2024, 11 27, 05:30:09

Szerző Téma: iGo8  (Megtekintve 607370 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Doki

• PDA: Galaxy SII
Re: iGo8
« Reply #1375 Dátum: 2009, 06 24, 20:25:19 »
Sziasztok!

Arra van valami magyarázat, hogy az iGo folyamatos használat közben elkezd késni?
Némi magyarázat:
- elinduláskor, cím megadása után pontos a pozíció és minden adat rendben
- néhány perc után lemarad az iGo a valós helyzetemhez képest, úgy 0,5-1 km-rel
- figyeltem, hogy az adatokat viszont, nem veszíti el és késve ugyan de követ engem és azokat az adatokat mutatja pontosan(sebesség, iránytű, stb.), amiket 0,5-1 km-rel korábban kellett volna
- ha ilyenkor megállok, akkor behozza a lemaradást, 0,5-1 perc múlva az iGo is megáll.

Írjatok, ha van ellenszer!

doki

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #1376 Dátum: 2009, 06 24, 20:33:45 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Arra van valami magyarázat, hogy az iGo folyamatos használat közben elkezd késni?
Némi magyarázat:
- elinduláskor, cím megadása után pontos a pozíció és minden adat rendben
- néhány perc után lemarad az iGo a valós helyzetemhez képest, úgy 0,5-1 km-rel
- figyeltem, hogy az adatokat viszont, nem veszíti el és késve ugyan de követ engem és azokat az adatokat mutatja pontosan(sebesség, iránytű, stb.), amiket 0,5-1 km-rel korábban kellett volna
- ha ilyenkor megállok, akkor behozza a lemaradást, 0,5-1 perc múlva az iGo is megáll.

Írjatok, ha van ellenszer!

doki
Én is talákoztam már a problémával sőt nekem sietni is szokott tehát előrébb jár mint a valóság :) Nekem SR segíteni szokott de tudom, hogy nem ez a megoldás csak ötlet.

Nem elérhető Doki

• PDA: Galaxy SII
« Reply #1377 Dátum: 2009, 06 24, 21:03:02 »
Ez menet közben nem igazán szerencsés!
 Próbálkozzam skin nélkül, szerinted?

Nem elérhető sz.roland76

• Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Iphone 6S
  • PDA ROM: iOS10
« Reply #1378 Dátum: 2009, 06 24, 21:08:33 »
Ez menet közben nem igazán szerencsés!
 Próbálkozzam skin nélkül, szerinted?

Mit veszíthetsz?? max visszarakod a skint ha nem ez a baj forrása.
„Ha sokáig nézel a szakadékba, a szakadék visszanéz beléd.” (Nietzsche).

Nem elérhető Norbosz

• Navigáció / Navigation: iGO, Sygic
  • PDA: LG G2 mini
  • PDA ROM: 4.4.2
« Reply #1379 Dátum: 2009, 06 25, 22:46:08 »
Sziasztok!

van arra valamiféle mód hogy a "megvásárolt" igo8-ban ne akadjon el ha speedcam.txt filet bele teszem a helyére? Mert indításnál akkor el akad és azt írja hogy loading warning data ha jól tudom. Aztán kiveszem a speedcamtxt filet akkor meg betölti az igót. Esetleg valakinek van tutira működő speedcam áprilisi igóhoz? iGo8_8.3.2.83157

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #1380 Dátum: 2009, 06 25, 22:56:06 »
Sziasztok!

van arra valamiféle mód hogy a "megvásárolt" igo8-ban ne akadjon el ha speedcam.txt filet bele teszem a helyére? Mert indításnál akkor el akad és azt írja hogy loading warning data ha jól tudom. Aztán kiveszem a speedcamtxt filet akkor meg betölti az igót. Esetleg valakinek van tutira működő speedcam áprilisi igóhoz? iGo8_8.3.2.83157

Ha csak egyszer végigvárnád hogy szegény inicializálja a warning datakat... Csak 1x könyörgöm  :ima: :ima: Utána már gyorsan indul.
Ez lehet akár 5-10 perc is.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető szeszo

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: HTC Ameo (IGO)
  • PDA: Samsung Galaxy Note 8
« Reply #1381 Dátum: 2009, 06 25, 23:50:27 »
Sziasztok!

Egy kis olvasnivaló a témában itt:You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Norbosz

• Navigáció / Navigation: iGO, Sygic
  • PDA: LG G2 mini
  • PDA ROM: 4.4.2
« Reply #1382 Dátum: 2009, 06 26, 00:04:32 »
Ha csak egyszer végigvárnád hogy szegény inicializálja a warning datakat... Csak 1x könyörgöm  :ima: :ima: Utána már gyorsan indul.
Ez lehet akár 5-10 perc is.

Értelek, de én 30 percet is vártam és semmi nem történt. Két ismerősömnek szintén, nekik pna-juk van és áprilisi speedcammal nem csinált semmit 30 perc után sem, régebbivel oké, azokkal némelyikkel 3-4 perc után megy, de újabbakkal nekem bajaim vannak.

Imhotep

• Vendég
« Reply #1383 Dátum: 2009, 06 26, 06:58:03 »
Értelek, de én 30 percet is vártam és semmi nem történt. Két ismerősömnek szintén, nekik pna-juk van és áprilisi speedcammal nem csinált semmit 30 perc után sem, régebbivel oké, azokkal némelyikkel 3-4 perc után megy, de újabbakkal nekem bajaim vannak.
Próbáltad a régiek kitörléséve elötte?Nekem is vagy 10-15 perc volt míg átkonvertálta az új TXT. fájlt.
Türelem rózsát terem  :D

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: ASUS Zenfone 2
  • PDA ROM: Mindíg a legfrissebb gyári
« Reply #1384 Dátum: 2009, 06 26, 07:37:48 »
Értelek, de én 30 percet is vártam ....

Ha nem így próbáltad, akkor szerintem érdemes: a speedcam könyvtár TELJES tartalmát töröld, =csak a speedcam.txt fájl  legyen benne... a többit generálja magának. Ha így sem, akkor  :p

Nem elérhető Bala

• PDA: SM-N960F DS 512GB
  • PDA ROM: N960FXXU2ARL2
« Reply #1385 Dátum: 2009, 06 26, 10:47:44 »
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni egy mostanában jelentkező problémára!
Frissitettem az igom 8.3.2.73871 -re és azóta jelentkezik pár gond.Nagyon forrósodik az omiám hátoldala,de nem az akksi hanem a  gombokkal egymagasságban a hát oldalon-nagyon forró lesz!És ilyenkor navigálás közben lemerül,persze az autóstöltő csatlakoztatava van,ki is jelzi hogy tölt de mégsem történik töltés! Valakinél jelentkezett már ilyen probléma?A segítségeket megköszönném.Ja gyári romom van még...CJHJ1/CJHJ2.
Igen jelentkezett nekem is a 8.3.2.83157-es iGo-val. (Ezért inkább az omniához adott 8.0.0-ást használom.)

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #1386 Dátum: 2009, 06 26, 11:45:11 »
Próbáltad a régiek kitörléséve elötte?Nekem is vagy 10-15 perc volt míg átkonvertálta az új TXT. fájlt.
Türelem rózsát terem  :D
Teljes Európa? Nem semmi...
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Imhotep

• Vendég
« Reply #1387 Dátum: 2009, 06 26, 12:51:34 »
Pati ez iGO8.3.2.91972 mivel tud többet mint a tied?  ;)

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #1388 Dátum: 2009, 06 26, 12:53:53 »
Pati ez iGO8.3.2.91972 mivel tud többet mint a tied?  ;)
Igaz nem Pati vok.  :D
Annyival, hogy melegszik tőle az omnia mint állat. Legalábbis nálam nem nagyon bírta.

Imhotep

• Vendég
« Reply #1389 Dátum: 2009, 06 26, 12:55:29 »
Annyival, hogy melegszik tőle az omnia mint állat. Legalábbis nálam nem nagyon bírta.
Akkor maradok ami van, köcce  ;)

Nem elérhető Matinho

• PDA: Samsung i900 Omnia
  • PDA ROM: 1
« Reply #1390 Dátum: 2009, 06 26, 12:55:58 »
Szisztok!

Még új vagyok itt Omnia vásárlás előtt állok és jó lenne néhány infot meg tudni róla, olvasgatom a fórumot és a Gps-el kapcsolatban lenne kérdésem. Ugye alapból nincs rajta az IGO az Omnián. T-mobilenál árulják IGO-val. Le tudom vhonnan szedni rá és utána frissítgetni? Nem akarnám pluszba a T-mobiletól beszerezni. Egyébként fizetős szolgáltatás ha használom a navigációt? Hülye kérdések, de szeretnék tisztában lenni ezekkel. Hol olvashatok erről bővebben?
A másik hogy divx-es filmeket ugye nem kell már átkonvertálnom hogy nézhető legyen az Omnián? Tv-re rá tudom kötni lés onnan nézni a ratja levő filmeket?

Köszönöm előre is!

Imhotep

• Vendég
« Reply #1391 Dátum: 2009, 06 26, 12:56:47 »
Teljes Európa? Nem semmi...
Ja mind az ötven ország  :D Lassan már több lesz mint 2GB az IGO fullra.

Nem elérhető csonkasz

• Navigáció / Navigation: OnePlus One
  • PDA: OnePlus One
  • PDA ROM: 13.1.2-ZNH2KAS3P0-bacon
« Reply #1392 Dátum: 2009, 06 26, 12:57:32 »
Szisztok!

Még új vagyok itt Omnia vásárlás előtt állok és jó lenne néhány infot meg tudni róla, olvasgatom a fórumot és a Gps-el kapcsolatban lenne kérdésem. Ugye alapból nincs rajta az IGO az Omnián. T-mobilenál árulják IGO-val. Le tudom vhonnan szedni rá és utána frissítgetni? Nem akarnám pluszba a T-mobiletól beszerezni. Egyébként fizetős szolgáltatás ha használom a navigációt? Hülye kérdések, de szeretnék tisztában lenni ezekkel. Hol olvashatok erről bővebben?
A másik hogy divx-es filmeket ugye nem kell már átkonvertálnom hogy nézhető legyen az Omnián? Tv-re rá tudom kötni lés onnan nézni a ratja levő filmeket?

Köszönöm előre is!

Hát, sztem kezdd itt: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #1393 Dátum: 2009, 06 26, 12:59:28 »
Szisztok!

Köszönöm előre is!
Egyetértek az elöttem szólóval. :ok:
Az IGO kérdés ebben a formában  :warez: és itt tilos.
A navi használata nem fizetős. Ha van TV-out káebeled akkor tudod nézni a tv-n.

Imhotep

• Vendég
« Reply #1394 Dátum: 2009, 06 26, 13:04:30 »
Szisztok!

Köszönöm előre is!
De ha tévén akarod nézni ilyet vegyél mert tölteni is kell közben.

Nem elérhető nbs86

• Navigáció / Navigation: Samsung SGH-I900 Omnia
  • PDA: Samsung SGH-I900 Omnia
  • PDA ROM: I900DXID1 WM6.1.4/OMNIA
« Reply #1395 Dátum: 2009, 06 26, 21:24:07 »
Sziasztok!

Nem olyan régen panaszkodtam, hogy gyorsan merül az Omnia iGO után.
Szerencsétlen iGO nem tehet a dologról, a gps elengedés bekerült már, a gyors merülést a TMC driver okozta rajta, akkor is, ha egyáltalán nem használtam a TMC részét. Ezt kikapcsoltam és midnen tökéletes, nem merül a navi után jobban.
Gondoltam megosztom ezt a gondolatot. :)

Nem elérhető nbs86

• Navigáció / Navigation: Samsung SGH-I900 Omnia
  • PDA: Samsung SGH-I900 Omnia
  • PDA ROM: I900DXID1 WM6.1.4/OMNIA
« Reply #1396 Dátum: 2009, 06 26, 21:43:09 »
Még egy kérdés..., remélem itt a helye.
Egyik dimka skinben láttam, hogy a sávinfó nyilacskák jobban néznek ki. Lehet olyan csinálni, hogy kicserélni valahogy csak a nyilacskák képét az eredtivel anélkül, hogy a skint fel kéne tenni hozzá?
Illetve láttam, hogy a táblainfók is kisebbek. Omniára létezik olyan iGO, ami táblainfós is? Mert az eredeti 8.0-és ugye nem tudja.

Nem elérhető Bala

• PDA: SM-N960F DS 512GB
  • PDA ROM: N960FXXU2ARL2
« Reply #1397 Dátum: 2009, 06 26, 22:59:08 »
Még egy kérdés..., remélem itt a helye.
Egyik dimka skinben láttam, hogy a sávinfó nyilacskák jobban néznek ki. Lehet olyan csinálni, hogy kicserélni valahogy csak a nyilacskák képét az eredtivel anélkül, hogy a skint fel kéne tenni hozzá?
Illetve láttam, hogy a táblainfók is kisebbek. Omniára létezik olyan iGO, ami táblainfós is? Mert az eredeti 8.0-és ugye nem tudja.
Igen létezik a 8.3.x verziók olyanok.

Nem elérhető szeszo

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: HTC Ameo (IGO)
  • PDA: Samsung Galaxy Note 8
« Reply #1398 Dátum: 2009, 06 26, 23:43:23 »
Szisztok!

Köszönöm előre is!
Igen az Omnia lejátssza a PC-re optimalizált divix-et és Xvid-et is, így a kisebbre konvertálásnak nincs értelme. A TCPMplayer pedig az AC3-as hangot és a feliratot is lekezeli és ráadásul még ingyenes is.

Nem elérhető GenT

• Navigáció / Navigation: iGo 8, Sygic 10
  • PDA: HTC Desire HD
  • PDA ROM: eredeti 2.3.5
« Reply #1399 Dátum: 2009, 06 28, 02:30:56 »
Sziasztok. Nálam nem melegszik jobban az Omnia egyik igo8 verziónál sem, bár ez a verzió PNA-ra készűlt s nem PDA-ra. De hogy lehet egy Omniához 8.0-ás Igo-t adni? Még szerencse, hogy a cég megvette a 8.3.2 -őt full európával s az legalább használhatóbb. Így nem kell használnom az Omniához kapottat.
Ppc:  HTC HD2, HTC Desire HD