Nem feltétlenül kell a sys.txt-t bántani. A COM port mire van állíta az iGO-ban? Alapesetben a COM2-n megy a GPS, de a COM4 szoftveres porton is mehet és ott gyorsabban is talál pozíciót, ha letöltöd az ephemeris fájlt. Ugye szabad ég alatt próbálod?
Aha értem,végülis a sys.txt muszáj szerkesztenem,mert elsem indul ha nem szerkesztem. Egy teljesen alap az egész,amúgy ez a tartalma:
;[device]
;type="HTC Touch HD T8282"
[folders]
app="%SDCARD%/iGO8"
[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1
így ennyi van benne. A com port nem tudom mire van állítva,de ezek szerint akkor semmire. Próbáltam még az igoban,hogy keresse meg automatán,de semmi :S Nincs gps jel,ezt írja ki. Ja ,és persze szabad ég alatt próbáltam. "ephemeris" fájl?
Erről nem is hallottam még. Az előzménykehez,hozzá tartozik,hogy mielőtt telepítettem az igo-t nyomtam egy hard resetet a miora,majd így telepítettem. Gondolom akkor hiányzik neki ez az epheris fájl. Más kérdésem még,hogy ugye nyomtam egy hard resetet,ergo az összes progi beállítás törlődik. Na már most,telepíteni akarom az igo-t,és kiírja,hogy ő updatelni akarja,és yes meg no van. Ha Yes-t nyomok nem megy tovább,csak állandóan megkérdezi ugyanezt . Ha no-t nyomok,akkor kilép...Én csak azt nem értem,hogy mit akar updatelni,hiszen nincs is rajta igo alapból sem,a gyári állapothoz visazonyítva.