0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Fennt van már ebből az 1.9-es, 1.8-al kezdtem.Az 1.8-ra rátoltam az 1.9-et recoveryből, előtte wipe cache és dalvik cache volt.Az a kérdés, hogy most is elég a wipe cache és dalvik cache előtte, illetve, hogy a 2.0A előtt feltegyem-e a 2.0-át, vagy 1.9-re mindjárt rámehet a 2.0A?
Csak full wipe után mehet a 2.0A !
Az azt jelenti, hogy akkor megint mindent rakhatok majd újra?
A fullwipe mindent töröl.A névjegyek naptárbejegyzések visszajönnek a Google Accountodból, a Marketes alkalmazások is letöltődnek újra.Az sms-eket, egyéb adatokat érdemes MyBackuppal, vagy Titanium Backuppal menteni.Android beállításokat, Home-ot viszont nem ajánlott backup-ból visszaállítani...
Én végigmentem az összes verzión, mindnél elég volt awipe cache és dalvik cache. Azt nem tudom, hogy lehet-e verziót ugrani, de szerintem simán menne.
A fullwipe verzióváltáskor nem kötelező, de ajánlott... Előfordul, hogy valami nem stimmel az új rommal és nem tudod miért.
Akkor nekem szerencsém volt. Ezek szerint a lustaság nem csak fél egészség
Próbálta már valaki a Levo V1.0 vagy 1.1-et? Elég jó pofának tűnik, kár hogy az 1.1-ben ilyen számomra nehezen olvasható betűkészletet választottak.You are not allowed to view links. Register or Login
A fontokat könnyen ki tudod cserélni.A régi zip-ből másold át őket az újba(/system/fonts), majd a módosított zipet flasheld.Cache, dalvik cache wipe kell csak a flash előtt.
Udvozlok mindenkit!Van egy DHD-m es rootoltam es s off oltam feltettem ra az 1.22 proci kernelt es elment a wifim tudna valaki segiteni, ujra inditottam ujra megcsinaltam a ahhogy irjtatok de akkor sincs.Elore is kosziBocsi az ekezetek miatt de angliabol irok
Sziasztok.MDJ azt irja, hogy a Wipe csak az elso flasheleskor kell. Akkor ismerosom 2.0a-rol 2.1-re tud frissiteni ugy, hogy a belakott romjat nem kell elorol kezdeni telepiteni? Tehat eleg a wipe dalvik chache?
Igen.
Nagyon koszonom a gyors valaszt. Ha esetleg jovobeni verzioknal elofordul, hogy a frissiteshez is full wipe kell azt azert le szoktak irni ugye?
CoreDroid v6 tölthető!You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
Nálam a transparent ui hibával kilép.....