Igazság szerint nem sok időm van olvasgatni az XDA-n...elég az enyémmel kínlódni néha. Nagyon nem akarom túlbonyolítani a dolgot. ÚGy képzelem el, hogy van egy jól bevált ROM amit sokan ajánlanak...én meg fogom és feltöltöm. Nincs kedvem kísérletezgetni, hogy 1 hét múlva visszahozzák...
Most látom, hogy megelőztek...
Akkor vagy tedd fel odinnal az XWKTM jelű 2.3.6-as romot adni gyári, vagy ami nagyon hajaz arra csak optimalizált (és egy két gyári alkalmazás hiányzik) az a StockLite v6 (nem az újabb, a 7.1-es, a 6-os jobb).
Ha a gyári mellett döntesz, akkor mehet mellé a BattetyExtender 1.2 kernel. Ebből sem érdemes az újabbakat választani. És persze a root.
Autón Play-ről egy cpu menedzselő app, pl. NoFrills, governor: smartass v2, vagy conservative. Min órajel 200, max: valahol 800 körül (túlhúzni nincs értelme).
Itt az Ace topik alatt megtalálod az odinos telepítéshez a leírást (ez egy fájlos rom, úgyhogy odinban a one package-hez tegyél pipát), plusz valahol van egy lista is, hogy melyik gyári alkalmazásokat lehet úgy törölni, hogy az nem érinti a telefon funkcióit, pl Samsung Apps.
A stocklite és a kernel telepítése cwm alól megy, az 5.0.2.6 (asszem, az 5 biztos) verzióval. Ha ezekre a kulcsszavakra rákeresel xda-n, tuti megtalálod (a link most bonyolult, telóról vagyok), de a youtube is találsz videókat sztem minderről.
Tapatalk 2 @Samsung Galaxy Ace