2024, 11 27, 05:57:09

Szerző Téma: Doc, Stefunel és Tricky103 RomKonyhája - ZSJPK V11.1 a KONYHÁBAN +JSD tölthető  (Megtekintve 322009 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
Re: Doc's RomMod Froyo
« Reply #750 Dátum: 2010, 12 02, 15:04:19 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Én elözö kérdésemre valaki?

Kéréseim: felraktam a PFC_BUJP8_Anim_ThemeV4 és  most minden indulásnál választhatok a LauncherPro és a TwLauncher között. Mi a Különbség ezek között? Ez csak kinézet? Pl a LauncherPro alatt nincs alkalmazáskezelö widgetem.

Ehhez a Bujp8 verzióhoz melyik cwm lagfixet érdemes használni? Van pár lehetőség...

Kösz, István

kemény vagy...rawhoz lagfix:-)))

szvsz

1. menjen az ext 4 no journal all (a:e4nj) (backup+restore-al)
2. a tweakekből a misc kivételével mindet
3. és az összes fentit csináld az 500 Hz-es kernelen

ha már sebességre vágysz... :D
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

bezke

• Vendég
« Reply #751 Dátum: 2010, 12 02, 15:06:15 »
Sziasztok, az normális, ha elindítok egy alkalmazást és odadugom a fülem a hangszóróhoz akkor halkan zúg majd el is halgat. Ezt csinálja minden idításkor kikapcsoláskor stb. De el is halgat.
A másik pedig ha van adatkapcsolat akkor halkan ciripel is ugyancsak a hangszórónál /hátsó/ valami. Szerintem ilyenkor jobban is merül az akksi ezért az adatkapcsolatot deaktiválni szoktam. Ilyenkor ha deaktiválva van kaphatok mms-t?

Amúgy gratula a doc romért nekem bejön a BUJP8, és az anzo V4 témával majdnem tökéletes. Engem az Anzo témában csak az zavar, hogy ha lehúzom fentről a "tálcát" és éppen letöltök akkor a betűk fele alig látszik mert fekete.

Amúgy egy hatalmas KÖSSZZ

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #752 Dátum: 2010, 12 02, 15:11:38 »
a misc kivételével mindet, azt vmi miatt nem szereti a doc... egyeseknek wifi-gondjuk lett tőle (pl. nekem), másoknak az akksit szívja erősen (mondjuk nekem), de persze mások is jelezték ;)
Köszönöm a gyors válaszod.  :taps: O->-
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #753 Dátum: 2010, 12 02, 15:18:21 »
Sziasztok, az normális, ha elindítok egy alkalmazást és odadugom a fülem a hangszóróhoz akkor halkan zúg majd el is halgat. Ezt csinálja minden idításkor kikapcsoláskor stb. De el is halgat.
A másik pedig ha van adatkapcsolat akkor halkan ciripel is ugyancsak a hangszórónál /hátsó/ valami. Szerintem ilyenkor jobban is merül az akksi ezért az adatkapcsolatot deaktiválni szoktam. Ilyenkor ha deaktiválva van kaphatok mms-t?

Amúgy gratula a doc romért nekem bejön a BUJP8, és az anzo V4 témával majdnem tökéletes. Engem az Anzo témában csak az zavar, hogy ha lehúzom fentről a "tálcát" és éppen letöltök akkor a betűk fele alig látszik mert fekete.

Amúgy egy hatalmas KÖSSZZ

ciripelést én nem hallok, de ez függhet a hallásküszöbtől is ;)
Ha tetszik a rom, akkor az 1. hsz tetején megtalálod, hogyan tudod megköszönni...használd egészséggel :)
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Lufibohoc

• weblapom
  • Navigáció / Navigation: TomTom
  • PDA: Sony Z1, Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: gyári, XXJVT Semaphore Amestris_Final_V5.2
« Reply #754 Dátum: 2010, 12 02, 18:08:17 »
Kösz a segítségeket!

A weboldalam javitom (ha eszembejut a felhasználónevem és jelszavam)

Új probléma: a programok között nem találom a calculatort. A hiányzó programok listájában se találom (vagy más a neve???) A marketen meg nem találtam olyat mint az eredeti.
Hol találok olyat?

Kösz!
http:\\kekesteto.p8.hu

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #755 Dátum: 2010, 12 02, 18:16:39 »
Kösz a segítségeket!

A weboldalam javitom (ha eszembejut a felhasználónevem és jelszavam)

Új probléma: a programok között nem találom a calculatort. A hiányzó programok listájában se találom (vagy más a neve???) A marketen meg nem találtam olyat mint az eredeti.
Hol találok olyat?

Kösz!

Szedd le a romot, aztán a zipben a /system/app ból szeds ki az apkt, aután root explorerrel rakd be magadnak

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #756 Dátum: 2010, 12 02, 18:47:17 »
Szedd le a romot, aztán a zipben a /system/app ból szeds ki az apkt, aután root explorerrel rakd be magadnak

Vagy pedig szedd le a Samsung Galaxy S eredeti programjait tartalmazó .zip csomagot, abba benne van, sima .apk, csak felmásolni kell majd telepíteni! (FAQ-ban megtalálható a link).
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető dysan0201

• PDA: SGS
  • PDA ROM: C-Rom Mackay kernel
« Reply #757 Dátum: 2010, 12 02, 19:14:11 »
Anzo remek emberke vagy! Már a hibák se izgattak, mert nagyon eltaláltad a "theme"-t :) erre most javítva :D
Azért bevalom meglestem XDA-n a többiek munkásságát is...háááát ezek sehol nincsenek hozzád képest. Viszont egy totál hülye kérdésem azért lenne: Olyasmi létezik hogy mint anno ha le van zárva a képernyő, de megy a mjúúúzik, akkor csak simán le lehet húzni a CD ikont és zenét váltani vagy megállítani (emiatt nem kellett feloldani)? Ha nincs akkor is túlélem, és már csak Anzo Theme megy a PDA-n.
Munkásságodat pedig mindig hirdetem az almás telefonos kollégáimnál, akik irigykednek.
Mégegyszer köszönöm a PFC Theme Anzo V4-et!

Nem elérhető Oppenheimer

• Navigáció / Navigation: Motonav, Aura
  • PDA: Samsung GT-I9000
  • PDA ROM: Stock JVP
« Reply #758 Dátum: 2010, 12 02, 19:33:30 »
Az addon packból kivettem a SamsungApps.apk-t és fel szerettem volna telepíteni root explolerrel, de a telepítés végén azt írja, hogy Application not installed. Most akkor, hogy tehetném fel a Samsung Apps-ot?
Samsung Galaxy S

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #759 Dátum: 2010, 12 02, 20:32:23 »
Az addon packból kivettem a SamsungApps.apk-t és fel szerettem volna telepíteni root explolerrel, de a telepítés végén azt írja, hogy Application not installed. Most akkor, hogy tehetném fel a Samsung Apps-ot?

az addon packot nyisd meg 7zippel, törölj minden mást a /data/app (ha ott van, ha nem, akkor a /system/app-ban) mappából, rakd a belső sdre, aztán rakd fel CWM-mel.

Kész.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #760 Dátum: 2010, 12 02, 20:36:25 »

Szedd le a FAQ-s eredeti programok packot. Abba benne van, és elvileg működik is!

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
« Reply #761 Dátum: 2010, 12 02, 22:11:32 »
Javítva a You are not allowed to view links. Register or Login

Akksi jelzés lecserélve és javítva.

Lockscrren menü feloldás javítva.

Alapértelmezett háttérkép lecserélve.

TWLauncher eltávolítás ikon lecserélve.

Anzo,
Phhhúú, tök jó, köszi!!! Bevallom, kicsit azért csalódott vagyok, azt hittem a háttérkép a notification oldal hátterére vonatkozik, nekem az szúrja kicsit a szemem, de erről már írtam neked.

Lenne egy stupid kérdésem. Nincs valami online konyha, ahol egy meglévő témát még tovább lehet a magafajta laikusnak is ferigcsálni, pl. vágynék egy áttetsző notification bar-ra statikus háttérkép esetén is, olyanra, mint ami live wallpaper, vagy a locksreen esetén megjelenik.
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #762 Dátum: 2010, 12 02, 22:23:37 »
Meg tudja nekem valaki (marcedli?) mondani, hogy a Doc által optimált adw mennyiben különbözik az eredetitől? Csak sebességre gyúrt, vagy funkcionalitásában is változtatta? (Még nem sikerült feltennem)

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #763 Dátum: 2010, 12 02, 22:24:08 »
kemény vagy...rawhoz lagfix:-)))

szvsz

1. menjen az ext 4 no journal all (a:e4nj) (backup+restore-al)
2. a tweakekből a misc kivételével mindet
3. és az összes fentit csináld az 500 Hz-es kernelen

ha már sebességre vágysz... :D

Ha elfogadjuk, hogy a quadrant sebességet mér, akkor a 2. pontot kétlem s gátolom. Tweak-ekkel (első három) a quadrant 1485-öt mutat, nélüle 1646-ot. Ellenkező esetben nem szóltam.

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #764 Dátum: 2010, 12 02, 22:30:00 »
Ha elfogadjuk, hogy a quadrant sebességet mér, akkor a 2. pontot kétlem s gátolom. Tweak-ekkel (első három) a quadrant 1485-öt mutat, nélüle 1646-ot. Ellenkező esetben nem szóltam.
majdnem ugyanezt mértem, ugyanezzel a beállítással.  :p

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #765 Dátum: 2010, 12 02, 22:34:13 »
Meg tudja nekem valaki (marcedli?) mondani, hogy a Doc által optimált adw mennyiben különbözik az eredetitől? Csak sebességre gyúrt, vagy funkcionalitásában is változtatta? (Még nem sikerült feltennem)

sosem használtam adw-t....azt sem tudom, hogy az lp-t hogyan optimalizálta...de hogy vagy valami, vagy megy valahova, az biztos :D

nem fogadjuk el...a quadrant esélytelen attól a pillanattól kezdve, hogy lagfix van fent...ezt nálam sokkal tájékozottabbak írták.
És az, hogy mennyire gördülékeny, akadásmentes a futás, az nem pontszámfüggő. És ebben dobnak a tweakek...legalábbis nekem úgy tűnik, de lehet, hogy csak pszichés ;)

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #766 Dátum: 2010, 12 02, 22:36:51 »
ha tempó kell, akkor ext2 loop, bind, minden hadd szóljon....el is füstöl:-)

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #767 Dátum: 2010, 12 02, 22:40:18 »
Idézetet írta: marcedli link=topic=2694.msg238197#msg238197
És az, hogy mennyire gördülékeny, akadásmentes a futás, az nem pontszámfüggő. És ebben dobnak a tweakek...legalábbis nekem úgy tűnik, de lehet, hogy csak pszichés ;)

Az én SGS-em sebességén is dobtak a Tweak-ek, még ha nem is olyan sokat. Igazából (nálam) nem a Homescreen-en lehet ezt a sebességnövekedést érezni, sokkal inkább a menüben történő mászkálás során!

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #768 Dátum: 2010, 12 02, 22:46:24 »
Az én SGS-em sebességén is dobtak a Tweak-ek, még ha nem is olyan sokat. Igazából (nálam) nem a Homescreen-en lehet ezt a sebességnövekedést érezni, sokkal inkább a menüben történő mászkálás során!

na igen....szvsz elég jól látszik az anzo videón, hogy hogyan csorog a launcher pro...és mennyire akad:-)

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #769 Dátum: 2010, 12 02, 23:10:55 »

Lenne egy stupid kérdésem. Nincs valami online konyha, ahol egy meglévő témát még tovább lehet a magafajta laikusnak is ferigcsálni, pl. vágynék egy áttetsző notification bar-ra statikus háttérkép esetén is, olyanra, mint ami live wallpaper, vagy a locksreen esetén megjelenik.

Olvasd el ezt a topikot :), itt találsz lehetőségeket a variálásra.

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #770 Dátum: 2010, 12 03, 00:27:31 »

Köszönöm szépen!

Nem elérhető fkarcsi

• Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy S
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Tsuna AOKP 4.3
« Reply #771 Dátum: 2010, 12 03, 08:08:17 »

én is köszi :) Bár anzo dicsőségét úgy sem veszem el :)
This way or that way?

Nem elérhető jakabgy

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Android Froyo Darky's Gingerbread Edition 8.0
« Reply #772 Dátum: 2010, 12 03, 08:29:50 »
Szevasztok!

Sok olvasgatás után tegnap késő este én is ráadtam a fejem az áttérésre az új Doc Rom-ra.
Most gyári 2.1-es ROM van a készülékemen (T-Mobile függő) + Root + One click lag fix (a appstore-ból letöltött OCLF app-al tettem fel).
Mindent a leírtak szerint csináltam:
Lag fix leszed, lementettem az efs mappa tartalmát, csináltam egy factory reset-et, majd a belső SD kártyát is formáztam.
Ez után felraktam a letöltött zip fájlokat a belső SD-re (a ClockworkMOD kernelt, ver. K9A 256HZ, átneveztem update.zip-re).
Újraindítottam recovery-ben a készülékem (2e recovery-m van), itt már jelentkezik egy piros sor:
multicsc : can not acces to /system/csc/TMH/system/

Én ennek ellenére fenn kiválasztottam az:
apply sdcard:update.zip-et, de a következő üzenet jön elő:
Finding update package...
Opening update package...
Installing update...
Installation aborted.

Ha megismétlem az apply update.zip-et, szintén ezt az üzenetet kapom.

Tehát nem tudom frissíteni a kernelt, a ROM-ról már nem is beszélve (ami ugye fenn van szintén a belső SD-n, csak felrakni nem tudom).

Ha a reboot-ot választom, akkor a PDA újraindul, kéri a pin kódot, majd a következő hibaüzenetek jönnek elő:
- A com.android.phone folyamat váratlanul leállt. Próbálja újra.
- A Calendar Storage alkalmazás (com.android.calendar folyamat) váratlanul leállt. Próbálja újra.
- A My Uploads alkalmazás (com.google.android.apps.uploader folyamat) váratlanul leállt. Próbálja újra.
- A Calendar Storage alkalmazás (com.android.calendar folyamat) váratlanul leállt. Próbálja újra.

Csak akkor tudok bármit csinálni, ha ezeket mind bezárom.
Ezek után viszont a 2.1-es ROM-om nem hajlandó kapcsolódni a Google fiókomhoz (sem a market, sem a levelek).

Kérlek, segítsetek, hogy fel tudjam tenni a kernelt és a Doc-os Romot.
Köszi.

Győző

Nem elérhető freetaki

• Navigáció / Navigation: Aura szigics
  • PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: 2.2.1 doc+sm
« Reply #773 Dátum: 2010, 12 03, 08:44:13 »
Szevasztok!

Sok olvasgatás után tegnap késő este én is ráadtam a fejem az áttérésre az új Doc Rom-ra.
Most gyári 2.1-es ROM van a készülékemen (T-Mobile függő) + Root + One click lag fix (a appstore-ból letöltött OCLF app-al tettem fel).
Mindent a leírtak szerint csináltam:
Lag fix leszed, lementettem az efs mappa tartalmát, csináltam egy factory reset-et, majd a belső SD kártyát is formáztam.
Ez után felraktam a letöltött zip fájlokat a belső SD-re (a ClockworkMOD kernelt, ver. K9A 256HZ, átneveztem update.zip-re).
Újraindítottam recovery-ben a készülékem (2e recovery-m van), itt már jelentkezik egy piros sor:
multicsc : can not acces to /system/csc/TMH/system/

Én ennek ellenére fenn kiválasztottam az:
apply sdcard:update.zip-et, de a következő üzenet jön elő:
Finding update package...
Opening update package...
Installing update...
Installation aborted.

Ha megismétlem az apply update.zip-et, szintén ezt az üzenetet kapom.

Tehát nem tudom frissíteni a kernelt, a ROM-ról már nem is beszélve (ami ugye fenn van szintén a belső SD-n, csak felrakni nem tudom).

Ha a reboot-ot választom, akkor a PDA újraindul, kéri a pin kódot, majd a következő hibaüzenetek jönnek elő:
- A My Uploads alkalmazás (com.google.android.apps.uploader folyamat) váratlanul leállt. Próbálja újra.

Csak akkor tudok bármit csinálni, ha ezeket mind bezárom.
Ezek után viszont a 2.1-es ROM-om nem hajlandó kapcsolódni a Google fiókomhoz (sem a market, sem a levelek).

Kérlek, segítsetek, hogy fel tudjam tenni a kernelt és a Doc-os Romot.
Köszi.

Győző

Annyit mégsem olvastál, mert ha jól látom akkor az elsö lépésnél már el is rontottad. Nem kernelt kell átnevezned update zipre, hanem a cwmet, ezt:

(nem tudom hogy kell hiperlinként beszúrni)
ez fogja a recoverydet megváltoztatni. ezután megy majd a doc installálása, a clockwork-böl. Javítsatok ki ha tévednék!

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #774 Dátum: 2010, 12 03, 08:48:59 »
Annyit mégsem olvastál, mert ha jól látom akkor az elsö lépésnél már el is rontottad. Nem kernelt kell átnevezned update zipre, hanem a cwmet, ezt:

(nem tudom hogy kell hiperlinként beszúrni)
ez fogja a recoverydet megváltoztatni. ezután megy majd a doc installálása, a clockwork-böl. Javítsatok ki ha tévednék!
A másik megoldás pedig ha odinnal felteszed Sztupy romját az egyből felrkaj a CWM-et is és utána már bármilyen romot fel tudsz pakolni.