2024, 11 29, 04:50:46

Szerző Téma: Darky's Gingerbread Edition - Extreme Edition (Froyo)  (Megtekintve 155350 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető freetaki

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Aura szigics
  • PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: 2.2.1 doc+sm
Re: Darky's Gingerbread Edition - Extreme Edition
« Reply #1050 Dátum: 2011, 02 07, 16:50:36 »
Inn3rcity:
Neked müködik a cwmben a k13ban a sötétség be/ki kapcsolása? Mert mind a kettö állapotban teljesen ugyan olyan sötét a kijelzö...

Nem elérhető inn3rcity

• Navigáció / Navigation: WAZE
  • PDA: Galaxy S5
« Reply #1051 Dátum: 2011, 02 07, 17:10:11 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Inn3rcity:
Neked müködik a cwmben a k13ban a sötétség be/ki kapcsolása? Mert mind a kettö állapotban teljesen ugyan olyan sötét a kijelzö...
Fogalmam sincs, nem tudom hol kell azt beállítani...
I'm in love with a ROBOT, how can I tell my parents?

Nem elérhető DaSnake

• PDA: SGS I9100
  • PDA ROM: Bezke XWKK5 + Siyah 2.6.7
« Reply #1052 Dátum: 2011, 02 07, 17:34:17 »
Tervezem feltenni a Darky's 9.2-t most hogy már egyre több pozitív visszajelzés van róla.
SM K13-ból látott valaki 250Hz-est?
Igazából nem olvastam még utána hogy milyen negatív hatásai lehetnek hosszú távon az 500Hz-esnek, és addig maradnék a gyári értéknél. Bár látom hogy a többség azt használja...

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #1053 Dátum: 2011, 02 07, 17:46:40 »
Tervezem feltenni a Darky's 9.2-t most hogy már egyre több pozitív visszajelzés van róla.
SM K13-ból látott valaki 250Hz-est?
Igazából nem olvastam még utána hogy milyen negatív hatásai lehetnek hosszú távon az 500Hz-esnek, és addig maradnék a gyári értéknél. Bár látom hogy a többség azt használja...

a k12u -ból van 250Hz-es... a k13a még teszt verziós így gondolom később lesz...
semmi későbbi rossz hatástól nem kell félni ezügyben... rakhatod az 500Hz verziókat  ;)

Nem elérhető inn3rcity

« Reply #1054 Dátum: 2011, 02 07, 17:53:52 »

a k12u -ból van 250Hz-es... a k13a még teszt verziós így gondolom később lesz...
semmi későbbi rossz hatástól nem kell félni ezügyben... rakhatod az 500Hz verziókat  ;)
500Hz-esnek nem nagyobb az akksi fogyasztása?

Nem elérhető DaSnake

• PDA: SGS I9100
  • PDA ROM: Bezke XWKK5 + Siyah 2.6.7
« Reply #1055 Dátum: 2011, 02 07, 18:00:55 »

Köszi a gyors választ, akkor rátérek az 500-asra... (Hacsak más nem próbál meg lebeszélni :) )

Igen, azt biztos, hogy a jobb teljesítmény érdekében többet fogyaszt, de kérdés mennyivel... 

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #1056 Dátum: 2011, 02 07, 18:08:33 »
nekem kb. semennyivel

Nem elérhető pburkus

• Navigáció / Navigation: iGo,
  • PDA: Samsung Galaxy I9000, HTC Touch Pro, HTC Kaiser, MDA Vario
  • PDA ROM: Darky's 9.3, XWJS3, speedmod K13C, 500Hz
« Reply #1057 Dátum: 2011, 02 07, 20:45:50 »
Jó ez a cucc, csak kár hogy nem müködik. Kapcsolgathatod ide-vagy oda, pont ugyan olyan. Go vissza s-es sötétítés nélküli módosított speedomdra.
Nálam mükszik. A beállítás angolul:"Disable darkest auto-brightness level" azaz "Kikapcsolni a sötétebb auto-fényerő szabályzást". Amikor próbáltam, kiválasztottam egy színhőmérséklet beállítást (a végén a semleges neutralnál maradtam). Ha innen tovább lépsz a választott színhőmérséklet mellett marad a sötétebb fényerő. Ha kiválasztod a "disable..." pontot is és úgy mész tovább, csak akkor jön a világosabb fényerő. A képernyő alsó harmadában fehérrel írja, hogy mit választottál. Go Back-majd - reboot Into Recovery, Reboot System Now. A különbség szobában, lámpánál nem annyira nagy-de van!, jóval nagyobb volt a különbség délután erős tiszta napfénynél.

Nem elérhető pburkus

« Reply #1058 Dátum: 2011, 02 07, 21:30:56 »
1 hetes darky akku teszt eredénye röviden: tök ugyan az mint doc.

Komolyan nem tudom mi dönthet egy-egy rom esetében. Milyen app ragad be és fogyaszt sokat, ill milyen kernel akad össze valamivel. Tehát, ha túl sokat fogyaszt egy rom akkor gondoljunk arra, hogy a véletlen generátor most kiszúrt velünk, de egy wip-os újratelepítés akár meg is oldhatja.
Ès most go kiprobálni a k13. Végre nem kell megvakulni jeeeeeeeeee!!!!!

Csak egy pár ötlet a teljesség nélkül. Itt most a különféle kernelek és a fogyasztás közötti kapcsolatról beszélünk. You are not allowed to view links. Register or Login Ezen a linken jól látható a kernel szerepe. Tulajdonképpen a hardware elemek és a többi szoftver közötti kapcsolatot biztosítja. Egyik funkciója a meghajtó. Ha egy WiFi rádió (hardware) használatát itt úgy szabályozod, hogy x időnként szkennelje végig a lehetséges frekvenciasávot új csatornák után, majd ez az idő 10x nő, akkor sokkal ritkábban kapcsol be a WiFi rádió,tehát sokkal kevesebbet fogyaszt. Ha a BT, WiFi rádió kimenő teljesítményét alacsonyabbra veszed, rosszabb minőség, kisebb hatótávolság mellett a fogyasztás is csökken. Egyik legnagyobb energiazabáló a kijelző. Alapfényerejének változása nagy változást okoz a fogyasztásban. Ezekről lehet a Change Log (Változások Naplózása) rovatban olvasni, hogy a WiFi szkennelés 2 percre változott, vagy a kijelző fényereje..... Ilyen kérdés a mintavételi frekvencia is kernelben (500Hz...stb) minél gyakoribb, annál több a fogyasztás, de annál jobban, finomabban megy a gépezet. (Az 500Hz kontra alacsonyabb mintavételi frekvenciákról az xda-n azt olvastam, hogy a fogyasztás nem nő vele jelentősen, ezért is ajánlott a minőségjavulás miatt.) És még nem beszéltünk a prociról meg a többi elemről. Röviden ennyit.

Nem elérhető inn3rcity

« Reply #1059 Dátum: 2011, 02 07, 22:07:55 »
Lehet kicsit (nagyon) le vagyok maradva, de az Android (vagy csak a kernel) Linux alapú?!

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #1060 Dátum: 2011, 02 07, 22:09:55 »
Lehet kicsit (nagyon) le vagyok maradva, de az Android (vagy csak a kernel) Linux alapú?!
maga az android

Nem elérhető freetaki

« Reply #1061 Dátum: 2011, 02 08, 11:00:27 »
Nálam mükszik. A beállítás angolul:"Disable darkest auto-brightness level" azaz "Kikapcsolni a sötétebb auto-fényerő szabályzást". Amikor próbáltam, kiválasztottam egy színhőmérséklet beállítást (a végén a semleges neutralnál maradtam). Ha innen tovább lépsz a választott színhőmérséklet mellett marad a sötétebb fényerő. Ha kiválasztod a "disable..." pontot is és úgy mész tovább, csak akkor jön a világosabb fényerő. A képernyő alsó harmadában fehérrel írja, hogy mit választottál. Go Back-majd - reboot Into Recovery, Reboot System Now. A különbség szobában, lámpánál nem annyira nagy-de van!, jóval nagyobb volt a különbség délután erős tiszta napfénynél.
Az egy dolog, hogy be tudod kapcsolni. Próbálj ki egy k12m elötti kernelt. Èg és föld még mindig. Ès értek angolul, söt még a cwmet is tudom kezelni.

Nem elérhető pburkus

« Reply #1062 Dátum: 2011, 02 08, 18:54:19 »
Az egy dolog, hogy be tudod kapcsolni. Próbálj ki egy k12m elötti kernelt. Èg és föld még mindig. Ès értek angolul, söt még a cwmet is tudom kezelni.
Elnézést utólag is. Nem sértésnek, megbántásnak hanem segítségnek szántam, amit leírtam. Figyelek és többet nem teszem. Ha tudok és másnak segít, akkor azért igen.

Nem elérhető inn3rcity

« Reply #1063 Dátum: 2011, 02 08, 21:46:47 »
Kijött az XWJS3 javítása, az XWJS5. Biztos lesz megint új Darky ROM. :(

Nem elérhető freetaki

« Reply #1064 Dátum: 2011, 02 09, 08:55:55 »
Elnézést utólag is. Nem sértésnek, megbántásnak hanem segítségnek szántam, amit leírtam. Figyelek és többet nem teszem. Ha tudok és másnak segít, akkor azért igen.
Èn sem bántólag válaszoltam (vagyis nem úgy akartam). Szóval akkor utólagosan én is az elnézésedet kérem. Látom a segítö szándékodat, elég részletesen, és érthetöen magyarázol minden hozzászólásodban.

Nem elérhető pburkus

« Reply #1065 Dátum: 2011, 02 09, 19:19:15 »
Èn sem bántólag válaszoltam (vagyis nem úgy akartam). Szóval akkor utólagosan én is az elnézésedet kérem. Látom a segítö szándékodat, elég részletesen, és érthetöen magyarázol minden hozzászólásodban.
Semmi gond és elnézést részemről is. Örülök, hogy mindezt tisztáztuk. Félreértések sorozata. Nézzük inkább azt, hogy hogyan tudunk előrelépni. Néha tényleg azért is van gond, mert nem ismerjük egymás lehetőségeit. Rengeteg anyag csak külföldiül érhető el. Én is sokat kinlódok egy német oldalon, viszont ha angol vagy orosz a nyelv, akkor tudok segíteni. Jelezni kellene, hol van olyan szűk keresztmetszet egy adott nyelven, ahol igény van egy vázlatos ismertető, vagy egy részletes fordításra. Ha azt elosztjuk itt, akkor sokat segíthetünk mindenkinek.

Egy másik téma. K13A Speedmod kernel. Két éjszaka és 3 nap megy. Az éjszakai üresjárati fogyasztása két éjszaka alatt mérhetően több eddig, mint a K12T vagy K12S. A méréseket folytatom, nem török még pálcát felette, mert lehetnek ma még ismeretlen mérést befolyásoló tényezők. A pozitiv eltérés csak az auto fényerőben és a színhőmérséklet váltási lehetőségben van. Ha kb + két éjszaka is ugyanilyen lesz az eredmény, akkor elköszönök tőle. Vissza a K12T-hez? (Kikapcsolt "adatkapcsolat a háttérben":0,97%-1,17%/óra, "bekapcsolt adatkapcsolat a háttérben":1,5% - 1,7%/óra fogyasztás eddig. Kisebb adat a K12T.)

Nem elérhető Mcfly13

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Waze / GMaps
  • PDA: Note 2
  • PDA ROM: XXDME4
« Reply #1066 Dátum: 2011, 02 09, 19:32:00 »
Sziasztok!
Nálatok is elôfordul, hogy a darky 9.2 extremnél egy új telepítésû Beautiful widgetre nem lehet letölteni skint mert leáll a program?
Bitcasa Tárhely

Nem elérhető nylacika

• PDA: Samsung Galaxy S8+ & Samsung Galaxy S9+ Dual Sim Black
« Reply #1067 Dátum: 2011, 02 09, 20:29:03 »
Sziasztok!
Nálatok is elôfordul, hogy a darky 9.2 extremnél egy új telepítésû Beautiful widgetre nem lehet letölteni skint mert leáll a program?
Nem a rom hibája, hanem a warez cuccé! De ez már  :warez: :D

Nem elérhető ZΛGΣ

• ALAPÍTÓ TAG
    • Elitnet
  • PDA: Galaxy S III
  • PDA ROM: crDroid
« Reply #1068 Dátum: 2011, 02 09, 22:16:34 »
Nem a rom hibája, hanem a warez cuccé! De ez már  :warez: :D

Sajnos a fizetős "változatnál" is előfordulnak néha frissítési és egyéb problémák is. Remélem, hamarosan javítják.  :hmm:

Nem elérhető inn3rcity

« Reply #1069 Dátum: 2011, 02 09, 22:31:51 »
Sajnos a fizetős "változatnál" is előfordulnak néha frissítési és egyéb problémák is. Remélem, hamarosan javítják.  :hmm:
Én rájöttem, ha valami nem megy rendesen, vagy egyáltalán, akkor meg kell venni és működni fog. :D

Nem elérhető Mcfly13

• DOUBLE CLUB
« Reply #1070 Dátum: 2011, 02 09, 22:58:06 »
Csak hogy ne érje szó a ház elejét szeretném megtudni, hogy a market meghekkelése nem számít wareznak?
Én sem szeretem a nem tiszta dolgokat, példaként felhozom, hogy a mybackup prot meg tudtam venni okoskodás nélkül, mert a cégnek van lehetôség a honlapján keresztül vásárolni a googlis fizetési formában.
Ha mások is megoldanák nem lenne ilyen probléma
mert 400 forintot szívessen kifizetek érte.
Bitcasa Tárhely

Nem elérhető inn3rcity

« Reply #1071 Dátum: 2011, 02 09, 23:04:47 »
Csak hogy ne érje szó a ház elejét szeretném megtudni, hogy a market meghekkelése nem számít wareznak?
Én sem szeretem a nem tiszta dolgokat, példaként felhozom, hogy a mybackup prot meg tudtam venni okoskodás nélkül, mert a cégnek van lehetôség a honlapján keresztül vásárolni a googlis fizetési formában.
A webes marketet nem kell "meghekkelni", úgyis tudsz vásárolni!
Ezek után a telód "meghekkelése" sztem nem minősül bűncselekménynek. :)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #1072 Dátum: 2011, 02 09, 23:08:05 »
Ha a Marketaccess vagy Marketenabler programokra gondolsz mint meghekkelés, akkor az miért számítania wareznek, ha egy olyan országból is tudsz vásárolni, ahonnan alapból nem tudnál?
Ha már ilyen mostohák vagyunk a Google-nak, legalább ezzel a módszerrel legálisan juthatunk a fizetős programokhoz. Kiválóan működik a google checkout, ami a marketben vásárláshoz kell ( rondzsy89 CIB-es kártyáját leszámítva :D). A fiam OTP junior kártyájával is egyből regisztrált, és vásárolgat is rendesen.

Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Mcfly13

• DOUBLE CLUB
« Reply #1073 Dátum: 2011, 02 09, 23:18:55 »
Felmentem a webes marketre, és azt monda a dög, hogy az én készülékemre nem vehetem meg.
Készülék kiválasztása nélkül pedig nem enged tovább!
Bitcasa Tárhely

Nem elérhető barbie09

• Nem: Nő
  • PDA: Samsung galaxy s I9000
  • PDA ROM: Rom Simply Honey 4.0. Talon kernel 1.2
« Reply #1074 Dátum: 2011, 02 10, 00:49:13 »
sziasztok.Nem értek a linkeléshez de sz xda-n nézzétek meg a Darky extreme  9.2 blue steel mod zippet.Én föltettem  és  az effektek fantasztikusan jók.