0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
V62 ! Ave Criskelo ! fan(fun)tastic !
A v62-nél alaki betudta rakni az órát az akkukijelző mellé?? Mert az xda-n az van írva hogy v62-re lehet megcsinálni ezt de a fájl az v60-as
Sziasztok én is kiprobálnám a v62-öt de csak no wipe-ost találok azt is fel lehet tenni ha még nem volt ilyen romom?Köszi
Ó yes, ha V62 van fenn, jól működő, akkor igen tedd fel menni fog....
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni,hogy ha felrakom a romot és nem tetszik, hogy lehet megoldani,hogy leszedjem és csak a JVB maradjon fent?Köszönöm szépen
A home gombos fényképezés csak nekem nem megy vagy ebbe nincs is?Nekem az előző akkukijelzés jobban bejött.Azt ki tom. szedni a másik romból?
Eddig nekem sincs!
Kérnék 1 kis segítséget.Fel akartam tenni a v65re a másik fajta akkukijelzést és áll.ujraindulás lett a vége.Lepucoltam a romot Froyo XXJPU alapromját/Firmware 2.2.1 alapsáv XXJPU/ tettem fel .Hogyan tudok visszajutni a v65 ig problémák nélkül.Mit rakjak az alap romra +melyik kernelt? Sorban röviden.Elvileg a dolgok fenn vannak a gépen csak a sorrendet kéne megtalálni,leirni.THX!
Először is gyári XXJVO-t tegyél fel Odin-nal, 512.pit-tel, repartitionnal, utána egy jó kis CWM-es kernelt (Voodoo vagy CF-root, JVO-hoz készült változat), majd recovery-ből a Criskelo-rom. Egyébként a v65-öst már le is szedtem, ennek a srácnak minden páratlan számú romja csapnivaló.
Mi baja a v65-nek?