Èn sem bántólag válaszoltam (vagyis nem úgy akartam). Szóval akkor utólagosan én is az elnézésedet kérem. Látom a segítö szándékodat, elég részletesen, és érthetöen magyarázol minden hozzászólásodban.
Semmi gond és elnézést részemről is. Örülök, hogy mindezt tisztáztuk. Félreértések sorozata. Nézzük inkább azt, hogy hogyan tudunk előrelépni. Néha tényleg azért is van gond, mert nem ismerjük egymás lehetőségeit. Rengeteg anyag csak külföldiül érhető el. Én is sokat kinlódok egy német oldalon, viszont ha angol vagy orosz a nyelv, akkor tudok segíteni. Jelezni kellene, hol van olyan szűk keresztmetszet egy adott nyelven, ahol igény van egy vázlatos ismertető, vagy egy részletes fordításra. Ha azt elosztjuk itt, akkor sokat segíthetünk mindenkinek.
Egy másik téma. K13A Speedmod kernel. Két éjszaka és 3 nap megy. Az éjszakai üresjárati fogyasztása két éjszaka alatt mérhetően több eddig, mint a K12T vagy K12S. A méréseket folytatom, nem török még pálcát felette, mert lehetnek ma még ismeretlen mérést befolyásoló tényezők. A pozitiv eltérés csak az auto fényerőben és a színhőmérséklet váltási lehetőségben van. Ha kb + két éjszaka is ugyanilyen lesz az eredmény, akkor elköszönök tőle. Vissza a K12T-hez?
(Kikapcsolt "adatkapcsolat a háttérben":0,97%-1,17%/óra, "bekapcsolt adatkapcsolat a háttérben":1,5% - 1,7%/óra fogyasztás eddig. Kisebb adat a K12T.)