most komolyan..
fekete vagy fehér?ennyi? meg sültgalamb?
nálam is rengeteg probléma volt vele..leginkább, a leirtak.
beállitottam az ablakanimációt, az ismeretlen forrásokat...utána semmi gond nem volt vele...azért szedtem le, mert nem tudtam témázni..n ekem a PD és Anzo féle ikonkészlet jobban tetszik
igen, szivtam vele..ezért custom...wipe-al is, anélkül is..hol volt noti, hol nem...az animációk beállitása, után stabilan ment két napig..a telepitésnél voltak gondok.véleményem szerint ha a jvs alaprom be van állitva, akkor könnyebben megy fel..
gyors, gördülékeny, többszöri ujrainditás után, megfelelően beállitotta magát.lassan bootol, ez egy dolog.
játszani kell vele...
"tuti telepités": a 3.1-et háromszor raktam fel, egyszer elszállt az imei..és? ettől a telepitő a hibás? a témákat összeolloztam hozzá, néha elszált közben...meg a tweak közben is..és? ez van..előfordul..
nekem minden romnál voltak problémáim a felrakásnál..de a megoldások le vannak irva..ezért kell jelezni a hibákat, hogfy lehessen javitani.
ennek az 5.1-nrk bizonytalan a telepitése és beállitása...de ha minden animáció, hozzáférés be van állitva, akkor utána többszöri ujrainditás után is stabilan megy.