2024, 11 28, 05:39:25
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: 2.3 Gingerbread  (Megtekintve 122707 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Bodoman

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: SGS2
  • PDA ROM: 4.3
Re: 2.3 Gingerbread
« Reply #100 Dátum: 2012, 06 28, 20:33:03 »
Köszi szépen először is!
De hagy lámáskodjak már.
Az odinos részt is leírnád részletesen,mert megcsimáltam one packege, kizárásos alapon, a rom fel is megy szépen. Be jön a recovery, megcsinálom a második lépést, az asszem OK, felmegy, telefon off,  aksi ki-be, ON recovery és jönne a harmadik lépés, de itt elakad a dolog. Mert aborted update, vagy ilyesmi. Mi lehet a hiba a matrixban?
You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető medveujonc

• ANDROID FAN
  • PDA: galaxy spica
  • PDA ROM: 2.6.29
« Reply #101 Dátum: 2012, 06 29, 00:13:03 »
az a baj nálam is...de a file rendszer nem tetszik neki...és ha ext2 re akarom átrakni nem sikerül...és kiírja,hogy nem támogatja a cumó... :S bár nem csak itt a bibi nálam sajnos :S

Nem elérhető medveujonc

• ANDROID FAN
« Reply #102 Dátum: 2012, 07 02, 08:36:28 »
Akik még nem telepítették volna a 2.3as androidot... csak ajánlani tudnám nekik. A videó készításánek hiáya az egyetlen negatívum... Sokkal gyorsabbak tűnik a telefon...nincsenek nagy kifagyások, amiket többször is tapasztaltam több 2.2es rom-nál is.Szépen fut az egész rendszer... Összességében sajnálom,hogy eddig nem tudtam megtapasztalni az istenített spica telómon ezt az élményt :)

KÖSZÖNÖM DjBIG !!!   :ok:

Nem elérhető Bodoman

• PFC Fan
« Reply #103 Dátum: 2012, 07 02, 12:40:16 »
Én próbáltam felrakni, de a harmadik lépésnél elakadtam.  Neked hogy sikerült.

Akik még nem telepítették volna a 2.3as androidot... csak ajánlani tudnám nekik. A videó készításánek hiáya az egyetlen negatívum... Sokkal gyorsabbak tűnik a telefon...nincsenek nagy kifagyások, amiket többször is tapasztaltam több 2.2es rom-nál is.Szépen fut az egész rendszer... Összességében sajnálom,hogy eddig nem tudtam megtapasztalni az istenített spica telómon ezt az élményt :)

Nem elérhető medveujonc

• ANDROID FAN
« Reply #104 Dátum: 2012, 07 02, 12:50:03 »
Én próbáltam felrakni, de a harmadik lépésnél elakadtam.  Neked hogy sikerült.

Elsőre nekem se sikerült... Én flasheltem a telómat...ext2-formázást használtam a telón... és lépésről lépésre követtem DjBig leírását...mindig kikapcs a telónak és aksi ki... akkor ...milyen hibát ír ki neked?

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3 LTE
  • PDA ROM: N9005XXUGBNL8 Android 5.0
« Reply #105 Dátum: 2012, 07 02, 20:30:55 »
Elsőre nekem se sikerült... Én flasheltem a telómat...ext2-formázást használtam a telón... és lépésről lépésre követtem DjBig leírását...mindig kikapcs a telónak és aksi ki... akkor ...milyen hibát ír ki neked?

Medve rakd már ide is ki a pontos leírást légyszíves :) nincs kedvem megint legépelni :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #106 Dátum: 2012, 07 02, 20:32:02 »

nincs mit ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Bodoman

• PFC Fan
« Reply #107 Dátum: 2012, 07 02, 21:29:13 »

Persze, én is követtem szóról-szóra a leírást. Annyi volt,hogy a második lépés után aksi ki-be, utána 3 gombos recovery behoz, de ott nem tudom betallózni azt a zipp mappát, csak mint update találja meg. Bejön egy csomó

no
no
no
no
yes:itt van az update mappa
no
no
no

Rányomok az updatere és kicsivel később, egy update aborted üzenet jön.
Ennyi tisztelt bíróság, más egyebet nem tudok elmondani.

Nem elérhető Ben2488

• PDA: LG G2 D802 ;Samsung Galaxy Note 10.1 (N8000)
  • PDA ROM: CarbonROM ,Stock*Root*
« Reply #108 Dátum: 2012, 07 03, 01:04:46 »
Persze, én is követtem szóról-szóra a leírást. Annyi volt,hogy a második lépés után aksi ki-be, utána 3 gombos recovery behoz, de ott nem tudom betallózni azt a zipp mappát, csak mint update találja meg. Bejön egy csomó

no
no
no
no
yes:itt van az update mappa
no
no
no

Rányomok az updatere és kicsivel később, egy update aborted üzenet jön.
Ennyi tisztelt bíróság, más egyebet nem tudok elmondani.

Én is ebbe a problémába ütköztem de megtaláltam a megoldást ami az volt hogy nem az updatere kell menni hanem alulról valahányadik z install zip ...stb   és ott kell kiválasztani a fájlt  tehát nem update hanem install :D ott van csak át van rendezve 1 kicsit a menü legalábbis nálam át volt:)

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #109 Dátum: 2012, 07 03, 05:01:53 »

Én is ebbe a problémába ütköztem de megtaláltam a megoldást ami az volt hogy nem az updatere kell menni hanem alulról valahányadik z install zip ...stb   és ott kell kiválasztani a fájlt  tehát nem update hanem install :D ott van csak át van rendezve 1 kicsit a menü legalábbis nálam át volt:)

ÍGY VAN :) nem install update from SD hanem install .zip from SD vagy ha már nagyon ragaszkodsz az UPDATE-edhez :D akkor a romot nevezd át update-re és tedd ki az SD gyökerébe...na akkor jó lesz az install update from SD is :D

Nem elérhető Bodoman

• PFC Fan
« Reply #110 Dátum: 2012, 07 03, 11:40:23 »
Na, SIKER!

Hogy mi volt a hiba? El sem merem mondani.
Na jó,de.
Basszus az sd kártya volt a szűk keresztmetszet. Van egy 8Gb-os amit alapból használok, de azt kivettem, mert tele van minden jóval, azon viszont van EXT2-es partíció is. Amit beraktam,az egy noname 128-as és az csak fat32.
Nem volt ezzel gond, de mint írtam, a spica nem látta rajta azt az update zippet, de csak azt. Beraktam próbából a nagyot és evoilá, már 2.3 van a telefonon azóta.
Aminek örülünk Vincent?
Ja örülünk.......... censored ra!

Köszönöm a segítséget skacok és főleg BIG RESPECT BIGnek!!!   THX!!!!!  Nagy vagy, szép munka.

Nem elérhető bacsajozsef

• PDA: Nem mondom meg
  • PDA ROM: 222545
« Reply #111 Dátum: 2012, 07 04, 18:11:20 »
Igen kell

You are not allowed to view links. Register or Login --> Elöször ezt odinnal felrakod
You are not allowed to view links. Register or Login> utána ezt recoveryből amint kész teló kikapcsol,aksi ki-be és a 3 gombos módszerrel vissza mész recoverybe
You are not allowed to view links. Register or Login> Ő a 3. lépés amint vissza tértél recoverybe Őt telepítsd fel :) utána megint teló kikapcsol aksi ki-be majd 3 gombbal recovery :)
You are not allowed to view links. Register or Login> Ő a 4. lépés szintén recovery
és végül a 2.3as rom amit szeretnél fel tenni :)

a sorrendre figyelj...úgy linkeltem illetve írtam ahogy kell...a művelethez Odin v4.03 kell és spica_jc3.ops szükségeltetik :)

Linkekről nem enged letölteni.
azt írja hogy    " The file you are trying to access is no longer available publicly. "

Most akkor honnan is töltsem le azokat ?

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #112 Dátum: 2012, 07 04, 18:25:11 »

Linkekről nem enged letölteni.
azt írja hogy    " The file you are trying to access is no longer available publicly. "

Most akkor honnan is töltsem le azokat ?

lejárt a publikussági idejük ...tessék itt van minden egyben :) You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető bacsajozsef

« Reply #113 Dátum: 2012, 07 04, 21:24:15 »
lejárt a publikussági idejük ...tessék itt van minden egyben :) You are not allowed to view links. Register or Login

Ezt csak recoveryből install és kész ?

Nem elérhető bacsajozsef

« Reply #114 Dátum: 2012, 07 04, 21:45:52 »
Ezt csak recoveryből install és kész ?

Gyanítom h nem ilyen 1szerű mert recoveryből errot kapok ha installálni próbálom :D

Nem elérhető medveujonc

• ANDROID FAN
« Reply #115 Dátum: 2012, 07 04, 23:29:31 »
olvass vissza kicsit :) met ott van leírva minden lépés :) a sima próbával  el lehet cseszni a telót...vagy  legalább is én azután tettem  taccsra a telómat :S

Nem elérhető bacsajozsef

« Reply #116 Dátum: 2012, 07 04, 23:45:04 »
olvass vissza kicsit :) met ott van leírva minden lépés :) a sima próbával  el lehet cseszni a telót...vagy  legalább is én azután tettem  taccsra a telómat :S

akkor te is nézd meg h amit ő adott most nekem új linket abba 1be van benne az egész ergo nem tudom külön külön úgy feltelepítgetni mint ahogy ott lépésről lépésre le van írva ...

Nem elérhető medveujonc

• ANDROID FAN
« Reply #117 Dátum: 2012, 07 04, 23:51:05 »
próbálad meg újra... a leírás szerint...mert úgy tutira menni kell neki...esetleg előtte egy flashelést megcsinálhat az ember ... de nem kötelező :)...

Nem elérhető bacsajozsef

« Reply #118 Dátum: 2012, 07 05, 00:01:15 »
próbálad meg újra... a leírás szerint...mert úgy tutira menni kell neki...esetleg előtte egy flashelést megcsinálhat az ember ... de nem kötelező :)...

You are not allowed to view links. Register or Login --> Elöször ezt odinnal felrakod
You are not allowed to view links. Register or Login  Ő a 3. lépés amint vissza tértél recoverybe Őt telepítsd fel  utána megint teló kikapcsol aksi ki-be majd 3 gombbal recovery

Ezt a 2őt honnan szüljem? ugye bár a linkek nem működnek

Kernel-t meg romot találtam a boxon.

Nem elérhető medveujonc

• ANDROID FAN
« Reply #119 Dátum: 2012, 07 05, 00:06:32 »
a link tényleg nem megy...holnap felpakolom neked... a többi  file-t viszont nem tudom...azt neked kell összeszedni... ami esetleg nem okés...amúgy  en hőbörögni,hogy nem okés valami ... ezeket a dolgokat...emberek...a  maguk idejéből pakolják ösze és pakolják fel a netra. inkább lájkoljuk őket,mint,hogy számonkérések legyenek :)

Nem elérhető bacsajozsef

« Reply #120 Dátum: 2012, 07 05, 00:15:00 »
a link tényleg nem megy...holnap felpakolom neked... a többi  file-t viszont nem tudom...azt neked kell összeszedni... ami esetleg nem okés...amúgy  en hőbörögni,hogy nem okés valami ... ezeket a dolgokat...emberek...a  maguk idejéből pakolják ösze és pakolják fel a netra. inkább lájkoljuk őket,mint,hogy számonkérések legyenek :)

Nem számon kérés csak kérdeztem h mégis honnan szerezhetem meg a többi file-t ? :D

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #121 Dátum: 2012, 07 05, 04:42:11 »
Gyanítom h nem ilyen 1szerű mert recoveryből errot kapok ha installálni próbálom :D

ha 2.2-ről frissítesz 2.3-ra akkor valóban...nem ennyi a történek előbb odinnal kell felraknod egy R1-es romot You are not allowed to view links. Register or Login itt megtalálsz mindent :)

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #122 Dátum: 2012, 07 05, 04:43:51 »
Nem számon kérés csak kérdeztem h mégis honnan szerezhetem meg a többi file-t ? :D

Box meg az Adrive-om szarakodik valamiért de fent vannak GoogleDrive-on is az tökéletesen működik :) link az előző HSZ-ben :) vagy itt van egy teljes átfogó :) You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető bacsajozsef

« Reply #123 Dátum: 2012, 07 05, 14:04:34 »
Melyik az újabb rom ?

cm7_tom3q_alpha72.zip

vagy

cm7_tom3q_alpha72 DjBIG mod update.zip

Nem elérhető bacsajozsef

« Reply #124 Dátum: 2012, 07 05, 14:24:38 »
jah és elkezdtem felrakni mindent ahogy írtad korábban de hibát ír ki mikor a rebuild_ubi.zip-et raknám fel
vmi (status 7) hiba