2024, 11 24, 10:58:01

Szerző Téma: [ROM] Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS auto ext4 10 lockscreen 2011.09.23.  (Megtekintve 342278 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Samsung note 10 +
You are not allowed to view links. Register or Login
Igen fent van!
Eddig semmi hiba nem volt!
És most ezt nem wipe-olva raktam fel!

akkor te vagy az egyetlen akinél müxik. :ok:

ujra is inditittad már,,?

és 2.3.4 re raktad.

vagy mi rakjuk rossz romra :D

igazi büvész vagy.  de akkor meg nem jvs.

Nem elérhető jantsi

• PDA: Galaxy S4 i9505
  • PDA ROM: Echoe 4.4.2 v20
A jvs-t én is benyaltam. szegény sgs csak bootloopolt. feltettem egy pillanatra a darkyt is, de ment vissza a jó kis inno v3. ami nagyon is bevált. Ez a legjobb és a legkevesebbet kell foglalkozni vele hogy belakjam. Gyors és stabil nekem.

Nem elérhető lovegasland

• Navigáció / Navigation: Navigon
  • PDA: iPhone 4S
  • PDA ROM: iOS 5.1
Sziasztok! Nekem nincs redőnyöm amit le tudok húzni és sehogy nem tudom elővarázsolni :S Ez valami rom bug vagy tényleg ilyen? :/ Köszi!
A lehetetlen, nem létezik!

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
Sziasztok! Nekem nincs redőnyöm amit le tudok húzni és sehogy nem tudom elővarázsolni :S Ez valami rom bug vagy tényleg ilyen? :/ Köszi!

kb nem is tudom hányszor volt irva hogy nem müxik rendesen,,,, csak te nem olvastad?

Nem elérhető lovegasland

kb nem is tudom hányszor volt irva hogy nem müxik rendesen,,,, csak te nem olvastad?

nyilván ha olvastam volna akkor nem tettem volna fel a kérdést! mellesleg közben valamit babráltam és most teljesen normálisan működik az egész! de azért kösz a segítséget :D

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag

nyilván ha olvastam volna akkor nem tettem volna fel a kérdést! mellesleg közben valamit babráltam és most teljesen normálisan működik az egész! de azért kösz a segítséget :D

oké , akkor most inditsd újra. és figyelj.

;)

Nem elérhető lovegasland

oké , akkor most inditsd újra. és figyelj.

;)

aha... és most minek kéne történnie csak mert normálisan működik :-)

séta légzés ;-)

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag

aha... és most minek kéne történnie csak mert normálisan működik :-)

séta légzés ;-)

na akkor te vagy az elsö gratula.

Nem elérhető fjudors

• Navigáció / Navigation: samsung i9100 / i9100
  • PDA: samsung i9100 / i9100
  • PDA ROM: CM nightly leguccsó mindig..
most komolyan..
fekete vagy fehér?ennyi? meg sültgalamb?

nálam is rengeteg probléma volt vele..leginkább, a leirtak.
beállitottam az ablakanimációt, az ismeretlen forrásokat...utána semmi gond nem volt vele...azért szedtem le, mert nem tudtam témázni..n ekem a PD és Anzo féle ikonkészlet jobban tetszik
igen, szivtam vele..ezért custom...wipe-al is, anélkül is..hol volt noti, hol nem...az animációk beállitása, után stabilan ment két napig..a telepitésnél voltak gondok.véleményem szerint ha a jvs alaprom be van állitva, akkor könnyebben megy fel..
gyors, gördülékeny, többszöri ujrainditás után, megfelelően beállitotta magát.lassan bootol, ez egy dolog.
játszani kell vele...

"tuti telepités": a 3.1-et háromszor raktam fel, egyszer elszállt az imei..és? ettől a telepitő a hibás? a témákat összeolloztam hozzá, néha elszált közben...meg a tweak közben is..és? ez van..előfordul..
nekem minden romnál voltak problémáim a felrakásnál..de a megoldások le vannak irva..ezért kell jelezni a hibákat, hogfy lehessen javitani.
ennek az 5.1-nrk bizonytalan a telepitése és beállitása...de ha minden animáció, hozzáférés be van állitva, akkor utána többszöri ujrainditás után is stabilan megy.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
most komolyan..
fekete vagy fehér?ennyi? meg sültgalamb?

nálam is rengeteg probléma volt vele..leginkább, a leirtak.
beállitottam az ablakanimációt, az ismeretlen forrásokat...utána semmi gond nem volt vele...azért szedtem le, mert nem tudtam témázni..n ekem a PD és Anzo féle ikonkészlet jobban tetszik
igen, szivtam vele..ezért custom...wipe-al is, anélkül is..hol volt noti, hol nem...az animációk beállitása, után stabilan ment két napig..a telepitésnél voltak gondok.véleményem szerint ha a jvs alaprom be van állitva, akkor könnyebben megy fel..
gyors, gördülékeny, többszöri ujrainditás után, megfelelően beállitotta magát.lassan bootol, ez egy dolog.
játszani kell vele...

"tuti telepités": a 3.1-et háromszor raktam fel, egyszer elszállt az imei..és? ettől a telepitő a hibás? a témákat összeolloztam hozzá, néha elszált közben...meg a tweak közben is..és? ez van..előfordul..
nekem minden romnál voltak problémáim a felrakásnál..de a megoldások le vannak irva..ezért kell jelezni a hibákat, hogfy lehessen javitani.
ennek az 5.1-nrk bizonytalan a telepitése és beállitása...de ha minden animáció, hozzáférés be van állitva, akkor utána többszöri ujrainditás után is stabilan megy.

én mikor probáltam az általad leirtakat beállitottam stb ,,,mégis meghalt minden újrainditásnál,,,ugyhogy nem kockáztatom meg újra, ;)

Nem elérhető fjudors

• Navigáció / Navigation: samsung i9100 / i9100
  • PDA: samsung i9100 / i9100
  • PDA ROM: CM nightly leguccsó mindig..
nem biztos...csak lassan indul..volt, amikor az elején majd tiz percig állitgatta magát
az elején marha lassan...nekem csak témánál volt bootloop...azonkivül csak max fc és hibaüzenetek...

a szép az egészban minden custom romnál, hogy ahányszor telepited, annyi féle...van amikor hibamentes, van, amikor meg semmi se jó..hiába ugyanugy csinálod...

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
nem biztos...csak lassan indul..volt, amikor az elején majd tiz percig állitgatta magát
az elején marha lassan...nekem csak témánál volt bootloop...azonkivül csak max fc és hibaüzenetek...

vártam én mindig hogy bootoljon....csak ha nagynehezen az ötödik hatodik  után sikerült is neki nagynehezen,,,,vagy noti tünt el vagy a kitett vidgetek stb,,,,ujrainditás bootolt samsung felirat 5 ször 6 szor majd megint elindult nagy nehezen de valami hiba mindig volt ha indult,,,,köszi de igy nem éri meg,

Nem elérhető pociboy

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: SM-G900F, I9505 + I9195
  • PDA ROM: XXU1BOA3, XXUFNB9, XXUCNK4 by lackogyerek
na akkor te vagy az elsö gratula.
Nem az első. Max a második. Nekem már a béta is fenn volt. Arra simán tettem fel, mert bezke írta, hogy no wipe verza. Azóta megvan tökéletesen muzsikál.
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült, vagy mindenki más?"

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
Nem az első. Max a második. Nekem már a béta is fenn volt. Arra simán tettem fel, mert bezke írta, hogy no wipe verza. Azóta megvan tökéletesen muzsikál.

örülök hogy van akinek megy. amig fent volt és nézegettem ,,,,már amig sikerült,,,,,a gyári is hozta azt a szintet.

söt az aksim a gyárival sokkal jobb volt  van  a qudrant-om is jobbat mért a gyárival  bár tudom ezt nem igazán kell nézni, stb ,, nekem egyedül a miui lock hiányzik,,,,,de tul élem   jó ez a gyári is kis átalakitásokkal.

ugyhogy ha lesz ujab   bizti kiproszálom addig marad a gyári

Nem elérhető pociboy

örülök hogy van akinek megy. amig fent volt és nézegettem ,,,,már amig sikerült,,,,,a gyári is hozta azt a szintet.

söt az aksim a gyárival sokkal jobb volt  van  a qudrant-om is jobbat mért a gyárival  bár tudom ezt nem igazán kell nézni, stb ,, nekem egyedül a miui lock hiányzik,,,,,de tul élem   jó ez a gyári is kis átalakitásokkal.

ugyhogy ha lesz ujab   bizti kiproszálom addig marad a gyári
Szerintem is van valami abban, hogy készülék függő is a dolog. Nekem pl. norbi romja nem akart kikerekedni. Az ultimate, tiramisu anno még jó volt, darky-t nem tudtam rendesen belakni. (lehet, hogy láma voltam hozzá).

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
Szerintem is van valami abban, hogy készülék függő is a dolog. Nekem pl. norbi romja nem akart kikerekedni. Az ultimate, tiramisu anno még jó volt, darky-t nem tudtam rendesen belakni. (lehet, hogy láma voltam hozzá).

bizti van,,,,,mert az elözö  v3 is nálam simán ment teljesen jól ,,,, pár ismerösnél meg újraindulgatott stb.

Nem elérhető pociboy

bizti van,,,,,mert az elözö  v3 is nálam simán ment teljesen jól ,,,, pár ismerösnél meg újraindulgatott stb.
Nem tudom bezke mikor nyit újra. Most mentettem titaniummal a v5.1-et, és kipróbálom az általad méltatott gyári JVS-t. Bár nem is tudom mikor volt utoljára stock romom. Remélem a samum nem sértődik meg.  :'(

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
Nem tudom bezke mikor nyit újra. Most mentettem titaniummal a v5.1-et, és kipróbálom az általad méltatott gyári JVS-t. Bár nem is tudom mikor volt utoljára stock romom. Remélem a samum nem sértődik meg.  :'(

nem méltatom én :D

csak én sem hittem hogy ilyen jól müxik..... bár nem is emlékszem mikor volt nekem is gyári rom a telomon :D

azért is lepödtem meg.

de ha neked müxik el ne cseszd ,,,örülj hogy megy.

Nem elérhető pociboy

nem méltatom én :D

csak én sem hittem hogy ilyen jól müxik..... bár nem is emlékszem mikor volt nekem is gyári rom a telomon :D

azért is lepödtem meg.

de ha neked müxik el ne cseszd ,,,örülj hogy megy.
Hisz tudod.
Pár perc és mindem a régi.  :ok:
De nekem is függőségem van. (romolási  ;) )

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
  • PDA: 6S
a romok csatája.
lehet felteszem, csak hogy megnézzem milyen.  :)

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
a romok csatája.

told ha van kedved,,,,legalább kiderül hogy tényleg ilyen bénák vagyunk :D

Nem elérhető pociboy

a romok csatája.
1 próbát megér.  :ok:

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
hát igen, de most nagyon baba minden. és még hozzátettem a InspiredGreen-Darky's-JVS-t, így még jobban tetszik.
na de holnap felteszem, legyen még egy vélemény....

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
hát igen, de most nagyon baba minden. és még hozzátettem a InspiredGreen-Darky's-JVS-t, így még jobban tetszik.
na de holnap felteszem, legyen még egy vélemény....

ha tetszik minek?

jó is az a téma nekem is az van. :ok:

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
komolyan mondom, ilyen jó még nem volt a teló. csak a kíváncsiság hajt. csak azért nem teszem fel ma, mert ha tényleg gáz, akkor már nem lesz idő vissza tenni a gyárit...