Szevasztok!
Sok olvasgatás után tegnap késő este én is ráadtam a fejem az áttérésre az új Doc Rom-ra.
Most gyári 2.1-es ROM van a készülékemen (T-Mobile függő) + Root + One click lag fix (a appstore-ból letöltött OCLF app-al tettem fel).
Mindent a leírtak szerint csináltam:
Lag fix leszed, lementettem az efs mappa tartalmát, csináltam egy factory reset-et, majd a belső SD kártyát is formáztam.
Ez után felraktam a letöltött zip fájlokat a belső SD-re (a ClockworkMOD kernelt, ver. K9A 256HZ, átneveztem update.zip-re).
Újraindítottam recovery-ben a készülékem (2e recovery-m van), itt már jelentkezik egy piros sor:
multicsc : can not acces to /system/csc/TMH/system/
Én ennek ellenére fenn kiválasztottam az:
apply sdcard:update.zip-et, de a következő üzenet jön elő:
Finding update package...
Opening update package...
Installing update...
Installation aborted.
Ha megismétlem az apply update.zip-et, szintén ezt az üzenetet kapom.
Tehát nem tudom frissíteni a kernelt, a ROM-ról már nem is beszélve (ami ugye fenn van szintén a belső SD-n, csak felrakni nem tudom).
Ha a reboot-ot választom, akkor a PDA újraindul, kéri a pin kódot, majd a következő hibaüzenetek jönnek elő:
- A com.android.phone folyamat váratlanul leállt. Próbálja újra.
- A Calendar Storage alkalmazás (com.android.calendar folyamat) váratlanul leállt. Próbálja újra.
- A My Uploads alkalmazás (com.google.android.apps.uploader folyamat) váratlanul leállt. Próbálja újra.
- A com.android.phone folyamat váratlanul leállt. Próbálja újra.
- A Calendar Storage alkalmazás (com.android.calendar folyamat) váratlanul leállt. Próbálja újra.
Csak akkor tudok bármit csinálni, ha ezeket mind bezárom.
Ezek után viszont a 2.1-es ROM-om nem hajlandó kapcsolódni a Google fiókomhoz (sem a market, sem a levelek).
Kérlek, segítsetek, hogy fel tudjam tenni a kernelt és a Doc-os Romot.
Köszi.
Győző
Kedves Győző!
Amit freetaki írt neked, az a második hibád volt.
Az első az volt, hogy semmi szükséged nem volt a speedmod kernelre, mivel a telepítés#3-ban nem szerepel.
Valószínűleg azt a mondatot értetted félre a legelején, hogy "amennyiben lagfix kernelt használtál".
Sajnos ezt nem tudom máshogy megfogalmazni. Az, hogy lagfixet használtál, nem egyenlő azzal, hogy ezt egy kernel segítségével tetted.
Összességében semmi gond, ne kenődj el, mi is elsősorban a saját kárunkon tanulunk:-)
Gondolom, mostanra túl vagy az egészen, de ha mégse, akkor töröld azt az update zipet, nevezd át a
recovery-clockwork-2.5.1.2-galaxys.zip-et update.zip-re, aztán folytasd a telep#3 szerint:-)
Sok sikert!