Szerző Téma: Telenoros Omnia 2 2GB karcmentes, cserélném T-mobos-ra vagy függetlenre!  (Megtekintve 861 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Krisz1975

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC One Max T6UL 16GB
Karcmentes, újszerű Telenoros Omnia 2-met (2GB-s kivitel) cserélném függetlenre,vagy T-mobosra. A telefont sajnos nem tudom használni és sajnos pénzem sincs turbosimre. Gondoltam,ha valaki Telenoros és független a készüléke, akkor mind1 Neki, hogy kap egy Telenorost cserébe nagyon szép állapotban. Csak a telefon érdekel, minden más meg van hozzá!!

+36-30/7541257

Köszönöm!
Az örök elégedetlen

Nem elérhető boroczki

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: mio a701
  • PDA ROM: i900xxhh3/xdhh3
Szia
Nekem van egy függetlenem,egy picit zsebkopott de nem igazán látszik.Kijelzőn ultra clear fólia tehát az teljesen karc mentes.Most android is van rajta mindegyik rendesen működik.Ha érdekel írj.

Nem elérhető Krisz1975

You are not allowed to view links. Register or Login
Szia
Nekem van egy függetlenem,egy picit zsebkopott de nem igazán látszik.Kijelzőn ultra clear fólia tehát az teljesen karc mentes.Most android is van rajta mindegyik rendesen működik.Ha érdekel írj.

Szia!

Köszönöm a válaszod! Az érdekelne, hogy pesti vagy? Mert lehet, hgoy van vevő a telómra, de ha mégsem, akkor érdekelne valószínűleg!

Üdv.
Az örök elégedetlen

Nem elérhető boroczki

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: mio a701
  • PDA ROM: i900xxhh3/xdhh3
Szia
Nem vagyok Pesti de ez nem akadály mert rengeteg barátom van ők szívesen megoldják.Szóval ha áll az üzlet akkor írj.Köszi.

Nem elérhető Krisz1975

Mivel árulom is a telcsit, még várnék picit. De az érdekelne, hogy ezt mennyi idő alatt tudnánk lebonyolítani,ha megfelelne? Üdv.
Az örök elégedetlen

Nem elérhető Krisz1975

Eladva!
Az örök elégedetlen