0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
ha mutatsz egy képet hogy pontosan milyen kör alakú akkor lesz
ha szépen kérem nem csinálna valaki egy GreenDevDroidot a SpicagenMod-hoz? Szeretném felrakni az SM-et, csak már úgy megszoktam a gdd-t.+ tudja valaki, hogy hol találhatnék több screenshot-ot a sm gigerbread témájáról?
GreenDevDroid téma SpicagenMod b.2-re.
hálás köszönet, kiváltképpen a gyorsaságért!!! +még egy kérés: hogyan tudom beelintegrálni ebbe a témába a 'kör' alakú töltöttségjelzőt? (amit pl, az előző hozzászólásokban is kért valaki)
Kör alakú akku jelző..GreenDevDroid-Cirle batteryHU_SM_b.2
sorry, szerkeszteni már nem tudtam az előzőt valami ilyesmit is el tudnék képzelni. You are not allowed to view links. Register or LoginTudna valaki adni egy linket a 'témázással' kapcsolatosan?
Olvass visszább, Szenya már portolta.
Honeycomb téma CM8.3.2-höz:You are not allowed to view links. Register or LoginVagy aki spicagen-t használ mint én azok örömére csináltam spicagen es változatot, amiben anyi a plussz hogy a honeycombos widget óra is benne van. (XML is műkszik)You are not allowed to view links. Register or Login
Mixxed_HU_CM8.2.3.rar Ezzel kapcsolatban van a kérdés Tudná valaki ezt úgy portolni 8.4 re hogy a hívás közbeni képernyő az ugyanaz maradjon ?
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni,hogy ezeket a témákat fel lehet tenni Norbosz romjára?
Ezek a témák működnek a8.4-n?
Hali!Sajna nem, portolni kell.