2024, 11 26, 23:15:23

Szerző Téma: [ROM] Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS auto ext4 10 lockscreen 2011.09.23.  (Megtekintve 342477 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: iGo, Sygic
  • PDA: Xiaomi Redmi Note 4G/ iPhone 5 / LG G3S / SGS / i8000 / SG3 / HTC One 7
Re: [ROM] Bezke Roms -GINGERBREAD XWJVH 1.0 Wipe OnAir 2011.05.08.
« Reply #575 Dátum: 2011, 05 08, 20:11:22 »
Bezke!

nem látszik rendesen de a felső zöld csíkra gondoltam!

You are not allowed to view links. Register or Login

Előre is köszi ha valamit tudsz mondani róla... meg lehet ezt valósítani valahogy? Nem tudom ki hogy van vele de szerintem sokkal jobb mint egy sima ikon kint... esetleg egy óra-digit battery widget kombóval cool lenne! :)
"Amikor bejött az élet, én rögtön kimentem!"

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #576 Dátum: 2011, 05 08, 20:17:03 »
Valaki megtudná mondani hogy a voodoo sound hangositás huzás megy- e rajta?

bezke

• Vendég
« Reply #577 Dátum: 2011, 05 08, 20:36:02 »
Valaki megtudná mondani hogy a voodoo sound hangositás huzás megy- e rajta?

Természetesen.!!!

Nem elérhető oldman

• PDA: Samsung Galaxy S II
  • PDA ROM: I9100 - CM10.1-121223 Spitya
« Reply #578 Dátum: 2011, 05 08, 20:36:36 »
Nos igen, mivel Voodoo kernel van rajta alapból így nem kellenek a fenti progik, a másik kettőt pedig megtalálod a Marketen. A Ginger launchert pedig megtalálod az első hozzászólásban.

UGYAN AZ A TELEPÍTÉS MENETE MINT A JVB-NÉL.

Köszi, ez nem volt egyértelmű. Eddig.

Köszi a munkádat, beszámolok majd a tapasztalataimról. A "szoftver frissítés adatainak törlését" még ildomos elvégezni, vagy enélkül is várható a jobb aksi időtartam?
oldman

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #579 Dátum: 2011, 05 08, 20:56:27 »
Elkezdtem de most csak sötét a kép és a két gomb világit ennek igy kell lennie?

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #580 Dátum: 2011, 05 08, 20:59:01 »
Elkezdtem de most csak sötét a kép és a két gomb világit ennek igy kell lennie?
Már megvan :D

Nem elérhető nuwanda

• PDA: Samsung Galaxy Ace 2
  • PDA ROM: KYRILLOSv5
« Reply #581 Dátum: 2011, 05 08, 22:06:19 »
ma délután feltettem és azóta négyszer kikapcsolt a telom és az aksi fogyasztásnál az android rendszer 15%-on van. mik lehetnek a megoldások? segítséget előre is köszönöm

bezke

• Vendég
« Reply #582 Dátum: 2011, 05 08, 22:38:51 »
ma délután feltettem és azóta négyszer kikapcsolt a telom és az aksi fogyasztásnál az android rendszer 15%-on van. mik lehetnek a megoldások? segítséget előre is köszönöm

Akkor tedd újra szerintem, de előtte tegyél fel egy gyári JVB-t vagy JVH-t. Ezután ráteszel egy CWM kernelt /lehet froyo is / ne indítsd újra-rögtön Recovery majd install zip from sd card........

Nem elérhető boken

• PDA: LG G2
« Reply #583 Dátum: 2011, 05 08, 23:39:33 »
Sziasztok,én letöltöttem a JVH-T de nekem nem tar,ha kibontom akkor pedig 3 mappa van benne,META-INF,SYSTEM,Updates.
mit nem csinálok jól?
Elöre is köszi

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #584 Dátum: 2011, 05 09, 00:12:39 »
Sziasztok,én letöltöttem a JVH-T de nekem nem tar,ha kibontom akkor pedig 3 mappa van benne,META-INF,SYSTEM,Updates.
mit nem csinálok jól?
Elöre is köszi
azok tar file-ok amiket odinnal kell feltenni. Bezke romja zip es nem kell kicsomagolni, hanem visszaolvasni  par hszt ott leirta honnan es hogyan kell feltenni.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető boken

• PDA: LG G2
« Reply #585 Dátum: 2011, 05 09, 00:19:51 »
letöltve zip de az odin nem ismeri fel. :'(

Nem elérhető htzs

• PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
« Reply #586 Dátum: 2011, 05 09, 00:37:26 »
Szia Bezke,

Jó régen nem használtam stock alapú romot, de gondoltam megnézem magamnak a JVH-t, és abban maradtam magammal, hogy a te változatoddal nosztalgiázok, olyan jókat írsz róla a 1.hsz-ban  :D
Éppen itt írod, hogy van ext4 alkalmazás, meg fele annyit fogyaszt, mint a voodoo, ezzel szemben később írod, hogy nem kell az alkalmazás, mert Voodoo van alapból. Nincs itt némi ellentmondás?
Amúgy rendben van a cucc, gratula. A JazzK tipusú akksikijelzésért + ezért a fajta töltés animációért külön hála!  :ok: :ok: :ok:
Nagyon kíváncsi vagyok az akksifogyasztásra, a cm/miui után kifejezetten üdítő lenne naponta csak egyszer tölteni...
Biztosan te is tesztelted, csak egy megerősítés: JVK gyáriról is rendben megy a telepítés.
Lenne egy javaslatom is: ezt a gyári email appot szerintem el kellene felejteni, ez utoljára froyo-n működött jól, egy aosp többet érne sokkal, pláne, ha olyan lenne, mint a cm-es, ami nem csak egy hónapot szinkronizál. (a sima aosp-t persze minden további nélkül berakja az ember, de a cm-es ikonjai megváltoaznak, nyilván más a framework, amiatt, ha van valami ötleted , hogy lehetne meghekkelni, hálás lennék érte).

Még egyszer gratulálok, és sok sikert a továbbiakhoz!

J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #587 Dátum: 2011, 05 09, 02:47:19 »
letöltve zip de az odin nem ismeri fel. :'(
Pont előtted írta Patience, hogy az odin-hoz tar fájlok kellenek Bezke romját recoveryből kell feltenni.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #588 Dátum: 2011, 05 09, 07:10:59 »
Na sikerült feltenni de lenne 1-2-ét kérdésem a galéria néha szaraxik azaz rányomok elsötétül minden a másik meg ebben hova lett a magyar swype miért nem magyar pedig a kedvenc billentyüzetem és örültem hogy végre van benne magyar is itt meg  nincs és szerintem a ramot is sokkal rosszabbul kezeli mint a rendes de engem leginkább a swype bosszant ugyhogy  szerintem megy vissza a gyári room jo ez nagyon de ezek a hibák bosszantoak :(

Nem elérhető dcashy

• Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy S
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Froyo 2.2
« Reply #589 Dátum: 2011, 05 09, 09:16:49 »
Hát a voodoo hangbeállítások nem működnek...

Nem elérhető fzboxx

• PDA: Samsung Galaxy S 4 i9505 LTE
  • PDA ROM: Legfrisebb TMH
« Reply #590 Dátum: 2011, 05 09, 09:35:33 »
Szia Bezke!
Ez a ROM tényleg hozza azt, amit állítasz róla, gratulálok.
Egy kérdésem/kérésem lenne, hogy tervezed-e a 3D-s tárcsázót a JVH-hoz is, mert az nekem nagyon tetszett:
Köszönettel, fzboxx.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #591 Dátum: 2011, 05 09, 10:11:12 »
NEE vagy milyen a roduct codja és nem lehet változtatni miért nincs XEH benne szerintem azért nem megy nekem a skype magyarul ugyhogy vissza tettem a rendes roomot abban van XEH és megy is nekem fontos  a skyp billentyüzet magyarul  ugy nem lehetne megcsinálni hogy ne változtasson termékkodot?

bezke

• Vendég
« Reply #592 Dátum: 2011, 05 09, 10:58:48 »
Szia Bezke,

Jó régen nem használtam stock alapú romot, de gondoltam megnézem magamnak a JVH-t, és abban maradtam magammal, hogy a te változatoddal nosztalgiázok, olyan jókat írsz róla a 1.hsz-ban  :D
Éppen itt írod, hogy van ext4 alkalmazás, meg fele annyit fogyaszt, mint a voodoo, ezzel szemben később írod, hogy nem kell az alkalmazás, mert Voodoo van alapból. Nincs itt némi ellentmondás?
Amúgy rendben van a cucc, gratula. A JazzK tipusú akksikijelzésért + ezért a fajta töltés animációért külön hála!  :ok: :ok: :ok:
Nagyon kíváncsi vagyok az akksifogyasztásra, a cm/miui után kifejezetten üdítő lenne naponta csak egyszer tölteni...
Biztosan te is tesztelted, csak egy megerősítés: JVK gyáriról is rendben megy a telepítés.
Lenne egy javaslatom is: ezt a gyári email appot szerintem el kellene felejteni, ez utoljára froyo-n működött jól, egy aosp többet érne sokkal, pláne, ha olyan lenne, mint a cm-es, ami nem csak egy hónapot szinkronizál. (a sima aosp-t persze minden további nélkül berakja az ember, de a cm-es ikonjai megváltoaznak, nyilván más a framework, amiatt, ha van valami ötleted , hogy lehetne meghekkelni, hálás lennék érte).

Még egyszer gratulálok, és sok sikert a továbbiakhoz!

1. Köszi a kérdést. Ebben a jvh romvan már azért nincs ext4 alkalmazás mert nem cf root kernel van alatta hanrm voodoo és annak a lagfixe recoveryben van. De erről volt már szó bajszos komám.
Mindenkit kérek, hogy légyszi ne keverjétek a jvb és a jvh romot. Majd készítek leírást a JVH-romhoz is de kicsit fentebb már elmagyaráztam. És most ne várjátok el, mert most kezdek gyógyulni, tegnap ku..va lázas voltam, nyomtam az ágyat és whisky-t szopogattam.

2
A swype rajongóknak majd utána nézek de én nem használom és nem is törödtem vele.

3,
A tárcsázót majd külön felteszem egy zip fájlként és innen tudod telepíteni.

Tehát türelem.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #593 Dátum: 2011, 05 09, 11:14:10 »
Az jolenne meg hogy XEH legyen a termékkod mert én nemtudom hogy lehet átirni mert nincs benne csak NEE vagy mi őszintén igy meg nemsokat ér és ez nem bántás csak igy tényleg nem jó :'(

bezke

• Vendég
« Reply #594 Dátum: 2011, 05 09, 11:19:36 »
Amúgy az akksi fogyasztás nálam először ijesztő volt, de mindig ezt csinálja 1-1 verzió váltáskor, ez nem tudom miért van, majd megnézem, gondolom valamit eltárol ott ahol nincs wipe azaz "törlés"...  így első éjszaka 30%-ról reggelre le is esett 5%-ra. De most már ahogy tegnap reggel feltöltöttem, 11 körül levettem, és figyeljetek ----- Most van 82%-on. Ebben volt 5 perc telefon. 1-2 óránként fórum olvasás kb 5 pecig /összesen 30 perc kb/ gps teszt, 5-10 progi telepítése, zene videó kipróbálása.

Nekem eddig nagyon jó az akksi, de ez is sok mindentől függhet.

A voodoo soundnak működnie kéne, direkt azért tettem alá voodoo kernelt, de ez ügyben ne nálam reklamáljatok, mert ahhoz olyan kernel kell ami támogatja. Én még nem próbáltam, de ha valakinél működne ezen a romon, szóljon már vissza. /Elvileg kéne, mert ti kértétek ezt a kernelt---szkita..../

Nem elérhető htzs

• PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
« Reply #595 Dátum: 2011, 05 09, 11:21:06 »
1. Köszi a kérdést. Ebben a jvh romvan már azért nincs ext4 alkalmazás mert nem cf root kernel van alatta hanrm voodoo és annak a lagfixe recoveryben van. De erről volt már szó bajszos komám.
Mindenkit kérek, hogy légyszi ne keverjétek a jvb és a jvh romot. Majd készítek leírást a JVH-romhoz is de kicsit fentebb már elmagyaráztam. És most ne várjátok el, mert most kezdek gyógyulni, tegnap ku..va lázas voltam, nyomtam az ágyat és whisky-t szopogattam.
Tudod, próbálok következetes lenni, és én is az első hozzászólásból tájékozódtam, majd csináltam egy keresést is, meg hát hallottam telepítéskor a zizi hangot, tehát levettem, hogy voodoo a téma, de azért reméltem, hogy még be lehet felezni a fogyasztást, ahogy írod, meg én is meg szerettem volna szeretni a cf root kernelt, de úgy tűnik erről lemaradtam.
Gyógyulgassál ezerrel!

J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

bezke

• Vendég
« Reply #596 Dátum: 2011, 05 09, 11:31:18 »
Az jolenne meg hogy XEH legyen a termékkod mert én nemtudom hogy lehet átirni mert nincs benne csak NEE vagy mi őszintén igy meg nemsokat ér és ez nem bántás csak igy tényleg nem jó :'(

Csak szólok kedves kolléga mielőtt leharapod a fejem mint Barakka a Mortal Kombat 1-ben Fataly-ként, hogy "tudomásom szerint" az eddigi Ginger romokhoz, még csak a JVK-hoz jött ki multy CS és abban is csak
XEU, XEO, KOR, DBT, CPW  product kódok vannak. Ebből a Xeu még talán jó lenne de nem biztos.

Azóta viszont kijött a JVB ami már lényeges újításokon átesett /szerintem/ de ahhoz csak NEE és XEE product elérhető akár csak a JVH-hoz.
legfeljebb odinnal toljj rá egy korábbi multy cs-t próbaképp hátha. De ne haragudj én csak hobbyból csinálom ezt /eddig 1 ember támogatott/ és nem célom, hogy minden nap hazavágjam a telóm mert nincs másik amin elérjenek, így ne a szádat jártasd, hanem cselekedj.

Sokan átveszik azoknak a stílusát akik nem véletlenül beszélnek olyan stílusban amilyenben ugyanis ŐK amit mondanak azért teszik, mert maguk is kipróbálnak dolgokat. Itt van pl. bajszos kollégám, tőle nem veszem sértésnek a tanácsait, mert naponta tol fel olyan újításokat, amit más még 1 hónap múlva sem merne feltenni, ha mellé lenne írva, hogy beta vagy rc1.

Tudom most nem lettem szimpatikus, de nem is ez a cél. Én ilyen vagyok, mindenki ismer már itt, meg szoktam csinálni amire kérnek.
Ezért módodítom is az 1. hsz-t majd meglátjátok..   

bezke

• Vendég
« Reply #597 Dátum: 2011, 05 09, 11:34:52 »
Tudod, próbálok következetes lenni, és én is az első hozzászólásból tájékozódtam, majd csináltam egy keresést is, meg hát hallottam telepítéskor a zizi hangot, tehát levettem, hogy voodoo a téma, de azért reméltem, hogy még be lehet felezni a fogyasztást, ahogy írod, meg én is meg szerettem volna szeretni a cf root kernelt, de úgy tűnik erről lemaradtam.
Gyógyulgassál ezerrel!

Én személy szerint a sf root kernelt preferálom jobban de sokan nyühögtek a voodoo kernel miatt és ódákat kellett zengeni arról, hogy hgyan tudják feltelepíteni rá. /No komment/
Ezért most megkapták, és akinek kell majd felteszi rá a következő CF root kernelt /ha lesz újabb/

Nem elérhető fzboxx

• PDA: Samsung Galaxy S 4 i9505 LTE
  • PDA ROM: Legfrisebb TMH
« Reply #598 Dátum: 2011, 05 09, 11:48:50 »

2
A swype rajongóknak majd utána nézek de én nem használom és nem is törödtem vele.

3,
A tárcsázót majd külön felteszem egy zip fájlként és innen tudod telepíteni.

Tehát türelem.

Köszönöm, értettem és jobbulást kívánok. 
Üdv, fzboxx

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
  • Navigáció / Navigation: iGo, Sygic
  • PDA: Xiaomi Redmi Note 4G/ iPhone 5 / LG G3S / SGS / i8000 / SG3 / HTC One 7
« Reply #599 Dátum: 2011, 05 09, 12:07:01 »
Óriási türelmed van Bezke... irigyellek! :)

Jobbulást! :)
"Amikor bejött az élet, én rögtön kimentem!"