Nekem fent van az 5.0 (ismerősöm javasolta ő is tette fel). Még novemberi sima xxJPF-ről váltottam, döbbenetes a sebessége a telefonnak, kicsit talán már túlzás is.
Sajnos a korábbi verziókat nem ismerem ezért csak azt tudom leírni ami nekem új volt.
A kamera működése végre teljesen jó. Nálam a gps-hez korábban kellett a gpsopt de most minden extra nélkül is rendesen teszi a dolgát. egyelőre egy videót próbáltam csak, de az akadások nélkül szépen futott.
Új alkalmazások telepítésénél olyan gondom volt, hogy ugyan a telepítés végigfutott de a végén kevés memóriára hivatkozva sikertelen lett a telepítés. Ezt néhány mega memória felszabadításával sikerült ugyan orvosolni de nem sikerült rájönnöm a hiba okára, gyakorlatilag 80-90mb szabad memória alatt nem enged belső memóriára telepíteni. (lehet rosszul jelenik meg a szabad memória kijelzése, vagy nem tudom sokmindent mondjuk nem pakoltam fel nincs rá szükség(em) ill. ez simán lehet az alkalmazás nyűgje is.)
Bluetooth fülessel volt egy kis gondom bár reggel korán félalomban ez akar user probléma is lehetett de egyszer csak leesett 0-ra a hangerő és mivel ilyesmire nem számítottam az alap lejátszóban meg nincs állandó hangerő kijelzés 5 percig húzgáltam ki be meg kapcsolgattam a bluethootot mire rájöttem, hogy nem a kapcsolattal van baj.
A fejlettebb androidra hajazó kinézet nagyon ütős. Nekem nagyon tetszik az új telefon billentyűzet, az áttetsző értesítési panel stb. Összességében egyelőre nagyon meg vagyok elégedve ezzel a rommal. Sebességben nagyon ütős és kellően stabilnak tűnik amellett, hogy pár bosszantó hibajelenség teljesen eltűnt.