2024, 11 22, 15:48:48

Szerző Téma: TEGRAK Lagfix kernel (build 19, Voodoo sound 7)  (Megtekintve 33800 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
Re: TEGRAK Lagfix kernel
« Reply #25 Dátum: 2011, 02 15, 16:28:52 »
You are not allowed to view links. Register or Login
ép testben ép lélek!

Én is maradtam a manuálisnál, CWM amúgy sincs még fenn.
Az a baj, hogy bazi gyors a boot, legalábbis az a része, amikor mozizni lehetne. Lehet, hogy leveszem a lagfixet, hogy tovább tartson.  :D :D :D
 A kikapcsolás is penge.

bezzeg eleinte magyaráztál, hogy nem is tűnik gyorsabbnak a boot...
most akkor döntsd már el :D
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #26 Dátum: 2011, 02 15, 16:33:25 »
Háhá, megvan, végre 270MB alatt van az a majdnem mondtam milyen /data. Egyszerűen mindent letöröltem, amit csak lehetett, de ebből már nem engedek, mert a végén még az Angry Birds-öt is törölnöm kell!  :oops:  :D

A kernel amúgy már fent van, a tegrak app is, úgyhogy végre valahára aktiválhatom az OneNand módot is. Ilyen kíváncsi talán még sosem voltam (lagfixek terén persze :P).
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #27 Dátum: 2011, 02 15, 17:00:27 »
Háhá, megvan, végre 270MB alatt van az a majdnem mondtam milyen /data. Egyszerűen mindent letöröltem, amit csak lehetett, de ebből már nem engedek, mert a végén még az Angry Birds-öt is törölnöm kell!  :oops:  :D

A kernel amúgy már fent van, a tegrak app is, úgyhogy végre valahára aktiválhatom az OneNand módot is. Ilyen kíváncsi talán még sosem voltam (lagfixek terén persze :P).

Hajrá!  :ok:
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #28 Dátum: 2011, 02 15, 17:08:18 »
Hajrá!  :ok:

Kész is!  :taps: Hát mit ne mondjak... azt gondoltam, hogy gyors lesz, de hogy ennyireb!zmeg  :shock: A Quadrantot még nem nyomtam be, mert annyira nem izgat a dolog, de a bootolás utáni "általános" vacakolás szinte egy szempillanás alatt megvolt. PIN kód, külső / belső SD előkészítés, médiakeresés, stb. Ilyen gyors még tényleg soha nem volt az SGS!

Köszönnyük' az érthető leírást, egy darabig most biztos ez a kernel fog maradni...  :D Most már csak a CWM-et kellene valahogy beleintegrálni, bár az még ráér.

Nem elérhető legjobbtaxis

• Navigáció / Navigation: Iphone 5S - IGo + éleslátás
  • PDA: Iphone 5S Nexus 5
  • PDA ROM: *mindig a legjobb (?) kellene*
« Reply #29 Dátum: 2011, 02 15, 19:34:23 »
Kész is!  :taps: Hát mit ne mondjak... azt gondoltam, hogy gyors lesz, de hogy ennyireb!zmeg  :shock: A Quadrantot még nem nyomtam be, mert annyira nem izgat a dolog, de a bootolás utáni "általános" vacakolás szinte egy szempillanás alatt megvolt. PIN kód, külső / belső SD előkészítés, médiakeresés, stb. Ilyen gyors még tényleg soha nem volt az SGS!

Köszönnyük' az érthető leírást, egy darabig most biztos ez a kernel fog maradni...  :D Most már csak a CWM-et kellene valahogy beleintegrálni, bár az még ráér.

A tegnapi két Rom próba után feltoltam a Tegrak lagfix kernelt (is),  :taps: :taps: Oneneand is oké, na meg beoltottam a  :ima:CWM-et is....csodák tegrakja  :D(bizony magát nagyon odarakja!)   és műxik! :D

minden lépést a leírás szerint....thx !

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
« Reply #30 Dátum: 2011, 02 15, 21:03:41 »
bezzeg eleinte magyaráztál, hogy nem is tűnik gyorsabbnak a boot...
most akkor döntsd már el :D
Ez tipikus látszólagos ellentmondás, hiába akarsz megkavarni: 0-ról a lockscreen-ig 33 mp, ebből 8 mp szka(fa)nder bég. Épp a csilivili résznél gyorsult be a nyomorult.
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #31 Dátum: 2011, 02 15, 21:06:12 »
Nekem megint meghülyült a root-om, úgyhogy a Tegrak App-ból engedélyezvén a Superjúzert eltűnt a kalóz robotom, és helyette egy kommandós fickó jelent meg a programok között. A tegrak ezek szerint a régebbi verziójú SU-t teszi fel?

Amúgy annyira nem gond, mivel a root ugyanúgy működik mindennél, csak gondoltam megkérdezem.

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #32 Dátum: 2011, 02 15, 21:11:06 »
Hello legjobbtaxis!
Üdv a klubban, még kicsit szellősen vagyunk, de kártyához már elegen. 40-100 piros ultimó.

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #33 Dátum: 2011, 02 15, 21:29:16 »
[ROM] [15/2/11] v1.2 K13a + t1.2 tegrak kernel added Tricky's Ultra-Slim XWJS5.

Lehet, hogy ez lesz a következő, amit kipróbálok, persze Tegrak-kal.
Show must go on! (Gyáva ember fékez)

Szerk: koromosome! ez pont Neked való lenne, emellé még beférne az angry birds összes spec. kiadása is!

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #34 Dátum: 2011, 02 15, 21:45:07 »
Hello legjobbtaxis!
Üdv a klubban, még kicsit szellősen vagyunk, de kártyához már elegen. 40-100 piros ultimó.

rotfl Ez igen nagy beszólás!  :D

[ROM] [15/2/11] v1.2 K13a + t1.2 tegrak kernel added Tricky's Ultra-Slim XWJS5.

Lehet, hogy ez lesz a következő, amit kipróbálok, persze Tegrak-kal.
Show must go on! (Gyáva ember fékez)

Szerk: koromosome! ez pont Neked való lenne, emellé még beférne az angry birds összes spec. kiadása is!

Kösz a tippet, majd lehet, hogy én is reájanézek. Most jól megvagyok a Doc + Tegrak párosítással, bár ki tudja, hogy mit hoz a jövő.
Amúgy nem vagyok egy nagy játék-fan, de a mérges madárkák egy kötelező mű. Mindig leköt, ha mondjuk leereszt a vonat kereke, vagy kifogy a troliból a benzin.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #35 Dátum: 2011, 02 15, 22:56:16 »
most flasheltem a phone.apkt a tegrak recoveryből, szépen ment hiba nélkül.

csak megerősítésképp: a zipet kitömörítettem a 02 mappába, a meta fájl nem kell, csak a system, aztán update from internal, 02, és kész is volt.
gyakorlatilag egy adb push paranccsal egyenértékű az update.

kifejezetten élvezetes, olyan bütykölős fíling... tetszik :)

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #36 Dátum: 2011, 02 15, 23:27:41 »
jééééé

tegrak is felkért bétának.... kewl (csak hogy tanulj htzs :) )
nem unalmas az élet az xda-n :)

csak már küldene egyet tesztelni....

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #37 Dátum: 2011, 02 15, 23:44:59 »
kewl (csak hogy tanulj htzs :) )

Én még az "afaik"-ot sem ismertem. Azt hittem, hogy valamiféle arab köszöntési forma vagy hasonlók  :D
Mondjuk a "kewl"-t az pont vágom, de a legtöbb angol szlenget ill. rövidítést nem ismerem. Még jó, hogy a rövidítés.hu segít!  :p

Na, de hogy vajmi' témába illőről is beszéljek:
Én is próbáltam a Tegrak-féle recovery-ből történő telepítést, és nekem is gond nélkül lefutott!  :ok: Majd ha lesz megfelelő "program alany", akkor egy hasonló flashelést a külső SD-ről is elvégzek.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #38 Dátum: 2011, 02 15, 23:52:54 »
Én még az "afaik"-ot sem ismertem. Azt hittem, hogy valamiféle arab köszöntési forma vagy hasonlók  :D
Mondjuk a "kewl"-t az pont vágom, de a legtöbb angol szlenget ill. rövidítést nem ismerem. Még jó, hogy a rövidítés.hu segít!  :p

Na, de hogy vajmi' témába illőről is beszéljek:
Én is próbáltam a Tegrak-féle recovery-ből történő telepítést, és nekem is gond nélkül lefutott!  :ok: Majd ha lesz megfelelő "program alany", akkor egy hasonló flashelést a külső SD-ről is elvégzek.

pmsl

én meg megnézek egy doc romot onnan legközelebb :)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #39 Dátum: 2011, 02 15, 23:59:46 »
jééééé

Gratulálok :) szeretjük az első kézből jövő információkat.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #40 Dátum: 2011, 02 16, 00:02:34 »
most flasheltem a phone.apkt a tegrak recoveryből, szépen ment hiba nélkül.

csak megerősítésképp: a zipet kitömörítettem a 02 mappába, a meta fájl nem kell, csak a system, aztán update from internal, 02, és kész is volt.
gyakorlatilag egy adb push paranccsal egyenértékű az update.

kifejezetten élvezetes, olyan bütykölős fíling... tetszik :)
Felraktam, de kifejezetten csak a sport kedvéért, a rec maga nem hoz lázba. Érdekes.
(Meg kell mondjam, rosszul esett, hogy a doc topicban a désből vett phone-apk piszkálódásomat szó nélkül hagytad!!!!)

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #41 Dátum: 2011, 02 16, 00:09:37 »
jééééé

HÁt akkor ez karrier! Gratulálok! Esetleg változatass nicket. Javaslom a Betaman, Betman, BetaKing, BetaDoc, BetaDr nevek valmelyikét.  :D

Amúgy nagyszerű dolog, rommerről rommerre jársz, mint a lakodalmi cs. korsó.

pmsl ????
kewl ????
Sötét vagyok, majdnem darky.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #42 Dátum: 2011, 02 16, 00:26:29 »
Felraktam, de kifejezetten csak a sport kedvéért, a rec maga nem hoz lázba. Érdekes.
(Meg kell mondjam, rosszul esett, hogy a doc topicban a désből vett phone-apk piszkálódásomat szó nélkül hagytad!!!!)

Sunnyogok ezerrel, hagyd már....alkalomadtán lesd meg, hogy az általam oda linkelt xdas attachment melyik xda témából való.... rofl

HÁt akkor ez karrier! Gratulálok! Esetleg változatass nicket. Javaslom a Betaman, Betman, BetaKing, BetaDoc, BetaDr nevek valmelyikét.  :D

Amúgy nagyszerű dolog, rommerről rommerre jársz, mint a lakodalmi cs. korsó.

pmsl ????
kewl ????
Sötét vagyok, majdnem darky.
:google2:
 :D  :D

Betegrak.. csak hogy stílszerűek legyünk :)

a Betman állat :D

Nem elérhető legjobbtaxis

• Navigáció / Navigation: Iphone 5S - IGo + éleslátás
  • PDA: Iphone 5S Nexus 5
  • PDA ROM: *mindig a legjobb (?) kellene*
« Reply #43 Dátum: 2011, 02 16, 09:23:51 »
Hello legjobbtaxis!

hát., itt hogy úgy mondjam jó a hangulat..... :D :D :D :D
Fel van húzva a nagyja mint egy kétmagos... :shock:
nem toooom mért ez nekem mért (quadrant 1880 :)))))) magos....

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #44 Dátum: 2011, 02 16, 10:21:45 »
Sunnyogok ezerrel, hagyd már....alkalomadtán lesd meg, hogy az általam oda linkelt xdas attachment melyik xda témából való.... rofl
szabad a gazda, hadd fetrengjek én is
Idézet
Betegrak.. csak hogy stílszerűek legyünk :)
Kár, hogy nem nekem jutott eszembe. pmsl
Felvállalva, hogy a poén megpruttyogásának vádja ér, kissé továbbfűzöm, kizárólag csak magyar piacra, az avatarod hátterét ismerők előnyben: betegrák (pfúj, ez csúnya volt) és betegrakó (nekem ez az üdvöském)

A gúglin kívül más barátaink is lehetnek: acronymfinder.com v. acronymattic.com.

/OFF
ON
Idézet
hát érdekes kérdés ez az akksi... a v15 érezhetően jobb volt, mint a v16, de nálam ezzel is kibírja reggel 6 tól kb éjfélig,
Nekem addig ez a csúcs! 32 órát bírt ki egy feltöltéssel, amiben ugye két éjszaka is benne volt, és a tegnapi napom (bár volt benne kicsi navigáció és wifi egész nap, pár telefon, némi internet, push exchange sync) talán valamivel átlag alatti használat volt. Fontos adalék, hogy a Juicedefender-t használok, egyedi beállításokkal, ami egyrészt az éjszakai fogyasztásban segít, másrészt napközben a wifit automatikusan lekapcsolja, ha nem vagyok az otthoni vagy a munkahelyi hálózat közelében.
Akárhogy is, hol vagyunk már attól, hogy 40-50%-ről reggelre kikapcsolt a Syxalag!
Kiváncsi voltam, hogy 23%-kal neki lehet-e menni az éjszakának, a biztonság kedvéért egy másik órát is beállítottam későbbre, ami a változatosság kedvéért nem jelzett, de már be voltam keveredve, hogy ki kivel van, mire az egész családot fél órával korábban ébresztettem, amit visszafogott lelkesedéssel vettek tudomásul? Most kezdjem el magyarázni, hogy a doc+tegrak-kal megoldódni látszik egy régi pobléma?  :D :D :D

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #45 Dátum: 2011, 02 16, 10:56:21 »

Nekem addig ez a csúcs! 32 órát bírt ki egy feltöltéssel, amiben ugye két éjszaka is benne volt, és a tegnapi napom (bár volt benne kicsi navigáció és wifi egész nap, pár telefon, némi internet, push exchange sync) talán valamivel átlag alatti használat volt. Fontos adalék, hogy a Juicedefender-t használok, egyedi beállításokkal, ami egyrészt az éjszakai fogyasztásban segít, másrészt napközben a wifit automatikusan lekapcsolja, ha nem vagyok az otthoni vagy a munkahelyi hálózat közelében.
Akárhogy is, hol vagyunk már attól, hogy 40-50%-ről reggelre kikapcsolt a Syxalag!
Kiváncsi voltam, hogy 23%-kal neki lehet-e menni az éjszakának, a biztonság kedvéért egy másik órát is beállítottam későbbre, ami a változatosság kedvéért nem jelzett, de már be voltam keveredve, hogy ki kivel van, mire az egész családot fél órával korábban ébresztettem, amit visszafogott lelkesedéssel vettek tudomásul? Most kezdjem el magyarázni, hogy a doc+tegrak-kal megoldódni látszik egy régi pobléma?  :D :D :D

Tetszik ez a program... én is letöltöm, mert ha bár jobb is lett a fogyasztás, az SGS 20%-ról nálam szépen katonás rendben kikapcsolásig merült, míg én az igazak álmát aludtam. Ébreszteni nem ébresztett, s ezért majdnem szívrohamot kaptam a fejem mellett lévő rádiós ébresztőtől. Jó hangja van, meg kell hagyni.

Amúgy a bal felső sarokban az a zöld pöttyös pajzs ennek a Juicedefendernek az ikonja? Vagy valamilyen vírusmegelőző alkalmatosságé? (Mondjuk Androidra nincs sok vírus, de a nagyvízen túli okosok szerint érdemes letölteni egy vírus és kémprogramszűrőt, biztos, ami biztos alapon. Bár ennyi erővel a kutyámat is beoltathatnám emberi Influenza "A" ellen, biztos, ami biztos alapon.)

Nem elérhető hetn

• Navigáció / Navigation: Sygic Waze
  • PDA: GT-i9300, LG G4
« Reply #46 Dátum: 2011, 02 16, 11:13:13 »
Sziasztok!
Csatlakozom én is a tegrak bandához.
Mindent megcsináltam, hasít a gép. a CWM-mel viszont problémám akadt: Recovery módban indítom akkor ez fogad:

Android system recovery <2e>
...
reboot ...
apply...
wipe...
wipe...
---------------------------------------

E: Can't mount /dev/block/st1l11
(invalid argument)
# MANUAL MODE #

-- Applying Multi-CSC...
Installing Multi-CSC
(invalid argument)
(invalid argument)

... szép piros betükkel. Mi hiányzik még?
a speedmood kernel-t fel lehet tenni? vagy nem érdemes.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #47 Dátum: 2011, 02 16, 11:22:14 »
Sziasztok!
Csatlakozom én is a tegrak bandához.
Mindent megcsináltam, hasít a gép. a CWM-mel viszont problémám akadt: Recovery módban indítom akkor ez fogad:

Android system recovery <2e>
...
reboot ...
apply...
wipe...
wipe...
---------------------------------------

(invalid argument)
# MANUAL MODE #

-- Applying Multi-CSC...
Installing Multi-CSC
(invalid argument)
(invalid argument)

... szép piros betükkel. Mi hiányzik még?
a speedmood kernel-t fel lehet tenni? vagy nem érdemes.

A CWM a Tegrak kernelbe nincs beleintegrálva. Az első oldalon találhatsz leírást arról, hogy hogyan kell a CWM-et beinjektálni ebbe a kernelbe!  :)

A Speedmod-ot pedig minek szeretnéd feltenni?  :P Most vagy Tegrak, vagy Speedmod, a kettő együtt nem faintos. Eddigi tapasztalataim alapján és semmiképpen se váltanék vissza SM-re, de talán még Voodoo-ra se, mert ez a kernel végre tényleg azt nyújtja, amit az ember elvár!  ;)

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #48 Dátum: 2011, 02 16, 11:33:49 »
Tetszik ez a program... én is letöltöm, mert ha bár jobb is lett a fogyasztás, az SGS 20%-ról nálam szépen katonás rendben kikapcsolásig merült, míg én az igazak álmát aludtam. Ébreszteni nem ébresztett, s ezért majdnem szívrohamot kaptam a fejem mellett lévő rádiós ébresztőtől. Jó hangja van, meg kell hagyni.

Amúgy a bal felső sarokban az a zöld pöttyös pajzs ennek a Juicedefendernek az ikonja? Vagy valamilyen vírusmegelőző alkalmatosságé? (Mondjuk Androidra nincs sok vírus, de a nagyvízen túli okosok szerint érdemes letölteni egy vírus és kémprogramszűrőt, biztos, ami biztos alapon. Bár ennyi erővel a kutyámat is beoltathatnám emberi Influenza "A" ellen, biztos, ami biztos alapon.)
Az ikon a Juicedfender-r. de én beruháztam az UltimateJuicra-is, az advance beállítások (pl. éjszakai időzítés, hétvégi mód, öntanuló  helyfelismerő wifi kapcsoló) nyilván csak abban vannak. Először én mindig a mobilnet fogyást figyeltem, és éjszakára csak wifin mertem hagyni. Azután rájöttem, hogy nics sok adatforgalom ilyenkor + a havi limitem is 500MB-ra emelkedett, szóval már nem nagyon kell néznem.
Így csak 1%-ot esett óránként éjszaka, ami nekem belefér.
Egyébként én éppen a samu ébresztőjének hangerejével nem vagyok kibékülve, a legkisebb értékes is ordít. Nem volt erről szó valahol valamikor?

Alkalmazások szkennelésére a Lookout-ot használom, ennek van egy helymeghatározó éd sziréna funkciója is.

Nem elérhető hetn

• Navigáció / Navigation: Sygic Waze
  • PDA: GT-i9300, LG G4
« Reply #49 Dátum: 2011, 02 16, 11:43:33 »
A CWM a Tegrak kernelbe nincs beleintegrálva. Az első oldalon találhatsz leírást arról, hogy hogyan kell a CWM-et beinjektálni ebbe a kernelbe!  :)

A Speedmod-ot pedig minek szeretnéd feltenni?  :P Most vagy Tegrak, vagy Speedmod, a kettő együtt nem faintos. Eddigi tapasztalataim alapján és semmiképpen se váltanék vissza SM-re, de talán még Voodoo-ra se, mert ez a kernel végre tényleg azt nyújtja, amit az ember elvár!  ;)

ok
itt akadtam el:
7. Ha bent vagy a 2e-ben, akkor apply update.zip (2-szer kell)

A ROM managerben  Flash ClockworkMod Recovery sikeres
innen tovább megyek a Reboot into recovery -vel
install update.zip
amikor ez kész van akkor visszakapom a régi zöld betűs CWM-t 2.5.1.1, de nem működik rajta semmi.

itt elvesztettem a fonalat