Csak az érintettség okán mondom, (mivel rám hivatkoztál) hogy én nem kértem a voodoot. Csak megállapítottam, hogy nálam jobban funkcionál, mint a CF. De ez egyébként igaz, hogy a Te ROM-odnál derült ki számomra, de azóta már minden olyan ROM-nál is beigazolódott, ahol a gyártó a CF-et ajánlotta!
Ez nem tudom miért van, de nálam egyértelműen és érezhetően jobb a voodoo. Ezt továbbra is állíthatom.
Mint tudod én szeretem az SPB-t és nem is mondok le róla és a gyári JVH csodát tesz a rammal, de most a tieddel megint kicsit beszorulok. Most jobban megy az SPB, mint a JVB-dnél, viszont az egyéb funkciók belassultak. Pl. a tárcsázó. Néha gondolkodik 3-5 másodpercet is. Nem nagyon megy a foglalt RAM-om 275 MB alá! Ez azért marha sok 329-ből! Nem értek hozzá, de azt éreztem a gyári JVH-nál, hogy baromi gyorsan csinál helyet az épp kinyitott alkalmazásoknak. Most meg egy kicsit mindez lassabb. Aztán lehet, hogy nem is nyúltál semmi olyanhoz, ami ennek az oka lehet. Akkor kérlek bocsáss öreg hívednek!