0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Szia! Tegyél fel például egy GTG TouchwizLaunchert...Abban beállíthatod, hogy szeretnéd látni az alkalmazásokat!
Köszi a tippet ! Lehet kiprobalom.A darky meg anno feltett egy rakat flipfontot, ezeket hol lehet hasznalni vagy egyaltalan mire jok ?
Kész a Darky9.2_Bezke Themed romom.mint a nevében is benne van 9,2-re azaz JS3-ra épült, rengeteg alkalmazás moddingolt és a k13a speedmod kernelt tartalmazza. Képek és link ma-holnap........
Csak bátraknak. Kint van a 9.3-as verzió. Letöltés az első hsz-ben!
Belinkelhetted volna, alig találtam meg: You are not allowed to view links. Register or Login
Semmi info nincs róla, hogy milyen...
jónak tűnik.Más.:Darky 9.3 Bezke_Themed Uploading.
9.3 Bezke Theme hol van fent ? =-O Ez a Darky 9.3 nem végleges verzioval készült? Köszi :-)
Képeket most nem kaptok...
Nos kész az első romom!Igen ez egy komplett rom. Úgy döntöttem, hogy a darky 9.3-ra építem, mivel ugyan az mint a 9.2 csak JS5-re épült.Gondoltam kreálok egy full saját romot, de minek ha már van akinek bejött ez a meló.Tehát elkészítettem a Darky9.3 Bezke Themed romot.. XWJS5 alappal, XXJPY phone, XXJP9 CS, és speedmod k13a 500hz-es kernel.Ha tetszik akkor nyitok neki egy topic-ot, és idővel teszek fel képeket is. Jelezzetek vissza, ha tetszik.
Hogy tetszik-e Viccelsz , bolondozol azonnal topikot neki !!
Ilyen gyorsan feldobtad?
Gondolom bízik bennem.
Gondolom bízik bennem.A topic kiemelve a romtárba.................Ott keressétek.
Hello!Ha a Darky romban van superuser az azt jelentihogy rootolva van a teló?Vagy még külön kell rootolni?Köszi
Nem kell. Rootolva van alapból már a 9.2.
De a root explorer-rel nem tudok másolni külső sdről a system csc mappába!
Azért mert alapból olvasásra van állítva a root explorer,felül a szöveg hogy mounted as r/o (read only-csak olvasás) mellette van egy gomb mount r/w felirattal ,ha azt megnyomod akkor read/write(olvasás/írás) módba áll át.Miután végeztél a másolni való dolgaiddal,ne felejtsd el visszaállítani csak olvasás üzemmódba.