és hozzá tenném hogy ha nekem szólt a warezos "cucmó" érdekes volna PNA-s főleg hogy [NEM TELCSI!]n nyomom szóval egyszerű a válaszom rá ha nemtetszik a gyári cseréld le jobbra vagy ka----- be:D egyébként gyári ha van még kérdésed
Jó, hogy meg nem sértődsz, mert valaki megmondja az igazat. Úgy csinálsz, mintha legalábbis én tettem volna a PDA-dra a warezolt PNA-s verziót, és nem te.
Amit beírtál júniusi verziót, az egy PNA-s iGO8, törés nélkül nem is futna PDA-n. A másikat még nem néztem meg, hogy megjelent-e hivatalosan dobozban vagy frissítésként, de az előbbiek fényében...
Ha engem lopáson kapnak, befogom a szám, és csöndben átírom a profilom, nem kezdek még hőbörögni is, bizonyítva "tájékozottságomat".
Remélem, példaként szolgál ez mindenkinek, aki iGO8 verziókat tesz a profiljába...
Félreértés ne essék, nem álszenteskedni akarok, én is kipróbáltam már a számomra frissítésként elérhető gyárinál újabb verziókat, de legalább nem döngetem a mellem, hogy milyen ügyes vagyok, mert rá bírtam kattintani egy RS linkre.