2024, 11 27, 05:55:29

Szerző Téma: iGo8  (Megtekintve 607373 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető soundman

• PDA: Motorola Defy WIUI
Re: iGo8
« Reply #1350 Dátum: 2009, 06 22, 12:54:20 »
Idézet
Mod: Kérlek keress másik linket!

Úgy tudom ez nem fizetős alkalmazás, kiegészítő, vagy Warez volt a link?! :hmm: - A link  :warez: oldalra mutatott, ez már jó, köszi!

Ez remélem jó lesz:
You are not allowed to view links. Register or Login

Mj: A felhős háttér nincs a skinben, mert az Scheme!

Nem elérhető EdGaR

• Navigáció / Navigation: iGO8
  • PDA: Samsung i900 Omnia
  • PDA ROM: i900XXHI1/XDHI1
« Reply #1351 Dátum: 2009, 06 22, 17:49:09 »
Üdvözlet Mindekinek!

Patiencenek szeretném megköszönni a tegnapi emailen adott villámgyors segítséget!
Működik a navigáció!
Tulajdonképpen minden beállítás asszerint történt, ahogy leírtad. Én hibáztam. A Beállítások menü -> Speciális GPS -> XTRA ki volt kapcsolva. Őszintén szólva ezt eddig nem találtam meg és miután megtaláltam, azt hittem, hogy ez nem a belső GPS vevő része... szóval nem értek hozzá :( Azt hallottam, hogyha nincs SIM kártya nem megy a GPS vevő. Mennyire költséges mutatvány ez így, hogyha a GPS GPRS-en keresztül szedi le a szükséges cuccokat?
Itt bizonyára több "Guru" is van, ezért elnézést kérek ha értetlenül fogalmaztam.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #1352 Dátum: 2009, 06 22, 17:53:12 »
Üdvözlet Mindekinek!

Patiencenek szeretném megköszönni a tegnapi emailen adott villámgyors segítséget!
Működik a navigáció!
Tulajdonképpen minden beállítás asszerint történt, ahogy leírtad. Én hibáztam. A Beállítások menü -> Speciális GPS -> XTRA ki volt kapcsolva. Őszintén szólva ezt eddig nem találtam meg és miután megtaláltam, azt hittem, hogy ez nem a belső GPS vevő része... szóval nem értek hozzá :( Azt hallottam, hogyha nincs SIM kártya nem megy a GPS vevő. Mennyire költséges mutatvány ez így, hogyha a GPS GPRS-en keresztül szedi le a szükséges cuccokat?
Itt bizonyára több "Guru" is van, ezért elnézést kérek ha értetlenül fogalmaztam.
A sárga betűst olvasd el   :ima: You are not allowed to view links. Register or Login

Ha van benne sim kártya és a telefon ki van kapcsolva akkor nem megy a GPS.
Ha nincs benne sim, akkor megy.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #1353 Dátum: 2009, 06 22, 17:53:43 »
Azt hallottam, hogyha nincs SIM kártya nem megy a GPS vevő.

SZerintem akkor nem megy, ha ki van kapcsolva a telefon rész.

Idézetet írta: EdGaR
Mennyire költséges mutatvány ez így, hogyha a GPS GPRS-en keresztül szedi le a szükséges cuccokat?

Alkalmanként 35-40 KB adatot tölt le. A szolgáltatód és a net előfizetésed szerint ki tudod számolni, hogy a te felhasználásoddal ez mennyibe kerül.

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung A5+ Iphone 6
« Reply #1354 Dátum: 2009, 06 22, 17:59:41 »
Üdvözlet Mindekinek!

Működik a navigáció!
Bár "Guru" nem vagyok de én a jelenlegi Rom verziommal nem használom az xtra-t mégis nagyon gyorsan magára talál. A Te rom verzióddal nekem is voltak akár 20 perces keresgélések is.
Életed forgatókönyvében Te játszod a főszerepet ! Nem mindig hálás a szerep, de ez van :D

Nem elérhető EdGaR

« Reply #1355 Dátum: 2009, 06 22, 18:59:23 »
Bár "Guru" nem vagyok de én a jelenlegi Rom verziommal nem használom az xtra-t mégis nagyon gyorsan magára talál. A Te rom verzióddal nekem is voltak akár 20 perces keresgélések is.

Igen... szóval PNA-hoz és külső GPS-hez voltam szokva és meg voltam győződve ebből kifolyólag, hogy a telefon és a GPS vevő egymástól két független hardverként van jelen és nem a szolgáltatótól kapja az adatokat. Ellenben az iGO8 indítása után percen belül pozíciót talál.

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
« Reply #1356 Dátum: 2009, 06 22, 19:03:43 »
Igen... szóval PNA-hoz és külső GPS-hez voltam szokva és meg voltam győződve ebből kifolyólag, hogy a telefon és a GPS vevő egymástól két független hardverként van jelen és nem a szolgáltatótól kapja az adatokat. Ellenben az iGO8 indítása után percen belül pozíciót talál.
Nekem is külső GPS vevőm volt korábban. Csak azt jeleztem, hogy én nem töltök mindig xtra-t, és természetesen anélkül is tudod használni , hogy pénzbe kerülne. Csak erre alkalmasabbak a frissebb ROM-ok.
Életed forgatókönyvében Te játszod a főszerepet ! Nem mindig hálás a szerep, de ez van :D

Nem elérhető EdGaR

« Reply #1357 Dátum: 2009, 06 22, 19:11:45 »
Nekem is külső GPS vevőm volt korábban. Csak azt jeleztem, hogy én nem töltök mindig xtra-t, és természetesen anélkül is tudod használni , hogy pénzbe kerülne. Csak erre alkalmasabbak a frissebb ROM-ok.

Köszönöm ennek a frissítésnek utána nézek.

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
« Reply #1358 Dátum: 2009, 06 22, 19:18:37 »
Köszönöm ennek a frissítésnek utána nézek.
Jó  :olvass: ást. Ha bizonytalan vagy tedd fel a megfelelő helyen a kérdéseidet és biztosan fogsz tanácsot és segítséget is kapni :ok:

Nem elérhető EdGaR

« Reply #1359 Dátum: 2009, 06 22, 19:22:04 »
Jó  :olvass: ást. Ha bizonytalan vagy tedd fel a megfelelő helyen a kérdéseidet és biztosan fogsz tanácsot és segítséget is kapni :ok:

Köszönöm!  :) Megpróbálom visszaolvasni a fórumot... idő lesz ahogy látom  :hmm:
Addig is csendben figyelek, köszönöm a segítségeteket!

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #1360 Dátum: 2009, 06 22, 19:24:59 »
Köszönöm!  :) Megpróbálom visszaolvasni a fórumot... idő lesz ahogy látom  :hmm:
Addig is csendben figyelek, köszönöm a segítségeteket!
Ha javasolhatom az i900 oldalon kezd és ha valamit nem értesz akkor keress rá a fórumban ha ez sem vezet eredményre akkor kérdezz nyugodtan.  :ok:

Nem elérhető csonkasz

• Navigáció / Navigation: OnePlus One
  • PDA: OnePlus One
  • PDA ROM: 13.1.2-ZNH2KAS3P0-bacon
« Reply #1361 Dátum: 2009, 06 22, 19:25:19 »
SZerintem akkor nem megy, ha ki van kapcsolva a telefon rész.

Alkalmanként 35-40 KB adatot tölt le. A szolgáltatód és a net előfizetésed szerint ki tudod számolni, hogy a te felhasználásoddal ez mennyibe kerül.

Igen, SIM nélkül megy, bekapcsolt telefonnal.

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
« Reply #1362 Dátum: 2009, 06 22, 19:35:20 »
Igen, SIM nélkül megy, bekapcsolt telefonnal.
Nekem BT autókihangosítóval, SIM-mel, phone off-ban is működik. Ha ráadom a gyújtást automatice távoli sim módra vált. Phone off.

Nem elérhető aky01

• Navigáció / Navigation: igo 8.3.2.73871
  • PDA: samsung omnia i900
  • PDA ROM: i900DXID1/ WM 6.1
« Reply #1363 Dátum: 2009, 06 22, 22:45:49 »
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni egy mostanában jelentkező problémára!
Frissitettem az igom 8.3.2.73871 -re és azóta jelentkezik pár gond.Nagyon forrósodik az omiám hátoldala,de nem az akksi hanem a  gombokkal egymagasságban a hát oldalon-nagyon forró lesz!És ilyenkor navigálás közben lemerül,persze az autóstöltő csatlakoztatava van,ki is jelzi hogy tölt de mégsem történik töltés! Valakinél jelentkezett már ilyen probléma?A segítségeket megköszönném.Ja gyári romom van még...CJHJ1/CJHJ2.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1364 Dátum: 2009, 06 22, 22:46:33 »
Frissitettem az igom 8.3.2.73871 -re és azóta jelentkezik pár gond.Nagyon forrósodik az omiám hátoldala,de nem az akksi hanem a  gombokkal egymagasságban a hát oldalon-nagyon forró lesz!És ilyenkor navigálás közben lemerül,persze az autóstöltő csatlakoztatava van,ki is jelzi hogy tölt de mégsem történik töltés! Valakinél jelentkezett már ilyen probléma?A segítségeket megköszönném.Ja gyári romom van még...CJHJ1/CJHJ2.
Ejnye bejnye. Arról az igoról mi nem tudunk semmit.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #1365 Dátum: 2009, 06 22, 22:47:50 »
Rakd vissza a régebbit. Ez ilyen sajnos :(

Nem elérhető aky01

• Navigáció / Navigation: igo 8.3.2.73871
  • PDA: samsung omnia i900
  • PDA ROM: i900DXID1/ WM 6.1
« Reply #1366 Dátum: 2009, 06 22, 22:56:48 »
Csak az a baj,hogy az már nincs meg :(   de az amúgy is 8.0.0.... volt

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #1367 Dátum: 2009, 06 22, 23:01:30 »
Csak az a baj,hogy az már nincs meg :(   de az amúgy is 8.0.0.... volt
Keress csak meg lesz az :)  :google2:

Nem elérhető general60

• Navigáció / Navigation: Igo8
  • PDA: Samsung omnia i900
  • PDA ROM: nem tudom:S
Re: Programajánló
« Reply #1368 Dátum: 2009, 06 24, 10:18:12 »
Sziasztok! nekem van egy problémám hogy amikor IGO-zok vagy akármit csinálok nem nyulok a képernyőhöz akkor lezár nem tudjátok hogy lehet ezt kikapcsolni hogy ne zárjon le automatikusan aki tud segiteni Köszi  ;):D

Nem elérhető waybill

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Galaxy S4
  • PDA ROM: I9505XXUBMF4
« Reply #1369 Dátum: 2009, 06 24, 10:21:13 »
Sziasztok, segítségeteket kérem! Elinditom az IGO-t, és folyamatosan GPRS kapcsolatot keres. Miért? Az xtra letöltést kikapcsoltam, de még mindíg ua a problémám.
Valaki plííz help!   Köszi

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1370 Dátum: 2009, 06 24, 10:37:32 »
Sziasztok! nekem van egy problémám hogy amikor IGO-zok vagy akármit csinálok nem nyulok a képernyőhöz akkor lezár nem tudjátok hogy lehet ezt kikapcsolni hogy ne zárjon le automatikusan aki tud segiteni Köszi  ;):D
Pontosítsd légyszi! Elalszik és felébredéskor lelockolódott?
Settings, Personal, Buttons, wake up fül alul: Vedd ki a pipát a "when device is woken op, lock device elöl.

A másik gond az S2u2 lehet, fent van?

Nem elérhető general60

• Navigáció / Navigation: Igo8
  • PDA: Samsung omnia i900
  • PDA ROM: nem tudom:S
« Reply #1371 Dátum: 2009, 06 24, 11:01:58 »
Igen elalszik és lezár és mindig meg kell nyomni a bekapcsológombot hogy felébredjen és ez elég rossz ha pl autóban ülök és megyen az IGO és eltünik a képernyő ezt szeretném kikapcsolni

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1372 Dátum: 2009, 06 24, 11:08:58 »
Igen elalszik és lezár és mindig meg kell nyomni a bekapcsológombot hogy felébredjen és ez elég rossz ha pl autóban ülök és megyen az IGO és eltünik a képernyő ezt szeretném kikapcsolni
Most akkor lezár vagy csak elalszik? Nem ugyanaz! Az igoban állítsd a készülékbeállításnál folyamatos háttérvilágításra, vagy energiatakarékosra, de semmiképpen ne a készülék beállításainak használata legyen kiválasztva.

Nem elérhető csonkasz

• Navigáció / Navigation: OnePlus One
  • PDA: OnePlus One
  • PDA ROM: 13.1.2-ZNH2KAS3P0-bacon
« Reply #1373 Dátum: 2009, 06 24, 11:12:47 »
Sziasztok, segítségeteket kérem! Elinditom az IGO-t, és folyamatosan GPRS kapcsolatot keres. Miért? Az xtra letöltést kikapcsoltam, de még mindíg ua a problémám.
Valaki plííz help!   Köszi

Rakd fel a NoData nevű progit, és tiltsd le a gprs kapcsolatot.

Nem elérhető waybill

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Galaxy S4
  • PDA ROM: I9505XXUBMF4
« Reply #1374 Dátum: 2009, 06 24, 13:26:07 »
Köszönöm, ugy néz ki segített!!!  Köszönöm  !! :taps: