Milyen CM? Nem vágom adsz egy linket vagy elmondod h az mi?
CyanogenMod 7, itt a You are not allowed to view links.
Register or
Login hozzá. Minden komolyabb telefonhoz készítenek romot, és eléggé ütős lesz tőle a készülék
Ha létrehoztad, és el is tűnt a kártyáról a hely, akkor valszeg azt hoztad létre igen
Amúgy nyugodtan húzzad felfelé, én legalább fél éve OC-s romokat használok, eleinte 1300-on voltak, a mostaniak már inkább 1200-on, eddig gond nem volt belőle. Persze a processzor élettartamán lehet hogy rövidít a dolog, de sztem ezeket a készülékeket 2 évnél tovább nem nagyon használja az ember, nekem meg már elmúlt 1 éves.
Ha lesz több időm elkezdek már komolyabban utánanézni mivel lehet gyorsabbá tenni a kütyüt, csak mostanában eléggé be vagyok havazva, volt jópár vizsgám, nem egészen 2 hét múlva meg államvizsga
Közben meg a Sensationnel is foglakozom, illetve nemrég vettem egy halott Omnia 2-est, azt építgetem újjá
Egyébként nyilván a te dolgod, hogy mit veszel és mit nem, de én már akkor inkább egy komolyabb Androidos kütyüt vennék, iPhone helyett. Nem akarok turkálni a pénztárcádban, de szerintem lényegesen kedvezőbben talán jobbat kapnál így (persze kinek a pap... )