2024, 11 28, 23:42:50

Szerző Téma: iGo8  (Megtekintve 607570 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető 206wrc

• PDA: iPhone 3GS
Re: iGo8
« Reply #2475 Dátum: 2009, 12 15, 14:45:50 »
Azt szeretném kérdezni hogy az external gps beállításoknál milyen com portokat kell beállítani a programs, hardware résznél ? és az utolsó acces résznél ki kell pipálni ?
Köszönöm
Az létezik hogy az igo hol itt hol ott ismeri fel a com portot? már láttam com3 57600ot is és com9 57600ot is. Ez létezik?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #2476 Dátum: 2009, 12 15, 14:48:13 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Azt szeretném kérdezni hogy az external gps beállításoknál milyen com portokat kell beállítani a programs, hardware résznél ? és az utolsó acces résznél ki kell pipálni ?
Köszönöm
Az létezik hogy az igo hol itt hol ott ismeri fel a com portot? már láttam com3 57600ot is és com9 57600ot is. Ez létezik?

"Az Omniában a GPS program port:  COM 3, hardware port pedig COM 9. "
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető 206wrc

« Reply #2477 Dátum: 2009, 12 15, 14:53:22 »

"Az Omniában a GPS program
  port:  COM 3, hardware port pedig COM 9. "

Köszi
de akkor com 9-et miért irt ki az IGO :-) érdekes
és a sebességet a hardware résznél mire állítsam?

Imhotep

• Vendég
« Reply #2478 Dátum: 2009, 12 15, 14:55:49 »
Köszi
de akkor com 9-et miért irt ki az IGO :-) érdekes
és a sebességet a hardware résznél mire állítsam?
4800-ra

Nem elérhető 206wrc

« Reply #2479 Dátum: 2009, 12 15, 14:57:05 »
4800-ra

köszönöm

Nem elérhető 206wrc

« Reply #2480 Dátum: 2009, 12 15, 14:58:26 »
Még 1 kérdésem lenne, használom a google latitude programot, oda be kellene állítani a com-ot és sebességet. a sebesség már adott 4800, de itt colt com3 és com9 port is , szerintetek melyiket kell megadom a progiba?

Nem elérhető PEPE85

• Navigáció / Navigation: IGO 8.3.2.124260
  • PDA: Samsung Omnia
  • PDA ROM: BUHH5/MIHI1
« Reply #2481 Dátum: 2009, 12 15, 15:26:16 »
De kell hozzá internet vagy gprs kapcsolat, vagy dugd rá a PC-re és AS-en keresztül kapcsolódik a netre.

Ezt már próbáltam, sajnos nem segített.

Nem elérhető vajdaviktor

• Navigáció / Navigation: IGO 8 GYÁRI!!!! LEGÁLIS!!!!
  • PDA: Omnia i900
  • PDA ROM: i900DXID1
« Reply #2482 Dátum: 2009, 12 15, 22:31:03 »
Sziasztok

Először is, nekem nagyon eltolódik a forumon a szöveg jobbra, így szinte olvashatatlan.
Másodszor. Nem tudom, de mintha valahol olvastam volna, de most nem találom, hogy az igo navihangját ki lehet-e küldeni kihangosítóra (bluetooth), és ha igen, akkor hogyan?!?!?!

Megköszönném, ha a választ privibe is elküldené nekem akinek van érdemi inforációja (You are not allowed to view links. Register or Login)

Előre is köszönöm.

VViktor

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #2483 Dátum: 2009, 12 15, 22:51:37 »
Sziasztok

Először is, nekem nagyon eltolódik a forumon a szöveg jobbra, így szinte olvashatatlan.
Másodszor. Nem tudom, de mintha valahol olvastam volna, de most nem találom, hogy az igo navihangját ki lehet-e küldeni kihangosítóra (bluetooth), és ha igen, akkor hogyan?!?!?!

Megköszönném, ha a választ privibe is elküldené nekem akinek van érdemi inforációja (You are not allowed to view links. Register or Login)

Előre is köszönöm.

VViktor
Állítsd vissza a régi kinézetre. Profil, Kinézet és elrendezés, Jelenlegi sablon, csere, Outline.

Természetesen stereo BT fülesre, vagy A2DP képes BT-os kihangosítóra kimegy az igo hangja. Az én Sony Mex BT-os autórádióm is tudja. Párosításkor látszanak az eszköz nyújtotta szolgáltatások, pipáld be a Wireless stereo lehetőséget.

Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető WookiE

• PDA: Samsung i900 Omnia
  • PDA ROM: i900XXHI1/XDHI1
« Reply #2484 Dátum: 2009, 12 16, 11:16:11 »
Sziasztok!
Nem találtam más topicot, de azért leírom, hátha valaki tud segíteni.
Az Omniámon egy iGO 2006 van, de nem talál műholdat. Ráraktam az xtra-t, de azzal sem talál. Mondjuk nincs nagy szükségem az iGO-ra, de ha már van akkor működjön is.
Előre is köszönöm!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #2485 Dátum: 2009, 12 16, 11:21:42 »
Sziasztok!
Nem találtam más topicot, de azért leírom, hátha valaki tud segíteni.
Az Omniámon egy iGO 2006 van, de nem talál műholdat. Ráraktam az xtra-t, de azzal sem talál. Mondjuk nincs nagy szükségem az iGO-ra, de ha már van akkor működjön is.
Előre is köszönöm!
2006?

Az Igo-ban a gps vevő a COM3-ra van állítva?

Nem elérhető WookiE

« Reply #2486 Dátum: 2009, 12 16, 11:33:55 »
2006?

Az Igo-ban a gps vevő a COM3-ra van állítva?

Igen.

Nem elérhető WookiE

« Reply #2487 Dátum: 2009, 12 16, 11:34:36 »
A kis térképen mondjuk látja a műholdakat ,csak mindegyik piros.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #2488 Dátum: 2009, 12 16, 11:35:42 »
A kis térképen mondjuk látja a műholdakat ,csak mindegyik piros.
Nincs ötletem, évek óta nem használom a 2006-ot :(

Nem elérhető WookiE

« Reply #2489 Dátum: 2009, 12 16, 11:39:32 »
Nincs ötletem, évek óta nem használom a 2006-ot :(
Azért köszi

Nem elérhető PEPE85

« Reply #2490 Dátum: 2009, 12 16, 13:11:36 »
Állítsd vissza a régi kinézetre. Profil, Kinézet és elrendezés, Jelenlegi sablon, csere, Outline.

Természetesen stereo BT fülesre, vagy A2DP képes BT-os kihangosítóra kimegy az igo hangja. Az én Sony Mex BT-os autórádióm is tudja. Párosításkor látszanak az eszköz nyújtotta szolgáltatások, pipáld be a Wireless stereo lehetőséget.

Szia

Wireless stereo lehetőség nekem is ott van a beállításoknál, be is van pipálva, ha hívást kezdeményezek vagy fogadok hallom a hangszórókon keresztül, de az IGO-t nem, mi lehet a gond?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #2491 Dátum: 2009, 12 16, 13:38:17 »
Szia

Wireless stereo lehetőség nekem is ott van a beállításoknál, be is van pipálva, ha hívást kezdeményezek vagy fogadok hallom a hangszórókon keresztül, de az IGO-t nem, mi lehet a gond?
A kihangosítón is látszik, hogy nem csak handsfree módban kapcsolódott hozzá a pda? Nekem 2 ikon látszik a rádión. Ha csak egy kis mobiltelefon, akkor csak a telefonhívást veszi át, ha alatta egy fülhallgatós ikon is látszik, amikor wireless stereo módban kapcsolódik hozzá valami, és ilyenkor ki is megy rá az igo hangja. 

Nem elérhető PEPE85

« Reply #2492 Dátum: 2009, 12 16, 17:24:10 »
A kihangosítón is látszik, hogy nem csak handsfree módban kapcsolódott hozzá a pda? Nekem 2 ikon látszik a rádión. Ha csak egy kis mobiltelefon, akkor csak a telefonhívást veszi át, ha alatta egy fülhallgatós ikon is látszik, amikor wireless stereo módban kapcsolódik hozzá valami, és ilyenkor ki is megy rá az igo hangja.

DVD-s Bluetooth-os fejegységem van, amikor csatlakozik a PDA, kiirja, hogy connected és ennyi, nincs ikon. :)
Inkább úgy teszem fel a kérdést, hogy szerinted a PDA-n vagy a fejegységen kellene állítani valamit? Bár ezek után erősen esélyes, hogy a fejegységen, de akkor meg ott vajon mit, mert a Bluetooth részét nem igen lehet konfigurálni, olyan lehet, hogy a fejegység csak a telefonhívást tudja átvenni Bluetooth-on?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #2493 Dátum: 2009, 12 16, 17:28:05 »
DVD-s Bluetooth-os fejegységem van, amikor csatlakozik a PDA, kiirja, hogy connected és ennyi, nincs ikon. :)
Inkább úgy teszem fel a kérdést, hogy szerinted a PDA-n vagy a fejegységen kellene állítani valamit? Bár ezek után erősen esélyes, hogy a fejegységen, de akkor meg ott vajon mit, mert a Bluetooth részét nem igen lehet konfigurálni, olyan lehet, hogy a fejegység csak a telefonhívást tudja átvenni Bluetooth-on?
Fogggalmam sincs, ha A2DP képes a cucc, akkor azt általában fel szokták a specifikációjában tüntetni.

Nem elérhető wh1zZ

• PDA: Nexus 4
  • PDA ROM: 4.3
« Reply #2494 Dátum: 2009, 12 21, 17:49:14 »
Csö all!

Nem rég vettem 1 Omniát használtan.Torrentröl szedtem le iGO8at még pedig ezt a verziot Nav.N.Go.iGO.v8.3.4.102680 portot 3 asra rakom adat átviteli seb. az 4800 legalábbis mindenhol ezt olvastam h ennek igy kell lennie.Müholdakat talál ugyan de nem csatlakozik rájuk szedtem le már xtra fájlt ugysem jo.És persze kinn a szabadba probáltam nem pedig a szobába :D és nem 2 percet vártam hanem fél orát de hát semmi nem csatlakozik rá egyikre sem.Registryk-nél a CurrentlogFile és az OldlogFile bol is kitöröltem a cuccokat ezt i900eoldalon láttam de igy sincs semmi változás...sys.txt be nincs semmi extra nekem csak aminek lennie kell ha valakinek van valami ötlete esetleg az help pls fontos lenne...

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #2495 Dátum: 2009, 12 21, 18:14:29 »
Csö all!

Nem rég vettem 1 Omniát használtan.Torrentröl szedtem le iGO8at még pedig ezt a verziot Nav.N.Go.iGO.v8.3.4.102680 portot 3 asra rakom adat átviteli seb. az 4800 legalábbis mindenhol ezt olvastam h ennek igy kell lennie.Müholdakat talál ugyan de nem csatlakozik rájuk szedtem le már xtra fájlt ugysem jo.És persze kinn a szabadba probáltam nem pedig a szobába :D és nem 2 percet vártam hanem fél orát de hát semmi nem csatlakozik rá egyikre sem.Registryk-nél a CurrentlogFile és az OldlogFile bol is kitöröltem a cuccokat ezt i900eoldalon láttam de igy sincs semmi változás...sys.txt be nincs semmi extra nekem csak aminek lennie kell ha valakinek van valami ötlete esetleg az help pls fontos lenne...

Tudsz mindent.
Az ötletem pedig, hogy használj jogtiszta PDA-s verziót, ne egy PNA-ról átírtat! Kímélj meg minket a :warez: dolgoktól!
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető v.gergely

• PDA: Samsung omnia II
  • PDA ROM: I8000 NXXIJ8
« Reply #2496 Dátum: 2009, 12 21, 19:50:45 »
Helló.vettem egy omnia II-t de nincs rajta IGo, nem tudna valaki segíteni, hogy hogy tudok rátenni, vagy meg kell veni a boltba? :'(köszi a választ Gergő

Nem elérhető atravel

• Nem: Férfi
  • PDA: SGS2
  • PDA ROM: CM10.1
« Reply #2497 Dátum: 2009, 12 21, 20:31:20 »
Helló.vettem egy omnia II-t de nincs rajta IGo, nem tudna valaki segíteni, hogy hogy tudok rátenni, vagy meg kell veni a boltba? :'(köszi a választ Gergő
Így van. a szolgáltatók pakolnak iGO8-at a készülék mellé. Ha botlban vetted, akkor venned kell mellé egy iGO-t is.
De így akkor is jobban jártál, mert a 8GB belső tárhely elég kb mindenre, így a megvásárolt, jogtiszta iGO8 bent csücsülhet állandóan a maga 2GB-os kártyájával

Nem elérhető v.gergely

• PDA: Samsung omnia II
  • PDA ROM: I8000 NXXIJ8
« Reply #2498 Dátum: 2009, 12 22, 15:53:07 »
uhh köszi a választ. és ha mondjuk egy másik (i900) ról teszem át az úgy nem működik? és nem tudjátok melyik boltba lehetne a legjobb áron hozzájutni?köszi a választ! gergő

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #2499 Dátum: 2009, 12 23, 09:11:10 »
uhh köszi a választ. és ha mondjuk egy másik (i900) ról teszem át az úgy nem működik? és nem tudjátok melyik boltba lehetne a legjobb áron hozzájutni?köszi a választ! gergő
Ha átrakod a kártyát mennie kell (kivéve, ha a felbontását nem tartalmazza a tied)

Venni szerintem a: You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login