0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
nem hiszem...
Már az előző deodexelt jvu-val se fogott tegnap du
rakd fel az egyfájlos gyári tmobilos JVT-t, azzal nézd meg, ne mókolt romokkal...mármint ha hardverre gyanakodszegyébként nekem a mindenkori legjobb GPS az ICS-sel van...
Most egy 3 fájlos jvt-t tettem fel re-parttal, és semmi.
Nem fog a GPS poziciót nálam Lehet, h hardware?
Most írták egy másik topikban hogy a JVU halálra fagyott és kinyírta a külső SD-t is.You are not allowed to view links. Register or Login
Az OTA beallitasokba a darky rom ful alatt ha kiveszem a pipat pl a swype mellol akkor ez mit okoz? Next installba nem rakja bele?Mitra helyett, egy no wipe-os telepitest szerintetek? Vagy inkabb tiszta odinnal 3 fajlost elolrol.
Én föltettem egy 3 fájlos stock ROM-ot,majd Darky JVT kernel,majd recovery, factory reset,és install 10.4.Minden müxik,semmi hiba ha bebootol akkor OTA-ból JW1 kernel és JVU phone..
Otaba nincsen jw1 kernel! OTA ful alatt nezem, es a JVU phone alatt a modemet erted?
Phone alatt mi mást lehet érteni ? Phone= Modem
Amúgy hátha tudja valaki, mert én nem találtam rá választ, a Darky kerneleknél mit jelent a "c" jelzés? Mi a különbség a 4.2.1 és a 4.2.1 c között?
Captivated. Ennyit tudok rola. De az valami mas telo lehet, vagy valami hasonlo. De SGS re nem jo. Tobben tettek fel es nem mukodott a vissza gomb
Sziasztok!Mi a vélemény erről a 10.4.1-es romról? Azon agyalok, hogy holnap felteszem, csak azt nem tudom még, hogy milyen romról telepítsem. JVU-ról jó?
Sziasztok! Ezek közül: You are not allowed to view links. Register or LoginA classic vagy a black megvan valakinek?
Helló! Én még elég új vagyok ebben az androidos dologban...főzött romot is ODINnal lehet felrakni?Köszi