Köszi... Bár gondolkodom, lehet érdemes lenne kipróbálni egy Cyanogen romot is?!
Ja, és talán egy igen buta kérdés. A radio (mármint amiről az imént is szó volt) mire jó konkrétan, mi a szerepe? Keresgéltem, de nem találtam erre a választ gyikben, google-ben. Talán rosszul kerestem?!
Az én masinámon jelenleg 12.35d.60.140fU_26.06.03.24_M2 van. Tehát akkor csere mindenképp?
A radio sok mindenért felel:wifi, 2/3G,térerő, bluetooth,GPS(?) adás-vétel minősége és a fogyasztásra is hatással van.
Sajnos nincs egyértelmű javaslat, hogy melyik a legjobb.Függ a romverziótól(az xda-n a fejlesztők általában feltüntetnek pár ajánlottat), de készülékfüggő is lehet, ezért mindig a személyes tapasztalat az igazi:meg kell próbálni többet is, nem biztos, hogy az lesz neked a legjobb, ami egy másik felhasználónak bevált...
Ha feltettél egyet, mindenképpen töröld utána a Dalvik cache-t a recoveryből és mindig csinálj battery kalibrációt-erre most már marosige jóvoltából egy kiváló You are not allowed to view links.
Register or
Loginis a rendelkezésre áll.