2024, 11 28, 07:36:09

Szerző Téma: Darky's Gingerbread Edition - Extreme Edition (Froyo)  (Megtekintve 155286 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
Re: Darky's Gingerbread Edition - Extreme Edition
« Reply #1475 Dátum: 2011, 03 05, 20:46:12 »
You are not allowed to view links. Register or Login
A Darky's 8.1 óta figyelem a fogyasztást.
Szoktál battery és egyéb wipe-ot csinálni romok és kernelek között?
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1476 Dátum: 2011, 03 05, 20:48:02 »
Nekem is ez a véleményem. Viszont az egész fogyasztás függ a telepített és éppen futó alkalmazásoktól is. Sőt  újabban az APN sem kapcsolom ki, lehet ez az oka a nagyobb fogyasztásomnak... Mindegy is, mert úgysem bírom ki, hogy ne tegyem fel mindig-mindenből az újabb verziót. Majd, ha kijön a végleges Gingerbread, akkor úgy tervezem, hogy nem teszek fel semmi főzött rom-ot, max valami kernelt a root miatt, aztán majd kiderül milyen lesz úgy a dolog. :)
Szerinted van olyan készülék ahol a gyári rom jobb mint a főzött?

Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető cerebrolavator

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: WAZE (benzin), google maps (BKV és gyalog), Navitel (túra)
  • PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: Temasek Unofficial CM11
« Reply #1477 Dátum: 2011, 03 05, 21:00:41 »
Szeretném azt képzelni, hogy van/lesz olyan, ami legalább olyan jó.
idealista vagyok, és álmodozó
de az egyik lábam a földön ... ezért használok most Darky romot.

Nem elérhető inn3rcity

• Navigáció / Navigation: WAZE
  • PDA: Galaxy S5
« Reply #1478 Dátum: 2011, 03 05, 21:07:41 »
A gyárit stabilabbnak hiszem.
I'm in love with a ROBOT, how can I tell my parents?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1479 Dátum: 2011, 03 05, 21:09:27 »
A gyárit stabilabbnak hiszem.
Én olvastam már itt több emberkétől, hogy egy restart után nem bootolt be. Pl. Poc-Ok volt az egyik.
A szolgáltatós rom gyárinak számít? : :)

Nem elérhető inn3rcity

« Reply #1480 Dátum: 2011, 03 05, 21:15:19 »
Én olvastam már itt több emberkétől, hogy egy restart után nem bootolt be. Pl. Poc-Ok volt az egyik.
A szolgáltatós rom gyárinak számít? : :)
Mivel a szolgáltató nem nagyon piszkál bele, így igen. Na de Ti vagytok a szakértők, én csak a véleményemet és fél év tapasztalatait mondom. :)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1481 Dátum: 2011, 03 05, 21:18:40 »
Mivel a szolgáltató nem nagyon piszkál bele, így igen. Na de Ti vagytok a szakértők, én csak a véleményemet és fél év tapasztalatait mondom. :)
Tehát fél évig gyárit használtál nagy megelégedéssel, majd mostanában főzöttre váltottál, ami instabil. Akkor nem értem miért nem mész vissza a gyárira?  :hmm:

Nem elérhető inn3rcity

« Reply #1482 Dátum: 2011, 03 05, 21:37:12 »
Tehát fél évig gyárit használtál nagy megelégedéssel, majd mostanában főzöttre váltottál, ami instabil. Akkor nem értem miért nem mész vissza a gyárira?  :hmm:
Írtam. Sokat. Elment a net és tovaszállt. Csúnyát tudnék ezért most írni, de inkább nem írok semmit. Majd válaszolok valamikor. :D

Nem elérhető Twon

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: LG G3 / Tab 10.1 (P7500XXKL4)
  • PDA ROM: 4.2.2
« Reply #1483 Dátum: 2011, 03 05, 21:43:58 »
Nekem is. Ha szinte nem is használom a telefont, akkor sem bírja reggeltől-estig.

Nekem a 9.2 után lényegesen többet fogyaszt!

Nem elérhető pburkus

• Navigáció / Navigation: iGo,
  • PDA: Samsung Galaxy I9000, HTC Touch Pro, HTC Kaiser, MDA Vario
  • PDA ROM: Darky's 9.3, XWJS3, speedmod K13C, 500Hz
« Reply #1484 Dátum: 2011, 03 05, 22:50:02 »
Szoktál battery és egyéb wipe-ot csinálni romok és kernelek között?
Általában igen, de nem vagyok következetes. 8-ról 9-re és azon belül is 9.1, 9.2, 9.3 között igen, de alpha, beta1, beta2 között nem. A 9.3 Final egyéb okok miatt szintén wipe-al ment fel. Az alkalmazások nagyon kis eltéréssel ugyanazok. CWM-ben csinálok apl. backup-t és azt teszem vissza. Egyszer volt vele gondom, a Noled elszállt, nem tartotta meg a beállítási adatokat. Újratelepítés sem segített, csak a system/data/data/com.led.notify könyvtár törlése és alkalmazás újratelepítése segített. Battery stat wipe-t nem szoktam csinálni. Az elején a 8-as körül volt utoljára, de valahol talán a 9.1 óta be van épitve a Darky ROM-ba a módosítás (átviszi a régi batstat infót az új telepítésbe), hogy nem kell törölni a battery stat-t és nem gond ha a ROM telepítés nem teljes töltésnél történik. Mivel a mérésnél az adatkapcsolat a háttérben ki van kapcsolva, így pl. az időjárás widgetek, GMail, K9 nem befolyásolják az eredményt. Itt tényleg a rádió és a PDA rész által okozott fogyasztás látszik. Bizonytalanságot a WiFinél látok. Olvastam, hogy eltérő modem verziók között lényegesen eltér a fogyasztás is, többek között ezért is hagyja meg Darky a választás lehetőségét, de nem emlékszem melyikről írták a kedvezőbb fogyasztást.Én a JPY-t használom, bár gyanús, hogy az Eclair van a jobb fogyasztással megáldva.
Ha a nappali adatokat nézem, sok GPS, WiFi, alkalmazások és widgetek, akkor visszasírom a Nokia 5110-t, de egy napot elmegy akkor is.

Nem elérhető janist

• Navigáció / Navigation: iGO Primo
  • PDA: I-9300
  • PDA ROM: 4.1.2 vodafone
« Reply #1485 Dátum: 2011, 03 06, 15:40:10 »
Felraktam az új 9.3 -at, eredeti (nem körös) battery ikonnal, viszont valamiért nincsen benne a százalékos jelzés, csak az elem ikon, így igen nehéz megsaccolni, hogy mikor is fog lemerülni. Érdekes, hogy AOSP lockscreen -en sem mutatja a töltöttséget, mikor töltöm, csak azt írja, hogy töltés.

Annyiban különbözik ez a telepítésem, a szokásostól, hogy a 3rd party applicationst nem raktam fel, ja és WIPE.

Van tippetek, hogy mi lehet az oka?

Nem elérhető janist

« Reply #1486 Dátum: 2011, 03 06, 16:19:01 »
Még 1 kérdés eszembe jutott, bár ez nem újekeltű:
Hogy lehet azt megoldani, hogy a default launcher jól emlentődjön ? LanucherPro -t használok, és ha home gombot nyomok, akkor az esetek többségében rákérdez a launcherre, hiába választom ki defaultnak :(

Köszi!!

Nem elérhető miklosa

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Phone XXJVK, Kernel Supercurio Voodoo, PDA Gingerbread XWJVB
« Reply #1487 Dátum: 2011, 03 06, 17:43:03 »
Tény, hogy a Darky 9.3 az ajánlott kernelekkel túl sokat fogyaszt. Talán a Tegrak megoldja a problémát. Bug idáig nincs. (Csak a BLN-t buktam vele.)

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #1488 Dátum: 2011, 03 06, 17:51:19 »
Felraktam az új 9.3 -at, eredeti (nem körös) battery ikonnal, viszont valamiért nincsen benne a százalékos jelzés, csak az elem ikon, így igen nehéz megsaccolni, hogy mikor is fog lemerülni. Érdekes, hogy AOSP lockscreen -en sem mutatja a töltöttséget, mikor töltöm, csak azt írja, hogy töltés.

Annyiban különbözik ez a telepítésem, a szokásostól, hogy a 3rd party applicationst nem raktam fel, ja és WIPE.

Van tippetek, hogy mi lehet az oka?
A konfigurátorban be kellett volna pipálni a circle battery icon-t és akkor százalékos lenne.Ha nem akarod újra rakni akkor a circular battery indicator program csinál százalékos kijelzést.
A másik kérdésedre,ha kiválasztasz egy launchert defaultnak akkor nem kéne többször rákérdezzen.Próbáld meg azt hogy a programok között megkeresed az alapértelmezettet és rányomsz az alapértelmezés törlésére,majd újra kiválasztod az alapképernyőn a home gomb lenyomásával melyiket akarod használni,vagy pedig a marketből leszeded a home switcher for programot és ott állítod be az alapértelmezettet.
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető janist

« Reply #1489 Dátum: 2011, 03 06, 18:03:53 »
A konfigurátorban be kellett volna pipálni a circle battery icon-t és akkor százalékos lenne.Ha nem akarod újra rakni akkor a circular battery indicator program csinál százalékos kijelzést.
A másik kérdésedre,ha kiválasztasz egy launchert defaultnak akkor nem kéne többször rákérdezzen.Próbáld meg azt hogy a programok között megkeresed az alapértelmezettet és rányomsz az alapértelmezés törlésére,majd újra kiválasztod az alapképernyőn a home gomb lenyomásával melyiket akarod használni,vagy pedig a marketből leszeded a home switcher for programot és ott állítod be az alapértelmezettet.

Az a furcsa, hogy régebben is circle battery nélkül tettem fel, de akkor a zöld kis elem ikonban szerepelt a töltöttségi százalék, most viszont üres, és csak a piktogramból következtetek a töltöttségre.

Launcherrel kapcsolatban már mindent próbáltam, ami eszembe jutott, programoknál töröltem az alapértelmezést, majd újra beállítottam, próbáltam külső launcher választó programot, de eredmény mindíg ugyan az. Időnként home gomb megnyomáskor bejön a launcher választás (nem mindíg).
Ugyan ez volt egyébként mikor Doc ROM -ot használtam ADW EX -el.

Nem elérhető Hokusz

• Navigáció / Navigation: .
  • PDA: Galaxy S6 G925F és Galaxy Alpha G850F
« Reply #1490 Dátum: 2011, 03 06, 18:14:56 »
Az a furcsa, hogy régebben is circle battery nélkül tettem fel, de akkor a zöld kis elem ikonban szerepelt a töltöttségi százalék, most viszont üres, és csak a piktogramból következtetek a töltöttségre.

Launcherrel kapcsolatban már mindent próbáltam, ami eszembe jutott, programoknál töröltem az alapértelmezést, majd újra beállítottam, próbáltam külső launcher választó programot, de eredmény mindíg ugyan az. Időnként home gomb megnyomáskor bejön a launcher választás (nem mindíg).
Ugyan ez volt egyébként mikor Doc ROM -ot használtam ADW EX -el.

Home gombot megnyomod, kiválasztod melyik launchert akarod használni és pipát beteszed alatta. Onnantól az az alapértelmezett és többet nem fogja a home gomb megnyomásakor felhozni a választást.

Nem elérhető janist

« Reply #1491 Dátum: 2011, 03 06, 18:16:21 »
Home gombot megnyomod, kiválasztod melyik launchert akarod használni és pipát beteszed alatta. Onnantól az az alapértelmezett és többet nem fogja a home gomb megnyomásakor felhozni a választást.

Igen, így kéne, hogy működjön, de ennek ellenére elfelejti az alapértelmezést, hiába pipálom be választás előtt, hogy az legyen a default.

Nem elérhető simontibi

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Galaxy SII
  • PDA: Galaxy SII
  • PDA ROM: Mindig más
« Reply #1492 Dátum: 2011, 03 06, 19:17:53 »
Sziasztok!
Feltettem a 9.3-t, de nem fordul el a kijelző. Mit tegyek?
Köszi!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1493 Dátum: 2011, 03 06, 19:21:45 »
Sziasztok!
Feltettem a 9.3-t, de nem fordul el a kijelző. Mit tegyek?
Köszi!
Hol nem fordul el?
Mire tetted fel?
Hogy tetted fel?
Én javaslom mindenkinek, hogy a JS5-öt (3 file-ost, 512-es pittel, re-partitionnal) tegye fel a 9.3-as előtt. Utána SM vagy voodoo kernel odinnal, sdre rámásol a darky rom, darky config letölt, beállít. Rom felrak recoveryből.

Nem elérhető simontibi

• DOUBLE CLUB
« Reply #1494 Dátum: 2011, 03 06, 20:30:47 »
Hol nem fordul el?
Mire tetted fel?
Hogy tetted fel?
Én javaslom mindenkinek, hogy a JS5-öt (3 file-ost, 512-es pittel, re-partitionnal) tegye fel a 9.3-as előtt. Utána SM vagy voodoo kernel odinnal, sdre rámásol a darky rom, darky config letölt, beállít. Rom felrak recoveryből.
Bocsi! :oops:
Nem írtam át a profilt.
Természetesen galaxy s. Elöször az odinos verziós (itt ajánlott) romot tettem fel. aztán az sm és voodoo kimaradt. sdre másoltam a darkyt, és működik. Rohadt gyors. tetszik is, de pl, a leveleknél, a galériánál.... nem forgatja el a kijelzőt, pedig kellene, mert be van állítva. aztán pl. az asphalt5-nél nincs accelerometeres irányítás.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1495 Dátum: 2011, 03 06, 20:50:56 »
Bocsi! :oops:
Nem írtam át a profilt.
Természetesen galaxy s. Elöször az odinos verziós (itt ajánlott) romot tettem fel. aztán az sm és voodoo kimaradt. sdre másoltam a darkyt, és működik. Rohadt gyors. tetszik is, de pl, a leveleknél, a galériánál.... nem forgatja el a kijelzőt, pedig kellene, mert be van állítva. aztán pl. az asphalt5-nél nincs accelerometeres irányítás.
Ha kimaradt az sm és a voodoo, akkor hogy tetted fel a darkyt?  :hmm:

Szerk: jah biztos rom managerrel. De azzal nem lehet, 2.2.1 3e recovery.... Nem tudom mit csináltál :)

Nem elérhető simontibi

• DOUBLE CLUB
« Reply #1496 Dátum: 2011, 03 06, 21:30:47 »
Ha kimaradt az sm és a voodoo, akkor hogy tetted fel a darkyt?  :hmm:

Szerk: jah biztos rom managerrel. De azzal nem lehet, 2.2.1 3e recovery.... Nem tudom mit csináltál :)
feltettem a rom managert is, de nem ment. aztán az xda-n találtam valamit(erre már nem emlékszem pontosan), és működött. simán a másik recovery mod indult el, és ment is fel a rom.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1497 Dátum: 2011, 03 06, 21:37:12 »
feltettem a rom managert is, de nem ment. aztán az xda-n találtam valamit(erre már nem emlékszem pontosan), és működött. simán a másik recovery mod indult el, és ment is fel a rom.
Ok. Ha nem tudod mit, hogyan tettél fel, akkor mi honnan tudjuk hogy mi lehet a hiba? :)

Nem elérhető simontibi

• DOUBLE CLUB
« Reply #1498 Dátum: 2011, 03 06, 21:41:20 »
Ok. Ha nem tudod mit, hogyan tettél fel, akkor mi honnan tudjuk hogy mi lehet a hiba? :)
a rom managernél állítottam be valahogy, hogy a 2e rec. mod lett a 3e helyett.

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #1499 Dátum: 2011, 03 06, 21:47:08 »
a rom managernél állítottam be valahogy, hogy a 2e rec. mod lett a 3e helyett.
Szerintem vegyél egy nagy levegőt és csináld meg úgy ahogy az le van már írva.Nem értem mit ügyködsz te a rommanagerrel?
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8