0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Írd le légyszíves milyen romra raktad fel/XWJVB?/,ha a Criskelora akkor jónak kéne hogy legyen.Nekem tökéletesen fut.Nemsokára jönnek a hozzáértők és segítenek./Próbáltad újrarakni? Vagy eltünt a Recovery modod is.
/ aron1994/Avatarodnál nem XXJVP?
V71! Megint variált valamit.FullRom V71-No Wipe* Bug LockScreen üveg (egyesek jelentés újraindul)* Új app opcionális youtube videók letöltése* Smartphone kernel (a hibák elkerülése végett a telepítés és újraindítás után), akkor minden egyes ember tudja telepíteni a kernelt az Ön által választott.?? Most mi van?
Olyan kernelt teszel fel, amilyent akarsz.
Na oké de nekem nagyon jó volt ezzel a DarkCore kernellel,oszt nem nagyon variálgatnám.Most akkor rakosgathatom utólag.Valaki próbálta már milyen az új rom?
Nagyon csípem a criskelo féle romokat, de valamiért nálam a bluetooth nehezen működik benne. Nem csak V72-nél hanem már a v40 óta. Más is tapasztalt ilyet?
Semaphore van fent. Majd lecserélem darky-ra. Bezke romot használtam de nem jött be nekem ezért cserêltem. Méghozzá úgy hogy nem kapcsoltam ki a lagfixet. A telefon jó. De nem lesz ebbõl baj? Csak olvastam hogy romolásnál lagfix ki. Elfelejtettem.
Már régóta nem kapcsolom ki én sem a lagfixet rom update előtt. Ha nagy gáz lenne, Odinnal, repartitionnal helyre lehet hozni a gyári állapotot. A Semaphore kernelt feltétlenül cseréld le Darky-ra szerintem.
Két kérdés:a Darky kernelt honnan tudom leszedni és az odinos megoldáson kívül van más technika a kernel feltelepítéséhez? Köszi előre is:D
Dark Core 2.7.3: You are not allowed to view links. Register or LoginFel lehet tenni SGS Kernel flasherrel vagy CWMManagerrel is, ha a most fent lévő kerneled támogatja.
Nekem csak az a problémám a rommal, hogy egy csomószor betölt a TW, és egy 30 másodperc mire betölt a menü meg minden. Mindezt használat közbe.... Jó lenne valami nagyon jó rom, amit nem kell 2 hét múlva cserélni.
Hát ez érdekes, ilyet nem tapasztaltam. Milyen kernel van fent?