Hali. én pár napja tettem fel js8 ra a dark core + ezt a romot a sok 2.3.3 után végre felüdülés egy a stabil jolmuködö rommal rohangálni viszont olyan problémám lenne hogy ha lehuzom töltöröl egyböl leugrik 99-re de olvastam vmi battery reset vagy valami hasonlorol... hogy ezt lehet e egyáltalán orvosolni? a másik kérdésem mivel tettem föl sokféle romot kernelt mindent gondolom itt ott hagyogat mindenféle féjlokat amik egy egy cserélésnél nemnagyon törlödnek le hiába csinalok usb törlést meg factory rsetet (gondolom én) és ha igyvan hogy tudom nullára redukálni a telefont csak addig elmenni hogy download mod bejöjjön:)) ??
elöre is köszönöm Üdv,.
konkrétan most tetted fel azt a romot, ami a legtöbb -számomra legalábbis tuti- szükségtelen dologgal rakja tele az sdkártyát, de mindegy, nem ez a fontos, végülis bármi törölhető
ha majd egyszer le akarod nullázni az sgst, tedd ezt:
titaniummal backupold a user appokat, systemet ne
sdkártya tartalmát másold ki pc-re
sdkártyáról törölj mindent, esetleg formázhatod is
rakj fel egy 3fájlos romot odinnal 512-es pittel, repartition-nel
rakd vissza az sdre, ami nagyon fontos (mondjuk zenék, képek, dokumentumok, ilyesmi)
rakj föl olyan romot, amit csak szeretnél (pl darky
)
aztán titaniummal csak (ideálisan mindig csak 1) bizonyos progit rakj vissza, és csak akkor rakd vissza, amikor először használni akarod.
Így lesz egy tiszta sd-d, tioszta romod, és rájössz, mennyi fölösleges alkalmazást pakolsz vissza mindig
Az akksival meg ne foglalkozz, ha lemerül, töltsd fel.