Tegnap esti apró történet,,gondoltam megosztom veletek,,mert én még ilyet nem láttam
hazafelé este asszonnyal autóban navi bekapcsolva, lenémítva,,mire hazaértünk a képernyőt az Igo lelötte (energiatakarékos üzemmód)..Házba be,,,Omniával semmit nem csináltam(Igo-ból nem léptem ki mert megfeledkeztem,,de be sem kapcsoltam a kijelzőt) szóval 220-as töltőre rádug,,megjelenik a nagyképernyős aksitöltő "ikon"...mint amikor telejesen ki van kapcsolva a készülék...mondom Wh@t' a f....ck,,,,nem kapcsoltam ki
gondoltam bekapcsolom a képernyőt,,,"szenzoros gombot benyomom hogy feléledjen...de nem éled...ki/bekapcs gomb,,,semmi....áá gondoltam odalett szegény,,, soft reset,,,,,DE NEM CSINÁLJA:...akkor már kezdett verni a víz...hálózati töltőről lehúz,,,na úgy már működött a soft reset....Megnyugszik,,,,, a gép "bootképernyővel" elindul normálisan...töltőt visszapattint,,,majd intézem esti szokásos dolgaimat....kb fél, azaz fél órával később ÓÓÓRDIT a PDA,,,,
"következő lehetőségnél balra,,majd érkezés a célhoz"
Ilyeeeet.....odmaegyek,,és látom hogy fut az Igo, pedig utoljára softresetből éledve a "home" képernyőn állt a készülék...
kiléptem,,,,és azóta ugy működik ahogy eddig,,normálisan...
Erre mondják hogy a "technika ördöge" ? Lassan kezdek benne hinni