2024, 11 26, 16:01:47

Szerző Téma: [ROM] DarkyROM v10.4 (JW1) Final  (Megtekintve 60629 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
Re: [ROM] DarkyROM v10.2.2 Final
« Reply #425 Dátum: 2011, 11 25, 18:53:38 »
You are not allowed to view links. Register or Login
a ficeto féle resur... akármi után tetted fel? Igaz, hogy a fiam az eggyel korábbi romot használja, de azt már hónapok óta, és ilyen még nem volt egy rommal sem amióta nála van az sgs, hogy egy rossz szava nincs rá.

hónapokig egy romot használni....azt meg hogy kell????? :shock: :shock:
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #426 Dátum: 2011, 11 25, 19:07:43 »

hónapokig egy romot használni....azt meg hogy kell????? :shock: :shock:
Én már kezdem érteni, amióta nincs vele gondja csak használja és kész, pont mint én, egyre ritkábban veszem rá magam, nem hajt már a kíváncsiság, és ha jó, akkor minek? :) 
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Vieron82

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: I9000XWJPM + Lagfix Kernel + Gingerbread Launcher
« Reply #427 Dátum: 2011, 11 25, 23:26:05 »
a ficeto féle resur... akármi után tetted fel? Igaz, hogy a fiam az eggyel korábbi romot használja, de azt már hónapok óta, és ilyen még nem volt egy rommal sem amióta nála van az sgs, hogy egy rossz szava nincs rá.

3.0-ás Sztupy rom + lagfix kernel volt, erre toltam rá odinnal a 10.2-es Darkyt, majd utána a darky appal a 10.2.2 TW4 verziót.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #428 Dátum: 2011, 11 25, 23:37:07 »
3.0-ás Sztupy rom + lagfix kernel volt, erre toltam rá odinnal a 10.2-es Darkyt, majd utána a darky appal a 10.2.2 TW4 verziót.

jajjjjjjaj!

akkor már tudom, mi a bajod :)

megérintett a sztupy kernel lagfix bug-ja, system corruption névre hallgatott, elég sok gond volt vele onnantól kezdve, hogy másik romot rakott fel az ember...már el is felejtettem, olyan régen történt.
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Vieron82

« Reply #429 Dátum: 2011, 11 26, 09:18:58 »

jajjjjjjaj!

akkor már tudom, mi a bajod :)

megérintett a sztupy kernel lagfix bug-ja, system corruption névre hallgatott, elég sok gond volt vele onnantól kezdve, hogy másik romot rakott fel az ember...már el is felejtettem, olyan régen történt.

Értem, és hogy tudod megoldani?

Jelenleg stock JVT van, de az is ugyanúgy fagy, mint a Darky...

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: [ROM] DarkyROM v10.2.2 Final
« Reply #430 Dátum: 2011, 11 26, 12:18:13 »

rakj fel egy semaphore kernelt, recoveryből mounts and storage, formázd a partíciókat, aztán menjen fel egy rom

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #431 Dátum: 2011, 11 26, 12:18:59 »

rakj fel egy semaphore kernelt, recoveryből mounts and storage, formázd a partíciókat, aztán menjen fel egy rom:))

Nem elérhető Vieron82

« Reply #432 Dátum: 2011, 11 28, 10:05:37 »
rakj fel egy semaphore kernelt, recoveryből mounts and storage, formázd a partíciókat, aztán menjen fel egy rom:))

Stock JVT + Semaphore ok, Darky 10.2.2 + Darkcore fagy.

Valami 5let?

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #433 Dátum: 2011, 11 28, 10:13:27 »

Valami 5let?

tőlem csak egy 5letet kaphatsz: ne használj D romot :D

Nem elérhető Lenny

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Nexus 5
  • PDA ROM: Gyári stock
« Reply #434 Dátum: 2011, 11 28, 11:37:01 »

Valami 5let?

Miért nem az első hozzászólás alapján teszed fel?
"0, Töltsük fel a telefont 100%-ra.
1, Amit épp használunk romot, arról csináljunk egy Backupot, ezt célszerű a Titanium backuppal elvégezni.
2, Tegyük fel Darky 10.2-es (Odinos) romját.
3, Másoljuk fel a romot a belső SD-re. (Darky 10.2.2 ,Darky 10.2.2 TW4)
4, Kikapcsoljuk a telefont, Recovery módba rakjuk (Hangerő gomb fel, home gomb és bekapcsoló gomb), rámegyünk, hogy install zip from sdcard-->choose zip from sdcard--> és kiválasztjuk Darky romját--> Yes-->Megvárjuk még a telepítés befejeződik és ha készen van, akkor reboot."

Mivel a 10.2.2 JVQ alapú, így szerintem nem tanácsos JVT-re feltenni.
Én már lassan 1 hónapja használom és semmi fagyás. Gyors és még az aksi is jól bírja.
Semaphore 1.7.5 jó ehhez a ROM-hoz, az újabbak nálam is fagytak. De ez normális is hiszen azok már JVT-hez csinálták.

Nem elérhető Vieron82

« Reply #435 Dátum: 2011, 11 28, 12:21:36 »
Miért nem az első hozzászólás alapján teszed fel?
"0, Töltsük fel a telefont 100%-ra.
1, Amit épp használunk romot, arról csináljunk egy Backupot, ezt célszerű a Titanium backuppal elvégezni.
2, Tegyük fel Darky 10.2-es (Odinos) romját.
3, Másoljuk fel a romot a belső SD-re. (Darky 10.2.2 ,Darky 10.2.2 TW4)
4, Kikapcsoljuk a telefont, Recovery módba rakjuk (Hangerő gomb fel, home gomb és bekapcsoló gomb), rámegyünk, hogy install zip from sdcard-->choose zip from sdcard--> és kiválasztjuk Darky romját--> Yes-->Megvárjuk még a telepítés befejeződik és ha készen van, akkor reboot."

Mivel a 10.2.2 JVQ alapú, így szerintem nem tanácsos JVT-re feltenni.
Én már lassan 1 hónapja használom és semmi fagyás. Gyors és még az aksi is jól bírja.
Semaphore 1.7.5 jó ehhez a ROM-hoz, az újabbak nálam is fagytak. De ez normális is hiszen azok már JVT-hez csinálták.

Az alap probléma az, hogy előtte Sztupy 3.0 és lagfix kernel volt fent, arra bármit raktam, fagyott és újraindult.
Két ötletet kaptam a megoldásra, egyik gyári JVT és utána a Darky, másik ötlet, hogy Semaphore alól formáz mindent és utána Darky.
Mindkét módszerrel fagy a Darky, a stock JVT + 1.9.0 Sempahore ok.

Nem elérhető Lenny

« Reply #436 Dátum: 2011, 11 28, 12:51:13 »
Az alap probléma az, hogy előtte Sztupy 3.0 és lagfix kernel volt fent, arra bármit raktam, fagyott és újraindult.
Két ötletet kaptam a megoldásra, egyik gyári JVT és utána a Darky, másik ötlet, hogy Semaphore alól formáz mindent és utána Darky.
Mindkét módszerrel fagy a Darky, a stock JVT + 1.9.0 Sempahore ok.

Hmm.. Nem vagyok nagy Rommer de úgy tudtam, ha Odin-nal teszek fel bármilyen ROM-ot repart-tal, akkor bármi volt előzőleg fent az egész újraépül. Tehát az összes előző partició törölve lesz és újraformázva. Nem így lenne?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #437 Dátum: 2011, 12 04, 00:37:35 »
Visszatértem az Sgs-es táborhoz, holnap megy fel a legutolsó Darky, és a DarkyOtaval fogom a saját ikonkáimat betenni. Már van is elképzelésem a hogyanról, meglátjuk működik-e :)
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Lenny

« Reply #438 Dátum: 2011, 12 04, 08:03:24 »
Visszatértem az Sgs-es táborhoz, holnap megy fel a legutolsó Darky, és a DarkyOtaval fogom a saját ikonkáimat betenni. Már van is elképzelésem a hogyanról, meglátjuk működik-e :)

Mi történt az SGS2-vel?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #439 Dátum: 2011, 12 04, 09:46:31 »
Mi történt az SGS2-vel?
Átgondoltam a használati szokásaimat, és arra jutottam, hogy a fiamnak nagyobb szüksége van a vakura, procira, mint nekem. Én már csak telefonálásra, navira, és nem túl hardverigényes játékra használom az Sgst, minden másra inkább a tabletet. A kettes nekem túl nagy, nem tudtam fél év alatt megszokni a méretét. Elcseréltük.

Nem elérhető lesliebig

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Samsung Galaxy S7 EDGE
  • PDA ROM: G935FXXU1BPLB
« Reply #440 Dátum: 2011, 12 04, 10:41:14 »
A DarkyOTA apk letölthető a Marketről!!! Online frissítések, kernelek, hackek DarkyROM-okra, JVS vagy JVT.base -en működik. :ok: :taps:

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #441 Dátum: 2011, 12 04, 10:49:05 »
A DarkyOTA apk letölthető a Marketről!!! Online frissítések, kernelek, hackek DarkyROM-okra, JVS vagy JVT.base -en működik. :ok: :taps:
A circle batteryt probaltam tegnap jvq-n, es mukodott. A 10.2.2 az jvt alapu, vagy a gyarit gondoljak?
Szerk: elolvastam közben

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #442 Dátum: 2011, 12 04, 11:43:16 »
Nekem szeptember eleje óta a 10.2-es Darky volt fenn, de már egy hónapja szívózik. Először FC-zett, meg néha kifagyott, aztán ez elmúlt és újabban "csak" lassú. Úgy döntöttem, én is felteszem a 10.2.2-t. Szerencsére a JVQ alap van fenn a 10.2-vel, úgyhogy asszem csak mentés, aztán CWM-ből fel az új ROM, persze a TW4 nélküli. Kíváncsi vagyok, lesz-e, amit töröl az SGS-emről, még sose csináltam "ráROMolást" ugyanis, eddig mindig az alapoktól kezdtem. Már jön le a ROM. :)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #443 Dátum: 2011, 12 04, 12:02:03 »
Nekem szeptember eleje óta a 10.2-es Darky volt fenn, de már egy hónapja szívózik. Először FC-zett, meg néha kifagyott, aztán ez elmúlt és újabban "csak" lassú. Úgy döntöttem, én is felteszem a 10.2.2-t. Szerencsére a JVQ alap van fenn a 10.2-vel, úgyhogy asszem csak mentés, aztán CWM-ből fel az új ROM, persze a TW4 nélküli. Kíváncsi vagyok, lesz-e, amit töröl az SGS-emről, még sose csináltam "ráROMolást" ugyanis, eddig mindig az alapoktól kezdtem. Már jön le a ROM. :)
Dalvik törlés segíteni szokott.
Ha a darkyromtoollal vagy darkyotaval teszed fel, és a wipe nincs bepipálva, akkor nem szokott törölni semmit.
Én is most teszem fel, először megnézem neked úgy, hogy a wipe nincs bepipálva, de utána nyomok egy factoryt, mert éppen a fiam cuccaitól akarnék megszabadulni :)

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
« Reply #444 Dátum: 2011, 12 04, 12:05:43 »
Most már csak felrakom a 10.2.2-t... :) TB mentés megvolt, most fut a nandroid backup, aztán CWM-ből fel az új. Ha megszívom és így se jó, akkor viszont lehet, ICS-t próbálok ki (bár több olyan funkció nem működik még ott, ami nekem kell).

szerk: afene, csak megnézem én azt a DarkyROM toolt. Azt hiszem, fenn van.  :hmm:

Nem elérhető Lenny

« Reply #445 Dátum: 2011, 12 04, 12:11:50 »
Átgondoltam a használati szokásaimat, és arra jutottam, hogy a fiamnak nagyobb szüksége van a vakura, procira, mint nekem. Én már csak telefonálásra, navira, és nem túl hardverigényes játékra használom az Sgst, minden másra inkább a tabletet. A kettes nekem túl nagy, nem tudtam fél év alatt megszokni a méretét. Elcseréltük.
Én pont azon filózom, hogy váltsak-e SGS2-re. Az én kezemben elfér rendesen, csak nem tudom mennyivel lenne gyorsabb. Amire én használom se sokkal több, de szeretem ha szélsebesen pattognak az alkalmazások.. :)
Nem tudok dönteni, hogy cseréljem vagy sem....
Jó lenne valakitől kölcsön kapni mondjuk 1 hétre.... :)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #446 Dátum: 2011, 12 04, 12:13:25 »
Most már csak felrakom a 10.2.2-t... :) TB mentés megvolt, most fut a nandroid backup, aztán CWM-ből fel az új. Ha megszívom és így se jó, akkor viszont lehet, ICS-t próbálok ki (bár több olyan funkció nem működik még ott, ami nekem kell).

szerk: afene, csak megnézem én azt a DarkyROM toolt. Azt hiszem, fenn van.  :hmm:
fent van, nem volt wipe. Most viszont csinalok egy factoryt. Te probald meg, hogy miutan feltetted wipe nelkul, a recoveryben wipe data cache, utana advanced, wipe dalvik cache.

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
« Reply #447 Dátum: 2011, 12 04, 12:25:54 »
fent van, nem volt wipe. Most viszont csinalok egy factoryt. Te probald meg, hogy miutan feltetted wipe nelkul, a recoveryben wipe data cache, utana advanced, wipe dalvik cache.
ROM fenn, megcsináltam amiket mondtál Pati, nagyon köszönöm a tippket. Most akkor használom és referálok majd.  :ok:

Nem elérhető Lenny

« Reply #448 Dátum: 2011, 12 04, 12:31:02 »
Darky-nak nincs JVT alapú stabil ROM-ja? Kerestem az oldalán, de nem leltem ilyenre.

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
« Reply #449 Dátum: 2011, 12 05, 08:16:04 »
Picit hiszti-morci van. Tegnap este és ma reggel 1x-1x csinált az SGS egy deep sleepet... :hmm: >:(