Szia Bezke,
Jó régen nem használtam stock alapú romot, de gondoltam megnézem magamnak a JVH-t, és abban maradtam magammal, hogy a te változatoddal nosztalgiázok, olyan jókat írsz róla a 1.hsz-ban
Éppen itt írod, hogy van ext4 alkalmazás, meg fele annyit fogyaszt, mint a voodoo, ezzel szemben később írod, hogy nem kell az alkalmazás, mert Voodoo van alapból. Nincs itt némi ellentmondás?
Amúgy rendben van a cucc, gratula. A JazzK tipusú akksikijelzésért + ezért a fajta töltés animációért külön hála!
Nagyon kíváncsi vagyok az akksifogyasztásra, a cm/miui után kifejezetten üdítő lenne naponta csak egyszer tölteni...
Biztosan te is tesztelted, csak egy megerősítés: JVK gyáriról is rendben megy a telepítés.
Lenne egy javaslatom is: ezt a gyári email appot szerintem el kellene felejteni, ez utoljára froyo-n működött jól, egy aosp többet érne sokkal, pláne, ha olyan lenne, mint a cm-es, ami nem csak egy hónapot szinkronizál. (a sima aosp-t persze minden további nélkül berakja az ember, de a cm-es ikonjai megváltoaznak, nyilván más a framework, amiatt, ha van valami ötleted , hogy lehetne meghekkelni, hálás lennék érte).
Még egyszer gratulálok, és sok sikert a továbbiakhoz!