0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Várom a tapasztalatokat, nincs időm kísérletezni, egyébként nagyon jól néz ki, grat hozzá.Ha van pár pozitív visszajelzés majd kipróbálom.Nekem egyedül a telefon+sms és a gps a lényeg, mms bt nem fontos.
Nekem ez nem jött be,maradok a M2D-nél.
lesz az is csak talalnom kell hozza nolmalis skint.nameg a clean romot ala kell keszitenem,es lesz akkor az is.
Annak örülök ha lesz M2D. Mikorra várható?
az az elkebzeles hogy csinalok clean rom ot es arra epitek vissza.de egyelőre bugos a contact resze igy nem dobom ki.remelem hozajutok a konyhamhoz hetvegen es nekialhatok.......
build:23696 Titanium classic cleanlink: You are not allowed to view links. Register or Loginamit beletoltam:sunfont_PIMBackup_TorchBtnMedia AlbummenuHTC_Calculator_1920.1131Soft_ResetTV_OutPK Batteryvik soundRingtonesmaster rgu liteWELCOMEvik_dialer_I_blackWWE-Chobit Company SmartLock 1.7Ewin_EKGha kiveszem Media Album ot hibas lesz a titanium panel
Ha minden működik benne, akkor meglesem.
Én megvárom az M2D-t.
Eddig jónak tűnik, a kinézet szimpatikus.Viszont, ha Magyarországon élünk Árpád apánk hibájából, akkor a ROM is lehetne magyar!Így volna helyes...
Látom nem készült el a m2d rom.
Sziasztok!Lehet,hogy buta lesz a kérdésem! Azt szeretném kérdezni,hogy ezeken a romokon müködik-e a hires T-Mobile-os 0.facebook.... ? PDHEE-romot használok és sehogy sem tudom rávenni,hogy kapcsolódjon... Pedig a beállitások megfelelőek,de semmiképp nem akar rámenni a 3G-re... Tetszene ez a rom és ha müködne a funkció benne szivesen kipróbálnám! Választ köszi előre is!
nem tom hogy minden aktualis buildhez van e magyar nyelv,ennek utana kellene neznem.meg az utolag feltett nem magyar progiknal gond lesz
Minden esetre megköszönöm a többiek nevében is.Anzo ROM-jait használom most is, tisztelet az erőfeszítéseiért. Sajnos bug-os az általa főzött ROM-ok nagy többsége, és be kell ismernem, hogy lehet valami abban, mi szerint a magyarított szoftver soha nem fog úgy ketyegni a gépen, mint az eredeti.
kiprobaltam es muxikes a cab ozza
Leszedtem ezt a cab.-ot de nem lehet telepíteni.