2024, 11 25, 23:01:22
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: [ROM] Kyrillos' ROM v9.7.1 JPU (Frissítve: 2013.04.07.)  (Megtekintve 134223 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető kyle16

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: Galaxy 3
  • PDA ROM: i5800xwjg6
Re: [ROM] Kyrillos' ROM
« Reply #325 Dátum: 2011, 10 04, 21:25:30 »
sziasztok. most raktam fel fel ezt a romot : You are not allowed to view links. Register or Login eddig teljesen jól működött kivéve 1 dolgot. ha hívnak annyira későn hozza be azt a funkciót amivel fel tudom venni hogy már lerakja a hívó és ez nagyon nem jó. valaki valami megoldás ? előre is köszi

Nem elérhető attttis

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iGO Primo
  • PDA: Samsung Galaxy S5 G900F
  • PDA ROM: 4.4.2 ANE2
Re: [ROM] Kyrillos' ROM
« Reply #326 Dátum: 2011, 10 04, 23:36:40 »
Sziasztok!

Szeretném feltenni ezt a fajta ROM-ot, de nem tudom, hogy a T-s JG3-s ROM-ra melyik ROM-ot tegyem, hogy ezt feltehessem. Ez még 2.1-s ROM.
Legyetek szíves segíteni linkekkel is.
Köszönöm szépen
Attila

Nem elérhető Milhó

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy 3
  • PDA ROM: I5800XXJP4
Re: [ROM] Kyrillos' ROM v9.2 JPU (Frissítve: 2011.11.21)
« Reply #327 Dátum: 2011, 11 28, 18:07:17 »
Sziasztok!

Az volna a kérdésem, hogy hogyan kell telepíteni a 9.2, majd a 9.3 frissítést? A 9.0 tartalmazott egy .tar kiterjesztésű fájlt, amit "one package"-ként kellett telepíteni ODIN-ban. Ezzel megvagyok, működik minden rendesen. De a 9.2 letöltött fájlok között nincs már ilyen és sajnos telepítési leírást sem mellékeltek hozzá úgy, mint a 9.0-nál.

Gyanítom, hogy a .zip fájlt át kellene másolni az SD kártyára és talán recovery-ből elindítani a frissítést. De sajnos számítógéphez csatlakozva nem hajlandó az SD kártyát beolvasni... Így nem tudom hogyan átmásolni a telefonra a .zip fájlt. Se a KIES, se a sajátgép nem hajlandó csatlakozni. A telefon böngészője viszont letölteni nem engedi, mondván, hogy nem ismert fájlt formátum...

A válaszokat előre is köszönöm!
Darkness called, had to leave a message...

Nem elérhető attttis

• TOPIKGAZDA
« Reply #328 Dátum: 2011, 11 28, 18:13:23 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Az volna a kérdésem, hogy hogyan kell telepíteni a 9.2, majd a 9.3 frissítést? A 9.0 tartalmazott egy .tar kiterjesztésű fájlt, amit "one package"-ként kellett telepíteni ODIN-ban. Ezzel megvagyok, működik minden rendesen. De a 9.2 letöltött fájlok között nincs már ilyen és sajnos telepítési leírást sem mellékeltek hozzá úgy, mint a 9.0-nál.

Gyanítom, hogy a .zip fájlt át kellene másolni az SD kártyára és talán recovery-ből elindítani a frissítést. De sajnos számítógéphez csatlakozva nem hajlandó az SD kártyát beolvasni... Így nem tudom hogyan átmásolni a telefonra a .zip fájlt. Se a KIES, se a sajátgép nem hajlandó csatlakozni. A telefon böngészője viszont letölteni nem engedi, mondván, hogy nem ismert fájlt formátum...

A válaszokat előre is köszönöm!

Szia!

A letöltött .zip kiterjesztésű file-ba nézz bele Total Commanderrel. Ha .tar kiterjesztésű file-ok vannak, akkor csomagold ki és Odinnal rakd fel. Ha sok mappa és file van benne, akkor azt rá kell másolni az SD kártyára és onnan futtatni CWM recoveryből.
A FAQ-ban van megoldás a csatlakozási problémádra, nézz utána. Ha nem segítene, akkor vedd ki a telefonból és úgy dugd a gépre.

Nem elérhető Milhó

« Reply #329 Dátum: 2011, 11 30, 09:58:13 »
Köszönöm szépen a választ. Sikerült megoldani a problémát. Még jó, hogy van külső SD kártya olvasóm... :P

De most sajnos fennáll egy másik probléma. Állandóan azt az üzenetet kapom, hogy megtelt a rendszer memória, pedig ez nem igaz, mivel még mindig 18,2MB helyem van. Nem enged további appokat telepíteni. Hiába törlök le valamit az sem segít, de visszatelepíteni már nem enged. Írtam az XDA-s fórumra is, de a kutya nem válaszolt a gondomra. Remélem innen tud segíteni valaki...

Előre is köszi!

Nem elérhető attttis

• TOPIKGAZDA
« Reply #330 Dátum: 2011, 11 30, 10:03:27 »
Köszönöm szépen a választ. Sikerült megoldani a problémát. Még jó, hogy van külső SD kártya olvasóm... :P

De most sajnos fennáll egy másik probléma. Állandóan azt az üzenetet kapom, hogy megtelt a rendszer memória, pedig ez nem igaz, mivel még mindig 18,2MB helyem van. Nem enged további appokat telepíteni. Hiába törlök le valamit az sem segít, de visszatelepíteni már nem enged. Írtam az XDA-s fórumra is, de a kutya nem válaszolt a gondomra. Remélem innen tud segíteni valaki...

Előre is köszi!

Szia!

Úgy emlékszem, már CWM recovery van ebbe a ROM-ba. Lépj be recoverybe és az Advencednél válaszd a Format Sd...
Azt hiszem ez a neve, vwgy valami hasonló. Ott tudod beállítani, hogy mennyit foglaljon le a programoknak.

Nem elérhető dani

• Navigáció / Navigation: sdfasd
  • PDA: note II
« Reply #331 Dátum: 2011, 11 30, 11:19:26 »
Sziasztok! Van egy a trémobilnál vásárolt sg3-asom, ami függetlenítve lett. Ma rádugtam kiesre h van-e valami frissítés és volt. Frissítettem, de nem vesze készre változást, a függetlenítés meg megmaradt. Rootoltam a telefont mentettem az efs mappát. Szeretném feltenni a címben említett romot vagy valami 2.3.x-eset. Kérdésem az volna, hogy a függetlenítés az megmarad? Mekkora esélyem van, hogy elveszik az IMEI? és a telefonon jelenleg 2.2 i5800XXJP4 szoftver van. a kernel verzió meg 2.6.32.9 root@dell 125 #1 a build száma pedig froyo.XWJPL Kell-e tenne valamit vagy csak odinnal feldobom a kiválasztott romot és kész is vagyok? Olvasgattam és valami jpf vagy nem tom milyen cuccot láttam amiről írogattak és elbizonytalanodtam. Valaki világosítson már fel lécci.

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
« Reply #332 Dátum: 2011, 11 30, 11:27:51 »
Sziasztok! Van egy a trémobilnál vásárolt sg3-asom, ami függetlenítve lett. Ma rádugtam kiesre h van-e valami frissítés és volt. Frissítettem, de nem vesze készre változást, a függetlenítés meg megmaradt. Rootoltam a telefont mentettem az efs mappát. Szeretném feltenni a címben említett romot vagy valami 2.3.x-eset. Kérdésem az volna, hogy a függetlenítés az megmarad? Mekkora esélyem van, hogy elveszik az IMEI? és a telefonon jelenleg 2.2 i5800XXJP4 szoftver van. a kernel verzió meg 2.6.32.9 root@dell 125 #1 a build száma pedig froyo.XWJPL Kell-e tenne valamit vagy csak odinnal feldobom a kiválasztott romot és kész is vagyok? Olvasgattam és valami jpf vagy nem tom milyen cuccot láttam amiről írogattak és elbizonytalanodtam. Valaki világosítson már fel lécci.
Jelenleg csak 2.2-es verziók vannak amik stabilak, 2.3 is van, de az még alfa fázisban. A függetlenítés megmarad a rom felrakása után is. Ha mindent úgy csinálsz ahogy le van írva, minimális az esély, hogy valami balul sül el.
Odinnal felteszed a romot, a frissítést pedig recoveryből. A JPF akkor lenne lényeges, ha még 2.1-es rom lenne a készülékeden, de mivel már frissebb van, így nem szükséges, egyből mehet fel a Kyrillos'.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető dani

« Reply #333 Dátum: 2011, 11 30, 11:53:20 »
Szoval akkor telobol kiveszem a simet es egyebet ranyomok rfcoveryben  a wipera az torol mindent. Itana odin megnyit pipa one packages azt betallozom meg azt az ops folet is download modba rakom es radugom usbre odinban start es mehet.  Ha meg van akkor utana resetelni kell?

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
Re: Re: [ROM] Kyrillos' ROM v9.2 JPU (Frissítve: 2011.11.21)
« Reply #334 Dátum: 2011, 11 30, 12:19:30 »
Szoval akkor telobol kiveszem a simet es egyebet ranyomok rfcoveryben  a wipera az torol mindent. Itana odin megnyit pipa one packages azt betallozom meg azt az ops folet is download modba rakom es radugom usbre odinban start es mehet.  Ha meg van akkor utana resetelni kell?
Pontosan. Ha lefutott magától írja majd h lépj be a recoverybe, és tolj még 1 wipe-ot. Utána kész, illetve még a frissítést kell feltenni recoverböl.

szerk.: még annyi, hogy most nézem, nem elég a legújabb frissítést feltenni utána, hanem kell az előtte lévő is:
v9.3 update.zip => Hotfile [Flash v9.2 before v9.3] [23/11/11]
v9.2 update.zip => Hotfile [19/11/11]

Sent from my TripNMiUI Pyramid using Tapatalk
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető dani

« Reply #335 Dátum: 2011, 11 30, 15:02:48 »
Na feltettem, és most próbálok az updateket feltenni.

Nem elérhető attttis

• TOPIKGAZDA
« Reply #336 Dátum: 2011, 11 30, 15:06:08 »
Na feltettem, és most próbálok az updateket feltenni.

Légyszíves használd az idézet gombot, ha valakinek válaszolsz. :D

Nem elérhető dani

« Reply #337 Dátum: 2011, 11 30, 23:21:09 »
Sikerült feltenni az updateekkel együtt, de nem tapasztalok a kezelőfelületet leszámítva nagy változást. Talán kevésbé akad egy fokkal a trés froyotol. Mit érdemes tenni rá?
Rátettem a setcpu progit a csúszkán belőttem 800mhz-re. Akkor most az lesz a max amin tud ketyegni?

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #338 Dátum: 2011, 12 01, 13:01:19 »
Sikerült feltenni az updateekkel együtt, de nem tapasztalok a kezelőfelületet leszámítva nagy változást. Talán kevésbé akad egy fokkal a trés froyotol. Mit érdemes tenni rá?
Rátettem a setcpu progit a csúszkán belőttem 800mhz-re. Akkor most az lesz a max amin tud ketyegni?
Igazából csodát nem kell várni egyik romtól sem szerintem, mindegyiknél tapasztaltam akadásokat, némelyiknél kevesebbet, némelyiknél többet. Próbálgattam már minden félét, de egyik sem hozott nekem igazi áttörést. Legfőképpen a CM-et várom már nagyon, csak elég lassan halad a fejlesztés  :( Mondjuk amint kidobják a legújabb verziót szerintem felrakom, mert most már egészen használhatónak néz ki a dolog  :ok:
Az OC-s verzióban elvileg 1200-ra van húzva a processzor alapból, azzal kicsit komolyabb a sebesség, de ha 800-ra állítottad, akkor max 800 lesz amin ketyeg.

Nem elérhető dani

« Reply #339 Dátum: 2011, 12 01, 13:17:17 »
Igazából csodát nem kell várni egyik romtól sem szerintem, mindegyiknél tapasztaltam akadásokat, némelyiknél kevesebbet, némelyiknél többet. Próbálgattam már minden félét, de egyik sem hozott nekem igazi áttörést. Legfőképpen a CM-et várom már nagyon, csak elég lassan halad a fejlesztés  :( Mondjuk amint kidobják a legújabb verziót szerintem felrakom, mert most már egészen használhatónak néz ki a dolog  :ok:
Az OC-s verzióban elvileg 1200-ra van húzva a processzor alapból, azzal kicsit komolyabb a sebesség, de ha 800-ra állítottad, akkor max 800 lesz amin ketyeg.

Hát 800-at engedek neki, mert van ahol már ezzel is gyorsabbnak találom, na meg nem akarom h az aksit nagyon leszívja. Eddig azt vettem észre h az aksi jobban bírja még így is h 800mhz a max amin ketyeghet, mert tegnap reggel lett feltöltve a telefon 100%-ra. Azóta csak annyit van a telefon töltve amennyit usb-n kap, viszont kb tegnap 10 órától éjfélig és ma 9-től mostanáig ment a wifi kisebb nagyobb megszakításokkal és folytonos nyomkodással és még 40% körül van. Mint ha gyorsabban is töltődne. A gps is mint ha jobb lenne ezzel a rommal + még átírtam a gps.conf fájlt úgy ahogy le van írva. Felraktam a root explorert meg az app2sd-t. Azt olvastam h patriciót kell létrehozni neki h működjön a dolog. Én a recoveryben babráltam vele valamit és így levett a memokártya össz méretéből agondolom akkor azt hoztam létre ami kell ennek az app2sd-nek? :-D 900-1000mhz az még nem fogja kinyírni a prociját, csak mert akko lehet felhúzom annyira.

Esetleg mivel lehet még jobbá tenni ezt az elég ócska telefont? Köv az vagy valami csúcskategóriás samu lesz vagy iphone 5, mivel a játékokat nagy előnyben részesítem valoszeg iphone 5 csak az kb jövő ősszel fog megjelenni.

Nem elérhető dani

« Reply #340 Dátum: 2011, 12 01, 13:37:19 »
Milyen CM? Nem vágom adsz egy linket vagy elmondod h az mi?

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #341 Dátum: 2011, 12 01, 14:32:41 »
Milyen CM? Nem vágom adsz egy linket vagy elmondod h az mi?
CyanogenMod 7, itt a You are not allowed to view links. Register or Login hozzá. Minden komolyabb telefonhoz készítenek romot, és eléggé ütős lesz tőle a készülék :)
Ha létrehoztad, és el is tűnt a kártyáról a hely, akkor valszeg azt hoztad létre igen :D
Amúgy nyugodtan húzzad felfelé, én legalább fél éve OC-s romokat használok, eleinte 1300-on voltak, a mostaniak már inkább 1200-on, eddig gond nem volt belőle. Persze a processzor élettartamán lehet hogy rövidít a dolog, de sztem ezeket a készülékeket 2 évnél tovább nem nagyon használja az ember, nekem meg már elmúlt 1 éves.
Ha lesz több időm elkezdek már komolyabban utánanézni mivel lehet gyorsabbá tenni a kütyüt, csak mostanában eléggé be vagyok havazva, volt jópár vizsgám, nem egészen 2 hét múlva meg államvizsga :shock: :D Közben meg a Sensationnel is foglakozom, illetve nemrég vettem egy halott Omnia 2-est, azt építgetem újjá :D
Egyébként nyilván a te dolgod, hogy mit veszel és mit nem, de én már akkor inkább egy komolyabb Androidos kütyüt vennék, iPhone helyett. Nem akarok turkálni a pénztárcádban, de szerintem lényegesen kedvezőbben talán jobbat kapnál így (persze kinek a pap... )  :ok:

Nem elérhető dani

« Reply #342 Dátum: 2011, 12 01, 14:39:26 »
Hmm ez a CM nekem is bejönne. Hát igen kinek a pap kinek a papné. Inkább használnám játékra a telefont meg netezésre. Még gondolkodok mivel van idő. (Jelenleg kocsira megy el rengeteg pénz így legkorábban tavasszal v nyáron tudok venni telefont. Ha veszek akkor vagy iphone vagy valami 5 inch feletti samu.

Nem elérhető gkko

• PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: 2.2
« Reply #343 Dátum: 2011, 12 01, 17:07:59 »
Sziasztok galaxy 3 telefonhoz keresnek jpf romot, valaki léci linkeljen nekem egyet amire ezt fel tudom rakni köszi.

Nem elérhető Milhó

« Reply #344 Dátum: 2011, 12 01, 17:38:43 »
Sziasztok!

Ismét egy kérdéssel/kéréssel fordulok hozzátok! Sajnos az xda fórumon nem válaszolnak, talán itt valami "szaki" tud megoldást a gondomra, amely a következő:

A topik/téma nevében szereplő ROM 9.3-as verzióját használom úgy 2 napja. Kezdem megszokni, sajnos még nem tökéletes. Ez igaz a bejövő hívásra is. A gondom az, hogy amikor valaki hív a csengőhang azonnal megszólal, de ~2-3 másodpercig csak egy fekete képernyőt látok, a hívó adatait egyáltalán nem.

Lehet-e ezt valahogyan orvosolni? Van ötlete valakinek? A válaszokat előre is köszönöm!

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #345 Dátum: 2011, 12 03, 12:54:21 »
Sziasztok galaxy 3 telefonhoz keresnek jpf romot, valaki léci linkeljen nekem egyet amire ezt fel tudom rakni köszi.
Itt szétnéztél már? :) You are not allowed to view links. Register or Login (regisztráció szükséges hozzá)

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #346 Dátum: 2011, 12 03, 12:56:49 »
Sziasztok!

Ismét egy kérdéssel/kéréssel fordulok hozzátok! Sajnos az xda fórumon nem válaszolnak, talán itt valami "szaki" tud megoldást a gondomra, amely a következő:

A topik/téma nevében szereplő ROM 9.3-as verzióját használom úgy 2 napja. Kezdem megszokni, sajnos még nem tökéletes. Ez igaz a bejövő hívásra is. A gondom az, hogy amikor valaki hív a csengőhang azonnal megszólal, de ~2-3 másodpercig csak egy fekete képernyőt látok, a hívó adatait egyáltalán nem.

Lehet-e ezt valahogyan orvosolni? Van ötlete valakinek? A válaszokat előre is köszönöm!
Ötlet az mindig van :D Észrevettem én is, hogy az utóbbi időben a képernyő feloldáskor is kicsit nehezen ébred a kütyü az újabb romokkal. Én mostanában azt szoktam csinálni, hogy SetCPU-ban kicsit feljebb veszem a minimum órajelet. A gyári értéktől a szakácsok lentebb teszik, így kevesebbet fogyaszt alapállapotban a kütyü, viszont előfordulhat, hogy ettől kicsit lassabban is ébred. Szerintem egy próbát megér, hátha segít valamit.  :ok:

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #347 Dátum: 2011, 12 03, 13:03:46 »
Hmm ez a CM nekem is bejönne. Hát igen kinek a pap kinek a papné. Inkább használnám játékra a telefont meg netezésre. Még gondolkodok mivel van idő. (Jelenleg kocsira megy el rengeteg pénz így legkorábban tavasszal v nyáron tudok venni telefont. Ha veszek akkor vagy iphone vagy valami 5 inch feletti samu.
5 inch felett? :shock: Ahhoz már nem is tenyér kell, hanem péklapát :D Nekem a Sensation 4,3", szerintem ez még elfogadható, talán picit nagyobb is, max ilyen 4,5". Bár egyébként a számok csalnak. Előtte DHD-m volt, neki is 4,3" volt a kijelzője, és mégis sokkal nagyobbnak tűnt, mint a Sensation-é, mert az rövidebb de szélesebb volt, ez pedig hosszabb de keskenyebb, és így sokkal jobban lehet kézben tartani és kezelni.

Más: kipróbáltam tegnap a CM romot. Nos ami biztos, hogy nagyon jó lesz, de jelenlegi formájában még nem igen használható a mindennapokban. Lefuttattam egy Antutu tesztet, 1300 pontot adott rá, egészen jó lett a sebessége, de azért vannak még akadások bőven (bár egy alfa verzióhoz képest már ez is szép teljesítmény). A Marketet nem sikerült beüzemelnem, folyamatosan FC-vel leállt. Kb. fél órát volt fent a készüléken, ezalatt volt jópár Force Close-os leállás. Feldobtam utána egy másik új romot, eddig elég ígéretesnek tűnik, estefelé csinálok neki topikot, hátha kedvet kaptok :)

Nem elérhető dani

Re: [ROM] Kyrillos' ROM v9.3 JPU (Frissítve: 2011.12.03)
« Reply #348 Dátum: 2011, 12 04, 01:32:54 »
Hát van iphone vagy kb galaxy note :-D

Nem elérhető KölyökGSi

• PDA: Galaxy Note 2 N7100
  • PDA ROM: Rooted DLL7
Re: [ROM] Kyrillos' ROM v9.3 JPU (Frissítve: 2011.12.03)
« Reply #349 Dátum: 2011, 12 07, 17:44:42 »
Sziasztok!! En galaxy s user vagyok de baratnomnek galaxy 3 ja van es piszok lassu mar, es unja. En kb havonta romolgatok az enyemen, ott kepbe is vagyok de most mar kap 1 fozott romot o is. Van Sajnos SGS nel vannak hianyossagok a fozott romokban, es elofordul h FC zik is, es ezt neki nem akarom, mert nem tud majd mit kezdeni vele. Ezert a kerdesem a kovetkezo, Olvastam h sokan ezt hasznaljak, mennyire stabil? Lehet h kap egy sima 3 fajlost, azzal is gyorsulni fog mint a tobb eves gyarival. Egyeb tippek? Koszi