2024, 11 26, 23:22:49

Szerző Téma: [ROM] Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS auto ext4 10 lockscreen 2011.09.23.  (Megtekintve 342478 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Samsung note 10 +
Re: [ROM] Bezke Roms -GINGERBREAD XWJVH 1.0 Wipe OnAir 2011.05.08.
« Reply #600 Dátum: 2011, 05 09, 12:09:16 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Csak szólok kedves kolléga mielőtt leharapod a fejem mint Barakka a Mortal Kombat 1-ben Fataly-ként, hogy "tudomásom szerint" az eddigi Ginger romokhoz, még csak a JVK-hoz jött ki multy CS és abban is csak
XEU, XEO, KOR, DBT, CPW  product kódok vannak. Ebből a Xeu még talán jó lenne de nem biztos.

Azóta viszont kijött a JVB ami már lényeges újításokon átesett /szerintem/ de ahhoz csak NEE és XEE product elérhető akár csak a JVH-hoz.
legfeljebb odinnal toljj rá egy korábbi multy cs-t próbaképp hátha. De ne haragudj én csak hobbyból csinálom ezt /eddig 1 ember támogatott/ és nem célom, hogy minden nap hazavágjam a telóm mert nincs másik amin elérjenek, így ne a szádat jártasd, hanem cselekedj.

Sokan átveszik azoknak a stílusát akik nem véletlenül beszélnek olyan stílusban amilyenben ugyanis ŐK amit mondanak azért teszik, mert maguk is kipróbálnak dolgokat. Itt van pl. bajszos kollégám, tőle nem veszem sértésnek a tanácsait, mert naponta tol fel olyan újításokat, amit más még 1 hónap múlva sem merne feltenni, ha mellé lenne írva, hogy beta vagy rc1.

Tudom most nem lettem szimpatikus, de nem is ez a cél. Én ilyen vagyok, mindenki ismer már itt, meg szoktam csinálni amire kérnek.
Ezért módodítom is az 1. hsz-t majd meglátjátok..

Nekem jvh van fent és van benne XEH  ez az            You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #601 Dátum: 2011, 05 09, 12:24:43 »
Bocs rosszat linkeltem elöbb       You are not allowed to view links. Register or Login

És mégegyszer bocsi én nem akartalak megbántani csak nekem volt vele pár problémám és ezeket irtam le mégegyszer bocsi

bezke

• Vendég
« Reply #602 Dátum: 2011, 05 09, 12:38:33 »
Óriási türelmed van Bezke... irigyellek! :)

Jobbulást! :)

Köszi.

bezke

• Vendég
« Reply #603 Dátum: 2011, 05 09, 12:39:51 »
Bocs rosszat linkeltem elöbb       You are not allowed to view links. Register or Login

És mégegyszer bocsi én nem akartalak megbántani csak nekem volt vele pár problémám és ezeket irtam le mégegyszer bocsi

Ahhan látod én is tévedhetek. Csak nekem van vagy 4 verzióm ,amikből fabrikáltam a romot, és egyikben sem volt ilyen cs.. majd megnézem és jelentkezem.. Ott a pont...

Nem elérhető Swenk

• PDA: I9070 Advance
  • PDA ROM: KITKAT Carbon rom
« Reply #604 Dátum: 2011, 05 09, 13:44:20 »
Szia Bezke! Abban bízom, hogy sokáig megtartod ezt a"HOBBY"-dat sokunk örömére.
Még annyi, hogy a a JVH romodnál android rendszer=10%, android op rendszer 40% az akku használat nálam. És fent van az SPB MobileShell 5 launcher. Szerinted ez így ok, vagy csináljak-e vele valamit? Köszönöm.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #605 Dátum: 2011, 05 09, 13:53:35 »
Még annyi, hogy a a JVH romodnál android rendszer=10%, android op rendszer 40% az akku használat nálam. És fent van az SPB MobileShell 5 launcher. Szerinted ez így ok, vagy csináljak-e vele valamit? Köszönöm.

Hát nem tom nekem sima JVH-án normál android 13 android op rendszer 2 százalék

bezke

• Vendég
« Reply #606 Dátum: 2011, 05 09, 14:00:33 »

szerintem határeset, mert az spb eszi nagyon, de a jvb romnál ajánlott szoftver frissítése programnak lődd ki az adatait. akkor be fog állni tuti.
plusz 1 full merítést meg kell csinálni minden egyes új rom felrakása után. TELJESEN KIKAPCSOLÁSIG. Utána gyönyörűen fog menni bízz bennem. Én is mindig megijedek, de lemerülés után tökéletes lesz.

Kész a Multy cs-s modded swype-os új tárcsázós JVH rom. Este update. /ha addig nem rosszabbodik az állapotom.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #607 Dátum: 2011, 05 09, 14:14:34 »
szerintem határeset, mert az spb eszi nagyon, de a jvb romnál ajánlott szoftver frissítése programnak lődd ki az adatait. akkor be fog állni tuti.
plusz 1 full merítést meg kell csinálni minden egyes új rom felrakása után. TELJESEN KIKAPCSOLÁSIG. Utána gyönyörűen fog menni bízz bennem. Én is mindig megijedek, de lemerülés után tökéletes lesz.

Kész a Multy cs-s modded swype-os új tárcsázós JVH rom. Este update. /ha addig nem rosszabbodik az állapotom.

Te vagy a KIRÁLY

Nem elérhető Swenk

• PDA: I9070 Advance
  • PDA ROM: KITKAT Carbon rom
« Reply #608 Dátum: 2011, 05 09, 14:19:35 »

Köszönöm szépen így teszek, ahogy tanácsolod, és gyors jobbulást, gyógyulást kívánok.

Nem elérhető fzboxx

• PDA: Samsung Galaxy S 4 i9505 LTE
  • PDA ROM: Legfrisebb TMH
« Reply #609 Dátum: 2011, 05 09, 14:29:15 »

Az tényleg király lesz... (wipe-os lesz? mentsek?)
Üdv, fzboxx

bezke

• Vendég
« Reply #610 Dátum: 2011, 05 09, 14:43:49 »
mentsél de csak este lesz fent, mert mát multy cs de a swype verzió nem jó, nem ismeri a magyart. majd keresek jobbat, vagy ha tudsz tedd fel ide. Sajnos tanulnom is kellene egy kicsit.

Nem elérhető fzboxx

• PDA: Samsung Galaxy S 4 i9505 LTE
  • PDA ROM: Legfrisebb TMH
« Reply #611 Dátum: 2011, 05 09, 14:50:00 »
mentsél de csak este lesz fent, mert mát multy cs de a swype verzió nem jó, nem ismeri a magyart. majd keresek jobbat, vagy ha tudsz tedd fel ide. Sajnos tanulnom is kellene egy kicsit.

Köszi. Engem a tátcsázó (és a multy csc) érdekel, a swipe nem az én világom...

Nem elérhető htzs

• PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
« Reply #612 Dátum: 2011, 05 09, 14:52:15 »
Te vagy a KIRÁLY
Most, hogy ilyen szépen kisimult mindenki homloka, elárulom, hogy igazából nem is vagyok ám bajszos, de ne mondjátok el senkinek.
Viszont az elmúlt 12 órában csak 30%-ot esett a fogyasztás. Némiképp átlag alatti használattal ugyan, de akkor is ígéretes.
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #613 Dátum: 2011, 05 09, 14:52:28 »

Nem tudom miért nincs benne magyar igaz nem is értek a room átalakitáshoz de ha feltetted  a linkelt roomot és XEH-n van mert nekem azon van akkor van benne magyar swype  lehet hülyeséget irok de nekem van benne magyar bocs nem kukacoskodni akarok mert én is nagyon szeretném feltenni de nekem kell a magyar swype  és a galériánál miért volt hogy rányomtam és teljesen sötét lett a képernyö majd kilépett? amugy tetszett nagyon csak ezek zavartak

Jo tanulást és
JO BULLÁST
remélem sikerül megoldanod és igérem tied a sör.

Nem elérhető Horusok

• Navigáció / Navigation: Garmin Nüvi2495LM
  • PDA: S6 G920F
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #614 Dátum: 2011, 05 09, 15:47:10 »
Sziasztok!

Ha beállítom a csengőhangot, újraindítás után megint beáll az alapra. Valaki találkozott ezzel a problémával, vagy én nem csináltam valamit jól?

köszi
üdv

Horusok

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #615 Dátum: 2011, 05 09, 15:53:49 »
Szia Bezke! Gyógyuljál intenzíven! Ahogy olvastam, jól kezdted a kúrát!

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #616 Dátum: 2011, 05 09, 16:14:49 »
Csak az érintettség okán mondom, (mivel rám hivatkoztál) hogy én nem kértem a voodoot. Csak megállapítottam, hogy nálam jobban funkcionál, mint a CF. De ez egyébként igaz, hogy a Te ROM-odnál derült ki számomra, de azóta már minden olyan ROM-nál is beigazolódott, ahol a gyártó a CF-et ajánlotta! :hmm: Ez nem tudom miért van, de nálam egyértelműen és érezhetően jobb a voodoo. Ezt továbbra is állíthatom. :D Mint tudod én szeretem az SPB-t és nem is mondok le róla és a gyári JVH csodát tesz a rammal, de most a tieddel megint kicsit beszorulok. Most jobban megy az SPB, mint a JVB-dnél, viszont az egyéb funkciók belassultak. Pl. a tárcsázó. Néha gondolkodik 3-5 másodpercet is. Nem nagyon megy a foglalt RAM-om 275 MB alá! Ez azért marha sok 329-ből! Nem értek hozzá, de azt éreztem a gyári JVH-nál, hogy baromi gyorsan csinál helyet az épp kinyitott alkalmazásoknak. Most meg egy kicsit mindez lassabb. Aztán lehet, hogy nem is nyúltál semmi olyanhoz, ami ennek az oka lehet. Akkor kérlek bocsáss öreg hívednek! :D

Nem elérhető carpediem007

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S 4 (I9505)
  • PDA ROM: Gyári + Custom rom :)
« Reply #617 Dátum: 2011, 05 09, 17:06:12 »
Ha az oprendszer sokat fogyaszt akkor jól értem h ujra kell tenni az egészet, az elejétöl a végéig? 8-o Köszi :-)
Imádom ezeket a romokat :-)

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
  • Navigáció / Navigation: iGo, Sygic
  • PDA: Xiaomi Redmi Note 4G/ iPhone 5 / LG G3S / SGS / i8000 / SG3 / HTC One 7
« Reply #618 Dátum: 2011, 05 09, 17:07:48 »
Ha az oprendszer sokat fogyaszt akkor jól értem h ujra kell tenni az egészet, az elejétöl a végéig? 8-o Köszi :-)
Imádom ezeket a romokat :-)

Lehet... de én mindenképpen várnék vele egy két napot... csontig meríteni (2%-ig) aztán fullra feltölteni... és ismét... 1-2 nap és simán jóra beállhat...

ma játszottam vagy 2 órát... reggel 9kor vettem le a töltőről... 50%-on vagyok!!!!
"Amikor bejött az élet, én rögtön kimentem!"

bezke

• Vendég
« Reply #619 Dátum: 2011, 05 09, 18:16:58 »
Lehet... de én mindenképpen várnék vele egy két napot... csontig meríteni (2%-ig) aztán fullra feltölteni... és ismét... 1-2 nap és simán jóra beállhat...

ma játszottam vagy 2 órát... reggel 9kor vettem le a töltőről... 50%-on vagyok!!!!

Nekem is kellett egy csontig lemerítés.
Visszatérve a swype-ra magyar verzió nincs a gyári romokban, de csináltam egyet hátha tetszeni fog. A multi cs teljesen rendben van, jobb is így a Marketen kevesebb lesz a MANDARIN :-)

Nem elérhető tnorbi

• PDA: Note3
  • PDA ROM: Telenoros 4.3 :/
« Reply #620 Dátum: 2011, 05 09, 18:28:31 »
Sziasztok!

Olyan problémám lenne, hogy a JVH-s ROM felrakása után, időközönként újraindul a teló :/ (Full szűzen, leírás szerint telepítettem) Mi lehet a gond? :/

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #621 Dátum: 2011, 05 09, 18:32:40 »
Hát én ezt nemértem nekem tök magyar a swype.

bezke

• Vendég
« Reply #622 Dátum: 2011, 05 09, 18:43:19 »
Hát én ezt nemértem nekem tök magyar a swype.

Eztán még jobb lesz..........................
hah :-).

Nos indul az upload a JVH 1.3
Multi cs,
Új tárcsázó
modded magyar swype
+1-2 javítás

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #623 Dátum: 2011, 05 09, 18:54:27 »
Nos indul az upload a JVH 1.3
Multi cs,
Új tárcsázó
modded magyar swype
+1-2 javítás
S mi lett az 1.2-vel? :D Én ugyan most végeztem az 1.0 újra telepítésével, de akkor megvárom az 1.3-at mielőtt visszapakolok. :taps:

Nem elérhető macisajt

• Navigáció / Navigation: S8+ beépített.
  • PDA: Samsung Galaxy S8+
  • PDA ROM: Gyári T-mobile, nincs rootolva.
« Reply #624 Dátum: 2011, 05 09, 19:23:13 »
Sziasztok.

Jelenleg Bezke JVB 1.0 van fent, de mivel eddig is pakolgattam fel ezt-azt igy már eléggé tele lehet szeméttel a gép, érdemes egy Factory Resetet csinálni???  Mielött feltolom a JVH-t?
 Ilyenkor mi az ami megmarad és mi az ami elveszik??  Ilyet még sose csináltam.
Előre is köszi a válaszokat