2024, 11 24, 13:58:56

Szerző Téma: [ROM] Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS auto ext4 10 lockscreen 2011.09.23.  (Megtekintve 342283 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető MattRex

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Amestris V5.2 Final [XXJVT]|IceCandy|Super Graphical
Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de ez az JVS 5.1 most sajna kapufa bezkétől. Kipróbáltam, és mindent a leírás szerint szakszerűen, az eredmény minden újraindításkor tömény boot loop, aztán ha nagy nehezen fel is áll a rendszer, akkor jönnek az FC-k (phone, market stb.) Ha install után tol az ember wipe-okat, akkor is ugyanez. A TSM parts cucc se tökéletes, olyan 60%-ban mondanám működésképesnek. Azon kívül a ROM tele van olyan porgramokkal amik a DC kernelhez fölöslegesek(Voltage Control, Ext4 converter). A redőny is ki van herélve úgymond, se feliratok a gombok alatt, se auto rotation gomb, a kinézete se jön be, de ez mondjuk egyéni szocprobléma.Bezke NO OFFENSE,de az én javaslatom, hogy aki jót akar az ezt inkább hagyja ki.
Sajna Silkslim óta Bezke kicsit többet akar kihozni a ROMokból, mint amit elbírnak, és ebből adódnak a problémák meglátásom szerint. JKay+TSM sztem nem komálja egymást+ a TW4 és az Új market sem SGS1-re való szerintem. A JVP 4.1 óta sajna számomra nem találtam megfelelőt Bezke Deodexed Romjai közül, Odex-et meg nem akarok felrakni, mert annyi erővel használhatnék Stock Romot is.
Ez nem fikázás akart lenni, csak a saját magánvéleményem. Ettől még valakinek tetszhetnek ezek az alkotások, de sajna nálam nem ütötték meg a mércét. Mindenesetre köszönöm a munkáját Bezkének, hiszen ha vki meg se próbálná összerakni ezeket a Custom Romokat, akkor nem tudnánk az SGS1 tűrőképességét feltérképezni.
Hajrá Bezke, ne add fel így tovább, remélem látok még tőled jó alkotásokat.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
egyet kell értemem,a fent leirtakkal, bár nekem a v3 bejött, de ez most nem, valami baj van vele, szépen felmegy nincs is semmi gond,csak ne inditsd újra,mert akkor vége, ha nagynehezen bebootol ,akkor is eltünt minden kitett vidgetem,,stb. nem a tweak-ek zavarnak be nagyon? azért az 2.3.4 re volt ,bár én annyira nem értek hozzá,

auto rotation amugy van ,csak el kellet volna húzni az ujjad  balra,  és jött volna a többi dolg. ;) ami amugy tetszik nekem.

visza raktam a gyári romot egy darky témával, csak azért irom, mert baro efektek vannak benne ,amik nagyon jók  a te következő romodban is jól mutatnának, ezek hiányoztak nekem a tiedből de nagyon,, amugy bejön a többi,nekem tetszik , remélem hamar rájössz a hiba okára, és akkor megint lesz fent bezke romom.

tudod már nagyon régota a te romjaidat használom megelégedéssel.kszönök mindent.

Nem elérhető gomboc-artur

• PDA: galaxy s IV i9505 galaxy tab2 7"
  • PDA ROM: mkf
You are not allowed to view links. Register or Login
egyet kell értemem,a fent leirtakkal, bár nekem a v3 bejött, de ez most nem, valami baj van vele, szépen felmegy nincs is semmi gond,csak ne inditsd újra,mert akkor vége, ha nagynehezen bebootol ,akkor is eltünt minden kitett vidgetem,,stb. nem a tweak-ek zavarnak be nagyon? azért az 2.3.4 re volt ,bár én annyira nem értek hozzá,

auto rotation amugy van ,csak el kellet volna húzni az ujjad  balra,  és jött volna a többi dolg. ;) ami amugy tetszik nekem.

visza raktam a gyári romot egy darky témával, csak azért irom, mert baro efektek vannak benne ,amik nagyon jók  a te következő romodban is jól mutatnának, ezek hiányoztak nekem a tiedből de nagyon,, amugy bejön a többi,nekem tetszik , remélem hamar rájössz a hiba okára, és akkor megint lesz fent bezke romom.

tudod már nagyon régota a te romjaidat használom megelégedéssel.kszönök mindent.

lehet , hogy ezzel a tweak dologgal igazad lehet mert nekem a v3 -se ment azzal amit te belinkeltél
fagyott a igo meg még egy két dolog most az eredeti (xda-s) van fenn és fagyás mentesen fut minden
ki kellene próbálni twaek nélkül

ga

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag

lehet , hogy ezzel a tweak dologgal igazad lehet mert nekem a v3 -se ment azzal amit te belinkeltél
fagyott a igo meg még egy két dolog most az eredeti (xda-s) van fenn és fagyás mentesen fut minden
ki kellene próbálni twaek nélkül

ga

szerintem biztos bezavarnak,mert amig ezek nem voltak soha semmi gond nem volt a romokkal. de hát nem tudom annyira nem értek hozzá.

nem proszálom ki nélküle, mert nekem a sima jvs-el sincs semmi problemám, ezzel a darky témával,meg efektjeivel ,meg fenomenális. :D

és szerintem sokkal jobban is merült a bezke jvs mint a sima, és nem igazán volt gyorsabb sem,hiába tweak, meg minden.

Nem elérhető Swenk

• PDA: I9070 Advance
  • PDA ROM: KITKAT Carbon rom

ezzel a darky témával,meg efektjeivel ,meg fenomenális. :D

ez most melyik? :)

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
ezzel a darky témával,meg efektjeivel ,meg fenomenális. :D

ez most melyik? :)

igy néz ki

persze az efekteket nem látod de valami baromi jók :D  ez hiányzik nekem bezke romjaibol,, persze idáig nem is nagyon tudtam hogy vannak,mert mindig bezke rom volt rajta.

Nem elérhető Tovi

• Ser
  • Navigáció / Navigation: TomTom 940 / Garmin Oregon / Sygic Aura
  • PDA: Samsung Galaxy Note / Motorola XOOM
  • PDA ROM: Team Rocket ROM [open beta ICS v4.0.3] v1.5
igy néz ki

persze az efekteket nem látod de valami baromi jók :D  ez hiányzik nekem bezke romjaibol,, persze idáig nem is nagyon tudtam hogy vannak,mert mindig bezke rom volt rajta.

sajnos nalam a stock jvs eleve felejtos a wifi bug miatt. A router allithatasa felejtos, es idegesitoen eldobalja percenkent.
de a tema tenyleg szep, es latom van JVQ/JVR-re is.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
sajnos nalam a stock jvs eleve felejtos a wifi bug miatt. A router allithatasa felejtos, es idegesitoen eldobalja percenkent.
de a tema tenyleg szep, es latom van JVQ/JVR-re is.

nálam semmi gond a wifi-vel ,,,,,,amugy ha lenne, modem csere és megoldva :D

Nem elérhető Tovi

• Ser
  • Navigáció / Navigation: TomTom 940 / Garmin Oregon / Sygic Aura
  • PDA: Samsung Galaxy Note / Motorola XOOM
  • PDA ROM: Team Rocket ROM [open beta ICS v4.0.3] v1.5
nálam semmi gond a wifi-vel ,,,,,,amugy ha lenne, modem csere és megoldva :D

Csereltem, nem oldja meg. Ugyanugy dobalja. Erdekes modon van akinel hibatlan.
Nehany routert (vagy atviteli format NDraft+)nem szeret. Fix DHCP megoldja allitolag
Az XDA-n kulon topikja van, keves a sikeres megoldas.

Nem elérhető Swenk

igy néz ki

Köszönöm, már le is szedtem.
Akkor most még 1x: Stock, majd utána odex mod majd darky   vagy    odex mod nem is kell?

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
Köszönöm, már le is szedtem.
Akkor most még 1x: Stock, majd utána odex mod majd darky   vagy    odex mod nem is kell?

én ezt tettem sima gyárira, semmi darki rom ,csak az alap jvs. nemtudom ugyan az e ,mert azt csak a képek miatt tettem fel, az efektek legyenek bekapcsolva ,tehát animácio,minden animácio,mielött felrakod.

más ,az alap jvs nálam nem merült egész éjszaka annyit mint az 5.1  fél óra alatt.  baro ez a jvs, nem is igazán kell belepiszkálni. :ok:

jó az ahogy van.

Nem elérhető dayton

• Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: samsung G900 Galaxy s5
  • PDA ROM: Mindig más, mert szeretek kisérletezni.
igy néz ki

Ebben tényleg minden zöld? Én szeretem a színest.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
Ebben tényleg minden zöld? Én szeretem a színest.

csak az aku stb amit látsz,meg egy két helyen tesz bele zöldet,, de bezkében nem az?

amugy a beállitások menü marad a gyári szép szines,, bezkében minden fehér.

ha erre gondolsz.

Nem elérhető dayton

• Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: samsung G900 Galaxy s5
  • PDA ROM: Mindig más, mert szeretek kisérletezni.
csak az aku stb amit látsz,meg egy két helyen tesz bele zöldet,, de bezkében nem az?

amugy a beállitások menü marad a gyári szép szines,, bezkében minden fehér.

ha erre gondolsz.
Én abban is átcseréltem arra amit nemrég felraktál. Az jó ehhez is?

Nem elérhető o16v

• Navigáció / Navigation: Motorola Xoom with Eos rom
  • PDA: Samsung Galaxy Nexus i9250
  • PDA ROM: AOKP b40,JameBond 3.1 kernel
Szép Napot mindenkinek!
Egyetértek a fentiekkel...Sajnos ez a Rom nem sikerült!Természetesen nem Bezkét hibáztatom.Sztem a JVS alap egy f.o.s.
Tegnap Darky 10.2.2 final ment fel (a tweakkel nagyon gyors és stabil  bár..JVQ!!!!!)
Nem véletlen....Ja  a nem mérvadó quadrant is 2200 körül mozog..
Persze ha lesz stabil,és gyors Bezke megy fel!!!!
Ez a sok bootloop,sim gond,widgwt eltűnések..szinte mindenkinél...sajnos tuti ,hogy a Rom a hibás....
DE oda se neki ezért szeretünk Romolni!!!!A hibákból lehet tanulni!!Bezke úgy is megoldja!
Hiszen ezért vagyunk ennyien,hogy más és más szemszögből teszteljük.Több szem többet téved... :D

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
Én abban is átcseréltem arra amit nemrég felraktál. Az jó ehhez is?

ez elméletileg jvs re van ,neked nemtudom épp mi van fent.alap jvs-re bizti jó, a többire passz.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
Szép Napot mindenkinek!
Egyetértek a fentiekkel...Sajnos ez a Rom nem sikerült!Természetesen nem Bezkét hibáztatom.Sztem a JVS alap egy f.o.s.
Tegnap Darky 10.2.2 final ment fel (a tweakkel nagyon gyors és stabil  bár..JVQ!!!!!)
Nem véletlen....Ja  a nem mérvadó quadrant is 2200 körül mozog..
Persze ha lesz stabil,és gyors Bezke megy fel!!!!
Ez a sok bootloop,sim gond,widgwt eltűnések..szinte mindenkinél...sajnos tuti ,hogy a Rom a hibás....
DE oda se neki ezért szeretünk Romolni!!!!A hibákból lehet tanulni!!Bezke úgy is megoldja!
Hiszen ezért vagyunk ennyien,hogy más és más szemszögből teszteljük.Több szem többet téved... :D

nekem a megjelenés másnapjátol fent van az alap semmi mokolás kivéve ez a téma, és az általad leirtakbol semmit sem tapasztaltam ;) minden megy frankon, jobb mint a v3  volt ,nem is kicsit, ez idáig a legjobb rom a telomon,,,, annak ellenére hogy szinte mindig bezkét használtam.

Nem elérhető o16v

nekem a megjelenés másnapjátol fent van az alap semmi mokolás kivéve ez a téma, és az általad leirtakbol semmit sem tapasztaltam ;) minden megy frankon, jobb mint a v3  volt ,nem is kicsit, ez idáig a legjobb rom a telomon,,,, annak ellenére hogy szinte mindig bezkét használtam.
Akkor sasold meg Darky 10.2.2 és az állad leesik...Nem mindig a legújabb alap a legjobb,legstabilabb... ;)

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
Akkor sasold meg Darky 10.2.2 és az állad leesik...Nem mindig a legújabb alap a legjobb,legstabilabb... ;)

darky nem érdekel :D

nálam kitünöen muzsikál nem is nyulok hozzá, nem kell ezt fözni jó ahogy van,  ezt sem gondoltam volna hogy egyszer stock rom-rol ilyet irok.

szerintem pont az árt neki hogy fözik, azért nem jó 1-2 dolg benne,

Nem elérhető Swenk

én ezt tettem sima gyárira, semmi darki rom ,csak az alap jvs. nemtudom ugyan az e ,mert azt csak a képek miatt tettem fel, az efektek legyenek bekapcsolva ,tehát animácio,minden animácio,mielött felrakod.

Köszönöm, ok, akkor este indulás a kályhától! Stock JVS-DC kernel-Darky theme green, majd egy kis app gyomlálás, és aztán--- :taps: :taps: :taps:

más ,az alap jvs nálam nem merült egész éjszaka annyit mint az 5.1  fél óra alatt.  baro ez a jvs, nem is igazán kell belepiszkálni. :ok:

jó az ahogy van.

Nem elérhető o16v

darky nem érdekel :D

nálam kitünöen muzsikál nem is nyulok hozzá, nem kell ezt fözni jó ahogy van,  ezt sem gondoltam volna hogy egyszer stock rom-rol ilyet irok.

szerintem pont az árt neki hogy fözik, azért nem jó 1-2 dolg benne,
Ezt te sem gondolod komolyan.....A főzöttek szerintem fényévekkel jobbak a stock Romoknál...
De mindegy ezen nem pattanunk össze...Nálam Bezke BaReBoNe ja mindent üt,a második eddig Darky 10.2.2(de még túl friss...tesztelem..)
Csak Rom update függő vagyok..ezért Romolok annyit...

Nem elérhető tnorbi

• PDA: Note3
  • PDA ROM: Telenoros 4.3 :/
Khm. Szerintem nem ebben a topicban kéne darky vs gyári Romcsatát vívni  ;)

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
Ezt te sem gondolod komolyan.....A főzöttek szerintem fényévekkel jobbak a stock Romoknál...
De mindegy ezen nem pattanunk össze...Nálam Bezke BaReBoNe ja mindent üt,a második eddig Darky 10.2.2(de még túl friss...tesztelem..)
Csak Rom update függő vagyok..ezért Romolok annyit...

igen ezen ne vitatkozzunk ,nincs értelme :D

én csak a tapasztalataimat irtam le, de azért a fözöttekben mindig van 1-2 gebasz.ezt ismerjük el.

nálam nagyon jól muzsikál és amig nemtalálok benne hibát le sem cserélem.

minden faxán müxik  az aku nagyon baró nálam,,gyors nekem megfelel.bárcsak minden stock, igy muzsikált volna mint ez.

amugy tnorbi barátunknak igaza van nem ide való  ugyhogy befejeztem :D

Nem elérhető bpityu

• PDA: i9000
  • PDA ROM: i9000xwjvb
Nagyon tuti a program bezke.. Csak gratulálni szeretnék hozzá.
Nagyszépen köszönöm a fáradozásodat amit értünk , felhasználókért teszel .

üdv: bpityu

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
Nagyon tuti a program bezke.. Csak gratulálni szeretnék hozzá.
Nagyszépen köszönöm a fáradozásodat amit értünk , felhasználókért teszel .

üdv: bpityu

az 5.1?

ha igen ,inditottad már a telot újra. lesz meglepi

ha nem 5.1 akkor nemszoltam ;)

mert ugyi a jvb-böl nem sok derül ki :D