Sunnyogok ezerrel, hagyd már....alkalomadtán lesd meg, hogy az általam oda linkelt xdas attachment melyik xda témából való.... rofl
szabad a gazda, hadd fetrengjek én is
Betegrak.. csak hogy stílszerűek legyünk
Kár, hogy nem nekem jutott eszembe. pmsl
Felvállalva, hogy a poén megpruttyogásának vádja ér, kissé továbbfűzöm, kizárólag csak magyar piacra, az avatarod hátterét ismerők előnyben: betegrák (pfúj, ez csúnya volt) és betegrakó (nekem ez az üdvöském)
A gúglin kívül más barátaink is lehetnek: acronymfinder.com v. acronymattic.com.
/OFF
ON
hát érdekes kérdés ez az akksi... a v15 érezhetően jobb volt, mint a v16, de nálam ezzel is kibírja reggel 6 tól kb éjfélig,
Nekem addig ez a csúcs! 32 órát bírt ki egy feltöltéssel, amiben ugye két éjszaka is benne volt, és a tegnapi napom (bár volt benne kicsi navigáció és wifi egész nap, pár telefon, némi internet, push exchange sync) talán valamivel átlag alatti használat volt. Fontos adalék, hogy a Juicedefender-t használok, egyedi beállításokkal, ami egyrészt az éjszakai fogyasztásban segít, másrészt napközben a wifit automatikusan lekapcsolja, ha nem vagyok az otthoni vagy a munkahelyi hálózat közelében.
Akárhogy is, hol vagyunk már attól, hogy 40-50%-ről reggelre kikapcsolt a Syxalag!
Kiváncsi voltam, hogy 23%-kal neki lehet-e menni az éjszakának, a biztonság kedvéért egy másik órát is beállítottam későbbre, ami a változatosság kedvéért nem jelzett, de már be voltam keveredve, hogy ki kivel van, mire az egész családot fél órával korábban ébresztettem, amit visszafogott lelkesedéssel vettek tudomásul? Most kezdjem el magyarázni, hogy a doc+tegrak-kal megoldódni látszik egy régi pobléma?