hogy visszatér? :ok:
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #115 Dátum: 2011, 05 24, 18:18:03 »

Módosítottam, köszi a leírást, be is tettem az első hozzászólásba.

Darkyt pedig szívesen befogadjuk az SGS2-sök közé  :ok:
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető visit

« Reply #116 Dátum: 2011, 05 24, 18:28:46 »
Darkyt pedig szívesen befogadjuk az SGS2-sök közé  :ok:

De hisz még ki sem rúgtuk!

Nem elérhető Gerydevil

• Tudományos Tiszt
« Reply #117 Dátum: 2011, 05 24, 19:51:54 »
Azt tudtam hogy van már csapat mögötte,lehet igazad van csak nekem a darky hozzászólásából az jött le hogy ez nem igazán az ő műve hanem a topikindítóé,ezé a ceriko-é.
Szóval akkor sgs2-nél várható hogy visszatér? :ok:

Ceriko a Darkyrom Super Moderator-a semmi több, illetve ő csinálja a telepítéshez a leírásokat, hogy mindenkinek könnyű legyen telepítenie a cuccost :)
Darky az RC3 után szállt ki 1 kis időre, amit be is jelentett, tanulmányi okai voltak vizsgák stb, aztán pedig jött 1 motorbaleset. Az RC4-5-6-ot Ficeto dobta össze illetve ő postolta ki a Beta menüpont alá, ő tákolja a kernelt hozzá + a honlapjukat. Nem voltak rossz verziók, de voltak hibái...aztán a pre-finalt illetve a mostani 10.1-et már Darky készítette el a Darky's Crew-al. :taps:

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #118 Dátum: 2011, 05 25, 07:35:14 »
De hisz még ki sem rúgtuk!

ó, dehogynem :D
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető zsandras

• PDA: Samsung Galaxy NOTE 2
« Reply #119 Dátum: 2011, 05 25, 11:18:10 »
Pár napja van fent Darky v10.1 romja, eddig minden jól mőködik jó az aksi idő

csak a mikrofon nem aktiválódik a hívást/hívás fogadást követően.

Ha bekapcsolom a "Speaker"t majd aztán ki már működik. Ezt a műveletet sajnos minden hívás inditása/fogadása esetén meg kell ismételnem.  >:(

Van valakinek ötlete mit kell/lehet csinálni a hiba elhárítására.

Előre is megköszönve válaszotokat,
&rew
Model number: GT-N7100
Android version: 4.4.2
ROM: DN3v5 ROM XXUFND3 v5+
Baseband version: N7100XXUFND3
Kernel: Stock
Builld number: DN3v5+

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #120 Dátum: 2011, 05 25, 12:05:19 »
Pár napja van fent Darky v10.1 romja, eddig minden jól mőködik jó az aksi idő

csak a mikrofon nem aktiválódik a hívást/hívás fogadást követően.

Ha bekapcsolom a "Speaker"t majd aztán ki már működik. Ezt a műveletet sajnos minden hívás inditása/fogadása esetén meg kell ismételnem.  >:(

Van valakinek ötlete mit kell/lehet csinálni a hiba elhárítására.

Előre is megköszönve válaszotokat,
&rew

írták már ezt a ginger bugot, de inkább cm7/miui oldalon volt ez gond

próbáld ki, ha műxik, jó, ha nem, nem vesztettél semmit..:

Nem elérhető zsandras

• PDA: Samsung Galaxy NOTE 2
« Reply #121 Dátum: 2011, 05 25, 13:01:10 »
írták már ezt a ginger bugot, de inkább cm7/miui oldalon volt ez gond

próbáld ki, ha műxik, jó, ha nem, nem vesztettél semmit..:

Köszönöm, feltettem. Sajnos nem segített, mardt a nemvesztettem semmit.
Azt ajánlották flash-eljem újra a romot, pedig ezt már másodjára tettem fel és lehet valahol eqrok valmit, vagy csak egyszerűen ez az én szerencsém.
Keresek még magyar nyelvű leírást hátha nem vettem valamit észre és én vétettem az instalálásban.

Még egyszer köszi,
&rew
Model number: GT-N7100
Android version: 4.4.2
ROM: DN3v5 ROM XXUFND3 v5+
Baseband version: N7100XXUFND3
Kernel: Stock
Builld number: DN3v5+

Nem elérhető jantsi

• PDA: Galaxy S4 i9505
  • PDA ROM: Echoe 4.4.2 v20
« Reply #122 Dátum: 2011, 05 25, 16:44:47 »
Helló!

Gondolkodom, hogy feltegyem a darky féle 10.1es romot.
KInek mi a tapasztalata vele? Mikrofon probléma megoldódott? vagy nem mindenkinél van? Üdv!

Nem elérhető Gejzaba

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: ICS
« Reply #123 Dátum: 2011, 05 25, 19:37:27 »
Helló!

Gondolkodom, hogy feltegyem a darky féle 10.1es romot.
KInek mi a tapasztalata vele? Mikrofon probléma megoldódott? vagy nem mindenkinél van? Üdv!
Nekem eddig tökéletes, mikrofonnal sem volt semmi baj.

Nem elérhető Gerydevil

• Tudományos Tiszt
« Reply #124 Dátum: 2011, 05 25, 20:15:04 »
Nálam eddig bugmentes pár napja megy vele a telom és még nem volt töltőn;) és 34%-on van a töltöttség. (1 nap 21 óra 26 perce volt töltőn utoljára) :taps: