2024, 11 24, 13:03:46
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: GalaxyS 2 - Váróterem  (Megtekintve 224168 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
Re: GalaxyS 2 - Váróterem
« Reply #2025 Dátum: 2011, 12 29, 17:43:23 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Valaki esetleg? :)
nem találtam hírt , hogy európai forgalmazása lesz-e. A 4G/LTE technológia még nincs elterjedve.
Budapesten is csak teszt alatt van.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető voriand

• PDA: Samsung Galaxy S (i9000)
  • PDA ROM: Darky ROM JVQ v10.2.2 @ Dark_Core_2.9.3_JVQ
« Reply #2026 Dátum: 2011, 12 29, 18:44:17 »
nem találtam hírt , hogy európai forgalmazása lesz-e. A 4G/LTE technológia még nincs elterjedve.
Budapesten is csak teszt alatt van.

Oh :( Akkor megvárom az SIII-at, mert az SII nem adna nekem annyi pluszt ennyi pénzért. A Nexus Prime meg váratlanul butára sikerült :( Kár :(

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #2027 Dátum: 2011, 12 29, 18:50:42 »
Oh :( Akkor megvárom az SIII-at, mert az SII nem adna nekem annyi pluszt ennyi pénzért. A Nexus Prime meg váratlanul butára sikerült :( Kár :(

én is ezt mondtam,,,mig gs-m volt,, :D  nekem ad,,,most ha kézbeveszem a gs-t ami lányomé lett ,,,néha meglepödök,hogy is tudtam ezt használni :D

Nem elérhető voriand

• PDA: Samsung Galaxy S (i9000)
  • PDA ROM: Darky ROM JVQ v10.2.2 @ Dark_Core_2.9.3_JVQ
« Reply #2028 Dátum: 2011, 12 29, 19:47:05 »
én is ezt mondtam,,,mig gs-m volt,, :D  nekem ad,,,most ha kézbeveszem a gs-t ami lányomé lett ,,,néha meglepödök,hogy is tudtam ezt használni :D

Gondolom a sebességére gondolsz :) De ezen kívül semmi extra, semmi újítás... sajnos :( Plusz úgy tudom a dupla magot nem is tudja kihasználni a 2.3-as android. 4.0-ról nem tudok nyilatkozni, hogy az tudja-e :)
A SGSIII-ról láttam már pár formabontó tervet, azok egész ígéretesek :)

bezke

• Vendég
« Reply #2029 Dátum: 2011, 12 30, 00:05:35 »
Na ez mi?
Ki tudja?
Hát az SGS3
-Exynos 4412 Quad Core CPU
-2 GB RAM
-9mm széles
-5 colos képernyő
32-64 gb kiszerelés..... És még sok minden.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #2030 Dátum: 2011, 12 30, 01:11:37 »
Na ez mi?
Ki tudja?
Hát az SGS3
...
Neeeeem, ez a Photoshop, egy elég jó képességű ember kezében...
De biztosan valami hasonló lesz.
Én pl. még nem láttam készülékre alulra rakva a céglogo-t. Egynél sem.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető mycso

• TOPIKGAZDA
  • Galaxy User
    • ez+az
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: aláírás
  • PDA ROM: aláírás
« Reply #2031 Dátum: 2011, 12 30, 01:53:20 »
Neeeeem, ez a Photoshop, egy elég jó képességű ember kezében...
De biztosan valami hasonló lesz.
Én pl. még nem láttam készülékre alulra rakva a céglogo-t. Egynél sem.

Így gondolom én is, meg az a keret nagyon vékonyka...ha megfogom a kezemben, a kezem egyes részei belógnának a képernyőre....csak nem csinálnak ilyen bakit.

mod: ja és specifikációkból is van annyi, hogy ki tudja mi lesz benne...valahol fix 32gigás belső tárolót írnak, és 1.5GB ramot, 4.7-es kijelzővel...már nehéz ezeket a jóslásokat követni.
Huawei P30Pro /  Huawei GT3Pro

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #2032 Dátum: 2011, 12 30, 02:30:30 »
Így gondolom én is, meg az a keret nagyon vékonyka...ha megfogom a kezemben, a kezem egyes részei belógnának a képernyőre....csak nem csinálnak ilyen bakit.

mod: ja és specifikációkból is van annyi, hogy ki tudja mi lesz benne...valahol fix 32gigás belső tárolót írnak, és 1.5GB ramot, 4.7-es kijelzővel...már nehéz ezeket a jóslásokat követni.
Most is úgy van, ahogy írod, ha a szélén fogod meg az SGS2-t és kicsivel közelebb van az ujjad a kijelzőhöz, már hallani, hogy kattan, mert érintésnek érzékelte.
Egy ilyen keskeny káva (azon túl, hogy fizikailag igencsak lehetetlenhez közeli) nem lenne jó, innen lehet tudni, mi a photoshop és mi a valóság...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
« Reply #2033 Dátum: 2011, 12 30, 04:57:34 »
az az óra minden esetre tetszik :D

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #2034 Dátum: 2011, 12 30, 13:05:44 »
Ha megnézitek mondjuk a SystemPanel, vagy a System Tuner Pro alkalmazások valamelyikével, gyönyörűen látható, hogy szépen használja mindkét magot.
Ahogyan kell.
Nem inaktív a második és nem is megy állandóan.
Honnan jönnek ezek a pletykák?
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető mycso

• TOPIKGAZDA
  • Galaxy User
    • ez+az
« Reply #2035 Dátum: 2011, 12 30, 13:15:03 »
Ha megnézitek mondjuk a SystemPanel, vagy a System Tuner Pro alkalmazások valamelyikével, gyönyörűen látható, hogy szépen használja mindkét magot.
Ahogyan kell.
Nem inaktív a második és nem is megy állandóan.
Honnan jönnek ezek a pletykák?
A használja az rendben van, legalábbis számomra ez eddig is világos volt. A hangsúly a ténylegesen kihasználja-e kérdésen van...

Nem elérhető le_vente

• PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
« Reply #2036 Dátum: 2011, 12 30, 13:31:58 »
A használja az rendben van, legalábbis számomra ez eddig is világos volt. A hangsúly a ténylegesen kihasználja-e kérdésen van...

Nem biztos, hogy jól értem a kérdésed.
A proci használata így történik kihasználtság függvényében:
Alsó határ: első mag minimális frekin - kettes mag nullán.
Felső határ: mindkét mag maximális frevencián.
(nálam ez 50MHz-től 1536MHz-ig tapasztalható volt.)
Közötte a variációk végtelenek, van, hogy a kettes mag magasabb kihasználtsággal megy, mint az egyes.
SZVSZ ez a helyes, hiszen előfordul, hogy míg az egyes elvégezte már a kapott feladatot, a kettes még nem.
Így tehát, nem várható későbbi verziók esetén az áhított sebességnövekedés, mert már megvan.
Nem vagyok Linux szakértő, de tudtommal az eleve többmagos környezetre íródott és ahogy én látom, nem vesztette el ezen képességét az SGSII-ben.
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető mycso

• TOPIKGAZDA
  • Galaxy User
    • ez+az
« Reply #2037 Dátum: 2011, 12 30, 13:50:53 »
Nem biztos, hogy jól értem a kérdésed.
A proci használata így történik kihasználtság függvényében:
Alsó határ: első mag minimális frekin - kettes mag nullán.
Felső határ: mindkét mag maximális frevencián.
(nálam ez 50MHz-től 1536MHz-ig tapasztalható volt.)
Közötte a variációk végtelenek, van, hogy a kettes mag magasabb kihasználtsággal megy, mint az egyes.
SZVSZ ez a helyes, hiszen előfordul, hogy míg az egyes elvégezte már a kapott feladatot, a kettes még nem.
Így tehát, nem várható későbbi verziók esetén az áhított sebességnövekedés, mert már megvan.
Nem vagyok Linux szakértő, de tudtommal az eleve többmagos környezetre íródott és ahogy én látom, nem vesztette el ezen képességét az SGSII-ben.

Tehát most leírtad bővebben, amit az előbb is. Erre mondtam, hogy OK, ez így van én is látom a telómon ezeket.
Vagy egy jó fél éve az xda, meg minden olyan hírekkel volt tele, hogy a honeycomb és majd az utána következő oprendszerek (ics) lesznek azok, amik maximálisan kiaknázzák a 2 mag adta többlet teljesítményt. A gingerről akkoriban az volt a vélemény, hogy valamit ugyan csinál a több maggal, de nem az igazi.

Ha viszont az okfejtésed valós, tehát mondjuk valóban ginger alatt is már a több mag adta előnyöket élvezzük, akkor igazából nem tudom, hogy van-e értelme ennek a többmagos android technológiának.

Egy galaxy S, látszatra kb. hozza ezt a teljesítményt, tesóm galaxy W-je, meg szintén pairban van az s2-vel...tehát ezért várja mindenki a csodát, mert jelenleg nem látszik a +mag/magok előnye.

Nem elérhető mycso

• TOPIKGAZDA
  • Galaxy User
    • ez+az
« Reply #2038 Dátum: 2011, 12 30, 15:45:43 »
Na ez mi?
Ki tudja?
Hát az SGS3
-Exynos 4412 Quad Core CPU
-2 GB RAM
-9mm széles
-5 colos képernyő
32-64 gb kiszerelés..... És még sok minden.

Közben tessék, egy újabb specifikáció részlet: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető le_vente

« Reply #2039 Dátum: 2011, 12 31, 16:12:42 »
Tehát most leírtad bővebben, amit az előbb is. Erre mondtam, hogy OK, ez így van én is látom a telómon ezeket.
Vagy egy jó fél éve az xda, meg minden olyan hírekkel volt tele, hogy a honeycomb és majd az utána következő oprendszerek (ics) lesznek azok, amik maximálisan kiaknázzák a 2 mag adta többlet teljesítményt. A gingerről akkoriban az volt a vélemény, hogy valamit ugyan csinál a több maggal, de nem az igazi.

Ha viszont az okfejtésed valós, tehát mondjuk valóban ginger alatt is már a több mag adta előnyöket élvezzük, akkor igazából nem tudom, hogy van-e értelme ennek a többmagos android technológiának.

Egy galaxy S, látszatra kb. hozza ezt a teljesítményt, tesóm galaxy W-je, meg szintén pairban van az s2-vel...tehát ezért várja mindenki a csodát, mert jelenleg nem látszik a +mag/magok előnye.

Nem tudok mást írni, ennél jobban nem hinném, hogy ki fogja használni a plusz magot, esetleg kicsivel, bár azt a kicsit a governorok mókolásával lehet szerintem.
Azon kissé csodálkoznék, ha egy SGS hozna hasonló teljesítményt, mint az SGS2.
Mindkettő van. Sírnék, ha vissza kéne térnem rá. Lassan anyus is kinövi.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #2040 Dátum: 2011, 12 31, 17:03:29 »

Nem tudok mást írni, ennél jobban nem hinném, hogy ki fogja használni a plusz magot, esetleg kicsivel, bár azt a kicsit a governorok mókolásával lehet szerintem.
Azon kissé csodálkoznék, ha egy SGS hozna hasonló teljesítményt, mint az SGS2.
Mindkettő van. Sírnék, ha vissza kéne térnem rá. Lassan anyus is kinövi.

Valószínűleg az általa használt programok működésében nem nagyon van különbség a két készüléken.

Nem elérhető mycso

• TOPIKGAZDA
  • Galaxy User
    • ez+az
« Reply #2041 Dátum: 2011, 12 31, 18:44:36 »
Valószínűleg az általa használt programok működésében nem nagyon van különbség a két készüléken.

Igen az kimaradt, hogy természetesen lehet pár olyan eset, ahol az s2 a jobb, de én nem látom azt az iszonyat nagy különbséget...

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #2042 Dátum: 2011, 12 31, 19:02:27 »
Igen az kimaradt, hogy természetesen lehet pár olyan eset, ahol az s2 a jobb, de én nem látom azt az iszonyat nagy különbséget...

Pedig van, böngészés közben biztosan észrevehető a különbség. Flash tartalmú oldalaknál meg még jobban. Ezért is írtam, hogy attól függ, hogy mit használsz.

Nem elérhető le_vente

« Reply #2043 Dátum: 2012, 01 08, 13:46:55 »
Idézet
Idézet

Olyan iszonyatos nagy nincs is. Olyan kétszeres van csak. Ha azt nem tapasztalod, akkor ott valami nem működik rendesen.
Egy mag max. 1GHz-en vs. 2 mag max. 1.2-1.5GHz. Van, ahol 1.7GHz-ig.
Van különbség minden pillanatban. Még, ha csak max. 1.2-n megy is.

EISA díjas, de betiltott SGSII-ről küldve ;o)

Nem elérhető Honya30

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S 2
  • PDA ROM: I9100XWKI4
« Reply #2044 Dátum: 2012, 01 09, 20:32:05 »
Sziasztok.

1 kérésem lenne viber-t használok és nagyon halk. Hangerő maxon és így is élvezhetetlen a telefonálás. Másnál is van ilyen probléma? Van e esetleg valami beállítás amivel orvosolni lehet ezt a problémát? Sehol nem találtam megoldást, így ide írtam. Előre is bocsánat ha rossz helyre írtam.

THX

Honya

Nem elérhető le_vente

« Reply #2045 Dátum: 2012, 01 09, 23:13:40 »
Sziasztok.

1 kérésem lenne viber-t használok és nagyon halk. Hangerő maxon és így is élvezhetetlen a telefonálás. Másnál is van ilyen probléma? Van e esetleg valami beállítás amivel orvosolni lehet ezt a problémát? Sehol nem találtam megoldást, így ide írtam. Előre is bocsánat ha rossz helyre írtam.

THX

Honya

Törlés, újratelepítés?
Más verzió.
Én nem komálom, sok a baj vele, bár nem is nagyon használom.

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
« Reply #2046 Dátum: 2012, 01 10, 21:53:07 »
Sziasztok.

THX

Honya
Én sokat beszélek vele. Nekem nem halk,inkább úgy mondanám más hanszínen megy mint a gsm hívás. Esetleg ha külföldi hívásokra használod (az gondolom napi 1-2) akkor használd a gyári fülest azzal sokkal hangosabb.
Próbáld ki a skype-ot is annak még jobb a hangmínősége.

Nem elérhető Honya30

• PFC Fan
« Reply #2047 Dátum: 2012, 01 11, 10:43:10 »
Köcce az infókat. Megpróbálom újra rakni hátha orvosolódik a probléma. THX

Nem elérhető Honya30

• PFC Fan
« Reply #2048 Dátum: 2012, 01 11, 15:00:18 »
Hát sajna a problémám továbbra is megvan. Szinte hallhatatlan a viber. Előfordulhat hogy programonként lehet a hangerőt állítani és akkor a viber-é nagyon le lehet véve? Nem hallottam még eddig sehol, hogy programonkénti hangerő szabályozás lehetne S2-nél.
Előre is köszönöm.

Honya

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #2049 Dátum: 2012, 01 11, 18:43:06 »
Hát sajna a problémám továbbra is megvan. Szinte hallhatatlan a viber. Előfordulhat hogy programonként lehet a hangerőt állítani és akkor a viber-é nagyon le lehet véve? Nem hallottam még eddig sehol, hogy programonkénti hangerő szabályozás lehetne S2-nél.
A VoIP hanggal nekem is volt problémám. Használtam a 3CXPhone programot is, meg a Bria-t is, de mindegyikben fel kellett tekerni a mikrofon és a hangszóró beállítását is hangosabbra, vagy maxra. Így sem volt jó.
A Bria jó lett volna, többet tud, de a partnernél volt nagyon halk.
A 3CX meg a partnernél volt jó, de nálam a hangminőség nem volt az igazi. Codec váltást is próbáltam, hiába.
Most a telefon saját VoIP megoldását használom, amit az általam használt ROM-ban aktiváltak. Ezzel nincs semmi különös probléma. Jól működik és egyszerű.
Más főzött ROM-okban is be szokott lenni lőve a VoIP.