2024, 11 24, 02:49:41

Szerző Téma: ZTE Blade általános beszélgetés  (Megtekintve 241180 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető gabi123

• HardwareOC
  • Navigáció / Navigation: ZTE Blade + IGO 8
  • PDA: ZTE Blade
  • PDA ROM: 2.2 Kelzsoca R11_HUN
Re: ZTE Blade általános beszélgetés
« Reply #300 Dátum: 2011, 02 04, 15:17:05 »
Sziasztok!

Nemrég vettem a Blade-t, 2.2-t már feltettem.

A problémám a következő:

Bejövő hívásoknál mindig "ismeretlen" adatot kapok, holott a hívó felek bennevannak a névjegyzékben, és biztosan nincs náluk letiltva hívószámkijelzés. Ha kinyomom őket, és jön az értesítő a nem fogadott hívásról, az SMS-ben már írja a hívó fél nevét, akitől nem fogadtam a hívást.

Mit kellene állítani?

Köszönöm!

Nem elérhető mviktor

• Nem: Férfi
  • Droidista :-)
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: S8 Plus
  • PDA ROM: Nougat U1AQF7
« Reply #301 Dátum: 2011, 02 04, 15:25:00 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Nemrég vettem a Blade-t, 2.2-t már feltettem.

A problémám a következő:

Bejövő hívásoknál mindig "ismeretlen" adatot kapok, holott a hívó felek bennevannak a névjegyzékben, és biztosan nincs náluk letiltva hívószámkijelzés. Ha kinyomom őket, és jön az értesítő a nem fogadott hívásról, az SMS-ben már írja a hívó fél nevét, akitől nem fogadtam a hívást.

Mit kellene állítani?

Köszönöm!

Ha jól tippelem előfizetéssel vetted meg,és a csomagodban nincs aktiválva a hívószám kijelzés.Kétszáz pár forint /hó de neked kell kell megrendelni.
Lehet hogy a gólya hozott......de az ördög visz el.....

Nem elérhető gabi123

• HardwareOC
« Reply #302 Dátum: 2011, 02 04, 15:44:27 »
Ha jól tippelem előfizetéssel vetted meg,és a csomagodban nincs aktiválva a hívószám kijelzés.Kétszáz pár forint /hó de neked kell kell megrendelni.

PFF!

Jól tippelsz... Dominóról váltottam előfizura... Nem gondoltam, hogy ilyesmiért 2011-ben előfizetésnél külön kell perkálni, agyam eldobom...

Neked viszont köszi szépen az infót, magamtól nem jöttem volna rá. Az a furcsa, hogy a megkötésnél a srác meg se kérdezte, hogy aktiválja-e...

Nem elérhető gerely

• Navigáció / Navigation: Mio P560, HTC Desire S
  • PDA: HTC Desire S, iPod Touch 3G
  • PDA ROM: Fallout (ICS Sense 4.0), iOS 4
« Reply #303 Dátum: 2011, 02 04, 16:38:49 »
Sziasztok! Megvan a penge! :) Nagyon jó, egy kérdésem lenne: amikor lehúzod azt az értesítéses részt, nem lehet úgy megcsinálni mint ahogy a Galaxy 3-mon és a Galaxy S-en van hogy ott be lehessen kapcsolni a wifit bluetooth-t stb.. és a felső taskbart nem lehet kicserélni?? :D köszi előre is a válaszokat!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Oli67

• PDA: zte blade
  • PDA ROM: TM p729TV1.0.0B03
« Reply #304 Dátum: 2011, 02 05, 11:30:12 »
sziasztok!

Király ez a teló!!! Mindennel meg vagyok elégedve, gyors, szuper a GPS (lepipálja a PNA-mat). Amit viszont nagyon hiányolok az SD kártyára telepítés. T-s romom van, és nem igazán akarok rá főzött romot tenni. Rengateg fórumot végiglapoztam, és rájöttem, iszonyú sok szakértő van a fórumokon, hiszen froyo-k tömkelege van már fent, de senki nem oldotta meg az SD kártyára telepítést eredeti T-s romon, vagy csak elkerülte a figyelmemet!? Az LG GT540-re (ami szintén 2.1-es androiddal fut) már megoldották. A kérésem az lenne ha ti találkoztatok megoldással a problémámra megköszönném a segítséget.

Nem elérhető api29

• Navigáció / Navigation: ZTE Blade
  • PDA: ZTE blade
  • PDA ROM: 2.2 froyo
« Reply #305 Dátum: 2011, 02 05, 14:16:36 »
sziasztok!

Király ez a teló!!! Mindennel meg vagyok elégedve, gyors, szuper a GPS (lepipálja a PNA-mat). Amit viszont nagyon hiányolok az SD kártyára telepítés. T-s romom van, és nem igazán akarok rá főzött romot tenni. Rengateg fórumot végiglapoztam, és rájöttem, iszonyú sok szakértő van a fórumokon, hiszen froyo-k tömkelege van már fent, de senki nem oldotta meg az SD kártyára telepítést eredeti T-s romon, vagy csak elkerülte a figyelmemet!? Az LG GT540-re (ami szintén 2.1-es androiddal fut) már megoldották. A kérésem az lenne ha ti találkoztatok megoldással a problémámra megköszönném a segítséget.

Elvileg A2sd scriptel meg lehet oldani,galaxy 3-on meg is csináltam ugyanaz a program kellett hozzá mint az Optimus GT540-hez,de a Blade-en nem teszteltem,ha gondolod akkor itt olvashatsz róla többet: You are not allowed to view links. Register or Login

Elvileg működne vele,de csak saját felelősségre próbáld ki ha akarod!!!ÉN NEM TESZTELTEM BLADE-en!!!
ZTE BLADE+IGO AMIGO?+SYGIC DRIVE 10+NDRIVE 10+COPILOT LIVE 8+NAVIGON SELECT 3.5+SYGIC AURA

Nem elérhető api29

« Reply #306 Dátum: 2011, 02 05, 15:56:35 »
Sziasztok! Megvan a penge! :) Nagyon jó, egy kérdésem lenne: amikor lehúzod azt az értesítéses részt, nem lehet úgy megcsinálni mint ahogy a Galaxy 3-mon és a Galaxy S-en van hogy ott be lehessen kapcsolni a wifit bluetooth-t stb.. és a felső taskbart nem lehet kicserélni?? :D köszi előre is a válaszokat!

Na ezt tessék kipróbálni: You are not allowed to view links. Register or Login  Én próbáltam hasonlít arra amire gondolsz!!!
ZTE BLADE+IGO AMIGO?+SYGIC DRIVE 10+NDRIVE 10+COPILOT LIVE 8+NAVIGON SELECT 3.5+SYGIC AURA

Nem elérhető fincs

• Navigáció / Navigation: igen
  • PDA ROM: 2.2
« Reply #307 Dátum: 2011, 02 05, 16:57:03 »
Sziasztok!
2 napja vagyok boldog tulaj, és mindenben elégedett vagyok a készülékkel, de megfordult a fejemben, hogy nem lehetne erre felvarázsolni a Samsung Galaxy S-hez hasonló beépített progikat (pl FM rádió, média lejátszó, jegyzetek, ill. sms kezelés)?
Eredeti Galaxy S appokat próbáltam feltenni, de a telepítéseknél hibával kilépett...
Sokat dolgoztak rajta a samsung mérnökei, és véleményem szerint elég mutatósra sikeredtek. :)
Üdv!

Nem elérhető mviktor

• Droidista :-)
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: S8 Plus
  • PDA ROM: Nougat U1AQF7
« Reply #308 Dátum: 2011, 02 05, 17:14:25 »
Sziasztok!
2 napja vagyok boldog tulaj, és mindenben elégedett vagyok a készülékkel, de megfordult a fejemben, hogy nem lehetne erre felvarázsolni a Samsung Galaxy S-hez hasonló beépített progikat (pl FM rádió, média lejátszó, jegyzetek, ill. sms kezelés)?
Eredeti Galaxy S appokat próbáltam feltenni, de a telepítéseknél hibával kilépett...
Sokat dolgoztak rajta a samsung mérnökei, és véleményem szerint elég mutatósra sikeredtek. :)
Üdv!

Nem hinném hogy futnának rajta.....
Lehet hogy a gólya hozott......de az ördög visz el.....

Nem elérhető fincs

• Navigáció / Navigation: igen
« Reply #309 Dátum: 2011, 02 05, 17:18:07 »
Gondoltam egy próbát megér...
Köszönöm a gyors választ!
Esetleg ismertek kinézetben és funkcionalitásban hasonló progikat, amik mennek?
Köszönöm...
Üdv!

Nem elérhető gerely

« Reply #310 Dátum: 2011, 02 05, 20:45:08 »
Na ezt tessék kipróbálni: You are not allowed to view links. Register or Login  Én próbáltam hasonlít arra amire gondolsz!!!

Köszönöm szépen! Nagyon segítőkész fórum! :) és esetleg a taskbar kicserélése sajátra?? Olyan lehetséges? Köszönöm! :) :taps:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető joshiie

• Navigáció / Navigation: ZTE BLADE
  • PDA: ZTE BLADE
  • PDA ROM: 2.2 FroYo_Alpha5_LITE
« Reply #311 Dátum: 2011, 02 06, 07:35:53 »
Sziasztok!

Sehol nem találom a funkciót, hogy a power gombra letegye a hívást!
Hol van benne a 2.2-es MCR 10-ben? Help me pls
...::Joshiie::...

Nem elérhető gerely

« Reply #312 Dátum: 2011, 02 06, 10:50:08 »

Ok.. megoldva mind a kettő probléma :D a taskbar kicserélését úgy oldottam meg h a framework-res.apk-ban kicseréltem az egyik fájlt és most customizálom tovább a romot. :D ha lesz majd egy végleges,jó rom akkor belinkelem majd! :)

Nem elérhető mitlageri

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Bezke Ginger 3.3 BaReBoNe BUJV9
« Reply #313 Dátum: 2011, 02 06, 11:04:34 »
Sziasztok!

Sehol nem találom a funkciót, hogy a power gombra letegye a hívást!
Hol van benne a 2.2-es MCR 10-ben? Help me pls

Beállítások/kisegítő lehetőségek (itt lehet nyomni kell egy mégse-t), és itt bepipálod a bekapcsológombosat

Nem elérhető Oli67

• PDA ROM: TM p729TV1.0.0B03
« Reply #314 Dátum: 2011, 02 06, 11:09:42 »
Elvileg A2sd scriptel meg lehet oldani,galaxy 3-on meg is csináltam ugyanaz a program kellett hozzá mint az Optimus GT540-hez,de a Blade-en nem teszteltem,ha gondolod akkor itt olvashatsz róla többet: You are not allowed to view links. Register or Login

Elvileg működne vele,de csak saját felelősségre próbáld ki ha akarod!!!ÉN NEM TESZTELTEM BLADE-en!!!

Kipróbáltam, sajnos nem sikertült. Addig jutottam, hogy elindítom a Gscript-et .... A2sd és csak kék háttér Close gomb és nem csinál semmit. De azért nagyon köszönöm!

Nem elérhető gerely

« Reply #315 Dátum: 2011, 02 06, 11:34:50 »
Ok.. megoldva mind a kettő probléma :D a taskbar kicserélését úgy oldottam meg h a framework-res.apk-ban kicseréltem az egyik fájlt és most customizálom tovább a romot. :D ha lesz majd egy végleges,jó rom akkor belinkelem majd! :)

Úú. mekkora egy noob vagyok XD -.- mégsincs meg a taskbar kicserélősdi.. melyik fájlt kell kicserélni?? vki tud segíteni?

Nem elérhető api29

« Reply #316 Dátum: 2011, 02 06, 12:16:04 »
Úú. mekkora egy noob vagyok XD -.- mégsincs meg a taskbar kicserélősdi.. melyik fájlt kell kicserélni?? vki tud segíteni?

Azért ez a téma kicsit bonyolultabb mint,hogy kicserélni a framework-egy két alkotó elemét!!!Ezt a beavatkozást rendszerint BOOTLOOP követi!!!Nem ajánlott!

Nem elérhető gerely

« Reply #317 Dátum: 2011, 02 06, 13:12:11 »
Azért ez a téma kicsit bonyolultabb mint,hogy kicserélni a framework-egy két alkotó elemét!!!Ezt a beavatkozást rendszerint BOOTLOOP követi!!!Nem ajánlott!

Igen rájöttem már énis! :D esetleg erről hol olvashatok?

Nem elérhető petozsolt

« Reply #318 Dátum: 2011, 02 06, 19:55:16 »
Üdv
2 db blade van a családba. Mind a kettő kifogástalanul müködött..... eddig. Konkrétan a gps jellel van bajom. Az egyik készülék az istenért sem akar gps jelet találni (igo8) Eddig müködött. Elvégeztem a tesztet de azzal se talál müholdat. Szerintetek? Gari papir megvan de én bütyköltem bele 256rol 512re és függetlenitettem. Vajon csak valami letiltja a gps müködését pl virusirto vagy nemtudom ? Vagy nagyobb a baj? Szerintetek buktam a garit is? Amugy csak a gps nem üzemel. Kiváncsi leszek ha esetleg cserélik javitják élni fog e a gari.

Nem elérhető gabi123

• HardwareOC
« Reply #319 Dátum: 2011, 02 07, 14:31:09 »
Sziasztok!

Ilyen Samsung SMS megjelenítőt valahogyan fel lehet esetleg hackelni a Bladre, Froyo-ra? :)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #320 Dátum: 2011, 02 07, 14:35:23 »
Sziasztok!

Ilyen Samsung SMS megjelenítőt valahogyan fel lehet esetleg hackelni a Bladre, Froyo-ra? :)

A Handcent sms nem lenne jó helyette? Mintha ott lehetne állítani a bubik színét is, de már régen próbáltam, szóval nem biztos.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Seresalf

• PDA ROM: 2.2 Froyo
« Reply #321 Dátum: 2011, 02 08, 10:19:27 »
Hali!

Tapasztalt mas is olyat, hogy Froyo-val nem megy a Youtube ha browser-bol inditod?
Nem jatsza le a videokat, csak akkor, ha letoltom a Youtube appot.

Alf

Nem elérhető Seresalf

« Reply #322 Dátum: 2011, 02 08, 10:21:21 »
Sziasztok!

Tudtok olyan alkalmazast ajanlani, amivel le tudom menteni a tellora telepitett .pk file-okat?
Marketbol felraktam jopar alkalmazast es ezekrol szeretnek egy biztonsagi mentest csinalni, hogy ha ROM-ot cserelek, ne vesszenek el.

Elore is koszi
Alf

Nem elérhető api29

« Reply #323 Dátum: 2011, 02 08, 10:40:21 »
Sziasztok!

Tudtok olyan alkalmazast ajanlani, amivel le tudom menteni a tellora telepitett .pk file-okat?
Marketbol felraktam jopar alkalmazast es ezekrol szeretnek egy biztonsagi mentest csinalni, hogy ha ROM-ot cserelek, ne vesszenek el.

Elore is koszi
Alf

Market>>>AppInstaller én ezt használom!Van installer része,uninstaller része,és backup része is(Az SD-re csinál egy "Appsaver" mappát és oda pakolgat)!Ha backupolsz ne ilyedj meg kb 1 percig le lesz fagyva a teló!!!Csak figyeld a képernyőt,és egyszer csak fogja csinálni a mentéseket ha megcsinálta kiléphetsz belőle!!!

Nem elérhető Seresalf

« Reply #324 Dátum: 2011, 02 08, 10:48:53 »
Market>>>AppInstaller én ezt használom!Van installer része,uninstaller része,és backup része is(Az SD-re csinál egy "Appsaver" mappát és oda pakolgat)!Ha backupolsz ne ilyedj meg kb 1 percig le lesz fagyva a teló!!!Csak figyeld a képernyőt,és egyszer csak fogja csinálni a mentéseket ha megcsinálta kiléphetsz belőle!!!

Koszi szepen, maris megnezem