Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de ez az JVS 5.1 most sajna kapufa bezkétől. Kipróbáltam, és mindent a leírás szerint szakszerűen, az eredmény minden újraindításkor tömény boot loop, aztán ha nagy nehezen fel is áll a rendszer, akkor jönnek az FC-k (phone, market stb.) Ha install után tol az ember wipe-okat, akkor is ugyanez. A TSM parts cucc se tökéletes, olyan 60%-ban mondanám működésképesnek. Azon kívül a ROM tele van olyan porgramokkal amik a DC kernelhez fölöslegesek(Voltage Control, Ext4 converter). A redőny is ki van herélve úgymond, se feliratok a gombok alatt, se auto rotation gomb, a kinézete se jön be, de ez mondjuk egyéni szocprobléma.Bezke NO OFFENSE,de az én javaslatom, hogy aki jót akar az ezt inkább hagyja ki.
Sajna Silkslim óta Bezke kicsit többet akar kihozni a ROMokból, mint amit elbírnak, és ebből adódnak a problémák meglátásom szerint. JKay+TSM sztem nem komálja egymást+ a TW4 és az Új market sem SGS1-re való szerintem. A JVP 4.1 óta sajna számomra nem találtam megfelelőt Bezke Deodexed Romjai közül, Odex-et meg nem akarok felrakni, mert annyi erővel használhatnék Stock Romot is.
Ez nem fikázás akart lenni, csak a saját magánvéleményem. Ettől még valakinek tetszhetnek ezek az alkotások, de sajna nálam nem ütötték meg a mércét. Mindenesetre köszönöm a munkáját Bezkének, hiszen ha vki meg se próbálná összerakni ezeket a Custom Romokat, akkor nem tudnánk az SGS1 tűrőképességét feltérképezni.
Hajrá Bezke, ne add fel így tovább, remélem látok még tőled jó alkotásokat.