2024, 11 28, 12:31:59
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Mini S5570 általános  (Megtekintve 185028 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető poolbig

• Navigáció / Navigation: OSMAnd, Waze
  • PDA: LG G6
  • PDA ROM: 7.0
Re: Galaxy Mini S5570 általános
« Reply #325 Dátum: 2012, 05 25, 21:12:45 »
You are not allowed to view links. Register or Login
ha S5570I van neki, a barátnődé pedig sima S5570, akkor ezzel a ROM-mal gallyra vágnád

Hali! Nekem is S5570I van és a S5570IXXLC3 Rom. Tényleg pörgős, igaz nem tudom mihez mérni, mert nem volt még más mini a kezemben (a fő telefonom egy SGS, ahhoz képest is egész jól nyomul). Gondoltam szétromolgatom a minit (is), de a SamMobile-on nem találtam ezt a romot, gondolván az alap rom biztonságba helyezése érdekében. Honnan lehetne megszerezni?
Van viszont egy problémám. Wifi szépen működik, de az istennek sem akar feljelentkezni google fiók létrehozásakor. Azt írja, hogy "Nem lehet megbízható adatkapcsolatot létrehozni a szerverrel". :( Ötlet?

Nem elérhető kolazsolti

• Navigáció / Navigation: igo myway
  • PDA: samsung s6500 galaxy mini 2
  • PDA ROM: s6500xxld3
« Reply #326 Dátum: 2012, 05 27, 13:37:54 »
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy galaxy mini 2-höz jól látom, hogy még nem indult fórum, vagy esetleg ugyanazok érvényesek rá mint az 1-re? Szeretném rootolni a telefonomat, de itt sehol sem találok a galaxy mini fórumjában sem root-kernelt, sem azt, hogy ezt hogyan tudnám megcsinálni? Korábban már volt androidos samsung telefonom amin sikerült megcsinálni, de azt nem tudom, hogy más típusú samsungnál is ugyanaz-e az eljárás! Előre is köszönöm a segítséget!

Nem elérhető poolbig

« Reply #327 Dátum: 2012, 05 27, 22:27:04 »
Hali! Nekem is S5570I van és a S5570IXXLC3 Rom. Tényleg pörgős, igaz nem tudom mihez mérni, mert nem volt még más mini a kezemben (a fő telefonom egy SGS, ahhoz képest is egész jól nyomul). Gondoltam szétromolgatom a minit (is), de a SamMobile-on nem találtam ezt a romot, gondolván az alap rom biztonságba helyezése érdekében. Honnan lehetne megszerezni?
Van viszont egy problémám. Wifi szépen működik, de az istennek sem akar feljelentkezni google fiók létrehozásakor. Azt írja, hogy "Nem lehet megbízható adatkapcsolatot létrehozni a szerverrel". :( Ötlet?

Megoldódott. :)

Nem elérhető poolbig

« Reply #328 Dátum: 2012, 05 28, 11:23:04 »
Hali!
Van egy gps nevezetű mappám, amibe folyamatosan loggolva van ha bármelyik gps-t használó programot elindítom. Elég nagy méretű txt fájlokat csinál ez a valami. Sőt olyan időpontokról is van bejegyzés, amikor tuti nem használtam a gpst (hajnali 4 óra pl.) Van valakinek ötlete, mi lehet ez?

Nem elérhető mkrisz

• PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXLH1
« Reply #329 Dátum: 2012, 05 30, 20:32:17 »
Sziasztok!

Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy van egy Minim 4 es androidot tettem fel rá. Vissza szeretném tenni a gyári rom ot amit a kies kezel, de valamiért semmi féleképpen nem akar elindulni rajta. Tudnátok benne segíteni, hogy mit kellene rátölteni? Akármelyik főzött romal elindul, de gyárival nem akar. Amúgy T-Mobile os a telefon ha ez számít valamit.

Nem elérhető poolbig

« Reply #330 Dátum: 2012, 06 04, 21:06:37 »
8. oldal. :D

Sajnos ott a root-olós link már nem működik. Inkább ez: You are not allowed to view links. Register or Login
De nekem ez sem megy, mert hiába nyomom a középső gombot a bekapcsológombbal, nem meg Recoverybe. Talán mert fel kellene rá tenni egy CWM-et? Tud erre valaki metódust?
:)

Nem elérhető poolbig

« Reply #331 Dátum: 2012, 06 05, 09:19:28 »
No, jól el vagyok itt magamban, de sebaj, leírom amiket tapasztalok, hátha valakinek segít később. Szóval nekem 5570I-s telefonom van 2.3.6 stock rommal, és a recovery menüje is előhozható. A régi módszerrel nem, de a SGS-es technikával igen (Hangerő gomb fel+Bekapcsológomb+Home gomb). Sajnos a rootolás nem megy, mert egyik régi roothoz való recoveryből telepíthető zip sem működik amit eddig találtam. :(

Nem elérhető doongoo

• Nem: Férfi
  • JB Fan
  • Navigáció / Navigation: 3 betűs, Google Maps
  • PDA: Jiayu G4 Advanced
  • PDA ROM: etotalk, rooted
« Reply #332 Dátum: 2012, 06 05, 14:52:43 »
No, jól el vagyok itt magamban, de sebaj, leírom amiket tapasztalok, hátha valakinek segít később. Szóval nekem 5570I-s telefonom van 2.3.6 stock rommal, és a recovery menüje is előhozható. A régi módszerrel nem, de a SGS-es technikával igen (Hangerő gomb fel+Bekapcsológomb+Home gomb). Sajnos a rootolás nem megy, mert egyik régi roothoz való recoveryből telepíthető zip sem működik amit eddig találtam. :(

ezzel próbáltad már esetleg?

Nem elérhető sanros

• Navigáció / Navigation: -
  • PDA: note 2
« Reply #333 Dátum: 2012, 06 05, 19:48:23 »
sziasztok.az lenne a kérdésem hogy hogyan tudom függetleníteni a ezt a telefont?

Nem elérhető poolbig

« Reply #334 Dátum: 2012, 06 05, 22:23:24 »
ezzel próbáltad már esetleg?

Köszi, de sajnos a Shell rooting device Step#7-nél kiakad és kész. :(

Nem elérhető Mester8522

• PFC Fan
  • PDA: GT-S5570 Galaxy Mini
  • PDA ROM: S5570XWKTN
« Reply #335 Dátum: 2012, 06 10, 00:49:57 »
Sziasztok!

Nemrég vettem egy Galaxy Minit és érdeklődnék van e rá ujjabb rendszer a jelenlegi adatok: PDA:S5570XWKQG PHONE:S5570XWKQ5 CSC:S5570TMHKQ1 T-Mobile-os a teló, ha lehet kérnék egy linket ha van uj jelenleg android 2.3.4 alapsáv verzió:S5570XWKQ5 nem nagyon vagyok otthon a témában ezért kérném a segítséget köszönöm.

Nem elérhető KendiAdam

• PDA: LG G2
  • PDA ROM: Android 4.4.4 KitKat (stock)
« Reply #336 Dátum: 2012, 06 10, 12:20:10 »
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy galaxy mini 2-höz jól látom, hogy még nem indult fórum, vagy esetleg ugyanazok érvényesek rá mint az 1-re? Szeretném rootolni a telefonomat, de itt sehol sem találok a galaxy mini fórumjában sem root-kernelt, sem azt, hogy ezt hogyan tudnám megcsinálni? Korábban már volt androidos samsung telefonom amin sikerült megcsinálni, de azt nem tudom, hogy más típusú samsungnál is ugyanaz-e az eljárás! Előre is köszönöm a segítséget!

Úgy látom még nem írt senki választ. Minden egyes samsung készülékhez más fájl szükséges ahhoz, hogy rootolhasd. (Ugyan ez az eset a rom cserénél is, az odinnak újabb verziója lehet szükséges akár, és az OPS fájl is mindenképpen más lesz mint a mini 1 esetében) Az eljárás majdnem minden esetben megegyezik (egy zip fájlt kell update-elni recovery-ben), viszont figyelj oda, nehogy rossz fájlokkal próbáld rootolni, vagy romolni a telefonod, mert téglásodás is lehet a vége. Még nincs mini2 fórum, ebben az ügyben keress meg egy moderátort, aztán majd szép lassan elkezdenek gyűlni a tulajok, dehát még csak most kezdték el árulni és nem egy high-end készülék, úgyhogy egy pár hónapba beletelhet mire szép számban összegyűltök. :)

Nem elérhető KendiAdam

« Reply #337 Dátum: 2012, 06 10, 12:23:19 »
Sziasztok!

Nemrég vettem egy Galaxy Minit és érdeklődnék van e rá ujjabb rendszer a jelenlegi adatok: PDA:S5570XWKQG PHONE:S5570XWKQ5 CSC:S5570TMHKQ1 T-Mobile-os a teló, ha lehet kérnék egy linket ha van uj jelenleg android 2.3.4 alapsáv verzió:S5570XWKQ5 nem nagyon vagyok otthon a témában ezért kérném a segítséget köszönöm.

S5570XWKTN    2.3.6   2012 March   S5570OXXKTB
Ez a rom elég szépen muzsikál a párom készülékén, az övé is t-mobilos. Linket küldök privátban. ;)

Nem elérhető Mester8522

• PFC Fan
« Reply #338 Dátum: 2012, 06 10, 12:39:35 »
Nagyon szépen köszönöm  :) :)

Nem elérhető Mester8522

• PFC Fan
« Reply #339 Dátum: 2012, 06 10, 14:02:14 »
Sikerült köszi mégegyszer :D :ok:

Nem elérhető KendiAdam

« Reply #340 Dátum: 2012, 06 12, 11:38:01 »
Sikerült köszi mégegyszer :D :ok:

Örülök, hogy sikerült! Szívesen! ;)

Nem elérhető kolazsolti

• Navigáció / Navigation: igo myway
  • PDA: samsung s6500 galaxy mini 2
  • PDA ROM: s6500xxld3
« Reply #341 Dátum: 2012, 06 13, 19:27:48 »
Úgy látom még nem írt senki választ. Minden egyes samsung készülékhez más fájl szükséges ahhoz, hogy rootolhasd. (Ugyan ez az eset a rom cserénél is, az odinnak újabb verziója lehet szükséges akár, és az OPS fájl is mindenképpen más lesz mint a mini 1 esetében) Az eljárás majdnem minden esetben megegyezik (egy zip fájlt kell update-elni recovery-ben), viszont figyelj oda, nehogy rossz fájlokkal próbáld rootolni, vagy romolni a telefonod, mert téglásodás is lehet a vége. Még nincs mini2 fórum, ebben az ügyben keress meg egy moderátort, aztán majd szép lassan elkezdenek gyűlni a tulajok, dehát még csak most kezdték el árulni és nem egy high-end készülék, úgyhogy egy pár hónapba beletelhet mire szép számban összegyűltök. :)
Köszönöm szépen a segítséget

Nem elérhető fotsirka

• PFC Fan
  • PDA: S5570
  • PDA ROM: XWKS7
« Reply #342 Dátum: 2012, 06 23, 17:30:57 »
Sziasztok
A jelenség a következő : Mikor bekapcsolom akkor a kezdő oldal (név , típus )után hirtelen teljesen kifehéredik a kijelző egy pillanatra aztán újra rögtön kezdi a bekapcsolási procedúrát -mintha most lett volna először benyomva a bekapcs gomb. Aztán eljut a SAMSUNG feliratig ami kb 20 másodpercig látható utána a csillagos kép egy pillanatra és újra a SAMSUNG felirat 20 másodpercig aztán így tovább ugyanez a szekvencia..
DE Nem megy tovább...
A másik amit észrevettem, hogy a kamera keretében a bal sarokban van egy kis lyuk ahol most piros szín látható...  Eredetileg ott fehér  - asszem..  mitől lehet ez vajon?
Van valami ötlet, hogyan lehetne lelket lehelni a szerkezetbe ??

Köszii

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
Re: Re: Galaxy Mini S5570 általános
« Reply #343 Dátum: 2012, 06 23, 20:36:25 »
Sziasztok
A jelenség a következő : Mikor bekapcsolom akkor a kezdő oldal (név , típus )után hirtelen teljesen kifehéredik a kijelző egy pillanatra aztán újra rögtön kezdi a bekapcsolási procedúrát -mintha most lett volna először benyomva a bekapcs gomb. Aztán eljut a SAMSUNG feliratig ami kb 20 másodpercig látható utána a csillagos kép egy pillanatra és újra a SAMSUNG felirat 20 másodpercig aztán így tovább ugyanez a szekvencia..
DE Nem megy tovább...
A másik amit észrevettem, hogy a kamera keretében a bal sarokban van egy kis lyuk ahol most piros szín látható...  Eredetileg ott fehér  - asszem..  mitől lehet ez vajon?
Van valami ötlet, hogyan lehetne lelket lehelni a szerkezetbe ??

Köszii

Ezt hívják bootloopnak.

vedd ki az akksit, tedd vissza, azután lépj be recoverybe, és csinálj egy factory resetet.

A beállításaid, meg letöltött progik mennek a levesbe, de gyorsan pótolható.
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető fotsirka

• PFC Fan
« Reply #344 Dátum: 2012, 06 24, 09:35:21 »

"Ezt hívják bootloopnak. "

Ez említett művelet ki lett próbálva. Be tud lépni a recoverybe, 'megcsinálja' a factory resetet de úgy tűnik nincs
semmi hatása. ugyanúgy megy a bootloop továbbra is.
Amit írsz bootloop-ként az is úgy kezdődik, hogy bekapcs után elkezdődik a boot és egyszercsak kifehéredik a kép -de csak a bekapcs után egyszer- és utána újra indul és az után jön a SAMSUNG felirat majd 20 másodperc után bootloop ?
Mit jelent vajon  ha a szokásos fehér szín helyett most piros szín látszik a kamera bal alsó sarkánál lévő lyukban??
( levett hátlapnál látható)

Köszönöm a törődést de sajnos a factory reset nem volt elég..

úgy kezdődött a story ,hogy nem volt semmi a kijelzőn. - valószínűleg amiatt, hogy lemerült. Bekapcsolta a fiam a telefonját.  Majd bebootolás után közölte a teló, hogy tölteni kell és kikapcsolt Be lett dugva a töltő és utána bekapcsolta és ekkor teljesen fehér lett a kijelző. Hagyta így és aztán a kikapcsolt a telefon egy kis idő múlva.
--ennyi derült ki..

Nem elérhető fotsirka

• PFC Fan
« Reply #345 Dátum: 2012, 06 27, 08:14:04 »
Sajnos a páromnak nem volt türelme és elvitte egy szaxervízbe.  Megoldották, működik.
Kiderült, hogy a -leszedett hátlapnál látható- kamera bal alsó sarkában lévő piros kis jelzés (ami eredendően fehér) azt jelenti, hogy beázott a készülék. Azt mondták, hogy hasonlóan kell elképzelni mint egy indikátor papírt csak ez vízre érzékeny és elszíneződik.. : (

Nem elérhető goals

• PDA: S 3 Mini/HTC Touch Diamond
« Reply #346 Dátum: 2012, 06 27, 14:36:50 »
Sziasztok !

Minire melyik IGo passzol felbontásban?

Nem elérhető üszök

• PDA: Huawei Ascend G300
  • PDA ROM: 2.3.6 B892
« Reply #347 Dátum: 2012, 06 27, 20:22:26 »
Sajnos a páromnak nem volt türelme és elvitte egy szaxervízbe.  Megoldották, működik.
Kiderült, hogy a -leszedett hátlapnál látható- kamera bal alsó sarkában lévő piros kis jelzés (ami eredendően fehér) azt jelenti, hogy beázott a készülék. Azt mondták, hogy hasonlóan kell elképzelni mint egy indikátor papírt csak ez vízre érzékeny és elszíneződik.. : (

Garanciában megcsinálták a beázott telefont vagy fizette az alaplapot?

Nem elérhető üszök

• PDA: Huawei Ascend G300
  • PDA ROM: 2.3.6 B892
« Reply #348 Dátum: 2012, 06 27, 20:28:04 »
Sziasztok !

Minire melyik IGo passzol felbontásban?

800*480  :D  :D  :D
Amúgy a Mini Kijelző felbontása 240*320.Vagy fordítva.Tehát ez kell rá.De ez  :warez:

Nem elérhető goals

• PDA: S 3 Mini/HTC Touch Diamond
« Reply #349 Dátum: 2012, 06 28, 07:33:35 »
Én úgy gondolom,hogy a kérdésem nem  :warez: !
Nem a kijelző felbontására voltam kíváncsi, hanem a verzió számra biztos úr....