Gerydevil!
Köszi az infót.
A kérdésedre, hogy miért akarok a 2.3.3. helyett egy RC6-ot, a választ nem tudom.
Most cseréltem le a Winmos Omnia2-t erre az androidos galaxyra és megmondom a frankót, közöm nincsen az androidhoz. Mindenki dobálózik a különféle romokkal és emiatt gondoltam én is, hogy lecserélem. Az, hogy hasznos e, hogy gyorsabb vagy stabilabb lesz tőle a vas(műanyag) arról fingom sincs. Azt sem vágom, hogy mivel lesz jobb nekem, ha nem a gyári 2.3.3. van rajta.
/Azt tudom, hogy az Omnián egy PFC-s rommer cuccát használtam Sense felülettel. Na az bejött és végig az maradt rajta./
Ha a szakértők úgy gondolják, hogy felesleges lecserélnem ezt a gyári romot, akkor elgondolkozom azon is és maradok ennél.
Jelen pillanatban ott tartok, hogy romot fogok cserélni. Nagyjából fingom sincs, hogy melyikre
Próbálok informálódni, hogy melyiket miért érdemes feltenni, de addig, amíg ilyen satu vagyok ehhez a témához, elég nehéz értelmezni a szakzsargonokat.
A legfontosabb dolog, most az lenne, hogy a fülhallgató hangerején tudjak húzni egy kicsit, mert baromi halk. Ehhez viszont azt mondják, hogy rootolni kell, onnan pedig már csak egy köpés a romolás. (szerintem)
Ha lenne arra mód, hogy mindenféle romcsere és stb tudnám húzni a hangot, hogy halljam a zenét is, ne csak a külső zajokat, akkor lehet, hogy egy kis időt nyernék magamnak és lenne időm áttanulmányozni, hogy mit is akarok valójában.
Próbálgattam a zrootot, de nekem semmit nem csinált, kb 40 percig karikázott a kék képernyő és minden maradt a régiben. A jutubos videókban pedig vagy 1 perc alatt készen volt az ember és meg is lett a superuser menü is. Nem tudom, hogy mit ronthattam el. Talán gyengén nyomtam a gombot?
Ha valakinek van észrevétele a fentiekkel kapcsolatban, illetve segítene is egy kicsit, azt nagyon megköszönném. Használható segítségért még leitatni is hajlandó vagyok valakit. (italozás utáni szex csak lányoknak jár:D)
Üdvözlettel:
Nyomos