0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
@Ibolya: 7végén újrarakom. (Most csak 1-2 fontos progit tettem fel, de semmi mást). Amúgy nem pont te javasoltad a JPU-t?
Esetleg meg is tudod nekem magyarázni, hogy miért nem tartod kizártnak? Mi lehet a bibi oka? Ahogy most - persze a hiba után - utánanéztem, a JPU 2.2-es, a Darky meg 2.2.1-es. Erre gondolsz?@Ibolya: 7végén újrarakom. (Most csak 1-2 fontos progit tettem fel, de semmi mást). Amúgy nem pont te javasoltad a JPU-t?
No para és köszi mindkettőtöknek. (Gyanús amúgy az is, hogy eredetileg ugye full gyárin döglött meg...)Újrarakom 7végén és ha nem hal meg megint, akkor megbocsátok.
A JP8-al jónak kell lennie. Kernel a darky voodooval volt fenn?
Igen azzal, Dark Core 1.0 volt.
Hétvégén jelezz vissza, hogy mire jutottál.
Koszi, felment vegre a darky rom...meglessuk, bar nekem nem tunik olyan erosnek. Idonkent beszaggat (sms iras kozben es tarcsazas kozben is)
Kizárt, tedd fel újra wipe-pal.
Kerdes: A default launchert be lehet allitani valahogy ugy, hogy a 3 gyorsgomb helyett 5 legyen alul?
Tedd fel odinnal a JS5 vagy JS8-as romot re-partitionnal, és utána a darkyt.
Sziasztok!Régebben felraktam a Darky 9.5-öt, és most vettem észre, hogy van csomó zene fájl, mind BGM név kezdéssel, amit ugye autón belerak a zenelejátszóba. Szeretném őket törölni, de sehol sem találom.. Nem találkozott ilyennel valaki? Köszi!
Ez nem a Need for speed SHIFT.. game. alap zenéi... szerintem az lesz az.. a játék zenéi..!!! keres a jaték . mappáját. !! szerintem ezaz.!!
Darky's rom felrakásnál készül efs mappa mentés?
Ha felteszek 1 tiszta js8-at samfrimwerről arra egyből rá tudom húzni 9.5 öt ? vagy sorba kezdjem felrakni őket valamennyitől 9.2 től ?
Sziasztok,Pénteken lettem egy SGS tulaja, nagyon király.....Eddig olvasgattam a fórumokat, leírásokat, de lenne kérdésem:- jelenleg egy telenoros gyári 2.2.1-es telóm van (T-s kártyával )- csak külön a voodoo-t fel tudom tenni? Most ha jól láttam az 5.5-ös van, és a telepítésnél írja, hogy recoveryből is simán fel lehet tenni zip-ként. Ez nálam is menne, vagy elötte kell custom rom-kernel? (csak mert ez a rész nem világos nekem)
a voodoo kernelt odinnal 20 mp alatt fel tudod tenni. Nézd meg, hogy melyik rom van a telefonon. ezt a beállítások, telefon névjegye menüben találod.
OK, de elvileg mehet gyári romra is a one click lag fix maerketes progival, vagy mindenképp kernel csere kell?