0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
mert nem teszel fell egy normalis romot ??
Köszönöm a segitséget valóban müxik ez az alkalmazás! Én a másikat kerestem mondjuk,amit wifi nélkül is tudok használni T-seknek 0FT-ért,azzal még szenvedek:)
Nagyon tetszett volna Vik féle rom pedig! Vissza ment az eredeti trémobil-os , itt müxik a free face... Sajna eddig a többin nem jött össze! Köszönöm a segitséget még 1x!
Várom a tiedet. De különben normális rom van fent,minden működik benne. És ezt a jpg.-t se lehet megnézni amit meg akartál mutatni.Szerintem Te nem tudod feltölteni rendesen.
Itt a hétvége,remélem kipróbálhatok valami új rom-ot.
ez van keszuloben
Első látásra nem rossz. És mikorra várható
meg vannak kerdesek,elkepzelesek,es fogy a memo tull sok a skin.meg a heten tesztelem ok harha a szokasosnal is bugosabb.
Ha bugos az nem jó hír.
ma jol vizsgazott okinkabb az a gondom hogy vannak olyan progi ikonok benne mik nincsenek telepitve
Az meg hogy lehet?Torold őket.
Ha csak erről van szó akkor az nem nagy hiba.Én ezt például nem is használom.
Nekem elég ha a sms,mms,wifi,bluetooth,internet,camera működjön,és persze lehessen vele telefonálni. És auto. konfig.,és stabil legyen a memo és az akksi idő.
a hosst paneles aksi ideje joval kedvezobb ok itt mar elertem hogy minden masnap kell csak toltenem. okeddig 6-7 oraban gondolkodtam + 1 autostolton sz tem az idojaras frisites tessz be a manilanak
Mi van az időjárás frissítéssel?
frissites elott a memo 53 MB( orul )utana csak 43 MB ( nem orul )
Full screan-es időjárás van? Ha igen az szerintem felesleges és eszi a sok memót.
nem Full screanM2D tippek trukkok topic ba van valami ide hasznalhato ?? erdemes vegigolvasni az osszes oldalt ??