Szevasztok!
Sok olvasgatás után tegnap késő este én is ráadtam a fejem az áttérésre az új Doc Rom-ra.
Most gyári 2.1-es ROM van a készülékemen (T-Mobile függő) + Root + One click lag fix (a appstore-ból letöltött OCLF app-al tettem fel).
Mindent a leírtak szerint csináltam:
Lag fix leszed, lementettem az efs mappa tartalmát, csináltam egy factory reset-et, majd a belső SD kártyát is formáztam.
Ez után felraktam a letöltött zip fájlokat a belső SD-re (a ClockworkMOD kernelt, ver. K9A 256HZ, átneveztem update.zip-re).
Újraindítottam recovery-ben a készülékem (2e recovery-m van), itt már jelentkezik egy piros sor:
multicsc : can not acces to /system/csc/TMH/system/
Én ennek ellenére fenn kiválasztottam az:
apply sdcard:update.zip-et, de a következő üzenet jön elő:
Finding update package...
Opening update package...
Installing update...
Installation aborted.
Ha megismétlem az apply update.zip-et, szintén ezt az üzenetet kapom.
Tehát nem tudom frissíteni a kernelt, a ROM-ról már nem is beszélve (ami ugye fenn van szintén a belső SD-n, csak felrakni nem tudom).
Ha a reboot-ot választom, akkor a PDA újraindul, kéri a pin kódot, majd a következő hibaüzenetek jönnek elő:
- A com.android.phone folyamat váratlanul leállt. Próbálja újra.
- A Calendar Storage alkalmazás (com.android.calendar folyamat) váratlanul leállt. Próbálja újra.
- A My Uploads alkalmazás (com.google.android.apps.uploader folyamat) váratlanul leállt. Próbálja újra.
- A com.android.phone folyamat váratlanul leállt. Próbálja újra.
- A Calendar Storage alkalmazás (com.android.calendar folyamat) váratlanul leállt. Próbálja újra.
Csak akkor tudok bármit csinálni, ha ezeket mind bezárom.
Ezek után viszont a 2.1-es ROM-om nem hajlandó kapcsolódni a Google fiókomhoz (sem a market, sem a levelek).
Kérlek, segítsetek, hogy fel tudjam tenni a kernelt és a Doc-os Romot.
Köszi.
Győző