0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
aha. ezek szerint nem úgy műkszik mint a WM5-ben, hogy 3 naponta lehetett a netről frissíteni ?
hmmm. most ismét feltelepítettem. megjelent a systemben...varázslók...M U U U U K O D J ...
imádok kérdezni, persze csak ha nem zavarok : van WM6 ra kifejlesztve valami hasonló billentyűzáras progi mint a Szilamer féle Miolock ?
link :You are not allowed to view links. Register or Login
sejtettem, hogy ismerős lesz !! még egyiket sem ismerem ! vannak lineke is ?az S2U2-t már említette más témában az Admin Úr. de nem ösmerem. melyiket ajánlod vagy melyik áll közelebb a miolock-hoz ?
van s2u2 ami beszéli a nyelvünket ?ja JÓ NYARALÁST
Sziasztok.Mint régebben írtam a miókám rom frissítés után nem megy tovább a kalibrációs menünél.Akkor a touch panel hibájára gyanakodtunk.A touch panel cserélve lett de a hibajelenség maradt. Van esetleg ötletetek hogyan tovább?Ezt a kalibrációt az elején nem lehet kikerülni valahogy?Üdv.
Szia.Persze ezeket már mind végigpróbáltam.A touch panelt az e-bay-ről rendeltem ,lehet hogy ez is rossz amit küldtek?Bár újnak tűnik.Nem tudom hogy szoftveres hiba okozhat-e ilyet.Romot már próbáltam töb félét ,köztük a gyári R65-öt is.
Na emberek az uboot vasas A701-esemet megcsinálták a szervizben ingyen. Még garis volt. Háztól-házig szolgáltatással még be sem kellett vinnem hanem kiküldtek egy futárt. A papírjára az van írva hogy alaplapcsere annyi a lényeg hogy ha bárki ilyen helyzetbe kerül ne mondja el hogy mit csinált a készülékkel
Helló!Végre újra működik a Mióm. Nos rossz volt az is amit küldtek.Szerencsére máshonnan is rendeltem egyet,ami már jó lett.Köszönöm a segítőkészségeteket. Üdv.
Na eddig tartott a boldogságom. Ahogy meghozták a mio A701-t a szervizből első töltési próbálkozásánál nem tölt. Nézem...ki van törve az egyik kis drót a mini USB csatlakozóból....kicsit lettem csak ideges...most mehet vissza a szervizbe és kb. 3 hétig megint nincs telefonom ....remek