0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
egy hónap tökéletes működés után kezd nálam meghülyülni a coredroid 3.2a hülyülés tünetei:-a processzor 100%-on pörög egyfolytában-ha kilépek egy alkalmazásból akkor fehér képernyő fogad és mindent újból betölt (hátterek widgetek stb)-őrült nagyra nőtt a fogyasztás. ezeket tapasztalta már vki? újraflashelés segíthet, vagy helyreállítsak egy korábbi (kb 2 hetes) mentést?
Sense 3 !!! RCMixHD Pyramid v0.1 The first pyramid for DHD ONLINEYou are not allowed to view links. Register or Login
Kipróbáltam.A képernyőn a teljes felületnek csak egy része volt látható.Nem ajánlom, majd a következő verziót.Üdv!
Szerintem az még odébb lesz, a Pyramid/Sensation jóval nagyobb felbontású kijelzővel rendelkezik, ezt is portolni kell.
Kipróbáltam a CoreDrid és az RCMix ROMok legújabb változatait, és feltűnt, hogy a benchmark programok nagyon gyenge pontszámokat adnak ki illetve a 3D tesztek meg sem jelennek. Nektek is feltűnt már ez a hiba?
Capy már dolgozik a 0.2 verzión.
CM7-re fel lehet tenni valahogy azt a billentyűzetet, ami a Coredroidban volt? Az alapra gondolok, mert nekem ez, ami ebben van, nem jön be. Hiányoznak a kurzorok, mert a nagy slapaj kezemmel nem mindig tudom olyan finoman áthelyezni a kurzort.
Feldobtam a 0.2-est. Kár, hogy a billentyű egy része nem látható, így elég nehézkes pl. a wifit beállítanom. Pedig szívesen játszogatnék vele, mert gyors, és nagyon szép a sense 3.Mindenképp érdemes figyelemmel kísérni, a HTC-nek jó példa lenne, hogy igenis a DHD-ra is használható legyen a sense 3.
Méretezést már megoldották, a widgetekkel küzdenek most...(FC's)You are not allowed to view links. Register or Loginis beszállt. Milyen jó látni, ahogy a fejlesztők összefogtak ennek a problémának a megoldására:pörög a fórum, pörögnek az agyak!
Nem tudjátok hogy milyen a CWM recovery 3.0.2.5? Illetve a feltevése ugye nem jár adatvesztéssel?
Ez remek hír, nagyon várom, mi sül ki belőle!
RomManager-ből flasheld, nem jár adatvesztéssel.Kipróbáltam, backup, restore nálam működött ezzel is.
You are not allowed to view links. Register or Login!
Sajnos nem jó a zip linkje.
Új build You are not allowed to view links. Register or Login